Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι έγινε κοριτσάκια μου γιατί έτσι πεσμένες?

Λογικά είναι το mood του Σεπτέμβρη...

Τι να πω κ εγώ που έχω κ τη μετακόμιση μπροστά μου??? Προσπαθώ όμως να μην με παίρνει από κάτω... Έτσι κ εσείς... Να σκεφτεστε τι τυχερές που είμαστε που έχουμε τα ζουζουνια μας υγιή κ να χαμογελάτε...

δεν εισαι η μονη που ετοιμαζεται για μετακομιση, αν αυτο σε παρηγορεί :)

για πες, τι υψος/βαρος εχει τωρα το γιγαντάκι σου?

το εχω σαν σημειο αναφοράς :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έγραψα ένα μήνυμα και πάλι το έχασα...

Να ου πω εγώ τι ύψος/βάρος έχει το...νανάκι μου?????????/

Αχ είναι πολύ μινιόν! 9100 και 72,5 πόντους!

Μπουχουχου αλλά είναι υγιέστατος, ακμαιότατος και γλυκουυυυυυυλης και θα τον φαω!

χαχαχαχαχαχα κρίση μαμακιασης

Στον γιατρουλη είδαμε τη Στεφανία, με τη μαμά και τον μπαμπά της, η Στέλλα είχε το προηγούμενο ραντεβού από μας!!!

Είναι κουκλίτσα και σταρένια και τσαχπίνα και θα ανοίξει συνεργείο αυτοκινήτων , αμε!

Ο δικός μου ήταν λίγο ζαβλακωμένος, αλλά έκατσε κύριος τον ντοκ, αυτό το παιδί δεν κλαίει πολύ!

Αυτά....

Ανέβηκα ψυχολογικά όπως ήδη φαίνεται, γιατί έκανα μια εξαίσια και απενοχοποιητική συζήτηση με τον γιατρό και μου έφυγε μεγάλο βάρος...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πριν ανοίξει το συνεργείο της θα την έχουν διώξει από τη γειτονιά επειδή θα σκούζει σα να τη σφάζουν κάθε φορά που πλησιάζει ο παιδίατρος (κοινώς μας άκουσε όλο το Χαλάνδρι, for no reason at all:)). Αγαπώ Αλέξανδρο!

Φιλιααααα

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ζηλεύω... πάλι δε θα σας πετύχω στον ντοκ... (για αυτό άντε να κανονίσουμε αυγουστομαμαδοσυνάντηση)... Εμείς έχουμε εμβόλιο στις 20 του μήνα... (αλήθεια εσείς πότε θα αρχίσετε με το καλό τα εμβολιάκια σας?)

Στελλίτσα μου κ εμένα με το που μπαίνουμε μέσα στο χώρο εξέτασης, αρχίζει το κλάμα...

Αθηνά μπράβο που ο γιατρός σου ανέβασε το ηθικό... οσο για το μινιον αγοράκι σου αφου είναι καλά, δε θες κάτι άλλο...

Zouzounel δεν ξέρω πόσο είναι ο μικρός, καθώς εγώ δεν τον ζυγίζω... Σε λίγες μέρες θα σου πω.... (άκου σημείο αναφοράς... χαχαχα).. Έχετε κ εσείς μετακόμιση??? (δε θέλω καθόλου να υποστώ αυτό το μαρτύριο... εκτός από τη μετακόμιση έχω κ την αναζήτηση σπιτιού.... μήπως τώρα νίκησα??? χιχιχι)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

hello,ο μικρος δεν ξαναεκανε πυρετουλη,τιποτα...τι να ηταν αυτο παλι δεν ξερω,σημερα βεβαια εχει μια ψιλογκρινιτσα...

ισως ετοιμαζεται να σκασει και το επομενο δοντακι και γι'αυτο....

κοριτσια εγω τον πηγα παιδιατρο οταν χρονισε,τωρα ποτε θα τον ξαναπαω(τα εμβολια τα κανουμε στο ικα)?????

επισης η παιδιατρος μιας φιλης μου εδωσε για τη μικρη που χρονιζει τωρα να της κανει εξετασεις αιματος και ουρων...κατι σαν τσεκαρισμα,εσας σας εχουν πει τιποτα για εξετασεις???μηπως πρεπει να του κανω κι εγω????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια. Πήγαμε και εμείς παιδίατρο σήμερα η μικρή είναι 80 πόντους και 9150 αδυνατούλα λίγο αλλά ο παιδίατρος μόλις του είπα τι τρώει γούρλωσε το μάτι. Αφού δε βάζει κόλο κάτω πως να πάρει;; Αλλά ο ντοκ είπε καλύτερα λόγο περπατήματος. Θ απάμε γύρω στις 20 του μήνα πάλι για εμβόλιο και γενική αίματος. Χαπάκι απο τα δόντια είναι θα δεις σε κανα δυο μέρες το πολύ θα σκάσει δόντι. Εδώ στη Ζάκυνθο όλοι οι παιδίατροι το έχουν να κάνουν εξετάσεις μόλις χρονίσει το παιδί.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Εμείς θα ξαναπάμε σε 6 μήνες, χαπάκι, και τότε θα ξεκινήσει και τα εμβόλια. Για εξετάσεις δε μας είπε τίποτα, αλλά ο δικός μας κλίνει προς το χαλαρουίτα... (ευτυχώς, φτάνει η δική μου υστερία)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Εγω σκεφτηκα να ξεκινησω εμβόλια οταν σταματησω θηλασμο/ ή αν και όταν παει η Ειρηνη παιδικό σταθμό.

Δεν ξερω ποια και τι θα κάνω...

Εμενα παλι μου ειπε να μας δει σε 4-5 μηνες....

Νομίζω 21 (γμτ Νικολ) εχω ραντεβου για την Ειρηνη!!!!

Ρε συ ντιμμμμμμμ 80 η μικρη???? Σορρυ αλλα δεν την ξαναμετρας? μου φαινεται παρα πολυ, κυριως αναλογικα για το βαρος της. Για μετρα τη κι εσυ...κι αν ειναι οντως τόσο οτνα μεγαλωσει αν τη γραψεις μπασκετ! Γυναικάρα θα γίνει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ρε συ ντιμμμμμμμ 80 η μικρη???? Σορρυ αλλα δεν την ξαναμετρας? μου φαινεται παρα πολυ, κυριως αναλογικα για το βαρος της. Για μετρα τη κι εσυ...κι αν ειναι οντως τόσο οτνα μεγαλωσει αν τη γραψεις μπασκετ! Γυναικάρα θα γίνει!

Αθηνά μου ο γιατρός πάντα τη μετράει 2 φορές και αυτή τη φορά τη μέτρησε και όρθια έτσι για καλή αρχή, αλλά πάνω στη καμπύλη της είναι. Στο ύψος είναι σε πολύ υψιλότερη καμπύλη σε σχέση με το βάρος. Ο γιατρός ανησύχισε οτι δεν την ταϊζω καλά, αλλά όταν του είπα τι τρώει μέσα στη μέρα, μου είπε να μην δώσω σημασία και βέβαια να μη τη μπουκώνω

Ρε ντιμ σε ποια καμπυλη ειναι πανω? το 80 εκ σε 1 ετους παιδι ειναι πάνω απο 95-97%...

http://www.cdc.gov/growthcharts/data/set2clinical/cj41c068.pdf

Δεν αμφισβητω τον γιατρο απλα μου κανει εντυπωση...στατιστικα! χαχαχα

ο αντρας σου ειναι ψηλος?

κι αυτο ειανι ωραίο για καμπυλες κλπ

http://www.medcalc.com/growth/

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Α για τις εξετασεις, πολλοι παιδιατροι κανουν μια γενικη αιματος ουρων ετσι για τσεκ στον χρόνο, άλλοι το αποφευγουν για να μην ταλαιπωρείται το παιδι αν η εικονα του ειναι καλή...πχ αν δεν ειανι πολυ χλωμο , ανορεκτο κλπκλπ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ρε ντιμ σε ποια καμπυλη ειναι πανω? το 80 εκ σε 1 ετους παιδι ειναι πάνω απο 95-97%...

http://www.cdc.gov/growthcharts/data/set2clinical/cj41c068.pdf

Δεν αμφισβητω τον γιατρο απλα μου κανει εντυπωση...στατιστικα! χαχαχα

ο αντρας σου ειναι ψηλος?

κι αυτο ειανι ωραίο για καμπυλες κλπ

http://www.medcalc.com/growth/

ανάμεσα σε αυτές τις δύο καμπύλες είναι απο την αρχή

το δεύτερο σαιτ που έβαλες δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει, για πες. στο θέμα ύψος είναι σταθερά ανάμεσα σε αυτές τις δύο καμπύλες απο τη γέννηση της, στο βάρος η καμπύλη της είναι άλλα ντι άλλων

το βρήκα Αθηνά, έχει βάλει ο συζυξ ένα πρόγραμμα και μου το μπλοκαρε το σάιτ. Βασικά που είδα τις καμπύλες απο την αρχή, ένα χρόνο μετά είμαστε πάνω στις ίδιες, στο βάρος έκανε μια κούρσα προς τα επάνω και μετά προς τα κάτω και τους τελευταίες 2 μήνες σταθεροποιήθηκε στην αρχική της καμπύλη. Να ανησυχίσω που είναι τόσο αδύνατη σε σχέση με το ύψος;;

εμενα μου την βγαζει εκτός καμπυλων τη δικια σου για αυτο σε ρωτάω.

Για τον δικό μου,που εχει το ιδιο βαρος με την κοριτσάρα σου, ανησυχω λιγο(ομως εμενα δεν τρωει πολυ) αλλα ειανι εντελως αρμονικο με το υψος του(ιδια καμπυλη)

Εσενα, παιδια με τετοιιο υψος(πραγματικα ξαναμετρα την ομως!) μονο το 5% και λιγοτερο εχει τετοιο βαρος... (εχει ενα τσαρτ που συνδυαζει υψος-βαρος στα δεξια combined weight for legnth καπως ετσι)

Δηλ ειναι 97% πες καμπυλη υψος, και 25% βάρος...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...