Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζουνελ κατα τη γνωμη θα επρεπε να συζητηθει το θεμα και οχι να το αφησεις ετσι,οσο κι αν τη χρειαζεσαι νομιζω οτι δεν ειναι σωστο να χτυπησει ουτε μια φορα το παιδι και δεν ξερεις αν εχει ξαναγινει....πρεπει να της αναφερεις οτι δεν σου αρεσε αυτο και οτι δεν θελεις να γινεται,σαν παρατηρηση...εγω παντως πιστευω καλυτερα στον παιδικο

76IGp3.png

λοιπον κι εγω ετσι νομιζω οτι επρεπε εκεινη την ωρα να το συζητησεις, πιστευω οτι το θεωρει φυσιολογικο καμια μπατσουλα στο χεράκι η γενιά της, ειναι πως να το πω ... τυπμω=ενο στο dna, βγαινει αυθορμητα.... Εγω δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω πραγματικα... Εγω σαν μανα εχω ερθει στο αμην(ειναι μικρος ο γιος σου για να σε βγαλει απο τα ρουχα πιστεψε ε) και αν και ντρεπομαι που το ομολογω, της εχω ριξει στον πωπό.

ΟΜΩΣ σε οτι αφορα τους τριτους γινομαι...λεαινα!!!!!

Πραγματικα αν το εβλεπα αυτο θα την ειχα αρπαξει απο το μαλλι...μια φορα πηγαμε σε μια παιδοδοντιατρο ακι επειδη δεν καθοταν η Ειρηνη φοβοταν, της ειπεα "ελα τωρα μην εισαι παλιοκοριτσο" και "θα ερθει η αστυνομια αν κατεβεις απο την καρεκλα"

Εκει να δειτε τι εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

της εριξα τετοια μπινελικια που θα με θυμαται ακομα, ας μην συγχιστω τα θυμαμαι τωρα

Εγω θα την σταματουσα. Κλαες οι θεωριες να μου πεις, και ποιος παει παιδκο με αρρωστειες κλπκλπ και ποιος θα τα κραταει οταν αρρωσταινουν?

Αλλα, πραγματικα για μενα αυτο ειναι πανω απο ολα,,,δεν θα το ανεχομουν(λεω εγω τωρα)

τι να πω, να εδινες μια ευκαιρια ακομα, και να της πεις οτι θα βαλεις καμερα? μου φανονται λιγο κατινε αυτα....

Και αυτο το δινω μια ευκαιρια ακομα, μου θυμιζει τις κακοποιημενες γυναικες απο συζυγο... δεν πρεπει να συγχρειται απο κανεναν, ουτε 1 φορά....

σορρυ για το κατεβατο εχω πολυ τις μαυρες μου σημερα και ισως να τα λεω υπερβολικα.

Θελω να φυγω απο το σπιτι , απο τη χωρα,. απο τις σκεψεις μου, απο ολα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Ζουζουνέλ, πραγματικά δεν ξέρω, τι να πω; Νομίζω πως αυτό που είδες εσύ, η κίνησή της δηλαδή εκείνη την ώρα και το ύφος της είναι ό,τι χρειάζεται να ξέρεις. Δηλαδή θα μπορούσε η αίσθηση που σου άφησε εκείνη τη στιγμή να ήταν τελείως αθώα ή να σου δημιούργησε αυτό το αίσθημα κινδύνου και καχυποψίας, οπότε όσο και να μιλήσεις μαζί της να μη σου φύγει η άσχημη εντύπωση. Ακολούθησε το ένστικτό σου και άσε το τι πιστεύουν οι άλλοι.

Αμ, Αθηνούλα, πώς είστε; Σας νιώθω, κι εγώ δεν είμαι στα καλύτερά μου, θέλω να δώσω μία και να τα φέρω όλα πάνω-κάτω, αλλά γίνεται αυτό;

Από μπαχαρικά εγώ βάζω τα πάντα στο φαγητό μας και της δίνω λίγο να δοκιμάσει αν και γενικά δεν της αρέσουν τα δικά μας, θέλει στεγνά πράγματα που μπορεί να πιάνει με το χέρι, διαφορετικά της τη σπάει να την ταΐζεις.

Χθες είχε πολλά νεύρα πάλι το βράδυ και την πήρα στο κρεβάτι. Νομίζω έχω τύψεις επειδή δεν είμαι όλη τη μέρα εκεί και προσπαθώ να αναπληρώσω το βράδυ. Ουφ... Καλή συνέχεια σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ζουζουνέλ, πραγματικά δεν ξέρω, τι να πω; Νομίζω πως αυτό που είδες εσύ, η κίνησή της δηλαδή εκείνη την ώρα και το ύφος της είναι ό,τι χρειάζεται να ξέρεις. Δηλαδή θα μπορούσε η αίσθηση που σου άφησε εκείνη τη στιγμή να ήταν τελείως αθώα ή να σου δημιούργησε αυτό το αίσθημα κινδύνου και καχυποψίας, οπότε όσο και να μιλήσεις μαζί της να μη σου φύγει η άσχημη εντύπωση. Ακολούθησε το ένστικτό σου και άσε το τι πιστεύουν οι άλλοι.

Ax bre Stella, μαγεία...να μπορουσα κι εγώ να εκφραστώ μεσα απο το γράψιμο ετσι...

Ζουζουνελ, αν και ειπα κι εγω τη γνωμη μου, μαλλον δεν ειμαι αντικειμενικη σημερα και θα συμφωνησω με τη Στελλα, συζητησε το με τον αντρα σου και παρτε την αποφαση, ασε τους αλλους και κυριωσ το παρεντς, θα μπερδευτεις χειροτερα.......

eNeap2.pngTSzHp3.png

αααχ τωρα που ηρεμησα και ξαναδιαβαζω το ποστ μου, λιγο γελαω, πωπο κρανιασμα, ουτε σε μενα να το εκαναν, την εστησα στον τοιχο τη νταντα!!!! "ακου θα την επιανα απο το μαλλι"

Καλ ειχα τρελη ενταση το πρωι, θα σας τα πω αλλη φορα,

Αυτο που ηθελα να σου πω πάντως είναι οτι, εμενα περισσοτερο απο την ξυλιά, με ενοχλησε που ειπε μπροστα στον γιο σου "οτι ηταν δυσκολος" ... τετοιου ειδους "ταμπελίτσες" ειναι απαραδεκτες για παιδάκια.

το εγραψα και στο τοπικ

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα και από εμένα. Ζουζουνέλ εγώ την λέω την αμαρτία μου θα την έβαζα την κάμερα, το ξέρω καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων, αλλά θα την έκανα να ξέρω ακριβώς τι γίνεται και να πάρω τη σωστή απόφαση στα σίγουρα. Χαπάκι με τις αιματολήμνες δεν ασχοληθήκαμε γιατί εμφανίστηκαν λίγο πριν την καισαρική, το ίδιο και οι πόνοι στα νεφρά οι οποίοι δεν ήταν και έντονοι. Η κόρη μου θα γίνει μια ψωνάρα άλλο πράγμα, παίρνει ότι βρει όπως τις πάνες της ή μπλουζάκια ή πετσέτες τις βάζει στο κεφάλι, πάει στον καθρέπτη και αρχίζει τα οοοοοοο και κουνιέται και δεξιά αριστερά όλο καμάρι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα,ο μικρος σημερα το βραδακι μου ανεβασε ενα 37,9 το οποιο μετα απο κανα μισαωρο αρχισε να πεφτει...τωρα μετα απο ενα τριωρο πλεον εχει 36,9...τι ειναι αυτο παλι δεν μπορω να καταλαβω...

76IGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια

την ίωση την ξεπεράσαμε (βγήκε και η κ/α ούρω καθαρή) αλλά η γκρίνια απο χθες άλλο πράγμα, τα έχω δει όλα!!! έφυγε και ο μπαμπας του για Αθηνα και ίσως του λείπει:confused: δεν ξέρω, μιλάμε είμαι συνεχεια με πονοκεφαλο, τώρα καταφεραμε να κοιμηθει που τον πήγε η μανα μου βόλτα με το καρότσι!!

Θελω να φυγω απο το σπιτι , απο τη χωρα,. απο τις σκεψεις μου, απο ολα!

κι εγω!!

αμαντε εσυ πως εισαι ψυχολογικα? ανεβηκες καθολου?

μπααα

ζουζουνελ μου θα συμφωνησω κι εγώ μ'αυτο

βέβαια στη θέση σου δεν ξέρω αν θα είχα την ηρεμία να το συζητήσω, ίσως αν περνούσαν λίγες μέρες και ηρεμούσα γιατί σίγουρα θα είχα τσαντιστεί απίστευτα.

Στην ηλικία που είναι ο μικρός σου θα προτιμούσα τη λύση του παιδικού, άσχετα με το τι έγινε. Έχεις και την μικρή όμως και πως να πληρώνεις νταντα και παιδικό για τον γιο? Γιατί ζουμε και σε υπεροχη χωρα που μας τα παρέχει όλα:evil:

Αμ, Αθηνούλα, πώς είστε; Σας νιώθω, κι εγώ δεν είμαι στα καλύτερά μου,

ωραία, έχουμε γίνει πολλές:(

καλησπερα,ο μικρος σημερα το βραδακι μου ανεβασε ενα 37,9 το οποιο μετα απο κανα μισαωρο αρχισε να πεφτει...τωρα μετα απο ενα τριωρο πλεον εχει 36,9...τι ειναι αυτο παλι δεν μπορω να καταλαβω...

μπορεί και απο δόντια

περαστικά του χαπάκι!

c2Gbp2.png

Η κόρη μου θα γίνει μια ψωνάρα άλλο πράγμα, παίρνει ότι βρει όπως τις πάνες της ή μπλουζάκια ή πετσέτες τις βάζει στο κεφάλι, πάει στον καθρέπτη και αρχίζει τα οοοοοοο και κουνιέται και δεξιά αριστερά όλο καμάρι.

χαχα η δικιά μου ό,τι βρει το φοράει πρώτα σ' εμενα και μετά επιλέγει

κι εγώ δόντια σκέφτηκα... μεχρι 37,4 ειναι φυσιολογική θερμοκρασία γι αυτη την ηλικια και ο γιατρός μας μου εχει πει ότι πυρετος θεωρείται από 38 και πανω (αυτα λεει ο δικός μας βεβαια, και σε γενικές γραμμες οι παιδίατροι εχουν τις δικές τους θεωρίες)

παντως από ιωσούλες άλλο τιποτα αυτές τις μερες

περαστικούλια

Καλησπέρα κοριτσάκια

την ίωση την ξεπεράσαμε (βγήκε και η κ/α ούρω καθαρή) αλλά η γκρίνια απο χθες άλλο πράγμα, τα έχω δει όλα!!! έφυγε και ο μπαμπας του για Αθηνα και ίσως του λείπει:confused: δεν ξέρω, μιλάμε είμαι συνεχεια με πονοκεφαλο, τώρα καταφεραμε να κοιμηθει που τον πήγε η μανα μου βόλτα με το καρότσι!!

μωρε κατι θα το ενοχλεί το μπεμπακι για να γκρινιάζει, ίσως να μην εχει πυρετό αλλά να μην εχει ξεπεράσει την ίωση ακόμα, αγκαλίτσες να το κανεις, περαστικουλια και σε σας

Αχ εγω εχθες εκανα το λαθος και εδωσα της μικρής ενα κομματι παρμεζάνα (για την ακρίβεια το βουτηξε από μονη της την ωρα που την κραταγα αγκαλιά, βρήκε ενα μικρό κομματάκι μεσα στην τριμμένη που εβαζα στο φαγητό εκεινη την ωρα) και μεσα σε 5 λεπτά έγινε το προσωπάκι της χάλια, κατακκοκινο, εβγαλε και μικρα σπυράκια, πρηστικαν και τα ματια της, πανικοβληθηκα. Πηρα τον παιδίατρο μου ειπε να της δωσω 3ml αταραξ εκεινη την ωρα και από 2,5ml τρεις φορές την ημερα, μεχρι να φυγουν οι κοκκινίλες. Της εδωσα, της εβαλα και μια αλοιφή (την elocon), αλλά μετά από μια ωρα ειχε καθαρίσει τελειως, ούτε κοκκινίλες, ούτε σπυράκια, ούτε πρήξιμο... Ετσι μου ειχε κανει και με το αβγο, όταν της εδωσα πρώτη φορά... Νομίζω ότι πρεπει οπωσδηποτε να επισκευτούμε αλλεργιολόγο...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Τι έγινε κοριτσάκια μου γιατί έτσι πεσμένες?

Λογικά είναι το mood του Σεπτέμβρη...

Τι να πω κ εγώ που έχω κ τη μετακόμιση μπροστά μου??? Προσπαθώ όμως να μην με παίρνει από κάτω... Έτσι κ εσείς... Να σκεφτεστε τι τυχερές που είμαστε που έχουμε τα ζουζουνια μας υγιή κ να χαμογελάτε...

Χαπάκι τι έγινε με το μικρό? Πως είναι σήμερα? Λογικά από δόντι θα είναι...

Αm να μου τον φιλήσεις τον κουκλο σου... ίσως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ίωση μωρέ το μικρουλη...

Dimάκι όλα τα λεφτά η Αγγελικουλα σου... Χαχαχα

Ζουζουνέλ τι να πω? Ο,τι κ να πω λίγο θα είναι... Πάντως καλύτερα να της μιλήσεις... ό,τι κ αν αποφασίσεις.

Οσο για το αλλεργικό περιστατικό... παναγιά μου...

Άσχετο... το φατσοβιβλίο μου μπλόκαρε το λογαριασμό κ μου ζητάει να ανεβάσω ταυτότητα... σιγά κ μην... οπότε αν με χάσατε από εκεί... ζητώ συγνώμη... Αν φτιάξω άλλο λογαριασμό θα σας στείλω μήνυμα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

κι εγώ δόντια σκέφτηκα... μεχρι 37,4 ειναι φυσιολογική θερμοκρασία γι αυτη την ηλικια και ο γιατρός μας μου εχει πει ότι πυρετος θεωρείται από 38 και πανω (αυτα λεει ο δικός μας βεβαια, και σε γενικές γραμμες οι παιδίατροι εχουν τις δικές τους θεωρίες)

και η δικιά μου τις ίδιες θερμοκρασίες μου δίνει για σημείο αναφοράς

πως είναι σήμερα ο μικρός, χαπάκι??

μωρε κατι θα το ενοχλεί το μπεμπακι για να γκρινιάζει, ίσως να μην εχει πυρετό αλλά να μην εχει ξεπεράσει την ίωση ακόμα, αγκαλίτσες να το κανεις, περαστικουλια και σε σας

μπορεί, ίσως να είναι εξαντλημένος ακόμα...θα ξαναέρθει ο μπαμπας του σήμερα, για να δούμε....

και μεσα σε 5 λεπτά έγινε το προσωπάκι της χάλια, κατακκοκινο, εβγαλε και μικρα σπυράκια, πρηστικαν και τα ματια της, πανικοβληθηκα. Νομίζω ότι πρεπει οπωσδηποτε να επισκευτούμε αλλεργιολόγο...

αχ!! η μικρή!! να πάτε καλύτερα να δεις τι γίνεται

Άσχετο... το φατσοβιβλίο μου μπλόκαρε το λογαριασμό κ μου ζητάει να ανεβάσω ταυτότητα... σιγά κ μην... οπότε αν με χάσατε από εκεί... ζητώ συγνώμη... Αν φτιάξω άλλο λογαριασμό θα σας στείλω μήνυμα...

οκ νικολ

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...