Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες γεια σας!!!!

Αθηνα μου να χαιρεσαι τον Αλεξανδρο σου!!!!!

Ντιμ να σας ζησει κ με τ ονομα !!!!!

Χρονια πολλα σε ολα τα μπεμπονια!!!!!!

Εγω κλασικα χαμενη...πολυ φατσοβιβλιο κτλ...εχω κολλησει κ μ ενα παιχνιδι...χαχαχαχ!!!!

Ο Νικολης μου περπαταει!!!!!!!με το που χρονισε εκανε κ τα 1α σταθερα βηματα!!!!!!απο λογια μπαααα.....λιγα λεει....αλλα καταλαβαινει τα παντα!!!!

Το λουρι το πηρα!!!!αλλα μες στο σπιτι το δοκιμασα...εξω φοβαμαι!!!!!χαχαχα!!!!!

Χαπακι κ εγω δινω τηγανητα...με ελαιολαδο μια χαρα ειναι!!!!!μια στο τοσο δεν πειραζει!!!!!

Ουφ...το καπνισμα που κανω δεν λεγεται....εφτασα παλι τα 2 πακετα κ στεναχωριεμαι.....

3 μηνες δεν το εβαλα στο στομα μου,οταν γεννησα κ μετα (γιατι στην εγκυμοσυνη καπνιζα 5)αφου δεν προλαβαινα με τους θηλασμους...

τι ηθελα κ το ξαναρχισα;;;;;;;:-(

Κ μετα τσουκου τσουκου αυξανοταν....ειχα ρωτησει κ την Αγλαια γιατι ημουν ετοιμη να κοψω το θηλασμο κ μου ειπε οχι....

Καμια εξαρτημενη σαν εμενα υπαρχει εδω μεσα;;;;;η ειμαι η μοναδικη βλαμενη;;;;;:(:mad:

Φιλακια κοριτσακια μου!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

ειχα γραψει ενα κατεβατο και εφυγε, ειμαι κομματια...

Ενα μεγαλο ευχαριστω για τις ευχες και να χαιρεστε και εσεις τα παιδακια σας κοριτσαρες μου!!!

Νικη...2 πακετα>>>>>>>>??????????????????????????????????????//

Ειπαμε ρε συ, πηρες φορα, κατηφορααα θα σε μαλωσω!!! χαχαχαχαχαχα

Σοβαρα τωρα, αντι να αναρωτιεσαι για το θηλασμο, δεν κανεις καμια προσπαθει για μειωση? ψηνεσαι? Οταν αρχισεις δουλεια μηπως μειωθει?

Εγω παντως που δεν καπνιοζω(τουλαχιστον δεν καπνιζα ποτε πολυ και εχω 4 χρονια που δεν) οταν βγηκα για το ποτακι ζουλεψα και εκανα 3-4(!) και μετα μυριζαν τα μαλλια μου και ειχα σπαστει ταμάλα, και ειχα και τυψεις!

Για τα μπιφτεκια...πρεπει να ειμαι η πιο ακαματρα χοχοχοχο εγω τα κανω πολυ απλα, κιμας-ψωμι0λαδακι-μαιντανο. καλο ζυμωμα και τα τσακιζειιιιιιι η αληθεια ειανι οτι ειανι πολυ νοστιμα!

η γαλοπουλα μου αρεσει, αλλα τζιντζερ δεν θα βαλω, δεν του αρεσει.

Χαπακι μην τα φοβασαι τα μπαχαρικα (οκ αν θες ασε το πιπερι ) το αλατι να φοβασαι!

Εγω παλι αυγοφετες δεν ξερω καν τι ειναι και πως παρασκευαζονται.

Εμενα τρελενεται για το αυγο, μονο κροκο δινω ακομα, μου βγαινει μισο μελατο μισο σφιχτο οποτε ανακατευονται οι υφες...

Τις ομελετες και οτιδηποτε τηγανητο το κανετε ανετα και στον φουρνο σε ενα ταψακι...

επισης μπορειτε στον φουρνο παλι να κανετε παναριστα (σνιτσελ κοτοπουλο πχ) τους αρεσουν...

Εμενα δεν τρωει πολυ ρε γμτ...ξυλακια τα ποδαρακια του... νομιζω ακομα 9 κιλα ειναι χαχαχαχαχαχαχα

Απο περπατημα, φοβερος δεξιοτεχνης ,τρεχει στριβει σηκωνεται σκαρφαλωνει, περπαταει ακι εξω(δεν ηθελε παπουτσια με τιποτα)

απο κουβεντες μολις χρονισε ειπε μαμα, μπαμπα και απο προχθες λεει "γειαααα" σε συνδυασμο με μαγκια και την αντιστοιχη κινηση χαχαχαχαχα

απο ζωακια δεν γουσταρει πολυ, το σκυλακι μεχρι προτεινως εκανε μανιωδως ο-ο-οοοοο!

τωρα δεν τον νοιαζει χαχαχα, το παπι παπαπα και το προβατο μπαααα

Γενικά δεν λεει πολλα, και θα αργησει να πει το καταλαβαινω, επισης ειναι και διγλωσσο(και καλα....) και χθες ελεγε νάιν, νάιν (οχι στα γερμανικά, ωραία λέξη εμαθε πρώτη πρώτη φαντασου ποσες φορές το λεμε)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Χαπάκι δεν τις τιγανίζω τις αυγόφετες. Ή τις βάζω στο αντικολλητικό ή στη τοστιέρα. Αθηνά η κανονική συνταγή για τις αυγόφετες είναι να χτυπήσεις αυγό με γάλα, παπαριάζεις ψωμί του τοστ εκέι μέσα και μετά τις τηγανίζεις. εγώ απλά χτηπάω το αυγό και βουτάω το ψωμί.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Αθηνάααααααα σόρρρυ ξέχασα τον Αλέξανδρό σου ... Πωπω ντροπή... Να τον χαίρεσαι κουκλα μου... Να είναι γερός κ ευτυχισμένος...

Ντιμάκι να σας ζήσει η Αγγελικουλα κ με το όνομα... :P

Νikijo 2 πακέτα???? Πωπω... Εγώ πάλι ήμουν μανιώδης καπνίστρια ευτυχώς με την εγκυμοσύνη το έκοψα μαχαίρι κ τώρα με τον θηλασμό ούτε να το μυρίσω... Καλά μου κάθισε κ το έκοψα κ τέλος... Ηρθαν κ έτσι τα πράγματα που το έκοψαν κ οι δικοί μου κ μου αρέσει πολύ που δεν μυρίζουν τα ρουχα μας κ ούτε το παιδί μυρίζει κάποιον με τσιγάρο...

Am πως είναι ο μικρός?

Για το φάρμακο της πυελογραφίας θα ρωτήσω ..

Για το αβγό... ούτε κ σήμερα... Με ψωμί του το χω δώσει όλες τις φορές αλλά αηδιάζει... (γμτ) ... θα δοκιμάσω αργότερα πάλι...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, έπιασαν "τόπο". Χθές σταμάτησαν οι πυρετοί και τα δεκατα, η παιδίατρος δεν είδε κάτι ανησυχητικό απλά κάναμε σήμερα προληπτικά γενικη και καλλιέργεια ούρων. Η γενική δεν έδειξε κάτι και η μικροβιολόγος μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, θα προχωρήσει βέβαια σε κ/α για κάθε ενδεχόμενο. Είναι ακόμα εξαντλημένος βέβαια και δεν έχει πολύ όρεξη.

Εμένα με ξανάπιασαν τα ψυχολογικά μου, θα σας γράψω άλλη στιγμή για αυτά.

dim να σας ζήσει η αγγελικούλα σας:-D

Έφαγε δύο μικροσκοπικά κομματάκια και το βράδυ μαρτυρήσαμε. Ουρλιαχτά, εμετούς, ούτε να το θυμάμαι δε θέλω.

πω πω στελλίτσα, "πακέτο"!!

εμεις ειμαστε μια χαρα,ο μικρουλης μου εκανε κατι νουμερα στον υπνο τελευταια,αποφασισε οτι θα δουλευει στο φουρνο και ξυπνουσε απο τις 5:30 το πρωϊ...

να ανοιξουν φούρνο με τον δικό μου που ξυπνάει στανταρ τέτοια ώρα χαχαχαχαχαχα

επισης να σας πουμε οτι πινουμε "αλα"(γαλα)...η αγελαδα κανει "μμμμμμ" η παπια ..."παπα".....ο σκυλος "γαου"....σε οτι δουμε λεμε "ελα"....οταν θελει να παει καπου φωναζει "παμ"(παμε) και ολα τα μηχανοκινητα απο αεροπλανο μεχρι μηχανη κανουν "βου" αααα και η καμπανα κανει "ντεν"...το ξερατε....

Κ εμείς μιλάμε (έχω ξεχάσει να σας τα πω)... Λέμε καιρό τώρα "έλα", "μαμά" όποτε κλαίμε (αλοιμονο), "γάου" για το σκυλάκι, "μπαμ", "μπαμπά" κ όταν φωνάζουμε κάποιον "εεεεε"...χιχιχι άντε να αρχίσουν να μιλάνε πιο πολύ να γελάμε με αυτά που θα ακουμε....

μπράβο στα αγόρια μας :D τι καλά!!!

εγω του εκανα ομελετα προχθες και μετα την 1η μπουκια την εφαγε ο σκουπιδοντενεκες...

μονο οταν του εκανα αυγο με ντοματα το εφαγε...αλλα μετα παρουσιασε διαρροιες και δεν του ξαναδωσα...

ο δικος μου το τρωει μελατο με φρυγανια ή ψωμακι

ο μπούλης το τρώει σε όλες τις μορφές το αυγο, μελάτο, με ψωμί ή χωρίς (όσες φορές του έχω βάλει άρτο απο την εκκλησία κάνει παρτυ λόγω του γλυκάνισου φαντάζομαι), με ντομάτα και μόλις τελειώνει βάζει τις φωνές γιατί θέλει κι αλλο ο λαίμαργος, όλόκληρο του δίνω κι εγω πολύ καιρό τώρα.

Οι συνταγές είναι και εδώ (η γαλοπούλα) και εδώ (το μοσχάρι).

ωραίες συνταγές κι αυτές

Εγω κλασικα χαμενη...πολυ φατσοβιβλιο κτλ...εχω κολλησει κ μ ενα παιχνιδι...χαχαχαχ!!!!

niki σου είχα στείλει πμ

Ο Νικολης μου περπαταει!!!!!!!με το που χρονισε εκανε κ τα 1α σταθερα βηματα!!!!!!απο λογια μπαααα.....λιγα λεει....αλλα καταλαβαινει τα παντα!!!!

Το λουρι το πηρα!!!!αλλα μες στο σπιτι το δοκιμασα...εξω φοβαμαι!!!!!χαχαχα!!!!!

ποιο λουρί πήρες, αυτό για να μάθουν να περπάτανε ή το άλλο?

Καμια εξαρτημενη σαν εμενα υπαρχει εδω μεσα;;;;;η ειμαι η μοναδικη βλαμενη;;;;;:(:mad:

κι εγώ στις βλαμμένες εξαρτημένες είμαι, το ξεκίνησα λίγο πριν σταματήσω με το θηλασμό και μετά πήρα φόρα:(

Χαπακι μην τα φοβασαι τα μπαχαρικα (οκ αν θες ασε το πιπερι ) το αλατι να φοβασαι!

κι εγώ του βάζω διάφορα, κανέλλα σχεδόν απο την αρχή που ξεκινησαμε τις τροφές, βανίλια μπέρμπον....αλατι και πιπέρι με τίποτα και θα κάνει πολύ καιρό να φάει (ουτε εγώ δεν τρώω καλά καλά)

Εμενα δεν τρωει πολυ ρε γμτ...ξυλακια τα ποδαρακια του... νομιζω ακομα 9 κιλα ειναι χαχαχαχαχαχαχα

κι ο μικρός μου έρεψε τώρα με τους πυρετούς, πρέπει να έχασε ενα κιλό σίγουρα, δεν πολυέτρωγε, όλο κοιμόταν, ούτε γάλα δεν ήθελε να πιει, χθες που τον ζυγισε η γιατρός ήταν 9.700 και πλέον τον σηκώνω άνετα, πριν μια εβδομάδα μου έφευγε η μέση όταν τον είχα αγκαλιά

απο κουβεντες μολις χρονισε ειπε μαμα, μπαμπα και απο προχθες λεει "γειαααα" σε συνδυασμο με μαγκια και την αντιστοιχη κινηση χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

c2Gbp2.png

galat δεν το πιστευω ξεχασα τον αλεξανδρο σου....να το χαιρεσαι το μωρακι σου..

οσο για τα μπαχαρικα κι εγω του δινω απ'ολα, και αλατι απλα εχουμε μειωσει κι εμεις τις ποσοτητες,ελαχιστο βαζω

πω...πω εμενα μου βγαινει η μεση οταν τον σηκωνω,πριν κανα μηνα που τον πηγα στον ντοκ ητανε 10500 αλλα τωρα πρεπει να εχει παρει μου φαινεται πιο βαρυς

με το περπατημα εμεις μειναμε πισω,δεν ξερω τι φοβια τον εχει πιασει και τις περισσοτερες φορες ζηταει το χερι μου για να παει μια μακρυνη αποσταση ή μπουσουλαει,στο σαλονι ομως που εχει τη σιγουρια οτι μπορει να πιαστει απο τα επιπλα αν παει να πεσει παει μια χαρα...τελικα του εκανα κακο που ετρεχα απο πισω του

76IGp3.png

ερωτηση: εχετε ακουσει "αιματολιμνη πλακουντα" μια φιλη μου ειναι εγκυος και της ειπανε οτι ο πλακουντας εχει αιματολιμνες

επισης πονουσε καμια στα νεφρα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ερωτηση: εχετε ακουσει "αιματολιμνη πλακουντα" μια φιλη μου ειναι εγκυος και της ειπανε οτι ο πλακουντας εχει αιματολιμνες

επισης πονουσε καμια στα νεφρα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης?

εμένα μου είχε βρει αιματολίμνες στο τέλος της εγκυμοσήνης και είχα και πόνους στα νεφρά αλλά όχι πολύ έντονους

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

εμένα μου είχε βρει αιματολίμνες στο τέλος της εγκυμοσήνης και είχα και πόνους στα νεφρά αλλά όχι πολύ έντονους

και σου ειχε πει απο τι προερχεται ή τι ακριβως ειναι?

οι πονοι στα νεφρα απο τι???εκεινη εκανε υπερηχο νεφρων και ειναι καθαροι και εξετασεις ουρων δεν της βρηκαν κατι?

76IGp3.png

κατσικίσιο σκόνη για μωράκια από ενός χρονού ειχα παρει από το ubershop που παιρνω και τις πανες.

zouzoynel το nanny care παίρνεις??

το θέλω κι εγώ αλλά είναι ψιλοακριβά τα μεταφορικά τους:?

c2Gbp2.png

amande ναι, αυτό παίρνω, ο γιος μου τρελλαίνεται!

πώς ειναι ο μικρούλης σήμερα?

galat να σου ζήσει ο μικρούλης, πολύχρονος... άργησα λίγο, αλλά κάλλιο αργά, παρά αργοτερα!

βασικά με ταλαιπωρεί μια ψιλομαστίτιδα αυτές τις μέρες και ειμαι σπίτι, οπότε δεν τολμω να ανοιξω το πισι, μου την πεφτει ο μικρός να δει τα τρια γουρουνάκια (μας εχουν καψει την καρδιά μιλάμε χαχα)

dim βαπτιστήκατε κι εσεις! να σου ζήσει η νεοφώτιστη! η δικιά μου έμεινε τελευταία μου φαίνεται!

νικολίνα περαστικά. περασα κι εγώ πρωτέα όταν ήμουν μωρό, στο νοσοκομείο για εβδομάδες, με ενδοφλέβια αντιβίωση. δεν ξερω αν εχει νόημα να παιρνεις αντιβίωση από το στόμα, το εχεις συζητήσει με τον γιατρό σου? ειναι πολύ ανθεκτικό μικροβιο ο πρωτέας. κάνεις και πυρετούς?

στα δικά μας, χθες ήρθε ο παιδίατρος, η μπουμπού ειναι 78 πόντους και 10.600 κιλά. περπατάει με βοήθεια ακόμα, αν και είναι έτοιμη να κανει βηματα μόνη της, ειναι φοβιτσιάρα. λεει αρκετές λεξούλες, περα από τα βασικά μου αρέσει που λεει "κουκα" μόλις βλεπει την κούκλα της, ενώ την κρατάω αγκαλιά την κατεβαζω να παει στα παιχνίδια της, συνεχίζει και φωνάζει "κουκα-κουκα-κουκα", παει κοντά, την πιάνει απ τα μαλλιά και την πετάει στην άκρη, και μετά πιάνει και παιζει με τα εργαλεία του αδελφού της, μάλλον δεν τη συμπαθεί την κούκλα της χιχι!

με τη νταντά μας εχω ενα θεματάκι κι εχω σκάσει, θα ανοιξω ενα θεμα στο φορουμ και θα σας βαλω λινκ να μου πειτε τη γνώμη σας

καλό μήνα κοριτσάκια!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...