Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αθηνά μου ευχαριστώ πολύ... Ο ντοκ βέβαια μου είπε ότι καλύτερα να το αποφύγω καθώς δε θα πρέπει να θηλάσω για 24 ώρες ... Υποτίθεται ότι στην πυελογραφία σου περνάνε ένα υγρό στο αίμα κ μετά κάνεις ακτινογραφίες... Ο γιατρός είπε ότι αυτό το υγρό είναι το επικίνδυνο καθώς περνάει στο αίμα... :( Άρα ... δεν ξέρω... γμτ...

Αμ σόρρυ δε σου απάντησα στην ερώτηση... το μικρόβιο που πλέον έχει γίνει πολύ ανθεκτικό απ΄ότι φαίνεται λέγεται πρωτέας... Τι θα κάνω δεν ξέρω...

Στελλίτσα μου κουράγιο κοριτσάκι κ εμένα έτσι είναι κ χειρότερα ο μικρός... υπάρχουν μέρες που δεν τρώει κ τίποτα μόνο ψωμί... (ή κουλούρι) όσο για το βζ... όλο αυτό θέλει... :rolleyes: Παρεπιπτόντως το μπιφτέκι για πείτε πως το κάνετε???

Σήμερα προσπάθησα να του δώσω κ πάλι αβγό αλλά ή που το μύρισε κ δεν το ήθελε (ίσως του θύμισε την προηγουμενη τραγική εμπειρία... του είχε φέρει διάρροια καθώς του είχα δώσει όλο τον κρόκο). Για να δουμε αύριο ?

Φιλάκια κοριτσάρες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικολίνα την καναρωτησα, αλλα για να λεει αυτη επιτρεπεται (η Αγλαία ειναι) θα ειανι σιγουρα ΟΚ.

Απο στερεες τι τρωει, ας ταλαιπωρηθει 1 24ωρο ο μικρός αν ειναι να ταλαπωριεσαι εσυ τοσα χρόνια!

Ας φαει μονο στερεές! Οσ φάει... Αν λειπεις εσυ απο το σπιτι θα φαει...υπαρχει τετοια περιπτωση μπορει καποιος να τον κρατησει?

Κι αν εχεις κανα θηλαστρο και νιωσεις συμφορηση κανε αντληση και πετα το γάλα.

Θες να τον φερεις εδω? χαχαχαχχαχα Αληθεια δεν εχω προβλημα! Θα φαει αν πεινασει θα δεις, φρουτα, μεσημεριανο και παλι φρουτα καπως θα περασουν οι ωρες, εστω καποιες ωρες αν οχι 24...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνά μου χίλια ευχαριστώ... με συγκίνησες... για όλα...

Σκέφτηκα να πάω σε ομοιοπαθητικό κ να το συζητήσω κ με τον γιατρό που μου λέει να κάνω την πυελογραφία κ μετά να αποφασίσω...

Πάντως σε ευχαριστώ πολύ Αθηνά μου... πραγματικά ευχαριστώ...

EP8Ip2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

Εμείς είμαστε ψιλοκομμάτια μιας κι ο μικρός ξαναεκανε 38αρια, θα πάμε σήμερα παιδίατρο.

νικολ, κάτι είχε γράψει το χαπακι για τον πρωτέα, έπινε ο άντρας της νομίζω λεμόνι και δεν ξαναέπαθε τίποτα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα! Λίγο πριν κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο, σας γράφω για να σας πω πόσο τυχερές είστε όσες έχετε γλιτώσει από διατροφικές αλλεργίες... Χθες είπα να δοκιμάσω να δώσω λίγο τυρί στη μικρή, μετά από μήνες χωρίς γαλακτοκομικά. Έφαγε δύο μικροσκοπικά κομματάκια και το βράδυ μαρτυρήσαμε. Ουρλιαχτά, εμετούς, ούτε να το θυμάμαι δε θέλω. Δεν ξαναπλησιάζω γαλακτοκομικό πριν κλείσει τα δύο, ο κόσμος να χαλάσει. Ευτυχώς σήμερα είναι ΟΚ, το ίδιο επιθυμώ και για εσάς:)

Amande, περαστικά, ελπίζω να μην είναι τίποτα...

Νικολίνα, κουράγιο...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Αθηνά το ξέρω κοπέλα μου οτι δεν το λες έτσι... κ για αυτό κ σε (ξανα)ευχαριστώ... Έχω κ τη μαμά μου αν χρειαστεί... Αλλά μάλλον θα το αφήσω για λίγο ακόμα κ ίσως να το ξανασυζητήσω από κοντά με τον ντοκ με τα νέα επιχειρήματά μου (χάρη στην βοήθειά σου)... Θέλω να είμαι σίγουρη από όλες τις μεριές...

Amande περαστικά στο μικρουλη...

Στελλίτσα τόσο πολύ ε? Πωπω... :confused:

Κ εμένα υποπτεύομαι ότι δεν τα πάμε καλά με το αβγό... Δοκίμασα σήμερα μετά από σχεδόν ένα μήνα που του είχα δώσει την πρώτη φορά κ τον πείραξε κ δεν ήθελε ούτε να το δει... Έφαγε μία μυτούλα κ δεν του άρεσε καθόλου οπότε κ δεν θα του ξαναδώσω πριν πάμε στον γιατρό...

Για το λεμόνι που μου είχε πει το χαπάκι το έκανα, είχε αποτέλεσμα αλλά όχι για πολύ... Είναι ισχυρό αυτό το μικρόβιο...

Οι υπόλοιπες που είστε?

Χαπάκι?

Γκεο?

Ντιμ?

Ζουζουνέλ?

Φιλιά σε όλες

EP8Ip2.png

Νικολίνα κι εμένα δεν τρελαίνεται για το μελάτο, αλλά της το φτιάχνω ομελέτα, με λίγο λαδάκι, και το καταβροχθίζει. Νομίζω ότι στο βραστό δεν τους αρέσει η υφή...

107fc7d98c.png

hello κουκλες ...λοιπον κατσε να σας παρω με τη σειρα...

νικολ...αν δεν μπορεις να κανεις κατι οσο θηλαζεις τουλαχιστον κανε αυτο με το λεμονι για να ηρεμεις για λιγο,ο αντρας μου ειχε ενα αλλο εντεροκοκκο νομιζω το οποιο ειναι παλι ανθεκτικο στις αντιβιωσεις

αμ περαστικα στο αντρακι σου...αχ τι τραβανε και αυτα με τη ζεστη,πυρετο....πω..πω...θα ζοριζονται...

στελλιτσα τι παθατε κοπελα μου ...αυτη την αλλεργια στα γαλακτοκομικα θα την ξεπερασει καποια στιγμη???

εμεις ειμαστε μια χαρα,ο μικρουλης μου εκανε κατι νουμερα στον υπνο τελευταια,αποφασισε οτι θα δουλευει στο φουρνο και ξυπνουσε απο τις 5:30 το πρωϊ...

επισης να σας πουμε οτι πινουμε "αλα"(γαλα)...η αγελαδα κανει "μμμμμμ" η παπια ..."παπα".....ο σκυλος "γαου"....σε οτι δουμε λεμε "ελα"....οταν θελει να παει καπου φωναζει "παμ"(παμε) και ολα τα μηχανοκινητα απο αεροπλανο μεχρι μηχανη κανουν "βου" αααα και η καμπανα κανει "ντεν"...το ξερατε....

76IGp3.png

Νικολίνα κι εμένα δεν τρελαίνεται για το μελάτο, αλλά της το φτιάχνω ομελέτα, με λίγο λαδάκι, και το καταβροχθίζει. Νομίζω ότι στο βραστό δεν τους αρέσει η υφή...

Καλή ιδέα αλλά πως θα κάνω μόνο τον κρόκο ομελέτα? και μιας κ σε πέτυχα βρε Στελλίτσα δώσε κ συνταγή για τα μπιφτέκια

Χαχα.. απίστευτος ο μουργάκος σου χαπάκι... Μπράβο του...

Κ εμείς μιλάμε (έχω ξεχάσει να σας τα πω)... Λέμε καιρό τώρα "έλα", "μαμά" όποτε κλαίμε (αλοιμονο), "γάου" για το σκυλάκι, "μπαμ", "μπαμπά" κ όταν φωνάζουμε κάποιον "εεεεε"...χιχιχι άντε να αρχίσουν να μιλάνε πιο πολύ να γελάμε με αυτά που θα ακουμε....

Οσο για το λεμόνι το κάνω βρε χαπάκι μου... απλά ο πρωτέας είναι πολύ δύσκολος... κ σίγουρα με τις αντιβιώσεις έχει γίνει ντουρος...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

εγω του εκανα ομελετα προχθες και μετα την 1η μπουκια την εφαγε ο σκουπιδοντενεκες...

μονο οταν του εκανα αυγο με ντοματα το εφαγε...αλλα μετα παρουσιασε διαρροιες και δεν του ξαναδωσα...

ο δικος μου το τρωει μελατο με φρυγανια ή ψωμακι

76IGp3.png

εγω στα μπιφτεκια βαζω βρωμη,κρεμμυδακι,μαϊντανο,αλατακι,πιπερακι,αυγο(εμενα το τρωει ολο ετσι κι αλλιως οποτε δεν εχω προβλημα) και λιγο λαδακι και τα φτιαχνω με πατατουλες,κολοκυθακι,και καροτο στο φουρνο....μπορεις αν θελεις να τριψεις μεσα το κολοκυθι και το καροτο

76IGp3.png

ααα,εμενα φωναζει μαμα και οταν θελει να μου πει κατι ή να του κανω κατι....και ολη μερα φωναζει το μπαμπα που λειπει...και οταν παμε να τον ξυπνησουμε το πρωι,αρχιζει απο κατω απο τη σκαλα και φωναζει μπαμπα...μπαμπα...

κανει κι αλλα...σας εγραψα τα βασικα...

76IGp3.png

Χμ, εγώ της δίνω και το ασπράδι πλέον, οπότε την κάνω με ολόκληρο το αβγό. Δοκίμασε τον κρόκο να του τον δώσεις με μπουκίτσες ψωμάκι, μπορεί να το φάει πιο εύκολα.

Μπιφτέκια έχω κάνει δύο ειδών, ένα με μοσχάρι κι ένα με γαλοπούλα και σκέφτομαι να μην πειραματιστώ με άλλη συνταγή γιατί προχθές που της έδωσα από τα μπιφτέκια που είχε φτιάξει μια φίλη μου δεν τα έφαγε η πριγκίπισσα... Οι συνταγές είναι και εδώ (η γαλοπούλα) και εδώ (το μοσχάρι). Έφτιαξα διπλάσιες ποσότητες και τα έχω στην κατάψυξη.

107fc7d98c.png

Καλησπέρα και από εμένα, είχα τη βάπτιση τη Κυριακή και από την Παρασκευή έχω ξεσκιστεί σε τραπεζώματα και τα σχετικά, ευτυχώς σήμερα έφυγαν και οι τελευταίοι. Στα βαφτίσια τα περάσαμε σούπερ η μικρή έκλαψε αλλά όχι τρελά και στο τραπέζι ήταν μέσα στη καλή χαρά.

Am πως είναι ο μικρός σήμερα;; Τι σας είπε ο γιατρός.

Νικολίνα μπορείς να ζητήσεις να σου πουν την ουσία που περιέχει το φάρμακο της πυελογραφίας και να το βάλεις σε αυτό το σάιτ http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp και να δεις τι επίπεδο κινδύνου έχει. Πάντως γερό πακέτο όλο αυτό.

Όσο για το αυγό ένα θα σας πω αυγόφετες αδελφές μου αυγόφετες, τις ΤΣΑΚΙΖΕΙ και καμία φορά της βάζω και καμία φέτα τυρί έμενταλ όταν το βγάζω ζεστό και γίνεται σούπερ. Στέλλα της δίνεις της μικρής τόσα πολλά μπαχαρικά;; δεν ξέρω εγώ τα φοβάμαι τόσο πολλά, στα μπιφτέκια βάζω κρεμμύδι, αυγό, ρίγανη και καρότο. Της έδωσα χθες χυλοπίτες με κιμά και τις καταβρόχθισε.

Αθηνά να χέρεσαι τον Άλεξ κοπέλα μου

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...