Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:shock::shock: ο χριστός κι η παναγία!!!

έχω τσαντιστεί απίστευτα!! θα είχα κάνει φονικό δε θα είχα κρατηθεί!!!

εμείς ψιλοτρέχαμε, έκανε ο μικρός 38,5 (μάλλον απο δόντια) και είχε και γκρίνια, καταλαβαίνετε...μετά είχε υπερένταση και τελικά τον κάναμε βόλτα με το αμάξι για κοιμηθεί.

Ευτυχως του έπεσε ο πυρετός (με αλγκοφρεν)

c2Gbp2.png

απο την αλλη λες, να που τα καταφερνουν τελικα με τον τροπο τους, και δεν μπιανουν στη θεση τους, αλλα φυσικα με μικρο παιδακι, δεν το ρισκαρεις να εισαι αυτος που θα τους ταρακουνησει...

Παντως εγω μηνυση θα εκανα, και αν βρειτε μαγκα δικηγορο ουτε τα εξοδα δεν χρεωνεσαι...να μην παει και η προκαταβολη χαμενη, ααααααααανετα κερδιζεις...αλλα ποτε κανεις δεν το κανει, γιατι λες που να τρεχω τωρα και να μπλεκω κλπκλπ

Κι ομως ο αντρας μου που ειανι γερμανοτραφης και κατι τετοιο του φαινεται αυτονοητο, για μια απλα γρατζουνια που του εκανε καποιος στο αυτοκινητο(που τον υποψιαστηκε κιολας δεν τον ειδε) του πηρε ολα τα χρηματα της επισκευης + επιπλεον για τη δικηγορο , (τα βρηκαν εξω απο την αιθουσα τελικά-του εφυγαν οι μαγκιες και οι απειλες) η δικηγορος ηταν πολυ γατα, ομως ειχε βαλει σητν αγωγη και εγω δεν ξερω τι....

οχι εσας που σας απηλησαν και σας εδειραν, αυτο ειανι κερδισμενη υποθεση...μην το αφησετε εγω λεω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

αυτος ο τυπος ηταν τετοιας φαρας, εφερε εναν γρυλο και πηγε να το σηκωσει το αυτοκινητο και κατι τετοια....και μετα τον ειδε που επλενε τα χερια του ο συζυξ και του ειπε εσυ το εκανες θα σε πω αστυνομια...

Και τον εβριζε, και απειλουσε κλπκλπ ομορφα.,..

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Έχει δεκατάκια απο τα ξημερώματα, 37,5 / 37,3 και φαίνεται ταλαιπωρημένος, διάθεση έχει βεβαια, τραγουδάει κελαδάει αλλά είναι κουρασμένος, τώρα ξανακοιμήθηκε πάλι

ο μικρος γουσταρει σαντε πολυ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μα ειναι απιστευτο χαχαχαχχαχα

ποιότητα παιδί μου, ποιότητα!! χαχαχαχαχα

κι μενα μ'αρεσει η σαντέ!!

c2Gbp2.png

Χαλκιδα??ποια Χαλκιδα..παει η Χαλκιδα...Ωρωπο μενουμε τωρα...τη μερα που πηγαμε να μετακομισουμε εκει ,μια που ξεφορτωσαμε κ μια που την επομενη ξαναφορτωσαμε κ φυγαμε...πηγαν να μας σκοτωσουν,τι να λεμε...αστυνομιες,ξυλο,αιματα,οπλα,απειλες...

τι λες ρε κορίτσι, τρελλάθηκα που τα διαβασα όλα αυτά, μα ειναι δυνατόν??? τι ανώμαλος κόσμος υπάρχει!!!

Ζουζουνελο αφου θες να αποθηλασεις, τοτε, δοκιμασε το αμυγδαλογαλα, επισης υπαρχει και κατσικισιο σε σκονη μπας και....

γενικως ασβεστιο υπαρχει και στο ψαρι...η διατροφολογα να προτεινει εναλλακτικες περικαλω!

Επισης αφου εχει ταση για αλλεργιες, γιατι της δινεις λα βας και αγελαδινα?(απελπισια της μανας ,ε? αχχχχ σε καταλαβαινω)

κατσικίσιο σκόνη για μωράκια από ενός χρονού ειχα παρει από το ubershop που παιρνω και τις πανες. παιρνω και του γιου μου, να φανταστείς. τίποτα η κυρία, ούτε να το δει... και ειναι και καλούτσικο σε γεύση, πινεται

το λα βας το ζήλεψε που το έδινα στον μικρό και έφαγε. άλλα αγελαδινά δεν της δινω, αλλά και να προσπαθήσω να της δώσω, δεν τα θέλει

εμείς ψιλοτρέχαμε, έκανε ο μικρός 38,5 (μάλλον απο δόντια) και είχε και γκρίνια, καταλαβαίνετε...μετά είχε υπερένταση και τελικά τον κάναμε βόλτα με το αμάξι για κοιμηθεί.

Ευτυχως του έπεσε ο πυρετός (με αλγκοφρεν)

περαστικά στον μικρούλη... πόσα δοντάκια εχετε?

πάντως κυκλοφορούν πολλές ιωσεις, τα περισσότερα πιτσιρικια που ξερω ειναι με πυρετό

ο μικρος γουσταρει σαντε πολυ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μα ειναι απιστευτο χαχαχαχχαχα

ελπίζω να εννοείς την τραγουδίστρια, γιατί όπως το έγραψες εμενα το μυαλό μου πήγε σ' αυτά:

http://1.bp.blogspot.com/_HEQ4SdFt2Bk/SnP8uU9iWZI/AAAAAAAAACk/fOZ9tSunUjg/s1600-h/Sante-20fGR199.jpg

χιχι μερακλής ο μικρούλης :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Κοριτσάρες καλημέρα... έλειψα πάλι για λίγο κ φωτιά πάλι στο καφέ....

Ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα νινάκια σας καλύτερα πλέον... ε?

Γυρίσατε πολλές (zouzounel μην χάνεσαι κ geo ελπίζω να έχετε ηρεμίσει με όλα)

Εμείς εδώ... καλά είμαστε. Μεγαλώνουμε.... ( ο μικρός δηλαδή εγώ όχι... :tongue:) Ακόμα δεν έχουμε μετακομίσει (ουτε καν βρει για σπίτι)... Το αφήσαμε για μετά τις 10 Σεπτέμβρη που έχουμε τον γάμο της αδερφής του άντρα μου... Αααα κ μιας κ το θυμήθηκα κ επειδή λεγατε κ για εξόδους... για πείτε μπορώ να πιω κρασάκι κ πόση ώρα πριν θηλάσω? (αν κ πάλι δε με κόβω να πίνω καθώς ο μικρός ανά πάσα στιγμή ζητάει συνέχεια... αχ ρε Αθηνά τι τύχη αυτή να μη σου ζητάει... Εμένα όλο πάνω μου είναι κ όσο του έλεγα όχι κ του δινα κάτι άλλο για να φάει αυτός εκεί... πείσμα... οπότε κ να θέλω να αποθηλάσω δε νομίζω ότι θα τα καταφέρω)

Επίσης, κάτι άλλο που θέλω να σας ρωτήσω... Θα χρειαστεί να κάνω πυελογραφία (αν γράφεται έτσι) .. ξέρετε αν μπορώ λόγω θηλασμού? (το μικρόβιο που έχω επιμένει κ έτσι θα πρέπει να κάνω αυτήν την εξέταση κ μετά θα αρχίσω ομοιοπαθητική... δεν πάει άλλο με τις αντιβιώσεις... έχω πάρει σε 3 χρόνια όση δεν έχω πάρει σε όλη μου την ζωή )

Επίσης, ρε κορίτσια, αυτό με τα H&M το διαβάσατε? Πολύ προβληματίζομαι... κ μου άρεσαν πολύ κ τα ρουχαλάκια γμτ...

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Γεια σας κοριτσάκια, ο μικρός έχει (μετα το 38,5) συνέχεια δέκατα. Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε πως είναι φυσιολογικό αν περνάει ιωσούλα να έχει μετά τον μεγάλο πυρετό εως και 3 24ωρα δέκατα, οπότε θα περιμένουμε μέχρι αυριο το βράδυ να δουμε πως θα πάει.

περαστικά στον μικρούλη... πόσα δοντάκια εχετε?

πάντως κυκλοφορούν πολλές ιωσεις, τα περισσότερα πιτσιρικια που ξερω ειναι με πυρετό

ευχαριστώ ζουζουνέλ μου, έχει 8 δοντάκια μέχρι στιγμης αλλά πλέον για ιωση το κόβω κι εγώ

ελπίζω να εννοείς την τραγουδίστρια, γιατί όπως το έγραψες εμενα το μυαλό μου πήγε σ' αυτά:

http://1.bp.blogspot.com/_HEQ4SdFt2Bk/SnP8uU9iWZI/AAAAAAAAACk/fOZ9tSunUjg/s1600-h/Sante-20fGR199.jpg

χιχι μερακλής ο μικρούλης :)

χαχαχαχαχαχαχαχα

Εμείς εδώ... καλά είμαστε. Μεγαλώνουμε.... ( ο μικρός δηλαδή εγώ όχι... :tongue:)

χαχαχαχαχαχαχαχ

τι μικρόβιο έχεις και σε ταλαιπωρει τόσο???

Επίσης, ρε κορίτσια, αυτό με τα H&M το διαβάσατε? Πολύ προβληματίζομαι... κ μου άρεσαν πολύ κ τα ρουχαλάκια γμτ...

όχι, δεν ξέρω κάτι, τι γράψανε?/?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

ζουζουνελ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι την τραγουδιστρια

Νικολ τι γραψανε????????????

και επαιρνα τα οργκανικ για τα πιτσιρικια απο εκει παντα

Κρασακι πιες λιγο δεν ξερω ποτε επηραζει περισσοτερο αλλα για λιγο μιας στις τοσες δεν πειραζει,

για την πυελογραφια θα ρωτησω ακι θα σου πω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα μάνες κι από μένα! Σας διάβασα στα γρήγορα,τόσες μέρες ήμουν χωρίς ίντερνετ και χωρίς σήμα στο κινητό, γι' αυτό δεν έγραψα σε καμία χρόνια πολλά...

Περαστικά στα αρρωστούλια, ποπο κι εγώ έλεγα ότι έχουμε 1-2 μήνες ακόμα για τις ιώσεις...

Τα νέα μας: καλά περάσαμε, αλλά πολλή κούραση φίλε μου. Η μικρή δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου, όποτε πλάκωνε ο κόσμος έβαζε στο στόμα το βυζί και δεν της το 'βγαζες ούτε με τανάλια. Ποιος αποθηλασμός μου λέτε, εδώ κάνω κρα για να φάει φαγητό όταν είμαι κι εγώ εκεί. Κατά βάση τρώει φρούτα, μπιφτέκι, μακαρονάκια και ψωμί. Ούτε τα καρότα δε θέλει πια που πριν τρελαινόταν. Ουφ. Ευτυχώς που ξεκίνησα δουλειά για να σκεφτώ και τίποτ' άλλο γιατί αλλιώς μου γίνεται εμμονή και αγχώνομαι φοβερά.

Από γάλα άλλο δε νομίζω ότι πίνει κάτι, το μπιμπερό το έχει αποκηρύξει, γιαούρτι δεν τρώει και με το ποτηράκι που πήγα να της δώσω μια φορά δεν ήθελε. Οπότε μας βλέπω να πηγαίνει κι ο χειμώνας έτσι. Όταν νιώσω λίγο πιο δυνατή θα δοκιμάσω ξανά να της κόψω το νυχτερινό θηλασμό... Προς το παρόν ξανάρχισα τα πήγαιν' έλα γιατί με κούρασε πολύ το co-sleeping κι έτσι σηκώνομαι και πάω μέσα για να τη θηλάσω.

Σας αφήνω να γυρίσω στη δουλειά, θα σας διαβάσω καλά και θα επανέλθω:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ

στην πυελογραφία δεν χρησιμοποιούνται ραδιενεργές ουσίες

Νικολίνα αυτο μου απαντησε η συμβουλος

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...