Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συνταγες!

Μου φαινεται ότι θα τις κανω για μενα χαχα!

Βασικά δεν της εχω δωσει ακόμα πολλά πραγματα (ειχαμε φοβηθει με ενα αλλεργικο περιστατικό που ειχε παρουσιάσει τον Φεβρουάριο) και φοβάμαι να της δωσω ακόμα ξηρους καρπους. Μελι εχετε δωσει?

galat το γεγονός ειναι ότι το αλατονερο κανει δουλειά και ποναει λιγότερο από το δαγκωμα της μπεμπας. γαλα με το χερι δε μπορώ ούτε κι εγω να βγάλω.

περαστικά στον μικρουλη, ευτυχως επεσε ο πυρετός σημερα, διαβαζα τα προηγουμενα μηνυματα, καλε ψηθηκε το παιδάκι καλοκαιριάτικα...

και ναι, θελω να αποθηλάσω... πώς θα τα καταφερω δεν ξερω...

νικολινα ευχαριστώ για τις ευχές κι εσύ να χαιρεσαι τον μπεμπάκο σου... μετακομίζατε, αν δεν κανω λάθος? πώς πήγε?

αμαντ ειχα παρει ενα παρόμοιο λουράκι όταν ο γιος μου ήταν μικρούλης, αλλά δε μου πηγαινε η καρδια να το χρησιμοποιησω, τον κοιταζα με τα λουράκια και σκεφτομουν τα σκυλακια... ασε που δεν το βρήκα πρακτικό, δοκιμασε το και τα λεμε

φιλιά κοριτσάκια

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επειδη κι εγω δεν εχω εναλλακτικη για γαλα, και ακομα με νοιαζει που ειναι μικρος, λεω να αποθηλασω μετα τον χειμωνα που ερχεται, ωστε να αντιμετωπισω πιο ευκολα και αρρωστειες κλπ. κανα εξαμηνο δηλ ακομα και τελος.(λεω εγω αυτος μπορει να εχει αλλα σχεδια χαχαχαχαχα)

Επισης αλατονερο?????????????????????????????????????????????????????????????? να το ακουγα απο μια ψαρωμενη, αλλα κι απο σενα χαχαχαχαχαχαχαχαχα, νταξ οκ θρφει το αλατι, αλλα και τσουζει!!! και αφυδατωνει, σιγα μην βαλεις και αυγα βραστα στη μασχαλη χαχαχαχαχα(σε πειραζω)

μα ξερεις τι καλο κανουν τα βραστα αυγα στη μασχαλη???μουχαχαχαχαχα,αν ειναι καυτα κανεις κ αποτριχωση,αχαχαχαχα

μεταξυ μας,εγω στις αρχες που- μου εκανε πληγη το σπλαχνο μου-εβαλα φυσιολογικο ορο(αλατονερο ντε) κ σε μια μερα περδικι το βυζι,χαχαχα

Ο μικρος χθες ειχε μετριο πυρετο λιγο πυρετο 38,5 το πρωι και μετα τιποτα ολη μερα(δηλ37,7 εκει) και σημερα τιποτα 36,6

μια χαρα ειναι μονο γκρινια εχει και σαν να βλεπω τα σπυρακια , αντε να τα βγαλει να μου φυγει η απορια αν επεσα μεσα χαχαχαχαχαχαχα

αντε καλε,αργησεεεεεεεεεεεεεε,εμενα στην 3η μερα εμφανιστηκαν!

Σαε ειπα? ειπαμε ΜΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (και μπαμπα μαζι αλλα δεν μας νοιαζει)

κι ολα αυτα στον πυρετο πανω οταν με φωναζε, ειδες η αναγκη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αχαχαχααχαχαχαχα....εμενα ακομα μπαμπαααααααααααα φωναζει (αλλα οταν χτυπησει ή θελει κατι κρεμεται απο πανω μου,αναγκη παιδι μου,αναγκη)

Α ρε Αθηνααααααααααααα (αλα Τζενη Καρεζη "δεσποινις διευθυντης" ),χαχανιζω μονη μου βραδιατικα!!!

ρε ορο βαλτε, αλλα αλατονετο φανταστηκα και χοντρο αλατι εγω χαχαχαχαχα θυμαμαι που εβαζε μια κοπελα στο μαιευτηριο και σφαααααδαζε απο το τσουξιμο, μαλλον δεν το αραιωσε καλα χαχαχαχαχα

Ζουζουνελο αφου θες να αποθηλασεις, τοτε, δοκιμασε το αμυγδαλογαλα, επισης υπαρχει και κατσικισιο σε σκονη μπας και....

γενικως ασβεστιο υπαρχει και στο ψαρι...η διατροφολογα να προτεινει εναλλακτικες περικαλω!

Επισης αφου εχει ταση για αλλεργιες, γιατι της δινεις λα βας και αγελαδινα?(απελπισια της μανας ,ε? αχχχχ σε καταλαβαινω)

Ναι, ψηθηκε καλοκαιριατικα ο ερμος, ακι οντως αργησαμ και το εξανθημα βγηκε πολυ μουφικο, ιιιιιιισα που φαινεται, βεβαια αυριο μπορει να ειναι πιο εντονο, αλλα της ΕΙρηνης ηταν σαν να ειχε βγει απο το"ΝΗΣΙ" ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

επισης ακομα να παρω τηλ τον ντοκτορ, δεν χρειαζεται εβγαλα εγω τη διαγνωση χαχαχαχαχαχαχα αααααααααααααααααααααααααααααα

να σας πω???? σημερα μετα απο αιωνες βγηκα πηγα για ενα κρασακι (7-10 μην νομιζετε) με εναν ξαδερφουλη μου σε ενα πολυ ωραιο καφε μπαρ (a for athens νομιζω) στο μοναστηρακι με τελεια θεα και ξανανιωσα.....

τωρα φυλακα και παλι

eNeap2.pngTSzHp3.png

αλλα της ΕΙρηνης ηταν σαν να ειχε βγει απο το"ΝΗΣΙ" ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

:lol::lol::lol::lol:

επισης ακομα να παρω τηλ τον ντοκτορ, δεν χρειαζεται εβγαλα εγω τη διαγνωση χαχαχαχαχαχαχα αααααααααααααααααααααααααααααα

:lol::lol::lol:

να σας πω???? σημερα μετα απο αιωνες βγηκα πηγα για ενα κρασακι (7-10 μην νομιζετε) με εναν ξαδερφουλη μου σε ενα πολυ ωραιο καφε μπαρ (a for athens νομιζω) στο μοναστηρακι με τελεια θεα και ξανανιωσα.....

καλή αρχή!!!:D

τωρα φυλακα και παλι

χαχχαχαχαχαχα

αυτό το μήνα δε μπορώ να πώ, έκανα τις εξόδους μου (μετα του συζύγου), πήγαμε πυξ-λαξ, παντελή θαλασσινό, επίσης σε μια παράσταση χορού στο φεστιβάλ χορού (γίνεται κάθε χρόνο εδω και είναι σουπερ) και σε μια καταπληκτική συναυλία που έδωσε η τσαλιγοπούλου σε έναν μικρό κολπίσκο στη Μάνη, καλά εκεί ήταν όνειρο!! το μέρος, η τσαλιγο, όλα!!

και 3-4 φορές σε θαλασσομπαρ για μπύρες.

ζουζου δεν το έχω πάρει το λουρί, έχω πάρει ένα ειδικό γιλέκο για να μάθει να περπατάει χωρίς να χρειάζεται να σκύβω. Το άλλο δε νομίζω να το πάρω, αν έμενα σε άλλη χωρα - που θα ήταν απενεχοποιημένο - ίσως, αλλά εδω σε κοιτάνε με μισό μάτι. Πάντως πριν φύγω απο Αθήνα είδα αρκετους γονείς στο κέντρο (ξένοι όλοι) να το έχουν...για την Ομόνοια πιστεύω πως είναι καλή λύση (αλλά πόσες φορές θα πάω το παιδί εκεί - μη σου πω και καμία, εδω φοβάμαι εγω να πάω πια.

Χθες μου έλεγε μια γειτόνισσα (είναι μεγάλα τα παιδια της τώρα) οτι είχε πάρει και το χρησιμοπουσε στο ένα το αγόρι της - χρόνια πριν, το οποιο ήταν διαβολάκι μικρό και της ξεφευγε συνέχεια (και είχε άλλα 3 να επιβλέψει). Μου έκανε εντύπωση πάντως, δεν ήξερα κάν οτι κυκλοφορουσε τόσο παλιά και στην ελλάδα αυτό (το είχε πάρει απο φαρμακείο τότε, μου είπε)

c2Gbp2.png

ela re apo φαρμακειο, σιγα μονη της θα το ειχε φτιαξει! χαχαχαχαχα ξερω εγω απο θειαδες μου που τα εδεναν στην ταρατσα να απλωσουν, χβρις να παει να φουνταρει το μομολο χαχαχαχα

αααααααα εχω ρεντα σημερα κατι πρεπει αν κανω, γκεο λεω να χτυπησω καμια Χαλκιδα, δεν εχω και το τηλ σου ρε γμτ, αν το δεις στειλτο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ela re apo φαρμακειο, σιγα μονη της θα το ειχε φτιαξει! χαχαχαχαχα ξερω εγω απο θειαδες μου που τα εδεναν στην ταρατσα να απλωσουν, χβρις να παει να φουνταρει το μομολο χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχ

όχι βρε, δεν είναι τόσο μεγάλη η γυναίκα χαχαχαχαχαχαχαχ

φανταζομαι μιλουσε για τα μικρότερα παιδιά της (οπότε πριν καμια 10ετια υπολόγιζε)

c2Gbp2.png

Χαλκιδα??ποια Χαλκιδα..παει η Χαλκιδα...Ωρωπο μενουμε τωρα...τη μερα που πηγαμε να μετακομισουμε εκει ,μια που ξεφορτωσαμε κ μια που την επομενη ξαναφορτωσαμε κ φυγαμε...πηγαν να μας σκοτωσουν,τι να λεμε...αστυνομιες,ξυλο,αιματα,οπλα,απειλες...

γκεο!!!!!!! (ιμοτικονι με γουρλομενα ματια και το σαγονι κατω)

με συγγενεις η φαση ή τυχαιο?

ουφφφφφφ παναγια μου μακρυα....Ωροπο μια χαρα σας βρισκω, τη θαλασσα κοντα την εχετε?

eNeap2.pngTSzHp3.png

χαχαχαχαχαχαχ

όχι βρε, δεν είναι τόσο μεγάλη η γυναίκα χαχαχαχαχαχαχαχ

φανταζομαι μιλουσε για τα μικρότερα παιδιά της (οπότε πριν καμια 10ετια υπολόγιζε)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

μα καλά τι έγινε??????
γκεο!!!!!!! (ιμοτικονι με γουρλομενα ματια και το σαγονι κατω)

με συγγενεις η φαση ή τυχαιο?

ουφφφφφφ παναγια μου μακρυα....Ωροπο μια χαρα σας βρισκω, τη θαλασσα κοντα την εχετε?

642151.gif αυτο εψαχνες?????

ξεφορτωναμε απο το φορτηγο κ ερχεται ενας με ενα αμαξι κ ηθελε να περασει κ του ειπε ο αντρας μου να περιμενει 2 λεπτα...2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ..ε,τι ηθελε κ το ειπε??αρχισε να κορναρει,να τον βριζει χυδαια,μια -δυο,την τριτη δεν αντεξε ο αντρας μου κ πηγε να μανουριασει (ετσι οπως τον εβριζε ο...μη τον πω κ αγιος να ησουν θα κολαζοσουν),αλλα εν τελει δεν εγινε τιποτα,μπηκε ο αντρας μου στο αμαξι να το βαλει μεσα (ειχαμε μια τεραστια καροτσα γεματη πραγματα) κ τσουπ,ερχεται ο γιοκας του απο το σπιτι διπλα (ηταν γειτονας βλεπετε...) κ αρχιζει να δερνει το μικρο αδερφο του συζυγου μου,τον φορτηγατζη (!) και φυσικα επιτεθηκε κ στον αντρα μου,οπου τον εριξαν 2 φορες σε ενα χαντακι 2 μετρων (σημ. ο κακομοιρος εχει χειρουργηθει 2 φορες στον αστραγαλο κ εχει χοντρο προβλημα...φανταστειτε τι επαθε με το πεσιμο)..επισης να σημειωσω οτι ο συζυγος εκανε κικ μποξινγκ αλλα κρατηθηκε κ δεν εδειρε για να μην εχουμε αλλα (τωρα εχει το πανω χερι ομως)..αιματα παντου,το κεφαλι του να ειναι πρησμενο,αιματωματα,πληγες...το μωρο να κλαει απαρηγορητα..3 ωρες δεν ηρεμουσε με ΤΙΠΟΤΑ..που να ξεραμε οτι ηταν κ οι 2 μεθυσμενοι(σημ.νο 3=ο γιος->προεδρος του χωριου.... )

ουφ,να συνεχισω..καλω την αστυνομια..ερχεται μετα απο 20 λεπτα,καταγραφεται το περιστατικο,λεμε με το γιο αντε ,να μη κανουμε μηνυση..αλλα ακουγοταν απο μακρια ο πατερας να βριζει..του λεει η αστυνομια να σταματησει γιατι θα παει αυτοφωρο...φευγει η αστυνομια..περναγε εξω απο το σπιτι ο πατερας κ ελεγε: αν δε φυγετε μεχρι το πρωι θα πεθανετε...κ μετα λεει στον αντρα μου: παιδι εχεις??ναι απανταει..να το προσεχεις,ακους που σου λεω???ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ

το παιδι?????

δεν περναει 1 ωρα,εγω σε κατασταση αμοκ,να χτυπιεμαι απο τα κλαμματα,το μωρο επισης..παραλιγο να χασω τον αντρα μου..να απειλει κ το παιδι μου??κ τοτε ακουω δυνατες φωνες ,πυροβολισμους κ την γυναικα του να τρεχει κ να φωναζει:κλειστε φωτα κ παραθυρα,εχει οπλοοοοοοοοο

ξανα πηγαμε αστυνομια,τα διηγιομασταν κ ο αξιωματικος ΓΕΛΑΓΕ...

μετα πηγαμε νοσοκομειο,ευτυχως ολα καλα...

κ φυσικα το πρωι φυγαμε να παμε να νοικιασουμε αλλου σπιτι,κ καταληξαμε Ωρωπο..κ δοξα τω Θεω,βρηκαμε την ιδια μερα σπιτακι,κ πιο ωραιο ακομα...στο Μηλεσι,5 χλμ απο τη θαλασσα..

κ να φανταστειτε οτι πηγαμε σ εκεινο το χωριο της Χαλκιδας γιατι δωσαμε προκαταβολη για να αγορασουμε ενα οικοπεδο κ θελαμε να μενουμε κοντα για να χτισουμε...αντε τωρα να μεινουμε εκει..πανε τα λεφτακια μας,κλαψ κλαψ..

αχχχχχχχχχ,συγνωμη για το σεντονι..αλλα γινανε κι αλλα πολλαααααααα (με συγγενεις αυτη τη φορα αλλα ευτυχως,πανε ολα καλυτερα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...