Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πω πω κορίτσακια!! περαστικά στα μωρά!!

μάλλον ιωση κυκλοφορεί γιατί έμαθα και απο άλλες μαμάδες στα πέριξ για πυρετούς και τα σχετικά

αθηνά, δεν έχω λόγια για τη μικρή σου χαχαχαχαχαχαχα

νικολ γουέλκαμ μπακ!!!

γκεο τι σου έκαναν παιδί μου, θα μας πεις τελικά?

αυριο, μεθαυριο παραλαμβάνω εκείνο το γιλέκο και θα σας πω εντυπώσεις

εκτος απο το γιλεκο..το λουρι το πηρες???χαχαχαχαχαχαα

xaxaxaxa τι γελιο η μικρη σου ντιμ,χαχαχαχαχα

να σου πω αυτο το συστημα που κανεις, δεν κλαιει? εμενα ο π@#$#της σηκωνεται ορθιος στο κρεβατι του και γινεται χαμος, μιλαμε ουρλιαζει σαν να το σφαζω, και δεν αντεχω πολυ...

Συνεχιζει ο πυρετος, σημερις εχουμε μεχρι 38,5 αντε να δουμε, θα ανεβει παλι το βραδυ λογικα, μηπως ειμαι λιγο αναισθητη που δεν παιρνω τηλ τον ντοκ?

Να σας πω τι αλλο μου περασε απο το μυαλο? Ο ιος του δυτικου Νείλου , ρε μπας? εχουμε στην ΑΘηνα μολυσμενα κουνουπια και κανει πυρετο λεει....

τεσπα αν συνεχισει και αυριο θα τον παω Παιδων, μιας και ο ντοκ ειανι διακοπας

Εστειλα την Ειρηνη στη γιαγια τωρα, χθες με ολα τα ξενυχτιο κλπ τα εφτυσα κοριτσια, κρσαρα, επαθα υπερκοπωση μινι, ξαπλωσα και ειχα ταχυπαμλια και τιναζονταν τα ακρα μου και υποερενταση, αδυναμια... ευτυχως κοιμηθηκαμε εως τις 11 το πρω με τον μπουλη και καπως συνηλθα!

και πριν με μαλωσει η γκεο μου, εκοψα και το δαχτυλο παρα πολυ και δεν μπορω να γραψω , χειροτερα και απο πριν δηλ χαχαχαχαχαχα

μου το επιασε κλεινοντας το παραθυρο ο συζυξ κατα λαθος στο αυτοκινητο , εφυγε κομματι μιλαμε τα νευρα μουουουουου ποοοοονοςςςςςςς

αχ......μου τη γλιτωσεςςςςςςςςς:tongue:

:lol:

λες να το εκανε επίτηδες??

αχαχαχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::twisted:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nikolina ηθελα να σε παρω τηλ ανημερα των γενεθλιων του μικρουλη σου, να το ξερεςι δεν σε ξεχασα, αλλα φροντισε η κορουλα να κρυψει το κινητο, τελικα το βρηκα μετα 4 μερες, στα...ταπερ! χαχαχαχαχαχαχαχα

Τωρα ο μικρος δειχνει καλυτερα, εχει ακομα ενα 38 αλλα εχει ααααλλη διαθεση παιζει γελαει , μια χαρα, οποτε βλεπω μαλλον να καλυτερευει, φυσικα το βραδυ αναμενω ενα 39,5αρι στανταρ αλλα τουλαχιστον ελπιζω απο αυριο να εινι καλυτερα...

Παρολαυτα ρε κοριτσια δεν ειναι γκρινιαρης ο καημενος, τα ματακια του γλαρα και ταλαιπωρημενη φατσουλα αλλα βολικο ακομα και στην αρρωστεια το καημενουλι μου!

Αχ ντιμ σε καμια περιοπτωση δεν θα πετυχαινε αυτο με τον δικο μου, ειδικα αν ειμαι διπλα του λυσσαει πιο πολυ...το εχω δοκιμασει κι εγω μια φορα σχεδον 3 τεταρτα, τα εχασα με το πεισμα του, ελεγα δεν μπορει να κουραστει που θα παει, ε τιποτα επαιρνε λιγο δυναμη κα ιπαλι ορθιος και κλαμα αααααααααα

ε, δεν αντεξα μετα ειχα σηκωσει και ολη την πολυκατοικια στο ποδι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βρε Galatάκι μου εννοείται δεν παρεξηγώ... Εξάλλου μου ευχηθήκατε εδώ... άσε που δε θα με πετύχαινες σε καλή διάθεση... :rolleyes:

Dimάκι πάνω στην ώρα αυτό που έστειλες... μου φαίνεται θα το πάρω κ εγώ...

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

γεια σας κι από μας!

γεια σου γκεο μας!!!!!!!

σουπερ αγορα για μωρα αυτο, το πηρα και γλιτωσα πολλαααα καρουμπαλα...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000056J1W/ref=oss_product

το εχω παρει κι εγω αυτό, ή τουλάχιστον κατι παρόμοιο από τα τζάμπο

περαστικά στα μπεμπουλινια που ειναι αρρωστούλια

βρε κορίτσια εσεις που θηλάζετε πειτε μου κατι, πινουν άλλο γάλα τα μπεμπακια σας?

γιατί εμεις εχουμε θεμα...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=96083

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

παλιά ειχε στο τζαμπο, τωρα δεν το εχει, αλλα δεν ειανι της ιδιας ποιοτητας,

Οσο για τρο προβλημα σου, το διαβασα στα γρηγορα, δυστυχως δεν εχω αν σου ποω κατι γιατι εχω το ιδιο προβλημα, αολα εμενα δεν πηρε ποτε μπιμπερο, οχι να πινει και ξαφνικα να το αρνειται οπως η μικρη σου...

οσο για το καλαμακι εμενα πινουν απο 8 μηνων και τα 2, δεν βοηθησε, δοκιμασα διαφορετικα μπιμπερο, γαλα σκονη βιολογικο απο μια ξαδερφη μου που δινει τετοιο(το οποιο καμια σχεση και με τα κοινα σκονης μυριζε γαλατακι σαν εβαπορε καπως)

τιιιιποτα, φρεσκο δεν εχω δοκιμασει.

γιαουρτι δεν ετρωγε, το τρωει πλεον με μπανανα (αρκετη ,περισσοτερο μπανανα παρα γιουρτι νομιζω) αλλα κατι ειανι κι αυτο, κατσικισιο της εβολ.

αν επινε αλλο γαλα θα αποθηλαζα εχω κουραστει, θηλαζω απο το 2008 χαχαχαχαχα

εγω νομιζω οτι καταλαβαινει την αγωνια σου , αστην ας μην πιει γαλα για λιγο καιρο, ρωτα το γιατρο για αμυγδαλογαλα(εχει τελεια γευση και ασβεστιο) οχι σογιας πολυ αλλεργιογονο και συνηθως μεταλλαγμενα

υπαρχει και αμυγδαλοβουτυρο, και ταχινι αλλα για ολα αυτα ρωτα πρωτα(αν και μαλλον θα τα αρνηθει ο παιδιατρος δεν το τολμανε χαχαχαχ)

eNeap2.pngTSzHp3.png

την ειχα στο χωριο με τον μπαμπα και τη γιαγιά για δυο εβδομάδες (πηγαινα τα Σ/Κ). ε λοιπον δυο εβδομάδες δεν ήπιε γάλα.

μια φορά καταδεχθηκε και ήπιε 5-6 γουλιές από το ποτήρι που έπινα εγώ φρέσκο γάλα. μια φορά και τέλος

από το 2008 θηλάζεις εσύ? α νταξ, δεν ήξερα ότι υπάρχουν και χειρότερα! εγώ θηλάζω από τον μαρτιο του 2009, θηλαζα και στην εγκυμοσύνη. ηθελα να αποθηλάσω, αλλά η μπουμπου δε συμφωνει... άσε που εχει πληγωθει το στηθος μου, δεν το εχω ξαναπαθει αυτό, εχει βγάλει 3 δοντάκια η μικρή και ενω δε με δαγκωνει επίτηδες, σφίγγει το στοματάκι της την ωρα που θηλάζει και με ποναει. το στηθος μου εχει σημαδια απο τα δοντια της και δεν κλεινουν οι πληγές ευκολα, ειναι τωρα ετσι 3 βδομαδες... ελεγα να βαλω αλατονερο (με ειχε βοηθησει στις αρχες στο μαιευτηριο που ειχα ενα μικρό θεματάκι), αλλά δεν ξερω πότε... όποτε είμαι σπίτι θηλάζουμε συνεχεια και το βραδυ επίσης... ουφφφφ, οτι θα ειχα τετοιο θεμα δεν το πιστευα, με τον γιο μου καμια σχεση, ήταν πολυ πιο ευκολος και ο αποθηλασμός και η μεταβαση στο ξενο γαλα.

αμυγδαλογαλα και αμυγδαλοβούτυρο δεν τα ξερω... πού θα τα βρω?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλώς κ την zouzounel... Χρόνια πολλά κ για τη μικρή σου κοριτσάκι μου... Πωπω τι τραβάς... κ εγώ αυτό σκέφτομαι κ όλο αναβάλλω τον αποθηλασμό... Κουράγιο κοριτσάκι μου ίσως είναι φάση κ θα περάσει... Τι να πω?

Εμένα έχει αρχίσει τα πισωγυρίσματα... εκεί που θήλαζε 2-3 φορές τώρα πάλι κάθε γεύμα θέλει κ το συμπλήρωμά του κ αν του πεις όχι ...γίνεται τουρκος....

έχουν κ αυτά τα δίκια τους τι να τους πεις?

Αθηνουλα πως είναι ο μικρός σήμερα?

Ντιμάκι πως πάνε οι ετοιμασίες?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ειχα γραψει ενα κατεβατο και το εσβησε ο αλητακος,,,

Ναι θηλαζω απο 3 γεναρη 2008, με 7 μηνες διαλλειμμα απο την εγκυμοσυνη...

Αντεχω ακομα μπορω να πω, χθες με επιασε απελπισια λογω αρρωστειας που ηταν κολλημενος πανω μου.... και μου αρεσει ακομα δεν το κανω απο αγγαρεια( μαζω μαζω ξερω!)

Επειδη κι εγω δεν εχω εναλλακτικη για γαλα, και ακομα με νοιαζει που ειναι μικρος, λεω να αποθηλασω μετα τον χειμωνα που ερχεται, ωστε να αντιμετωπισω πιο ευκολα και αρρωστειες κλπ. κανα εξαμηνο δηλ ακομα και τελος.(λεω εγω αυτος μπορει να εχει αλλα σχεδια χαχαχαχαχα)

Αμυγδαλογαλα και αμυγδαλοβουτυρο βρισκεις στα μεγαλα βιολογικαδικα(μιαμ μιαμ) αλλα βασικα μπορεις να φτιαξεις και μονη σου τα πολτοποιεις τα αμυγδαλα και με τουλπανι παιρνεις το γαλα, αλλα δεν ξερω λεπτομερειες αν ψαξεις θα βρεις στο ιντερνετ.

Επισης αλατονερο?????????????????????????????????????????????????????????????? να το ακουγα απο μια ψαρωμενη, αλλα κι απο σενα χαχαχαχαχαχαχαχαχα, νταξ οκ θρφει το αλατι, αλλα και τσουζει!!! και αφυδατωνει, σιγα μην βαλεις και αυγα βραστα στη μασχαλη χαχαχαχαχα(σε πειραζω)

Λοιπον βαλε κοιραλοιφη ή της μεντελα την ειδικη που καμια δεν χρειαζεται ξεβγαλμα, με το που τελειωσει ο θηλασμος, βγαλε λιγο γαλα και απλωσε στη θηλη αστο να στεγνωσει και μετα την κρεμα απο πανω και εισαι ετοιμη για οτν επομενο( εγω δεν μπορεσα να βγαλω γαλα ποτε με το χερι, δεν πειραζει και σκετη)

Εσυ βασικα θες να αποθηλασεις ή εχεις προβλημα με το τι θα πινει οσο λειπεις για δουλεια?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ο μικρος χθες ειχε μετριο πυρετο λιγο πυρετο 38,5 το πρωι και μετα τιποτα ολη μερα(δηλ37,7 εκει) και σημερα τιποτα 36,6

μια χαρα ειναι μονο γκρινια εχει και σαν να βλεπω τα σπυρακια , αντε να τα βγαλει να μου φυγει η απορια αν επεσα μεσα χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εκτος απο το γιλεκο..το λουρι το πηρες???χαχαχαχαχαχαα

χαχαχαχαχααχα, όχι...ακόμα χαχαχαχαχαχα

σουπερ αγορα για μωρα αυτο, το πηρα και γλιτωσα πολλαααα καρουμπαλα...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000056J1W/ref=oss_product

αααα...καλό, θα το πάρω

γαλα σκονη βιολογικο απο μια ξαδερφη μου που δινει τετοιο(το οποιο καμια σχεση και με τα κοινα σκονης μυριζε γαλατακι σαν εβαπορε καπως)

ποιό ήταν θυμάσαι???

εγώ του δίνω το hipp αλλά τώρα ήταν σε έλλειψη και του πήρα το bio της frezylac

αμυγδαλογαλα και αμυγδαλοβούτυρο δεν τα ξερω... πού θα τα βρω?

στα βιολογάδικα όπως σου είπε και η αθηνά

αν θες να φτιάξεις μόνη σου αμυγδαλόγαλα αυτή είναι η συνταγή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/gala-amigdalou.html

κάπου έχω και για το βούτυρο, θα τη βρώ και θα στη γράψω

Ο μικρος χθες ειχε μετριο πυρετο λιγο πυρετο 38,5 το πρωι και μετα τιποτα ολη μερα(δηλ37,7 εκει) και σημερα τιποτα 36,6

μια χαρα ειναι μονο γκρινια εχει και σαν να βλεπω τα σπυρακια , αντε να τα βγαλει να μου φυγει η απορια αν επεσα μεσα χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα

περαστικά του!!

Σαε ειπα? ειπαμε ΜΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (και μπαμπα μαζι αλλα δεν μας νοιαζει)

κι ολα αυτα στον πυρετο πανω οταν με φωναζε, ειδες η αναγκη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

c2Gbp2.png

να το αμυγδαλοβουτυρο

Βούτυρο ξηρών καρπών (κατα το φυστικοβούτυρο)

Συστατικά

2 κούπες αμύγδαλα ή κάσιους ή ανάλατα φυστίκια

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1/4 κ. γλ. αλάτι

1 κ. γλ. μέλι (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βάζουμε στο μούλτι τους ξηρούς καρπούς με το αλάτι το μέλι

και 2 απο τις 3 κουταλιές λάδι για 30"

Αν χρειαστεί προσθέτουμε και το υπόλοιπο λάδι.

Αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένο βάζο στο ψυγείο.

c2Gbp2.png

επισης εμενα δεν ζηταει ποτε θηλασμο.... ποτε ομως παντα εγωτου δινω και πολλες φορες με το ζορι οταν θελω να κοιμηθει χαχαχαχαχαχα για αυτο δεν με εχει κουρασει και παρα πολυ, μα να μην ζηταει ποτε? (το βραδυ μονο θελει εννοειται, τοτε ΜΟΝΟ αυτο θελει να κανει)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...