Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τσα!!να μαι κ εγω...εχω πολλαααααααααααα να σας πω ,αλλα να ξεκινησω απο το οτι την προηγουμενη εβδομαδα η μικρουλα μου περασε την λεγομενη "εκτη νοσο"ή αλλιως αιφνιδιο εξανθημα...2 μερες με 39,6 παρακαλω που να μη πεφτει με τιποτα με ντεπον,παρα μονο για 4 ωρες με πονσταν (που της εδωσαν στο παιδων) κ 1 με 38,και μετα 2 μερες ηταν ΓΕΜΑΤΗ εξανθηματα..την 5η μερα το παιδι ηταν σαν να μη περασε καμια αρρωστια..πολυ δυνατη ιωση,απο 37 ανεβαινε 39,6 σε 20 λεπτα!!!!

κατα τα αλλα...τι κανουμε??ακουω νεα απο ολες σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάρες...

Τι κάνετε? Εμείς επιστρέψαμε σήμερα κ οφείλω να πρωτοπώ ότι μου λείψατε...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κ τις τουρτίτσες που μας στείλατε κ εγώ με τη σειρά μου να σας ευχηθώ να σας ζήσουν τα μπεμπόνια σας κ να τα καμαρώνετε πάντα ευτυχισμένα...

Σας διάβασα μονορουφι κ πολύ χάρηκα που είστε όλες καλά .. Geo τώρα η μικρή καλά ε? Αθηνά εσένα ο Αλέξανδρος? Παρεμπιπτόντως κουκλος είναι...

Και η τουρτα σας τέλεια... Για την Ειρηνουλα δε δεν έχω λόγια...

Επίσης, θέλω τις περπατόπιτές σας... καθώς μάλλον έχουμε μείνει τελευταίοι κ δεν περπατάμε ουτε με βοήθεια... (μήπως να αρχίσω να ανησυχώ?)

Σας αφήνω καθώς άρχισε ήδη η γκρίνια

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

τσα!!να μαι κ εγω...εχω πολλαααααααααααα να σας πω ,αλλα να ξεκινησω απο το οτι την προηγουμενη εβδομαδα η μικρουλα μου περασε την λεγομενη "εκτη νοσο"ή αλλιως αιφνιδιο εξανθημα...2 μερες με 39,6 παρακαλω που να μη πεφτει με τιποτα με ντεπον,παρα μονο για 4 ωρες με πονσταν (που της εδωσαν στο παιδων) κ 1 με 38,και μετα 2 μερες ηταν ΓΕΜΑΤΗ εξανθηματα..την 5η μερα το παιδι ηταν σαν να μη περασε καμια αρρωστια..πολυ δυνατη ιωση,απο 37 ανεβαινε 39,6 σε 20 λεπτα!!!!

κατα τα αλλα...τι κανουμε??ακουω νεα απο ολες σας

βασικα κι εγω το εξανθημα περιμενω να σκασει, 2η μερα με 39,5...

γκεο κι εμενα την εχει περασει η Ειρηνη, αλλα και ο Νικολης της Νικης απο ο,τι θυμαμαι, ειναι τρομακτικη για πρωτη φορα αλλα οκ...

Λοιπον εμενα με το ομοιο δεν πεφτει, αλλα με το ντεπον αμεσως, αλλα τον αφηνω μεχρι 39 και μετα δινω κατι...(τον ερμο:D)

Νικολινα καλωςηρθατε!!!!

Γκεο περιμενουμε νεα σας! Αντε και καμια συναντηση κανονιστε...

α για το περπατημε καλε τι να ανησυχησεις???? Μετα τους 18 μηνες ανησυχουμε, ειανι και μεγαλοσωμος μην ξεχνας, η Ειρηνη και ο ξαδερφος της των ιδιων κυβθκων περπατησαν13-14 μηνων

eNeap2.pngTSzHp3.png

πω πω κορίτσακια!! περαστικά στα μωρά!!

μάλλον ιωση κυκλοφορεί γιατί έμαθα και απο άλλες μαμάδες στα πέριξ για πυρετούς και τα σχετικά

αθηνά, δεν έχω λόγια για τη μικρή σου χαχαχαχαχαχαχα

νικολ γουέλκαμ μπακ!!!

γκεο τι σου έκαναν παιδί μου, θα μας πεις τελικά?

αυριο, μεθαυριο παραλαμβάνω εκείνο το γιλέκο και θα σας πω εντυπώσεις

c2Gbp2.png

καλησπέρα και από εμένα τρέχω τρέχω με ετοιμασίες, τα άφησα όλα και εγώ την τελευταία στιγμή και έχω και ένα σωρό να φτιάξω μόνη μου, οι χειροτεχνίες με μαράνανε.

Χαπάκι εγώ την αφήνω ελεύθερη μέσα στο σπίτι και μόνο όταν αλλάζει δωμάτιο πάω και εγώ από πίσω και κάθομαι μαζί της μέχρι να φύγει. Αχ αυτά τα κολλήματα που έχουμε και παιδευόμαστε μόνες μας.

Αθηνά πως είναι ο Άλεξ;; Απορώ με την υπομονή σου να φτάσει ο πυρετός 39, εγώ με το 38,2 έδινα κατευθείαν αποτελ και ένας θεός ξέρει πως κρατιόμουν και δεν έδινα νωρίτερο. Η Ειρήνη όλα τα λεφτά, είπε η κοπέλα να κάνει ένα αφρόλουτρο και μετά να βάλει λίγη κρέμα, που βρίσκεις το κακό δεν καταλαβαίνω.

Νικολίνα καλός ήρθες και εμάς μας έλειψες. Δεν θέλω χαζά με το περπάτημα, και να σου πω δεν μπορείς να βγάλεις το σουπερ παιδί, ο δικός σου σε όλα πρώτος είναι, σε ύψος, δόντια κτλ, κάποιο στάδιο θα το αργήσει, λογικό δεν είναι;;

Geo καλός την διατροφολόγα. Περαστικά να είναι όλα.

Αχ ελπίζω να μη ξέχασα κάποια.

Εδώ και καμιά 15 μέρες εφαρμόζω το σύστημα ύπνου "κάθομαι στο δωμάτιο χωρίς να δίνω σημασία μέχρι να κοιμηθεί" και μπορώ να πω ότι πάει μια χαρά. Επίσης με αυτό το συστηματάκι δεν κάνω και πισωγυρίσματα λόγο δοντιών, θα δούμε φιλενάδες πως θα πάει. Επίσης η μικρή έχει αναπτύξει την νοηματική πολύ, κάποιες στιγμές λέει διάφορες λέξεις όπως μπανάνα, γάτα αλλά μετά τις ξεχνάει και κάνει και πολλούς θεατρινισμούς. Όταν κάνει κάτι που δεν πρέπει και τη σταματάω, μου γυρίζει πλάτη κάνει πως κλαίει και κατά διαστήματα με κοιτάει κρυφά να δει τι κάνω. Αυτά τα ολίγα από εμένα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxa τι γελιο η μικρη σου ντιμ,χαχαχαχαχα

να σου πω αυτο το συστημα που κανεις, δεν κλαιει? εμενα ο π@#$#της σηκωνεται ορθιος στο κρεβατι του και γινεται χαμος, μιλαμε ουρλιαζει σαν να το σφαζω, και δεν αντεχω πολυ...

Συνεχιζει ο πυρετος, σημερις εχουμε μεχρι 38,5 αντε να δουμε, θα ανεβει παλι το βραδυ λογικα, μηπως ειμαι λιγο αναισθητη που δεν παιρνω τηλ τον ντοκ?

Να σας πω τι αλλο μου περασε απο το μυαλο? Ο ιος του δυτικου Νείλου , ρε μπας? εχουμε στην ΑΘηνα μολυσμενα κουνουπια και κανει πυρετο λεει....

τεσπα αν συνεχισει και αυριο θα τον παω Παιδων, μιας και ο ντοκ ειανι διακοπας

Εστειλα την Ειρηνη στη γιαγια τωρα, χθες με ολα τα ξενυχτιο κλπ τα εφτυσα κοριτσια, κρσαρα, επαθα υπερκοπωση μινι, ξαπλωσα και ειχα ταχυπαμλια και τιναζονταν τα ακρα μου και υποερενταση, αδυναμια... ευτυχως κοιμηθηκαμε εως τις 11 το πρω με τον μπουλη και καπως συνηλθα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

και πριν με μαλωσει η γκεο μου, εκοψα και το δαχτυλο παρα πολυ και δεν μπορω να γραψω , χειροτερα και απο πριν δηλ χαχαχαχαχαχα

μου το επιασε κλεινοντας το παραθυρο ο συζυξ κατα λαθος στο αυτοκινητο , εφυγε κομματι μιλαμε τα νευρα μουουουουου ποοοοονοςςςςςςς

eNeap2.pngTSzHp3.png

ντιμ ειναι θεα η μικρη σου,απο τωρα σου κανει θεατρο...χαχαχαχαχα...σε λιγο καιρο που θα κααλαβαινουν και καλυτερα να δω τι θα μας κανουν.....

περαστικα στα μωρακια,Αθηνά μηπως πρεπει να το πας το παιδι σημερα???εντομεταξυ ο συζυξ μαλλον ψαχνει τροπο να σε ξεκανει...χαχαχαχα(αστειο...μην στραβωσεις)

νικολ μην βγαζεις συμπερασματα,και μιας φιλης μου το παιδακι ξεκινησε 1η φορα να περπαταει με βοηθεια 14 μηνων και τελικα περπατησε κανονικα 16...κι ομως τωρα να τον δεις βολιδα παει που ειναι 19 μηνων....

επισης να κανω μια ερωτηση:αυτης της φιλης μου το παιδακι δεν θελει με τιποτα να φαει μεσημεριανο,τη βγαζει συνηθως με γαλα και φρουτα ολη μερα,ειναι καλο αυτο???ξερετε τι μπορει να κανει για να το κανει να αρχισει να τρωει παλι?

76IGp3.png

Αθηνά η δικιά μου δεν κλαίει σκούζει (γυναίκα δεν είναι;;;). τις πρώτες μέρες σηκωνόταν ερχόταν πάνω από το κεφάλι μου και έσκουζε, μόλις ηρεμούσε σηκωνόμουν και την έβαζα πάλι κάτω. τώρα κάνει κάτι ααααααααα έτσι για την τιμή των όπλων και γυρνάει τον ποπό της από την άλλη και κοιμάται. Χθες της πήρα πισίνα και γίνεται χαμός, το τι παιχνίδι ρίχνει δεν λέγεται. Επίσης σήμερα με άφησε με το στόμα ανοιχτό, της λέω το πρωί "πήγαινε φέρε τα παπούτσια σου να πάμε βόλτα" σε χρόνο ντετε πήγε έφερε τα παπούτσια να της τα βάλω.

Χαπάκι έχει δοκιμάσει να τον ταΐζει όσο παίζει;; Δηλαδή να μη το βάζει το παιδί στο καρεκλάκι και τα σχετικά. εμείς για τον ίδιο λόγο κάψαμε τη σαλιάρα, γίνεται χάλια αλλά δεν πειράζει.

ντιμ :lol::lol::lol::lol: απίθανη η μικρή!!

να σου πω αυτο το συστημα που κανεις, δεν κλαιει? εμενα ο π@#$#της σηκωνεται ορθιος στο κρεβατι του και γινεται χαμος, μιλαμε ουρλιαζει σαν να το σφαζω, και δεν αντεχω πολυ...

:lol:

Εστειλα την Ειρηνη στη γιαγια τωρα, χθες με ολα τα ξενυχτιο κλπ τα εφτυσα κοριτσια, κρσαρα, επαθα υπερκοπωση μινι, ξαπλωσα και ειχα ταχυπαμλια και τιναζονταν τα ακρα μου και υποερενταση, αδυναμια... ευτυχως κοιμηθηκαμε εως τις 11 το πρω με τον μπουλη και καπως συνηλθα!

εδώ κουράστηκα εγώ που τα διάβασα!!

και πριν με μαλωσει η γκεο μου, εκοψα και το δαχτυλο παρα πολυ και δεν μπορω να γραψω , χειροτερα και απο πριν δηλ χαχαχαχαχαχα

μου το επιασε κλεινοντας το παραθυρο ο συζυξ κατα λαθος στο αυτοκινητο , εφυγε κομματι μιλαμε τα νευρα μουουουουου ποοοοονοςςςςςςς

:lol:

λες να το εκανε επίτηδες??

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα μπορει να θελει να με ξεκανει πραγματικα χαχαχαχαχαχαχα τον εχω πρηξει και λιγο εδω που τα λεμε!

Ντιμ, για να καταλαβω, δηλ κοιμαστε μαζι στο διπλο? και απλα δεν της δινεις βζ? αυτο μου φαινεται πιο ευκολο να το δοκιμασω.

Τωρα που εινα αρρωστος αλλα και γενικα το τελευταιο καιρο μαζι κοιμομαστε σχεδον...τον κοιμιζω στο παρκοκρεβατο και απο ενα σημειο και μετα τον παιρνω κρεβατι και κοιμομαστε ολοι, αλλιως ξαγρυπναμε οικογενειακως και δεν λεει...

Αλλα ιδιως τωρα παει κατοχυρωθηκε μαμυ διπλα συνεχως...

τεσπα τι να γινει αν ειναι να κοιμαται κι αυτος κι εγω καλυτερα, ας ελιναι, το εχω ξανακανει με Ειρηνη εξαλλου δεν ειναι και τιποτα που δεν αλλαζει ευκολα(οσο και αν το περιβαλλον προσπαθει αν σε πεισει για το αντιθετο)

Η θερμαστρουλα μου καλα κρατει χτυπησε το 39,4 το μεσημερι τωρα ειανι αρκετα καλυτερα απο πυρετο και οψη, αντε να δουμε και σημερα και απο αυριο αν δεν καλυτερεψει θα τον παω να τον δει

eNeap2.pngTSzHp3.png

οχι δεν κοιμόμαστε μαζί. Τη ταϊζω το βράδυ και μόλις πάει να κοιμηθεί τη βάζω στο κρεβάτι τώρα πλέον κοιμάτε χωρίς να βγάλει άχνα. στην αρχή φώναζε αλλά μέσα σε 5 λεπτά είχε κοιμηθεί. κατα την διαρκεια της νύχτας αν πχ ξυπνήσει κατα τις 4 θα την ταϊσω αν όμως ξυπνήσει στο καπάκι στις 5 θα κάτσω δίπλα στη κούνια χωρίς να την κοιτάω και να αντιδράω μέχρι να κοιμηθεί μόνη της. στις αρχές βέβαια αυτό το μόνη της μπορεί να έπερνε και 1,30 ώρα, τώρα πάιρνει το πολυ 10 λεπτά. Αν τώρα ξυπνήσει κατά τις 7 θα την πάρω στο κρεβάτι

ντιμ το εχει δοκιμασει,του πηρε και καινουρια πιατακια και ποτηρακι,και τον εβαζε και στο τραπεζι,εχει γενικα μια ψιλοαρνηση ειδικα με το φαγητο...αυτο βεβαια τις το κανει 2 μηνες τωρα πιο πριν ετρωγε,τωρα λεει τρωει μονο μπιφτεκια....και αυτο οχι παντα....

τρωει στανταρ αυγο και φρουτα και γαλα και μπισκοτακια ή ψωμι

76IGp3.png

οσο για τη μικρη σου ντιμακι ειναι απιστευτη....κι εμενα η μαμα μου του πηρε πισινα αλλα δεν την εφερα απο την αθηνα,ασε που ειναι τεραστια ....δεν μπορω να φανταστω οτι θα μπω σε αυη τη διαδικασια...γεμισε νερο,αδειασε κτλ..κτλ...προτιμαω να τον παω βολτα με το καροτσι να παιξει με αλλα παιδακια

76IGp3.png

Αχ βρε Αγγελικουλα ... από τώρα κράτα της θέση στο Εθνικό...

Ρε Dimάκι έλα κάντο κ στον δικό μου αυτό με τον ύπνο... με τίποτα όμως δεν κοιμάται έτσι... ειδικά στο κρεβάτι... Δύο μόνο φορές έχει κοιμηθεί χωρίς βζ ή κουνημα...

Αθηνά μου δεν παίρνεις ένα τηλ. τον ντοκ να σου πει τι να κάνεις? Και να μου τον φιλήσεις τον όμορφο που ταλαιπωρείται... το καημένο...

Οσο για το δαχτυλάκι σου ... περαστικά.

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...