Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα οσες φορες εχει πεσει εχει χτυπησει στο κεφαλακι του,ευτυχως οχι πολυ γιατι συνηθως βαζει και τα χερακια κατω ....κι εγω θελω να τον αφησω πιο ελευθερο γιατι εχει μαθει να πηγαινω απο πισω και δεν ξεθαρρευει και ολη την ωρα ειναι κολλημενος πανω μου...προχθες πηγαινε μονος του και του λεω προσεχε γιατι εισαι μονος σου και κοκαλωνει και βαζει τα κλαμματα...μαλλον του εχω περασει τη δικη μου φοβια ...ενω περπαταει κανονικα μονο στην ιδεα οτι μπορει να πεσει φοβαμαι να τον αφησω...αφου μολις τον βλεπω να ξεκιναει απο καπου σηκωνομαι πανω και τον ακολουθω λες και ειμαι το σκυλακι του...με αποτελεσμα κι εγω να ειμαι τεζα ολη μερα με τα πανω κατω κι εκεινος πλεον να μην ξεκολλαει απο διπλα μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αμ σας εχει κανει φραπε ολη την ωρα σας κουναει....

άστα!!!

egv δεν τρεχω χαπακι, απλα τον εχω το νου μου, αν δω επικινδυνες κινησεις μονο τοτε παω...αλλα πεφτει στον πωπό συνηθως κατα 90% οποτε ειμαστε ΟΚ χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχα

εμενα οσες φορες εχει πεσει εχει χτυπησει στο κεφαλακι του,ευτυχως οχι πολυ

αουτς!

μου...προχθες πηγαινε μονος του και του λεω προσεχε γιατι εισαι μονος σου και κοκαλωνει και βαζει τα κλαμματα...μαλλον του εχω περασει τη δικη μου φοβια

πολύ πιθανό

πολύ κούραση χαπάκι μου, κι εμείς έχουμε κοψομεσιαστεί και ο μικρός έχει δρόμο μπροστά του μέχρι να αρχίσει μόνος του......γι'αυτό λοιπον (επειδή δεν έχουμε ανταλλακτικό μέσης χαχαχαχαχ) πήρα αυτό που μου πρότεινε μια φιλη

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&itmid=3139715&ct=1110207&la=1

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

μόλις το παρήγγειλα!!

το είχε και εδω http://trendybaby.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=438&category_id=82&Itemid=27&option=com_virtuemart

αλλά μόνο σε ροζ

c2Gbp2.png

το θεμα ειναι οτι εμενα πηγαινει μονος του κι εγω με την ιδεα οτι μπορει να πεσει παω και του βαζω τα χερια μου γυρω του για να τον προστατεψω αν πεσει...και μετα αυτος βλεπει τα χερια μου και πιανεται και τρεχει ακομα πιο πολυ...

ξερεις τι με χαλαει με ολο αυτο τον εχω κανει και εχει προσκολλησει πανω μου 100%,δεν θελει ουτε να παιζει μονος του,μολις παω να φυγω απο διπλα του αρχιζει και φωναζει και εκτος απο αυτο νομιζω οτι κανω κακο στην αυτοπεποιθηση του και ισως ειναι κακο και για το μελλον,ασε που δεν μαθαινει να αυτοπροστατευεται

76IGp3.png

ναι σχεδον ολη μερα ειμαστε μαζι,τον μπαμπα του τον βλεπει λιγες ωρες,στην αθηνα που πηγα στους γονεις μου την προηγουμενη βδομαδα ειχε ξεθαρρεψει και ηταν ολα καλα,τωρα ξαναπεσαμε στο λουκι...φαντασου τις περισσοτερες φορες δεν θελει να κατσει με τον μπαμπα του κι ας βρισκομαι στον ιδιο χωρο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

oxi re am παιδικο, ειανι πολυ μικρος

Κι εμενα ειναι ολη την ωρα με μενα, αλλα γενικλα χαπακι ,και ΝΙκολλλλλλλλλλλλλλλ

ειναι μια φαση μαμακιασης που την περνανε φυσιολογικα ΟΛΑ τα παιδακια, αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο, μην αγχωνεσαι θα ξεκολλησει στο εγγυωμαι!!!!!

Περιμενετε κανα εξαμηνο να δειτε...τοτε μονο ισως οταν βλεπουν ξενους θα σας τριβονται χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

τα νεα του μουργου,τον πηρε ο μπαμπας του να πανε βολτα,σπαραξε στο κλαμμα και φωναζε μαμα...με αποτελεσμα να γυρισουν πισω σε 5'

για αρχη λοιπον σκεφτηκα να τον αφηνω περισσοτερο με το μπαμπα του ...

καθε μερα για καμια ωριτσα και μετα απο το χειμωνα θα τον αφηνω και καποιες φορες με την πεθερα μου,παλι για καμια ωριτσα,ωστε σιγα σιγα να ξεκολλησει...

τρομαρα μου θελω να μεινω και εγκυος και να παω στην κλινικη να γεννησω

76IGp3.png

όχι για κάθε μέρα, να πηγαίνει 2 ωρίτσες 1-2 φορές την εβδομάδα, ίσα για να έρχεται σε επαφή και με άλλα παιδάκια

λογικα αν δεν προκυψει αλλη εγκυμοσυνη απο απριλιο θα παει παιδικο γιατι μετα θα πιασω δουλεια...

επισης ερχεται σε επαφη σχεδον καθε μερα με αλλα παιδακια,βεβαια αν ειναι παρα πολλα,παλι προσκολλαει πανω μου,ειδικα αν ειναι πιο μεγαλα και φωναζουν...

σκεφτηκα να τον πηγαινω σε παιδοτοπο 1-2 φορες τη βδομαδα,αλλα παλι πρεπει να μπαινω μαζι του μεσα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και ο παιδότοπος καλός είναι, και ναι ξεκίνα να τον αφήνεις περισσότερο με τον μπαμπά του, γενικά πιστεύω πως τα αγόρια πρεπει να έχουν "δεσιμο" απο μικρά με τον πατέρα, είναι πολύ σημαντικό το πρότυπο γι'αυτά.

c2Gbp2.png

Και μιας και ειπα για αρρωστειες, χμμμμμμ χθες ψηθηκε ο γλυκουλης μου, ετσι στο ξεκαρφωτο, μονο πυρετο, εφτασε μεχρι 39,5 μιλαμε επιανα τα γονατα του ακι ζεματουσαν, δεν μπορουσα να τον ακουμπησω....

τα ομοιο δεν εκαναν τιποτα και του εδωσα ντεπον για πρωτη φορα λυγμ, τον τον λυπηθηκα ομως, ειχε κουλουριαστει και ψιλοβογγουσε....

σημερα ειναι καπως καλυτερα μεχρι 37,8 εχει να δουμε....

Και οι περιπετειες της Ειρηνης.....αδειασε ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ μπουκαλι περιτεχνως αφρολουτο στο μπανιο παντουυυυυυυυυυυυυυ μπανιερα πλακακια κλπ και χαρτια τουαλετας επισης παντου...

μετα πηρε μια κρεμα σωματος του μπεμπη και την αδειασε ΟΛΟΚΛΗΡΗ χαχαχαχα σε 2 ποτηρια....και σε μια πολυθρονα, τα νευρα μουουουουουουουουυυυυυυυυυ

αντε καλημερα να εχουμε χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat περαστικα στο μικρουλη σου...κανενα κρυωματακι θα ειναι...

βρε το κοριτσακι σου σκεφτηκε,δεν εχει δουλεια η μαμα μου κατσε να τη βαλω να κανει κατι...χαχαχαχακαλο συγυρισμα

76IGp3.png

τα δικα μας ...χθες πηγαμε βολτα με το μικρο και την ωρα που ηταν να φυγουμε απο εκει που ημασταν ξυπνησε ανεξηγητα(τοση ωρα περνουσαν μηχανες και γουρουνες και κοιμοτανε του καλου καιρου,μολις ηταν να ερθουμε σπιτι ξυπνησε) και κοιμηθηκε παρακαλω 3 το πρωι παρακαλω....και το θεμα ειναι οτι σημερα εχει τετοια γκρινια που εχει ξεπερασει καθε οριο...με εχει τρελλανει,λογικο βεβαια αφου νυσταζει,αλλα εχει τετοια υπερενταση που δεν μπορει να κοιμηθει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...