Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

theolvas και katerina χάρηκα κι εγώ πολύ με τα νέα σας, κι ας είμαι καινούρια ακόμη εδώ (λεπτομέρειες για τη λίστα παρακάτω!).

theolvas: Ναι, ξέρω κι εγώ ότι το αυχενικό μπορεί να κάνει τέτοια τρελά μουδιάσματα, αλλά αν σου επιτρέπουν να κάνεις λίγη φυσιοθεραπεία θα βοηθήσει πολύ! (μιλάει ο άνθρωπος με τις πιο ελαττωματικές αρθρώσεις έβερ)

nikijo: ναι, το διάβασα κι εγώ για τον πρόδρομο διαβήτη, γι' αυτό ανησύχησα. πήγα όμως σήμερα στη γυναικολόγο μου, για άλλο λόγο (ξαφνική βαρβάτη ουρολοίμωξη με πυρετό, μ' έβαλε τρεις μέρες ξάπλα, ελπίζω τουλάχιστον με τα ομοιοπαθητικά να γλιτώσω την αντιβίωση), και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για το ζάχαρο 64. Οπότε απ' αυτό είμαστε εντάξει (το τρέμω γιατί έχω τρελό ιστορικό στην οικογένεια...)

Τα στοιχεία μου, λοιπόν: έχω ΠΗΤ 2/9 (αλλά υπολογισμένη με κύκλο 45 ημερών, οπότε λέω να παραμείνω στο καφέ του Αυγούστου:), γεννάω στο Μητέρα και δεν έχω ιδέα ακόμα για το φύλο, γιατί στην αυχενική το φασόλι μας κλώτσαγε σαν τρελό και δεν άφηνε να δούμε τίποτα. Είναι το πρώτο μου, by the way, και έχω εντυπωσιαστεί απ' όλες σας εδώ που τα φέρνετε βόλτα με τόσα πιτσιρικάκια:)

Καλό βράδυ σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

1.mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

2.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ

3.katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ- ΑΓΟΡΙ

4.giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ

5.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 – ΙΑΣΩ - ? φύλλo

6.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ?? ΚΟΡΙΤΣΙ

7.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

8.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 – ΙΑΣΩ - μάλλον κορίτσι

9.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

10.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - μαλλον αγορι

11.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) – ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

12.zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ?

13.v@sso ΠΗΤ 23/08/2010- ΑTΤIKO - μαλλον αγορι (με καισαρικη στις ??/8/2010)

14.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ -ΑΓΟΡΙ

15.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι (με καισαρική ??/08/2010)

16.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

17.stellunak ΠΗΤ 2/09/2010 -ΜΗΤΕΡΑ - ?

18. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 -

19. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΤΡΙΔΥΜΑ

Καλησπέρα κούκλες,

Χάρηκα παρά πολύ με τα καλά νέα που διάβασα.

Όλα καλά να μας πάνε από δω και πέρα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

katerina2009 μπράβο, πάει τέλειωσε και αυτό και όλα καλά! αφού τα πρώτα αποτελέσματα ήταν οk και τα επόμενα θα είναι εντάξει και άλλη περιπέτεια να μην έχεις και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου από εδώ και πέρα όσο θα περιμένεις τον παίδαρο! Σε εμάς είχε γίνει το αντίθετο, για αγόρι μας είπαν και τελικά είναι κορίτσι!

stellunak περαστικά σου εύχομαι! και ευτυχώς και με το ζάχαρο εντάξει που δεν θα χρειαστεί κάτι προς το παρόν.

Εγώ είχα πρόβλημα με τενοντίτιδες πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη και με έπιασε και κατα την διάρκεια και απ' ότι έμαθα οι ενοχλήσεις αυτές (άσχετα με το πως είσουν πριν) αποτελούν και σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Τελικά όλο αυτό το διάστημα στον οργανισμό μας γίνεται τρελό πανηγύρι, δεν ξέρεις τι θα σε πιάσει και από που σου ήρθε!

nikijo, galat να χαρώ εγώ διαλόγους :P :p περιμένω και εγώ να ανοίξει η δικιά μου το στοματάκι της και να ξεφύγει από τις "πέντε λέξεις" που λέει τώρα!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημέρα!

Μπουμπου πρωινη πρωινη!!!!!

Κι εμεναμετα τους 20-22 μηνες λυθηκε η γλωσσα της..λεξεις ελεγε βεβαια παρα πολλες αλλα μετα αρχισε σιγα σιγα προτασουλες και τώρα πια πριν κανα μηνα μιλάει σχετικά ανετα...

Ειναι και διγλωσση και νομιζα οτι θα καθυστερουσε τελικα οκ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου,τικανετε??χαθηκα το ξερω αλλα δεν ειμαι καθολου καλα..εκει που ειχα αρχισει να συνηθιζω και να ηρεμω απο πολλα συμπτωματα σηκωθηκα ενα βραδυ γιατι ενιωθα μουσκεμα και ειδα αιμα πολυ αιμα..καλεσαμε αθενοφορο και πηγαμε κατευθειαν στο λητω ευτυχως ηταν μια σχετικα μικρη αποκολληση εκατσα 5μερες εκει με πολλα φαρμακα,ξεκινησα και τις ενεσεις τωρα εχει μειωθει αρκετα το αιμα ειναι καφε πλεον..μου ειπε να μην σηκωνομαι καθολου πληρη καθηλωση στο κρεβατι μονο για ενα μπανιο να σηκωνομαι και αυτο να μετακινουμε με συνοδεια..αφηστε δραμα η κατασταση..αλλα θα κανω υπομονη,συγνωμη αν σας εριξα ψυχολογικα..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

καλο κουραγιο κοριτσακι,ολα θα πανε καλα...ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

κοριτσακια μου σας ευχαριστω,αυτο που μου δινει δυναμη ειναι οτι ειναι και τα 3μου αγγελουδακια υγιεστατα οποτε κατι τετοια προβληματα προσπαθω να τα δω οσο πιο θετικα γινετε γιατι απο περιστατικα που μου εχει πει ο γιατρος νιωθω πολυ δυνατη που εχω φτασει ως την 12η βδομαδα..μου ειπε οτι μαλλον θα κανουμε μια περιδεση για καλο και για κακο γυρω στην 15η βδομαδα ωστε να μειωσουμε οσο γινετε κινδυνο αποβολης η πρωορου τοκετου..εχω αγχωθει πολυ..ας παμε και σε κατι ευχαριστο ποιες μανουλες σκοπευετε να θηλασετε και για ποσο??κοριτσια εγω θελω παρα πολυ να θηλασω γιατι και τα δυο μου παιδια τα θηλασα μεχρι 8μηνων τον θανο και 13μηνων την σμαραγδα αλλα τωρα με 3πως??

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

επισης θελω να ξεκινησω να φτιαχνω το μεγαλο δωματιο για τα μικρα μου ωστε να τα εχω μαζι και τα τρια..ανυπομονω να τα σφιξω στην αγκαλια μου..επισης θα βαλω την μαμα απο βδομαδα να ξεκινησει να κατεβαζει τα ρουχα απο τις αποθηκες ωστε να τα εχουμε κοντα γιατι σε 4μερες παω στο γιατρο για υπερηχο και μαλλον θα δουμε και τι ειναι τα ζουζουνακια..οποτε πρεπει να αρχισουμε επειχηρηση πληντυριο σιδερομα τακτοποιηση..παντως οταν αγορασαμε το σπιτι με τον Σπυρο πριν 6χρονια δεν το φανταζομασταν οτι θα εχουμε τοσα παιδια λεγαμε 2-3το πολυ ελα ομως που θα τα γεμισουμε και τα 4δωματια με κουτσουβελα..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

Διαφημίσεις

Περαστικά, Μαρουλίτα! Από δύο σε πέντε μωράκια είναι μεγάλη αλλαγή, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα πας περίφημα (όχι σαν εμένα, που ακόμα το δεύτερο υπνοδωμάτιο δεν έχω αδειάσει:) Το θέμα του θηλασμού το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες, εύχομαι τουλάχιστον να καταφέρω να θηλάσω για τους 4 μήνες που κρατάει η άδειά μου, γιατί μετά θα ναι κάπως δύσκολο εξ αποστάσεως με τη δουλειά...

107fc7d98c.png

Γεια σας κορίτσια! Απότι βλέπω έχετε φτιάξει πολύ ωραία παρεούλα εδώ! Μανούλα του Αυγούστου και εγώ. Σας διαβάζω καιρό αλλά δίσταζα να γράψω. Είμαι και εγώ κάτω από την σκια της αμνιοπαρακέντησης και δε μπορώ να χαρώ την εγκυμοσύνη μου.... Εμείς θα την κάνουμε στις 18 Μάρτη! Ευχομαι καλή συνέχεια σε όλες σας και με το καλό να σφίξεται τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

κοριτσια εγω θελω παρα πολυ να θηλασω γιατι και τα δυο μου παιδια τα θηλασα μεχρι 8μηνων τον θανο και 13μηνων την σμαραγδα αλλα τωρα με 3πως??

Maroylita μου εγώ θηλασα την μικρή μου 2 χρόνια...σταματησα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Ηταν ετοιμη ομως κι αυτη και συνεργαστηκε αψογα...

Διαβασα παρα πολυ για να τα καταφερω δυστυχως το λεω και το ξαναλεώ οι παιδιατροι και οι μαιες ειναι ασχετοι και οι φιλοι συγγενεις κλπ ακομα χειροτερα σε οδηγουν στον αποθηλασμο...εδώ θα ειμαστε και θα τα λεμε...

Ξερω οτι στην δική σου περιπτωση θα ειναι πολυ δυσκολα...αλλά εχω διαβάσει οτι γινεται...μπορεις να το προσπαθησεις παντως!

Το βιβλιο που ειχα προτεινει, (Θηλασμος μια υπεροχη σχέση Αννα Πατσούρου) το εχει γραψει μια παιδιατρος που θηλασε διδυμα... εχει και εναν 2ο τομο για πιο εξειδικευμενες περιπτωσεις, και εξαλλου εισαι και μαμα με εμπειρια 13 μηνες το κοριτσακι σου, ξερεις απο θηλασμο... Ξερω πολλες κοπελες με διδυμα που θηλαζουν αποκλειστικα για τριδυμα δεν εχει τυχει...Διαβασε οσο εισαι ξαπλα και στο φορουμ θα σε βοηθησει να παρεις κουραγιο.

Το θέμα του θηλασμού το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες, εύχομαι τουλάχιστον να καταφέρω να θηλάσω για τους 4 μήνες που κρατάει η άδειά μου, γιατί μετά θα ναι κάπως δύσκολο εξ αποστάσεως με τη δουλειά...

Στέλλα, το μωρο 4 μηνων εχει ηδη φτιάξει καποιο υποτυπώδες ωράριο τρώει μονο του ανα 3-4 ώρες... οποτε αρκει να αντλεις 1 με 2 γευματα και το καλυπτεις οσο λειπεις στη δουλεια... Οι περισσοτερες δουλευαμε...κι εγώ 4,5 μηνων τη μικρη την αφησα οταν επεστρεψα δουλεια...αντούσα 2 φορές στη δουλειά από κανα τεταρτο(πηγαινα σε ενα κομπιουτερ ρουμ-αποθηκακι) και φυλουσα το γαλα στο ψυγειο. το μετεφερα μετα με ενα τσαντακι-ψυγειο και 2 παγοκυστες και οκ. Αυτο εγινε κανα 2 μηνες, μετα μπηκαν οι στερεες τροφες και ειμασταν οκ,

Αν δεν υπαρχει δυνατοτητα να αντλησεις στη δουλεια, αντλεις πριν φυγεις το πρωι και οποτε αλλοτε μπορεις στην μερα...πχ απο το ενα στηθος και απο το αλλο τρωει το μωρο... ή το βράδυ οταν κοιμηθει το μωρο... (αν και το πρωι η παραγωγη ειναι πιο αυξημενη)

Σε περίπτωση που το γαλα δεν αρκει μια λύση που εχουν εφαρμόσει μερικές γυναικες είναι οτι ειχαν δημιουργήσει τράπεζα γαλακτος στην καταψυξη (διατηρειται 6 μηνες) οποτε ειχαν πολυ αποθεμα σε περιπτωση που χρειαζοταν να συμπληρώσουν...εγω δεν ειχα προλαβει να το κανω αυτο.

και αν παρόλαυτα δεν φτάσει το γάλα (δεν ανταποκρινεται το στηθος ολων των γυναικων εξίσου στο θηλαστρο) δεν εγινε και τιποτα να πιει 50 μλ συμπληρωμα στην ηλικια του...εξαλλου ειναι μεχρι να μπουν οι στερεες...βλεποντας και κανοντας...θυμαμαι ειχα παρει μερικα κουτια γαλα τα οποια πετουσα με μια χρηση και μονο χαχαχαχα

Τεσπα νωρις ειναι ακομα να τα συζητάμε αλλα ολα γινονται και σας καταλαβαινω κι εγώ στην πρωτη εγκυμοσυνη τα σκεφτομουν παρα πολυ...μετα ειδα οτι ειναι η πιο φυσικη διαδικασια....... Για μενα ειναι το πιο τελειο πραγμα και νομιζω και ο,τι αρτιοτερο εχω καταφερει στη ζωη μου...1 χρονος ειναι ελαχιστος στόχος για μενα στο δευτερο...

Να βαζετε μικρους στοχους...εγω ελεγα στην αρχη ενα 3μηνο, μετα εως τη δουλεια, μετα 6 μηνο, μετα επεσαν διακοπες(ξερετε τι βολικο ειναι να μην κουβαλας αποστειρωτες σκονες μπιμπερο θερμος κλπκλπκλπ και να το εχεις ετοιμο οποτε και οταν θες?) μετα ειπα στον χρονο...κλπκλπ Η μικρη μου δεν εχει παρει ποτε αντιβιωση. Μια φορα ενα συναχι εκανε και πυρετο απο ενα εμβολιο.

Γεια σας κορίτσια! Απότι βλέπω έχετε φτιάξει πολύ ωραία παρεούλα εδώ! Μανούλα του Αυγούστου και εγώ. Σας διαβάζω καιρό αλλά δίσταζα να γράψω. Είμαι και εγώ κάτω από την σκια της αμνιοπαρακέντησης και δε μπορώ να χαρώ την εγκυμοσύνη μου.... Εμείς θα την κάνουμε στις 18 Μάρτη! Ευχομαι καλή συνέχεια σε όλες σας και με το καλό να σφίξεται τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας!

Καλως την!!!!!!

Με το καλό το μωράκι σου και καλά αποτελέσματα στην αμνιο!!!!

Οκ εγραψα και το σεντονι μου για σημερα...σας φιλώωωωωωωω

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, galat! Και για το προηγούμενο μήνυμα που για κάποιο λόγο το είδα τώρα... Ναι, είμαι πολύ ευχαριστημένη με την Αρίστη. Είμαι χρόνια μαζί της γιατί κάνω ομοιοπαθητική και μ' ενοχλούσε που όλοι οι άλλοι γυναικολόγοι σου έδιναν αντιβιώσεις με το παραμικρό. Το ιδιωτικό είναι ένα μεγάλο θέμα, εγώ φλέρταρα σοβαρά με την ιδέα να αλλάξω γιατρό και να πάω σε δημόσιο (λόγω οικονομικού αλλά και λόγω αρχής) όμως ακούω τόσα πολλά για άδικες καισαρικές -κι επίσης επειδή είναι πιθανό να γεννήσω Αύγουστο, δεν υπήρχε κανένας με συστάσεις που να με αναλαμβάνει στο Έλενα. Οπότε είπα ευχαριστώ που έχω την Αρίστη και αποφάσισα να μείνω μαζί της -και νομίζω δε θα το μετανιώσω. Εντάξει, όλο το επίδομα θα πάει στο Μητέρα, αλλά χαλάλι...

107fc7d98c.png

καλημερα κ καλως ηλθες κ με το καλο το μωρακι σου.......κι εγω φλερταρω με την αμνιο λογω ηλικιας,αλλα θα δουμε στο β επιπεδου.οι αποψεις διιστανται.....

καλημερα κ στις υπολοιπες...παμε παιδοτοπο,τα λυπαμαι να τα βλεπω συνεχεια μεσα,εχουν αρχισει να παραπονιουνται.

το χερι μουδιαζει κατα καιρους,αλλα αφου τα καταφερνω μεσα στο σπιτι,γιατι οχι στον παιδοτοπο?????

φιλια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...