Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αμ, τσάκω τη απο το μπλογκ της Στέλλας:

Κέικ καρότου χωρίς ζάχαρη

Έψαχνα ένα γλυκό για να σβήσει η Στεφανία το πρώτο της κεράκι κι ύστερα να φάει κι εκείνη όσο θέλει, χωρίς να πάθει το πρώτο της sugar high (έχει καιρό ακόμα γιʼ αυτό). Και το βρήκα, και φάγαμε όλοι απʼ αυτό, και σκοπεύω να ξαναφτιάξω σύντομα με τη σάλτσα μήλου που φύλαξα στην κατάψυξη.

Υλικά (για 1 μεσαία φόρμα ή 10 κεκάκια)

2 φλ. αλεύρι (ολικής άλεσης ή λευκό)

1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ

1 κουτ. του γλυκού μαγειρική σόδα

Μια πρέζα αλάτι

1 Ό φλ. νερό

Ύ φλ. μαύρες σταφίδες

Ύ φλ. ξανθές σταφίδες

1 κουτ. του γλυκού κανέλα

½ κουτ. του γλυκού μοσχοκάρυδο

1 φλ. καρότο τριμμένο

½ φλ. σάλτσα μήλου (δηλαδή μήλα καθαρισμένα και βρασμένα με ελάχιστο νερό και ύστερα πολτοποιημένα στο μπλέντερ)

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Σε μια γαβάθα ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα, το μπέικιν και το αλάτι. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το νερό, τις σταφίδες , την κανέλα και το μοσχοκάρυδο και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Ύστερα χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5ʼ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το καρότο με τις σταφίδες και το νερό τους, προσθέτουμε τη σάλτσα μήλου και ανακατεύουμε καλά. Αναμειγνύουμε τα στεγνά με τα υγρά υλικά και ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε μια φόρμα, ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε για 45-60ʼ, μέχρι η μύτη του μαχειριού να βγαίνει καθαρή από το κέντρο του κέικ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι καλε και αν ανησυχεις.... κι εμενα δεν μιλαει, "αργουν" και λιγο παραπανω τα αγορακια, του αδερφου μου τωρα λεει λεξουλες αρκετες που ειναι 1,5...

ευχαριστώ αθηνούλα!!

Χρόνια πολλά Αμ!!!!!!!!!!!!!!!! Και σε ολες/όλους όσους γιορτάζουν, μικρούς και μεγάλους!

ευχαριστώ πολύ:D:D

να χαίρεστε κι εσείς κοριτσάκια όποιον δικό σας γιορτάζει

αυτο το Υ' δεν ξερω γιατί βγήκε ετσι στην αντιγραφή , ειναι 3/4...

εγω θα την κάνω παραλαγή με το Υ' χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

να δω πως θα βγεί χαχαχαχαχαχαχαχα

θα το δοκιμάσω σύντομα (με αλεύρι ολικής)

c2Gbp2.png

εγω θα την κάνω παραλαγή με το Υ' χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

να δω πως θα βγεί χαχαχαχαχαχαχαχα

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Λοιπον, χθες εφτιαξα το α μερος της κρεμας της τουρτας, δηλ ελιωσα κουβερτουρα και ενωσα με κρεμα γαλακτος, αυτο πρεπει να μεινιε στο ψυγειο ολη νυχτα κατα προτιμηση και την επόμενη να χτυπηθει σε αφρατη κρεμα.

Σημερα εψησα παντεσπανι πρωτη φορα στη ζωη μου, εγινε πολυ καλό. 2 δοσεις γα να μην κοβω σε ορθογωνια μεγαλο ταψι ωστε να κοψω οτι σχηματα μου χρειαστουν στη συναρμολογηση.

Πααααλι γεματη η κουζίνα, πολλη δουλεια αυτη η κουζινα παντα χαμός γινεται.

Το βραδυ λεω να την στήσω, και αυριο πρωι να την διακοσμησω...ωστε να μην αγχωθω.

Αυριο θα ετοιμασω και λιγα πραγματακια-μεζεδακια μιας και θα ερθουν οι παππουδες, ο οαδερφος μου και οι νονοι(και τοσοι που βρεθηκαν παλι ακαλα, ερημια τον Αυγουστο)

ουφ, κουραση, δεν εχω αντοχες πια, αλλα μιας και ειναι τα πρωτα χαλάλι, απο του χρονου, ετοματζίδικα χαχαχαχαχαχαχα

Οταν δοκιμασω την τουρτα, και δω οτι ειανι επιτυχημενη θα σας βαλω συνταγη, γιατι εχει πολυ λιγα υλικα και φαινεται τελεια, μη λιγωτική-θανατερα γλυκια-κλπ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χιχι, μπράβο Αθηνούλα, με πρόλαβες και την πόσταρες! Κι επειδή πλησιάζει 12 η ώρα, να σου ζήσει το μωρό σου, να το χαίρεσαι και να είναι και τα δύο πάντα ευτυχισμένα (και να κοιμούουουουνται!).

Λοιπόν, περπατόπιτα κι εμείς:) Όχι φοβερά πράγματα, αλλά σήμερα έκανε 2-3 βήματα μόνη τηηηης!

Και αύριο φεύγουμε, επιτέλους, οπότε θα τα ξαναπούμε από Σεπτέμβριο. Σας φιλώ και εύχομαι να περνάτε σούπερ. Χρόνια πολλά σε όλα τα μπεμπάκια του β' δεκαπενθημέρου:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Γιουπι! περπατοκαρπουζόπιτα!!!!

Καλά να περάσετε Στελλίτσα, καλό ταξίδι ακι καλά μπάνια!!!!

Ευχαριστούμε και για τις ευχες,

Ο μπεμπης μου εχει τρομερη υπερενταση τον πασαρα στον νταντυ του,ακόμα να κοιμηθεί... ουφφφφφφφφφφφ και αυριο μας περιμενει κουραστική μέρα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

αθηνούλα μου να τον χαίρεσαι τον όμορφο!! χιλιόχρονος κι ευτυχισμένος να είναι:D

Alex_Cake.JPG

Οταν δοκιμασω την τουρτα, και δω οτι ειανι επιτυχημενη θα σας βαλω συνταγη, γιατι εχει πολυ λιγα υλικα και φαινεται τελεια, μη λιγωτική-θανατερα γλυκια-κλπ

αναμενουμε!!

Λοιπόν, περπατόπιτα κι εμείς:) Όχι φοβερά πράγματα, αλλά σήμερα έκανε 2-3 βήματα μόνη τηηηης!

καλά περπατήματα και καλές διακοπές:D

c2Gbp2.png

Αααααχ τι ωραία!!! Την περίμενα την τουρτιτσα σου Αμ!

Eυχαριστούμε πολύ, παω να τα ταίσω, προς το παρόν καλά παμε απο ετοιμασίες, ελπίζω να προλαβω εχω πολλά ακόμα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Xρονια πολλά στον μπιρμπιλομάτη Βασιλάκη με το τρεντυ μαλλάκι!

Nikol πολύχρονος, να τον χαίρεστε!

3025597335_e1f7662a1a_z.jpg?zz=1

Με πητε τηλ η Νικολινα χθες, και εχετε ολες χαιρετίσματα, ειναι μια χαρά ο Μπιλ, απλά εχει κολλήσει λιιιιιγάκι στη μαμούλα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

περι τουρτας, βγηκε πολυυυ νοστιμη , να και το στορικο χιχιχιχι

Παντεσπάνι

IMG_3982.jpg

Ενδιάμεσο στάδιο

IMG_3985.jpg

ενδιαμεσο στάδιο (πριν την σερβιρω εριξα φρεσκο μπισκότο και δεν ειχε κενα πουθενά

IMG_3987.jpg

IMG_4030.jpg

IMG_4032.jpg

και φυσικα λειπει ενα κοχυλάκι στην αριστερη γωνία γιατι καποιο χεράκι το εκλεψε, το Ρηνιω....

eNeap2.pngTSzHp3.png

ενταξει δεν ειναι τοσο σικ , αλλα δεν ειχα περισσοτερο χρονο/υλικα για διακοσμηση.

και παρτε και απο τον εορταζομενο μια γευση!

https://picasaweb.google.com/athina.z/162011?authkey=Gv1sRgCPr50MeZjsHAbQ#

eNeap2.pngTSzHp3.png

είμαι γαϊδούρα, Am χρόνια πολλά κοπέλα μου ότι επιθυμείς

σιγά βρε ντιμάκι...ευχαριστώ πολύ!!!

Νικολ να τον χαίρεσαι, γερός κι ευτυχισμένος να είναι

Παρε και μια τουρτίτσα καλοκαιρινή (ζηλεψα απο της αθηνας χαχαχαχα)

normal_August_2005_020.jpg

Αθηνάαααααααααααααααα είναι ΤΕΛΕΙΑ η τουρτα σου!!! Εντυπωσιάστηκα!!!

Μπράβο βεφα μου!!

Ο αλεξ πως μεγάλωσε έτσι, ολοκληρο αγόρι, φτου φτου!!! Απιθανος!!

Καλά, η μικρή μοντελάκι!!

Και μιας και ρωτουσατε για χρωματα ζαχαροπλαστικης κ.α. είχα βρει παλιότερα αυτό το site http://www.yummy-yummysugarshop.gr/

δεν έχω ψωνίσει όμως να σας πω εντυπώσεις

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...