Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

axxxxxxxx τι τουρτα κι αυτη θεε μουυυυυυυυυυ

θέλω κι εγώ να φτιαξω ενα τετοιο αριστουργημααααααααα

παω να ψαξω

ή μαλλον τωρ απου κοιμηθηκε παω να κανω μπιφτεκια, προγειωθηκα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

axxxxxxxx τι τουρτα κι αυτη θεε μουυυυυυυυυυ

θέλω κι εγώ να φτιαξω ενα τετοιο αριστουργημααααααααα

παω να ψαξω

ή μαλλον τωρ απου κοιμηθηκε παω να κανω μπιφτεκια, προγειωθηκα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

στήσε και μετά τα μπιφτέκια σε τούρτα να σου φύγει ο καημός:lol::lol::lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

χρονια πολλά και απο εδώ geo μου, να την χαίρεσε την κουκλίτσα σου.

Μπορείτε να μου πείτε γιατι όλα τρελένονται για μπιφτέκια;;

Σήμερα πήγα για να κανονίσω για το φουστάνι της βάπτισης, θα ράψω αυτό το σχέδιο αλλά χωρίς τα στρασάκια και τις πούλιες http://www.newyorkdress.com/Cameron_Blake/210643.html.

Αθηνά και εγώ τρελένομαι με τη ζαχαροπλαστική, ξερεις κανένα σαιτ να παραγγείλω χρόμα ζαχαροπλαστικής;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ξερω....αλλα δεν εχω παραγγείλει ποτε, ουτε εχω δουλεψει ποτε χρωμα, πηρα τωρα υγρο, απο τον βασικοπουλο, υπαρχουν και παστες κλπ πολυ ψαγμενα...

για δες αυτο αν στελνει Ελλάδα... http://www.cakecraftshop.co.uk/

και απο εδω ενα βιβλιαρακι κατεβασε, δεν εχει και πολυ σπουδαια πραγματα αλλά παιρνεις ιδεες

http://www.4shared.com/document/AS3RVPrt/50_Easy_Party_Cakes.html

κοιτα και αμαζον

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Στέλλα μου να τη χαίρεσαι τη κούκλα σου!!!!!!!!!!!

Am φούξια θα το κάνω αλλά όχι το πολύ έντονο, στις 28 είναι η βάπτιση. Λοιπόν η κόρη μου είναι φαν Μπόλιγουντ, μόλις ακούσει τα τραγούδια ρίχνει κάτι χορούς δεν σταματάει και δεν της φτάνει αυτό, έρχεται και με τραβάει μέχρι να σηκωθώ και να αρχίσω να χορεύω και εγώ μαζί της. Να σας ρωτήσω τα δικά σας το έχουν ρίξει στην νοηματική;; Η δικιά μου, κάνει χαρακτηριστικές κινήσεις σχεδόν για τα πάντα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Μποέμ, δε λές τίποτα, έκοψε τούρτα-καρπούζι (κανονικό καρπούζι, δηλαδή, κι έφαγε όλη την καρδιά, αφού της σβήσαμε το κεράκι):) Νοήματα δεν κάνει πολλά, αλλά καθιέρωσε την πρώτη της συνειδητή λέξη (μετά το "γειαααα"): μπιγί=μπάλα. Χαμός με τις μπάλες. Επίσης με τα γατιά, τα σκυλιά, τα παιδιά και τα τζιτζίκια. Α, και το καρπούζι. Με τα μπιφτέκια έρωτας κι εδώ, για τα υπόλοιπα δεν πολυσκοτίζεται.

Σας φιλώ, πάω να ξεκουραστώ λίγο τώρα που κοιμήθηκε, γιατί ήμασταν όλη μέρα στους δρόμους (στην Ακρόπολη, χαμός!).

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

χαχαχχαχαχαχαχ μπιγίιιιιιιιιι

Λοιπον, αυτα τα παιδκια απο την αρχη ολα κοινα τα ειχαν...η πρωτη συνειδητη λεξη (ισως βεβαια και το πάπα =πούπε=κούκλα στα γερμανικά) ητνα τι αλλο? Μπάπα! μπαλα δηλαδη....

Μαμα, μπαμπα, οχι ακομα και τιποτα αλλο....Σημερα σαν να λεει μαμά, μάμα, μα -παυση- μα

και μπαμπά! Δυνατα, αλλα μονο πρόβες, δεν το εχει χαχαχαχαχα

Απο περπατημα φυγαμε, αδερφες μου φυγαμε για τα καλά, κάνει λιγα βήματα ασταθη,ολο κατω πεφτει... ουσιαστικα αυτος δεν περπαταει, αλλα έτσι νομίζει, κανενας φόβος για το αγνωστο παει με παιχνιδια στο χέρι, στριβει , σαβουριαζεται,, και συνεχιζει....

Επίσης βγαίνει το πάνω κεντρικό δοντι στραβό κι αυτο και νομίζω σπασμενο...εχω πολύ στεναχωρηθει, μαλλον το εσπασε, τοτε που ειχε μελανιασει το ούλο....

Δεν ειμαι σιγουρη αλλα βλεπω αλλοιωμενο το σχημα και το χρωμα, δεν με αφηνει να δω...οταν βγει περισσοτερο θα δούμε....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα, τέλειες! Εμείς κάτι σαν την πρώτη είχαμε... Αλλά σήμερα της έφτιαξα κέικ χωρίς ζάχαρη (με μήλο και καρότο και σταφίδες) και ξανάσβησε κεράκι στης μαμάς μου και βγήκε ωραίο το κέικ, το τσακίσαμε κι εμείς! Από περπάτημε τίποτα ακόμα, της αρκεί που την κρατάμε και κάνει βήματα. Αλλά δε βιάζομαι, λιγότερο κυνηγητό:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Am φούξια θα το κάνω αλλά όχι το πολύ έντονο, στις 28 είναι η βάπτιση.

ωραίο ακούγεται:) θα περιμένω φωτό με πμ;)

Λοιπόν η κόρη μου είναι φαν Μπόλιγουντ, μόλις ακούσει τα τραγούδια ρίχνει κάτι χορούς δεν σταματάει

χαχαχαχαχαχα

κι ο δικός μου κοπανιέται λες και είναι σε ρειβ πάρτυ με αυτό

χαχαχαχαχαχαχαχα

και με τους depeche mode ο ροκαμπίλης

Μαμα, μπαμπα, οχι ακομα και τιποτα αλλο....Σημερα σαν να λεει μαμά, μάμα, μα -παυση- μα

και μπαμπά! Δυνατα, αλλα μονο πρόβες, δεν το εχει χαχαχαχαχα

:lol::lol::lol:

Απο περπατημα φυγαμε, αδερφες μου φυγαμε για τα καλά, κάνει λιγα βήματα ασταθη,ολο κατω πεφτει... ουσιαστικα αυτος δεν περπαταει, αλλα έτσι νομίζει, κανενας φόβος για το αγνωστο παει με παιχνιδια στο χέρι, στριβει , σαβουριαζεται,, και συνεχιζει....

και ξανά προς τη δόξα τραβά χαχαχαχαχα

καλά τρεξίματα και σε σένα:D

Επίσης βγαίνει το πάνω κεντρικό δοντι στραβό κι αυτο και νομίζω σπασμενο...εχω πολύ στεναχωρηθει, μαλλον το εσπασε, τοτε που ειχε μελανιασει το ούλο....

Δεν ειμαι σιγουρη αλλα βλεπω αλλοιωμενο το σχημα και το χρωμα, δεν με αφηνει να δω...οταν βγει περισσοτερο θα δούμε....

κρίμα ρε γμτ, γιατί δεν τον πας σε παιδοοδοντίατρο?

Αλλά σήμερα της έφτιαξα κέικ χωρίς ζάχαρη (με μήλο και καρότο και σταφίδες)

για δώσε τη συνταγή!!!! άμεσααααα!!!

Από περπάτημε τίποτα ακόμα, της αρκεί που την κρατάμε και κάνει βήματα. Αλλά δε βιάζομαι, λιγότερο κυνηγητό:)

κι ο μικρός τα ίδια, αλλά δεν έχω πια μέση!!! ούτε και χερια επίσης!!

Δε μιλάει ακόμα, όλο τσιριζει, φωνάζει, κάτι δικά του ασυνάρτητα και ντανταντα ντεντεντε κτλ....να ανησυχώ?? Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να του μιλάμε

c2Gbp2.png

οχι καλε και αν ανησυχεις.... κι εμενα δεν μιλαει, "αργουν" και λιγο παραπανω τα αγορακια, του αδερφου μου τωρα λεει λεξουλες αρκετες που ειναι 1,5...

Χρόνια πολλά Αμ!!!!!!!!!!!!!!!! Και σε ολες/όλους όσους γιορτάζουν, μικρούς και μεγάλους!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...