Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κουκλιτσες....

κι εμενα ετσι παει,τη μια μονος του γυρναει ολο τον κατω οροφο(130 τμ) και την αλλη θελει να κρατιεται....

εμενα εχει αλλο θεμα,εκει που παει μια χαρα αρχιζει και τρεχει και καπου εκει χανει την ισορροπια και πεφτει,οποτε πρεπει να πηγαινω ολη την ωρα απο πισω του και εχει πιαστει η μεση μου

εγω προχθες του εκανα κεικ και εβαλα μελι μεσα,σουπερ βγηκε....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κουκλιτσες....

κι εμενα ετσι παει,τη μια μονος του γυρναει ολο τον κατω οροφο(130 τμ) και την αλλη θελει να κρατιεται....

εμενα εχει αλλο θεμα,εκει που παει μια χαρα αρχιζει και τρεχει και καπου εκει χανει την ισορροπια και πεφτει,οποτε πρεπει να πηγαινω ολη την ωρα απο πισω του και εχει πιαστει η μεση μου

εγω προχθες του εκανα κεικ και εβαλα μελι μεσα,σουπερ βγηκε....

ρώτησες τον παιδίατρο για το μέλι;; Εμένα μου έχει πει μετά τα 2 χρόνια και ας έχουμε δικά μας μελίσσια

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Kαλησπέρα όμορφες!!!

zouzounel να τα χιλιάσει το κοριτσάκι σας:D

Gerbera_daisy_birthday_cake.JPG

Καλημερα!

Και ναι εφυγεεεεεε.... Περπαταει!!!

Κανει μεχρι και 5 βηματα, στεκεται λιγακι για να ξαναβρει ισοροπια και συνεχιζει!:D Να σας κερασω? Τις επομενες μερες θα ερθει και η περπατοπιτα!

1245566b63w52bnyc.png

μπράβοοοοοοο:D:D

καλά τρεξίματα...περιμένουμε την περπατόπιτα!!

σημερα ο καημενουλης μου εκανε εμετους το πρωι,χθες του εδωσα χορτα και μαλλον τον πειραξαν,αλλα ευτυχως απο το μεσημερακι και μετα ηταν μια χαρα...βεβαια ολο το πρωι με τρελλανε στο κλαμα και στην γκρινια...

τα δικα μου νεα,επαθα μολυνση στο ματι απο τους φακους επαφης και εχει πρηστει,ελπιζω να περασει συντομα ...

χαπάκι περαστικά σας, είσαστε καλυτερά σήμερα??

Καναμε ενα τελειο beach party για το Νικολη κ το καταευχαριστηθηκαμε!!!!!!!

και του χρόνου:D

πόσο μ'αρεσουν τα beach parties!!

συγκεκριμένα Αλμυρή (κοντά στον Ισθμό)...

αλμυρή ε?? είχα περάσει 6 καλοκαίρια εκεί (όταν ήμουν νέα χαχαχαχα) με ενα παλιό αμορε χαχααχαχαχα

καλά να περάσετεεεεε!!!

Νικη, κι εμας καταμαυρα και σκληρα τα γονατα και το πανω μερος του ποδιου, αφου τον φωναζουμε πατωματζη(εχει ιδια γονατα με τους μαστορους)

:lol::lol:

c2Gbp2.png

ΤΑ αποτελεσματα ειναι φυσιολογικα ως προς το σιδηρο και τη φεριτινη, αιματοκριτης ειανι 30,5 , αλλα των παιδιων ειναι χαμηλοτερος και η δικια μου εχει και στιγμα, θα τις δειξω αποσεπτ και στον ντοκτορ, αλλα απο ο,τι φαινεται δεν χρειαζεται σιδηρο.

Η μικρή ζηλευει τον μικρο, ναι , παρα πολυ, της βγηκε λιγο καθυστερημενα, το κρατουσε μεσα της και δεν κερει πως να το διαχειριστει τωρα.... αλλα γενικοτερα οτανω φτασουν τα 2 (αλλα και νωριτερα) και μετα, θα με θυμηθείτε, θα παρουν φωτια οι σελίδες του καφε, αν γραφουμε εως τοτε, θα γινεται χαμος δεν θα αναγνριζετε τα αγγελουδια σας! χαχαχαχα

Καλα δεν ειναι ολα τα παιδακι ετσι αλλα η πλειοψηφια παιρναει τα περιβοητα "τεριμπλ τους" (και 3s, 4s ,...) με πολλα ζορια....

Χαπακι κι εγω ξερω οτι απαγορευεται το μελι μεχρι, 1.5-2 και ο δικος μας ο γιατρος που ειναι χαλαρος το απαγορευει, γιατι νομιζω μεχρι τοτε δεν μπορουν να καταπολεμησουν τα σπορια ενος μικροβιου (αλλαντιαση)

ενω μετα μεγαλωνοντας αλλαζει η χλωριδα του εντερου και το καταπολεμας, νομιζω ομως μετά τον χρόνο δεν εχει τοσο φοβο... προσεξε το μην δινεις καλυτερα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ρώτησες τον παιδίατρο για το μέλι;; Εμένα μου έχει πει μετά τα 2 χρόνια και ας έχουμε δικά μας μελίσσια

ναι καλε τον ρωτησα και μου ειπε οτι μπορω να του δινω και μαλιστα του ειπα οτι του κανω εγω κρεμες και αντι να του βαλω μπισκοτακι να του βαζω μια κουταλιτσα μελι και συμφωνησε...

76IGp3.png

Αθηνάααααα ανατρίχιασα... (Μου έχει ξανασυμβεί αυτό ... μήπως να καλλιεργήσω το χάρισμα? Δύσκολες εποχές έρχονται):tongue:

Κορίτσια να σας πω κάτι αλλά μη με κοροϊδέψετε... εγώ για αυτήν την περπατόπιτα δεν ήξερα ότι όντως υπάρχει... Νόμιζα ότι έτσι το λέγατε... Υπάρχει κ συνταγή ειδική????

Κάτι άλλο τα πρώτα δοντάκια πόσα είναι στο σύνολο? 20?

Εγώ σήμερα θα σας ξαναχαιρετήσω (ή μάλλον θα σας χαιρετίσω καθώς την άλλη φορά δεν πρόλαβα ουτε γεια να πω)... Θα τα πουμε πάλι από Σεπτέμβρη....

Επίσης, να σας στείλω τα χαιρετίσματα της Geo που μετακόμισε Ωρωπό τελικά μετά από πολλά τρεχάματα που είχαν στην Χαλκίδα... Μου τα λεγε κ ανατρίχιασα...

Να ευχηθώ από τώρα στα μπεμπάκια σας Χρόνια Πολλά... Να τα χιλιάσουν και να είναι γερά κ ευτυχισμένα...

Φιλάκια πολλά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Νικολινάκι γλυκο να περσετε ομορφα και να ξεκουρασειτε! ΠΟλλα πολλα φιλια!

Γκεοοοοοοοοο οταν βρεις χρονο περνα να μας τα πεις, σε σκεφτομασταν....

20 τα δοντια , ναι.

Περπατοπιτα νεα μοδα.... οχι δεν υπαρχει συνταγη, ετσι για κερασμα και καλα, κεικ, η οτιδηποτε κανει χαχαχαχαχαχαχα(εγω δεν φτιαχνω βαριεμαι και παχαινω χοχοχο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

nikolina καλα να περασετε ....

κι εγω οφειλω περπατοπιτα,αλλα μαλλον τρεχοπιτα θα κανω ετσι που τρεχει...

μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι αυτο το παιδι δεν μπορει να παει σιγα...

νικολινα ουτε εγω ηξερα για την πιτα εδω το εμαθα...ενταξει εγω θα κανω ενα κεκακι αυριο,αφου θα ερθουν και φιλες μου για καφεδακι...

λοιπον κερναω κεκακι διαιτιτικο αυριο,οποια θελει καλως να ορισει

76IGp3.png

Έχω κάτι νευρα με το σύζυγο....αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αυτά!!!

Επίσης, να σας στείλω τα χαιρετίσματα της Geo που μετακόμισε Ωρωπό τελικά μετά από πολλά τρεχάματα που είχαν στην Χαλκίδα... Μου τα λεγε κ ανατρίχιασα...

τι έπαθε???

καταλάβα ότι ψιλοχάθηκε λόγω μετακόμισης αλλά που να φανταστώ οτι είχε και παρατράγουδα η υπόθεση...:?

Να ευχηθώ από τώρα στα μπεμπάκια σας Χρόνια Πολλά... Να τα χιλιάσουν και να είναι γερά κ ευτυχισμένα...

Φιλάκια πολλά σε όλες

νικολ μου καλά να περάσετε:D

θα σου ευχηθώ προκαταβολικά για τον παίδαρο σου χρόνια πολλά :D αλλά θα βάλω τουρτίτσα τη μέρα των γενεθλίων του!!

λοιπον κερναω κεκακι διαιτιτικο αυριο,οποια θελει καλως να ορισει

να έρθω???

χααχαχ.....πολυ θα το ήθελα

c2Gbp2.png

σημερα εχει γενεθλια το μπουμπουκι μου κ ενω χαιρομαι γι αυτην η ψυχη μου ειναι μαυρη απο τα προβληματα...τα ωραιοτερα κ τα χειροτερα γενεθλια της ζωης μου...την καλημερα μου

Xronia πολλά Γεωργία μου να τη χαίρεστε!!!!!! Γιατι ετσι? Μιλησε όποτε το νιώσεις, βοηθάει.... ελπίζω όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο....

Αχ τον κουρεψα χαλιαααααααααααααααα 4η φορα, μα τι θα γινει πολυ μαλλι, κανονικο μαλλι ενηλικα εχει και θελει καθε 3 εβδομαδες πειρπου,,,,

Αχχχχχχχ τον εκανα σαν τον φορεστ γκαμπ γκρρρρρρ

Επισης....κερναω περπατοπιτα ...νομιζω!

Παω να τα τσεκαρω γιατι εφυγαν απο το οπτικο μου πεδίο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...