Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Εχεις δίκιο. Ακόμα πειράζονται οι άντρες μεταξύ τους με το επίθετο τζούφιος. 
      φαντάσου όταν ξεκινήσαμε εξωσωματική και με την υστεροσκοπηση ο άντρας μου πήρε 2 φορές άδεια και τους είπα ότι θα κάνω κάποιο χειρουργείο και κάποιες εξετάσεις. Και ο υπεύθυνος του και παύλα κολλητός του του είπε μήπως προσπαθείτε για παιδί και είσαι τζούφιος. Για πλάκα. Τώρα βέβαια 2 χρόνια μετά ξέρω ότι κάνουν διάφορες εξετάσεις και καλά για άλλα ζητήματα , αλλά ως έμπειρη πλέον ξέρω ότι είναι πακέτα της εξωσωματικής και δεν το λένε ότι προσπαθούν. Πολύ απλά τα πράγματα. Κόμπλεξ μέχρι το τέρμα. Με τα πάντα! Εδώ επίσης τα Χριστούγεννα μου είπε η ίδια κοπέλα (η αδερφή) ότι μια φίλη της που έχει πέσει με τα μούτρα στην θρησκεία είναι οριακά για μοναστήρι, ότι δεν προσπαθεί για παιδί αλλά δεν κάνει εξωσωματική. Για να έφτασες σε σημείο να σκεφτεις την εξωσωματική σημαίνει ότι προσπαθείς για παιδί! Τέλος πάντων. 
      Εδώ φίλη μου προσπαθούμε 1.5 χρόνο ταυτόχρονα με εμένα και είπε ότι προσπάθησε 2 μήνες. Μετά ξεκίνησε πάλι για το δεύτερο πάλι έκανε κάπου 16-18 μήνες και πάλι είπε με το που το ήθελα έμεινα και πάλι σε εμένα ενώ το θυμόμουν και κάνω και εξωσωματική. 
      το ίδιο και οι κόρες μιας πολύ καλής μου φίλης! Η μία προσπαθούσε από τότε που ήμουν 4 μηνών έγκυος και έμεινε τώρα και μου είπαν έμεινε καταλαθος και η μικρή της έμεινε ενώ έκανε και εκείνη το πακέτο που κάνουμε πριν την εξωσωματική. Μακάρι όλες να μένουν έγκυος με την πρώτη. Κάποια θα νομίζει ότι είναι κόμπλεξ . Πραγματικά δεν είναι. Είναι σαν να λες σε κάποιον δεν μπορώ να περπατήσω και να σου λέει ααα εγώ δεν ζορίζομαι περπατάω. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελικα ο μονος φαφουτης ειναι ο δικος μου,εχω απογοητευτει ....καθε μερα κοιταω να δω μηπως εχει σκασει κανενα αλλα τιποτα...

galat εξετασεις στη μικρη γιατι??

ερωτηση:τι παππουτσια αγοραζετε στα μωρα,το χειμωνα θα τους φορατε αθλητικα????ή μονο ορθοπεδικα???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχα, δεν υπάρχει συναγωνισμός, εγώ τα γλυκά ούτε να τα φτιάξω... Οπότε μπορούμε να συνεταιριστούμε. Δέχομαι και guest posts, αλήθεια!

Για το αβγό δε μου 'πατε, τους δίνετε κάθε μέρα;

Για παπούτσια δεν έχω ιδέα, χαπάκι, ούτε που το χω σκεφτεί.

Εμείς 4 δόντια και κανένα βήμα ακόμα μόνες μας. Στις διακοπές θα ξεπάρει, μου φαίνεται.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Αμαντε τι ωραιες τουρτες ειανι αυτες??????????????????????????? Θελω κι εγω να φτιαξω μονη μου μια τετοια, πειτε με μαζω αλλα μου αρεσει....

χρυσοχέρα μου εσυ!!!

φαντάζομαι αν πάρεις το κολάι με τη ζαχαρόπαστα μετά θα είναι piece of cake, ξέρω πολλές γνωστές πάντως που φτιάχνουν τέτοιες δημιουργίες, εγώ πάλι δεν το έχω προσπαθήσει και θ'αργήσω νομίζω χαχαχαχαχα

Σημερα πηγα να κανω εξετασεις στην Ειρηνη, ηταν πολυ γενναιο το κοριτσακι μου, μιλαμε λιγο παραπονεθηκε την ωρα του τσιμπηματος και μετα τιποτα, απολαυμβανε τα αυτοκολλητακια που της εβαλαν για σκουλαρικια η ψωναρα μου

χαχαχαχαχαχαχα

γιατί έκανε εξετάσεις??

ερωτηση:τι παππουτσια αγοραζετε στα μωρα,το χειμωνα θα τους φορατε αθλητικα????ή μονο ορθοπεδικα???

νομίζω μόνο ορθοπεδικά, δεν το είχα σκεφτεί αλλιώς μέχρι τώρα....μπορούν να φορέσουν και αθλητικά?

θα τα βγάλει χαπάκι μου, που θα πάει....

Εμείς 4 δόντια και κανένα βήμα ακόμα μόνες μας.

στελλίτσα, σχεδόν καθε μέρα του δίνω αλλά μου φέρνουν απο κοτούλες

σου είχα στείλει πμ

κι εμείς στα 4 δόντια, σταθερά είμαστε, βέβαια έχουν ασπρίσει και όλα τα διπλανά αλλά ακόμα να βγούν, απο βήματα μόνος του κανένα, αν τον κρατάμε πάει σφαίρα με βήμα παρέλασης χαχαχαχαχαχα

μας έχουν φύγει τα χέρια και η μεση, θέλει να χοροπηδάει όλη μέρα και να τον βάζουμε να περπατάει, επίσης για το βηματισμό θέλει να του μετράμε ενα, δυο κτλ αλλιώς πηδάει και με τα 2 πόδια σαν τα καγκουρώ χαχαχαχαχα

c2Gbp2.png

Δεν πήρα τίποτα:(

Ουφ, σήμερα μάχη έγινε, δεν έχει συνηθίσει να τρώει φαί από μένα και σήμερα μόνο βζ ήθελε όποτε πήγαινα να την ταΐσω. Θα πρέπει να κάνω εκπαίδευση τώρα στις διακοπές.

Καληνύχτα μάνες. Και ξανά χρόνια πολλά στα εορτάζοντα!

107fc7d98c.png

Στελλα, εγω νομίζω οτι το αυγό ειναι "τελεια" τροφη και αν δεν εχουν ευαισθησια, καθε μερα να δινεις... τουλαχιστον τον πρωτο χρονο, μετα μερα παρα μερα, θα ρωτησω απο Σεπτ και τον ντοκ

Εγω του εδωσα ψαρι, ψητο στη σχαρα τσιπουραο κυριος, ενω η Ειρηνη νεροβραστη σουπα χαχαχαχαχαχα

δεν ειδα κατι... οποτε συνεχιζουμε

αυγο ακομα δεν εχω δωσει η γαιδαρα

Εξετασεις αιματος της εκανα για να δω το σιδηρο, επειδη εχει ανορεξια, υπερενταση, ειναι λιγο χλωμη με μαυρους κυκλους...

Λοιπον αν την πετυχω την τουρτιτσα, θα σου ποσταρω μουσαφιρεϊκα

Α! δεν μου λες αυτο οτι δεν τρωει απο σενα και θελει βζ, δεν το καταλαβαινω, της δινεις?

Μην ενδιδεις φιλεναδα κρατα χαρακτηρα χαχαχαχαχαχαχα

Καλα κι εμενα μονο βζ να ετρωγε ολη μερα δεν θα ειχε κανενα προβλημα δεν δειχνει ενδιαφερον ιδιαιτερο για το φαι (εχω δει μωρα που κανουν τον χαμό αν αργησει 2 λεπτα το φαγητο)

αλλα δεν πολυ ζηταει στα γευματα, θελει πριν κοιμηθει και πολλες φορες οταν ξυπνησει απο τους ημερησιους(μαλλον διψαει)

Επισης εξω δεν πολυζηταει, σημερα ηθελε βεβαια....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Και ναι εφυγεεεεεε.... Περπαταει!!!

Κανει μεχρι και 5 βηματα, στεκεται λιγακι για να ξαναβρει ισοροπια και συνεχιζει!:D Να σας κερασω? Τις επομενες μερες θα ερθει και η περπατοπιτα!

1245566b63w52bnyc.png

stellunak κουραγιο!!!

galat μου κ εγω εκανα εξ.αιματος και στους 2. Ο γιος μου σιδηροπενια. Πινει σιδηρο και συμπληρωμα διατροφης που υποτειθεται ανοιγει την ορεξη και του δινω και βασιλικο πολτο. Και η μικρη εχει πεσμενο σιδηρο και θα της δωσω και αυτηνης για 1 μηνα μονο σιδηρο. Και καθολου να μη της εδινα δε νομιζω να ειχε προβλημα γιατι πλεον τρωει τα παντα. Ειναι πολύ καλη στο φαϊ σε σχεση με τον αδερφο της!

happiness γιατι ορθοπεδικα παπουτσια? Εχετε θέμα? Στον γιο μου ειχα αθλητικα και εχουμε κολλησει στα puma που ειναι και ελαφρυ παπουτσακι. Και στη μικρη κατι τετοιο θα παρω, αλλά σαν κοριτσακι φανταζομαι οτι θα πρεπει να παρω και κατι αλλο.

amande ευχαριστω πολλυ για την τουρτιτσα!!!

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας!!! Να ειστε καλα να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

Χαχα, δεν υπάρχει συναγωνισμός, εγώ τα γλυκά ούτε να τα φτιάξω... Οπότε μπορούμε να συνεταιριστούμε. Δέχομαι και guest posts, αλήθεια!

Για παπούτσια δεν έχω ιδέα, χαπάκι, ούτε που το χω σκεφτεί.

Εμείς 4 δόντια και κανένα βήμα ακόμα μόνες μας. Στις διακοπές θα ξεπάρει, μου φαίνεται.

αυγο του δινω καθε μερα,επειδη ειναι ντοπια,ο ντοκ μου ειπε αν ειναι εμποριου μερα παρα μερα

76IGp3.png

μλουμακι οχι δεν εχουμε θεμα,απλα δεν ηξερα αν τωρα που ειναι στην αρχη που περπαταει,αν κανει να φοραει αθλητικα,γιατι ειδα οτι δεν εχουν καμπυλη....μαλλον κι εγω πουμα θα του παρω για το χειμωνα...τα καλοκαιρινα μας ειναι κροκοδειλινο αλλα εκλεισε το μαγαζι

τα νεα μας επιτελους ο γιος μου ξαναπερπατησε μονος του μετα το τελευταιο πεσιμο....

σημερα ο καημενουλης μου εκανε εμετους το πρωι,χθες του εδωσα χορτα και μαλλον τον πειραξαν,αλλα ευτυχως απο το μεσημερακι και μετα ηταν μια χαρα...βεβαια ολο το πρωι με τρελλανε στο κλαμα και στην γκρινια...

τα δικα μου νεα,επαθα μολυνση στο ματι απο τους φακους επαφης και εχει πρηστει,ελπιζω να περασει συντομα ...

76IGp3.png

Την περιμένω να πεινάσει (γιατί αν τη βάλω στο καρεκλάκι και δεν πεινάει, τσινάει), αλλά μόλις πεινάσει βάζει κατευθείαν πλώρη για βζ. Και μετά γίνεται χαμός μέχρι να φάει την πρώτη μπουκιά, να θυμηθεί ότι της αρέσει και το φαί και να συνεχίσει μυξοκλαίγοντας:) Εντάξει, μην υπερβάλλω δυο μέρες έχει γίνει αυτό, σήμερα ήταν καλύτερα. Θέμα συνήθειας νομίζω είναι επειδή ως τώρα έτρωγε μόνο με τον μπαμπά της και με την κοπέλα που την κρατάει. Με μένα μόνο στο πόδι. Οπότε έχουμε εκπαίδευση τώρα.

Κι εγώ λέω να ξεκινήσω τώρα το αβγό. Με τα γαλακτοκομικά δεν έχω τύχη, ούτε να τα δει. Τα μπιφτέκια, πάλι, τα τσακίζει. Μου φαίνεται όλα σε μορφή μπιφτεκιού θα της τα φτιάχνω...

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιαααα!!!!!!

Ευχαριστω για τις ευχουλες σας!!!!!!!

Καναμε ενα τελειο beach party για το Νικολη κ το καταευχαριστηθηκαμε!!!!!!!

Η απουσια του παππου ηταν αισθητη αλλα σιγουρα ηταν σε μια γωνιτσα κ μας εβλεπε.... :)

Θα ανεβασω καμια φωτο αν μπορεσω (η ασχετη :) ) .Στο φατσοβιβλιο θα βαλω μερικες....με ποια δεν ειμαι φιλη;;;;;;εεε;;;;

Τα γονατα του εχουν γινει μαυρα κ σκληρα....ετσι ειναι κ τα δικα σας;;;;;

σημερα παμε παιδιατρο....να δουμε τι βαλαμε!!!!!

Για παπουτσακια εχουμε ΝΙΚΕ....κ το ΟΚ απο παιδιατρο-αναπτυξιολογο κορυφη!!!!

Ψαρακι μαλλον τωρα θα μας πει να αρχισουμε....

Φιλια πολλα κ Χρονια πολλα στα επομενα αυγουστομωρα!!!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

επανηλθα κι εγώ χαλια οι διακοπες γυρισαμε νωριτερα αλλα μην σας μαυριζω...

Νικη συλληπητηρια κοριτσακι,...

Νικόλ με πηρες τηλ? χτυπουσε και εκλεισε απο μπαταρια κι οταν το ανοιξα ειδα μια αναπαντητη...(τετοια σχεση εχω με το κινητο μπορει αν κανω και 10 μερες να το κοιταξω...)

Έλα ρε Αθηνουλα δε μας μαυρίζεις... να μας πεις ό,τι θέλεις... τι είμαστε εμείς εδώ?

Σε πήρα τηλ. καθώς σας είδα στον ύπνο μου...

Επίσης, τώρα που λέω για όνειρα είδα το μικρό μου να περπατάει? Τι σημαίνει αυτό? (Δεν κάνει βήμα... μόνο να σκαρφαλώσει θέλει κ προσπαθεί... τρομάρα του κ επίσης, έμαθε να ανεβοκατεβαίνει σκαλοπάτι)

μεγαλη ιστορια, με την Ειρηνη ειχαμε θεμα εκανε υστεριες(το θετω πιο απλα απο ο,τι ειναι)

Για την μικρη, οταν κανει τα κολπακια και δοκιμασεις να δωσει καμια ακομα κουταλια αρνειται και εκνευριζεται? αν ναι τοτε καλα κανεις, αν οχι μπορεις να επιμεινεις λιγο ακομα δεν σημαινει οτι την πιεζεις...

εμενα οταν πει τελος, ειναι τελος!!! γυρνει κεφαλι, τριβει το στομα με τα χερια...χαχαχαχα οποτε δεν εχει νοημα να επιμεινω.

Το Ειρηνάκι σας έκανε κολπάκια ε? Χμ... Τώρα πως είναι?

Οσο για το φαγητό κ μένα μία από τα ίδια...

μλουμακι οχι δεν εχουμε θεμα,απλα δεν ηξερα αν τωρα που ειναι στην αρχη που περπαταει,αν κανει να φοραει αθλητικα,γιατι ειδα οτι δεν εχουν καμπυλη....μαλλον κι εγω πουμα θα του παρω για το χειμωνα...τα καλοκαιρινα μας ειναι κροκοδειλινο αλλα εκλεισε το μαγαζι

τα νεα μας επιτελους ο γιος μου ξαναπερπατησε μονος του μετα το τελευταιο πεσιμο....

σημερα ο καημενουλης μου εκανε εμετους το πρωι,χθες του εδωσα χορτα και μαλλον τον πειραξαν,αλλα ευτυχως απο το μεσημερακι και μετα ηταν μια χαρα...βεβαια ολο το πρωι με τρελλανε στο κλαμα και στην γκρινια...

τα δικα μου νεα,επαθα μολυνση στο ματι απο τους φακους επαφης και εχει πρηστει,ελπιζω να περασει συντομα ...

Περαστικά χαπάκι κ μπράβο στο μικρό σου...

να μην ξεχασουμε να ευχηθουμε στη μικρη της ζουζουνελ,σημερα γινεται ενος ετους...

χιλιοχρονη να ειναι να τα εκατοστησει,γερη και καλοτυχη να ειναι παντα!!!

Ζουζουνέλ, nikijo κ blume να τα χαίρεστε τα ζουζούνια σας...

τελικα αποφασισα οτι δεν θα κανω το εμβολιο...ξερω οτι μετα θελεις δεν θελεις σου περνανε τη γριπη...

εμενα κανει τσαλιμακια,αλλα αν επιμεινω ανοιγει το στομα του δινω και κατι να ασχολειται ή τον βαζω να πιασει το κουταλι να φαει μονος του,καλα αν δεν επεμενα λιγο θα σταματουσε στη 3η κουταλια,παντα τοτε ξεκιναει τα τσαλιμακια...αν δεν θελει βεβαια αλλο δεν ανοιγει το στομα και γυρναει το κεφαλι,οποτε κι εγω σταματω...

Κ εγώ θα σου έλεγα να μην το κάνεις χαπάκι μου... Καλύτερα όχι...

Ααααα να μην το ξεχάσω Στελλίτσα κ Αθηνά που βιάζεστε για το αβγό... προσοχή να τους δώσετε από μία κουταλίτσα κάθε μέρα... Μην την πατήσετε όπως κ εγώ που έδωσα όλο τον κρόκο την πρώτη μέρα κ τον πείραξε... (δε μου το είχε τονίσει ο γιατρός κ την πάτησα)

Τα δικά μας νέα... Επιστρέψαμε από Εύβοια για 3 μέρες κ την Τετάρτη θα ξαναφύγουμε για Πελοπόννησο αυτή τη φορά... συγκεκριμένα Αλμυρή (κοντά στον Ισθμό)...Εντωμεταξύ έχει ξεσαλώσει... δεν στέκεται πουθενά... θέλει συνέχεια στήθος... δεν ξέρω αν είναι φάση αλλά με κουρασε... έχω κ τους γύρω που με κοιτάνε σαν ουφο κ τους δικούς μου που σχολιάζουν... κ να δω πόσο θα αντέξω περα του χρόνου...

Αυτά τα λίγα κοριτσάκια μου

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες κ στα νινάκια σας

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κι εμένα Νικολίνα όλο στήθος θέλει. Και νομίζω ότι καταλαβαίνουν πότε κουραζόμαστε και κολλάνε περισσότερο. Εγώ τελικά τη νυχτερινή εκπαίδευση την άφησα για αργότερα. Χαχα, αυτό ήταν το αποτέλεσμα του άρθρου που μου έστειλες Αθηνά! Βασικά δεν αντέχω να ακούω κλάματα μες στη νύχτα, αφού στο κρεβάτι που την έχω κοιμάμαι πιο ξεκούραστα. Και φοβάμαι μην της χαλάσω τελείως το ωράριο του ύπνου, τώρα που έφτιαξε λίγο και κοιμάται κατά τις 10-11. Ίσως τα Χριστούγεννα...

Σας φιλώ, πάω να μαγειρέψω γιατί έχω τραπέζι το βραδυ.

107fc7d98c.png

Nikolina.... τι ειπες τωρα, την μερα που με πηρες τηλ, και την προηγουμενη που μαλλον μας ειδες στον υπνο σου ειμουν πολυυ χαλια...καποια ψυχη μας ενιωσε, συγκινηθηκα! Απιστευτο....

Ευτυχως απο υγεια ειμαστε καλα!

Σημερα ο μπεμπης εκανε 7 βηματακια Ορεστη Μακρή κατα τυχη, ενταξει ακομα 3-4 κανει μονος του αλλα πολυ ασταθη θα αργησουμε να κερασουμε πιτα!

Νικη, κι εμας καταμαυρα και σκληρα τα γονατα και το πανω μερος του ποδιου, αφου τον φωναζουμε πατωματζη(εχει ιδια γονατα με τους μαστορους)

Επισης τα κατω δοντα του βγηκαν θεοστραβα του ερμου, σαν Λ ειναι πως τα κοιτας....

Αυγο του εδωσα σημερ απρωτη φορα, 1 κουταλακι, το ηξερα απο Ειρηνη, αλλα Νικολ αν ειναι να κανει ευαισθησια και με το 1 κουταλακι θα σου εκανε...

Μπορεις να ξαναδοκιμασεις σε λιγο καιρο μεσα σε κεικ(με χυμο μηλου ή χουρμαδες αν δεν θες ζαχαρη)

Μπλουμακι καλό δρόμο στη μπουμπουκα σου ! Παω να παρω τα αποτελεσματα κι εγω να δω αν θα χρειαστουμε σιδηρο. Ποιον τους δινεις?

Πότε θα σας δω????????????? Νικολ εσυ αυριο θα ετοιμαζεσαι,ε?

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες, εδώ και δύο μέρες με το που πάω να κάνω δημοσιεύση με πετάει απο τη σελίδα, για να δω θα την κάνω τώρα;;;;

Καλος ήρθες Νικόλ έστω και για λίγο.

Αθηνά πες αποτελέσματα. Να σε ρωτήσω η μικρή σου γενικά ζηλεύει ή όχι;;

Χαπάκι για παπούτσια εγώ θα της βάζω μουγιερ που μου είπε ο γιατρός. Περαστηκά στο ματάκι σου.

Στέλλα ευτυχώς που άφησες την εκπαίδευση του ύπνου γιατι αυτό δεν θα ήταν διακοπές, μήνας γυμνασίων θα ήταν για την Στεφανία.

Και η μπουμπου μου έχει κατάμαυρα γόνατα, είναι μέρες που κάνει μόνη της απόσταση 2 μέτρων με άνεση και άλλες που δεν κάνει βήμα αν δεν πιάνεται. Εναλλακτικές για το αυγό βρήκα, της το δίνω βραστό ή σε αυγοφετες και έτσι δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Στέλλα και εμένα τρελένεται για μπιφτέκι, σήμερα της έκανα και μπιφτέκι λαχανικών και το τσάκισε.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...