Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τη σκέφτηκα τη λύση με τον μπαμπά, αλλά το Σεπτέμβριο που θα ξαναγυρίσω στη δουλειά δε θέλω να έχει εκείνος και το βραδινό ξύπνα-σήκω, από τη στιγμή που την κρατάει τη μισή μέρα. Και αν το κάνουμε έτσι, θα συνεχίσει να με συνδέει εμένα με το βζ, οπότε δεν κάνουμε και φοβερή πρόοδο. Οπότε το αφήνω ως δεύτερη λύση...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στελλιτσα ξερω κι ενα αλλο κολπο,τους δινεις νερο λενε αντι να τους ταϊσεις κι ετσι σταματανε να ξυπνανε για να φανε,δεν ξερω αν ισχυει απλα το εχω ακουσει...

εσεις σκεφτεστε πως θα κοψετε το βραδυνο θηλασμο εγω σκεφτομαι πως να του κοψω την πιπιλα(την οποια βαζουμε πλεον μονο στον υπνο)....δυσκολη παντως ειναι καθε αλλαγη...

76IGp3.png

καλά εννοειται το φτυνει και τσαντιζεται ακομα περισσοτερο, εγω το εδινα μηπως διψαγε, οχι για να μην ξυπναει, τσαντιζεται παρα πολυ ομως ετσι....

αχχχχχχ παντως πραγμταικα υπνο συνεχομενο να υπολογιζεται στα 3 κοντα....και καπου εκει ερχεται το δευτερο και φτου κι απο την αρχη....... ανυπομονω.....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!

Σαν χθες εγινα μανουλα για 2η φορα! Το γλυκο μου κοριτσακι εγινε κιολας 1. Ποσο γρηγορα περασε ο καιρός.... Το 1ο της κερακι το εσβησε με τη βοηθεια του αδερφου της! :D

Εφαγε και το αυγουλακι της με μεγαλη επιτυχία! Τα δοντακια μας εγιναν 4 και κανει μονη της 1-2 βηματα.

happiness για πιό λογο θελεις να κοψεις την πιπιλα απο τωρα? Αφου τη θελει μονο στον υπνο....

nikolina μου να σας ζησει το νινακι. 14 δοντια? Μπραβο στο αγορακι σου! Και πανσετα θα μασαει τωρα!!!

galat μου ηθελε να γυρισει σπιτι της η Ειρήνη? Αχ αχ....

Καλα ειχαμε τη λιστα που γεννησαμε...που ειναι να δουμε τα επομενα γενεθλια?

Το πιστεύεις ότι πάω να της δώσω νερό και το φτύνει; Ας κάναμε παρθενάκια να 'χαμε το κεφάλι μας ήσυχο:-Ρ

Απαπαπα λιονταρινες... Θα μας χορεψουν στο ταψι!

Αν εδινες νερακι και πιπιλα τα βραδια?

μπλουμακι δεν το πιστευω...πριν λιγες μερες κοιταγα τη λιστα που γεννησαμε....

και επισης μολις τωρα εγραφα για τα γενεθλια σας σημερα το θυμηθηκα

οσο για τη πιπιλα νομιζω οσο νωριτερα τοσο καλυτερα ,αλλα ισως κανω και λαθος...

βεβαια σημερα εκανα μια προσπαθεια να μην του τη δωσω το μεσημερι αλλα μετα απο μια ωρα απιστευτης γκρινιας του την εδωσα και κοιμηθηκε στο δευτερολεπτο μετα

76IGp3.png

στελλιτσα στην αρχη θα το φτυνει,αλλα εσυ δεν θα της δινεις την εναλλακτικη ...

εγω να σου πω πως εκοψα το βραδυνο...ξυπνουσε για παραδειγμα στην αρχη στις 3...εγω του εδινα την πιπιλα και τον ταϊζα μια ωρα μετα ...ετσι σιγα σιγα το 3 το εκανε 4...μετα με τον ιδιο τροπο το 4 το καναμε 5 κτλ...κτλ...

καποια στιγμη εφτασε να ξυπναει 8 το πρωι για να φαει...

και οταν καποια στιγμη εκανε πισωγυρισματα και ξαναξυπνουσε πχ παλι 4 δεν τον ταϊζα,απλα του εδινα την πιπιλα και τον αφηνα στο κρεββατι του ...ή τον επαιρνα αγκαλια και τον κοιμιζα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μπλουμακι δεν το πιστευω...πριν λιγες μερες κοιταγα τη λιστα που γεννησαμε....

και επισης μολις τωρα εγραφα για τα γενεθλια σας σημερα το θυμηθηκα

οσο για τη πιπιλα νομιζω οσο νωριτερα τοσο καλυτερα ,αλλα ισως κανω και λαθος...

βεβαια σημερα εκανα μια προσπαθεια να μην του τη δωσω το μεσημερι αλλα μετα απο μια ωρα απιστευτης γκρινιας του την εδωσα και κοιμηθηκε στο δευτερολεπτο μετα

Χαχαχαχαχα ελα ρε... Μα βλεπεις τηλεπαθεια?

Ευχαριστω πολύ κοριτσακι!

Για την πιπιλα αν θεωρεις εσυ οτι ειναι σωστο καντο. Για μενα δεν υπαρχει πρεπει και δεν πρεπει και "συνταγες". Ακολουθεις το παιδι. Και ο γιος μου μετα τον χρονο μονο για να τον παρει ο υπνος την ηθελε μεχρι τα 2 που του την εκοψα με ενα ψαλιδι και του ειπα οτι την εκοψε με τα δοντια του. Απο τοτε δεν τη ξαναζητησε, αλλα στα 2 μπορουσαμε και συζητουσαμε, καταλαβαινε αυτα που του ελεγα.

λες να το αφησω κι εγω λιγο ακομα...κι εμενα μονο για να τον παρει ο υπνος και μετα τη φτυνει...και ισως καμια φορα τη νυχτα ενδιαμεσα να την ψαξει...

και εχει μαθει ο μουργακος το πρωι μολις παω στο δωματιο του,σηκωνεται την βγαζει και την πεταει κατω και λεει πα..πα

76IGp3.png

Χρόνια πολλά στα μωράκια που είχαν γενέθλια. Πριν απο λίγο γύρισα απο τη συνάντηση του συνδέσμου, την οποία φρόντισαν να μας καταστρέψουν οι μαίες του νοσοκομείου, είχε έρθει και μία απο Πάτρα και το έπεζε ειδηκή, προσπάθησαν να το κάνουν διάλεξη αλλά χόθηκε με τον τρόπο της η σύβμουλος και τις έβαλε στη θέση τους. έκανα και εγώ μια διακριτική επίθεση ρωτόντας την ειδηκή μαία αν είναι σωστή η τάδε συμβουλή και μολις μου είπε οτι είναι όλες αυτές οι συμβουλές απαράδεκτες, την ενημέρωσα οτι αυτές ήταν οι συμβουλές της μαίας απο το νοσοκομείο Ζακύνθου και κάπου εκεί έβγαλαν τον σκασμό.

Αθηνά η εκπαίδευση πήγε περίπατο όταν η μικρή αντι να νιαουρίζει άρχισε να κλαίει και να φονάζει μαμά μαμαμαμμμ.

Για το θέμα πιπίλα απλά δεν έχω απόψη γιατι η μικρή την έχει πετάξει εδώ και κάτι μήνες.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Μπλουμάκι και νικούλα να χαίρεστε τα παιδάκια σας:D

Χιλιόχρονα κι ευτυχισμένα:D

Mια τουρτίτσα για το αγοράκι μας

Ist-Birthday-cake.gif

και μια για το κοριτσάκι μας

cake322.jpg

Το πιστεύεις ότι πάω να της δώσω νερό και το φτύνει; Ας κάναμε παρθενάκια να 'χαμε το κεφάλι μας ήσυχο:-Ρ

ναι, ναι, μην το συζητάς:tongue: ρώτα κι εμένα τι τραβάω, που έχει γίνει ταρζάν κανονικός!!

και εχει μαθει ο μουργακος το πρωι μολις παω στο δωματιο του,σηκωνεται την βγαζει και την πεταει κατω και λεει πα..πα

χαχαχαχαχαχαχ

Αθηνά η εκπαίδευση πήγε περίπατο όταν η μικρή αντι να νιαουρίζει άρχισε να κλαίει και να φονάζει μαμά μαμαμαμμμ.

:lol:

c2Gbp2.png

Χρονια πολλα πολλά στο τσαχπινιαρικο μπλουμάκι και στο ξανθογαλανο παλίκαρο της Νικης!!!!!! Να τα χαιρεστε τα μπεμπακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπλουμακι, τα ιδια με μας ακριβως 4 δοντια και 1-2 βηματα μονος του χαχαχαχαχαχα(σκαει νομιζω και το 5ο και εχουμε γκρινια)

Αμαντε τι ωραιες τουρτες ειανι αυτες??????????????????????????? Θελω κι εγω να φτιαξω μονη μου μια τετοια, πειτε με μαζω αλλα μου αρεσει....

Στελλα, καποια στιγμη σκεφτομαι να σε συναγωνιστω με μπλογκ ζαχαροπλαστικης χαχχαχαχαχαχαχαχαχα

Σημερα πηγα να κανω εξετασεις στην Ειρηνη, ηταν πολυ γενναιο το κοριτσακι μου, μιλαμε λιγο παραπονεθηκε την ωρα του τσιμπηματος και μετα τιποτα, απολαυμβανε τα αυτοκολλητακια που της εβαλαν για σκουλαρικια η ψωναρα μου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...