Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επανηλθα κι εγώ χαλια οι διακοπες γυρισαμε νωριτερα αλλα μην σας μαυριζω...

Νικη συλληπητηρια κοριτσακι,...

Νικόλ με πηρες τηλ? χτυπουσε και εκλεισε απο μπαταρια κι οταν το ανοιξα ειδα μια αναπαντητη...(τετοια σχεση εχω με το κινητο μπορει αν κανω και 10 μερες να το κοιταξω...)

eNeap2.pngTSzHp3.png

α να σας πω και το κουλο, ο μπουλης εχει μελανια στο ουλο!!!!! ειτε χτυπησε, ειτε εχει ασχημη οδοντοφυια (το περιμενα υποφερει, απλα)

ειναι φυσιολογικο να μελανιαζουν τα ουλα και ισως να υπαρχςει και αιμα οταν σκαει το δοντι, μην τρομαξετε(πολυ) αν δειτε κατι τετοιο.

Σας φιλω

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα...μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο...ο μικρος ειναι 10505και 80 ποντους

μπορει να τρωει πλεον απο ολα,οτι τρωμε κι εμεις εκτος απο οσπρια...ειπε μετα το 15ο μηνα τα οσπρια...επισης μου ειπε οτι επρεπε να συνεχισω να του δινω σκονη τουλαχιστον μεχρι 15 μηνων αλλα αφου το το αλλαξα τωρα τελειωσε...

επισης μου ειπε το Σεπτεμβρη να του κανω το εμβολο της γριπης και να το κανω καθε χρονο μεχρι να παει 5 χρονων...

galat τι παθατε κοριτσακι μου και γυρισατε νωριτερα???

ευτυχως που το ειπες αυτο με τα ουλα να ξερω τι μπορει να προκυψει...

76IGp3.png

τι έπαθες παιδί μου??

χαπάκι ντερέκι ο μούργος!!!

εγώ του δίνω εδω και πολύυυυυ καιρό πάντως, όσπρια...ξεκίνησα με φακές (τις κόκκινες όμως - τώρα του δίνω και απο τις καφέ) και μετά φάβα, ρεβύθια....την άλλη εβδομάδα θα του δώσω και φασόλια μάλλον

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

ειπε και καλα οτι δεν συστηνονται να τα δινουμε σε μωρα κατω των 15 μηνων γιατι ειναι δυσπεπτα και προκαλουν αερια....εγω βεβαια θα του τα ξεκινησω νωριτερα,τωρα δεν μαγειρευω οσπρια,αλλα απο σεπτεμβρη που θα δροσισει θα μαγειρευω και θα του δωσω

επισης εχω διλλημα,σκεφτομαι οτι δεν χρειαζεται να του κανω το εμβολιο της γριπης,εντομεταξυ δεν ειχε σκοπο να μου το πει να το κανω αλλα κατι τον ρωτησα για τα εμβολια και μου το ειπε...εσεις τι λετε,να του το κανω ή οχι...????????

76IGp3.png

οι κοκκινες φακες που συνήθως του δίνω, είνα πολύ ελαφριές και γι'αυτό τον ξεκίνησα με τέτοιες....μέχρι στιγμής δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα με αέρια και όσπρια, αν και τον φοβόμουν πολύ γιατί περάσαμε μεγάλο λούκι με τους κολικούς και είχα το νου μου μήπως είναι ευαίσθητος στα έντερα αλλά μια χαρά.

για το εμβόλιο δεν ξέρω χαπάκι μου, η παιδίατρος δε μου έχει αναφέρει κατι μέχρι στιγμής

c2Gbp2.png

καλησπέρα και απο εμένα. Αθηνά καλος ήρθες, γιατι παιδάκι μου φύγατε νωρίτερα;; Χαπάκι μια χαρα ο μουργάκος. εγώ πάλι βρε κορίτσια σκέφτομαι μήπως δεν κάνω καλά που δεν την πιέζω να φάει με τα πρώτα κολπάκια που κάνει σταματάω να της επιμένω, απλά την βλέπω ένα φισιολογικό παιδάκι ούτε αδύνατο ούτε τσουποτό και για αυτό δεν επιμένω, με βλέπω να τη ζυγίζω να δω αν έχει πάρει καθόλου. Σχετικά με τα όσπρια της έδωσα μια φορά φακές και δεν της ξαναδίνω γιατι το παιδί όλη την ώρα ρεβόταν μέχρι αργά το απόγευμα, θα το αφήσω για αργότερα. Το γιαούρτι επίσης σταμάτησα να το δίνω γιατι πρώτων σταμάτησε πάλι να μη το θέλει και μου έκανε και δύο φορές εμετό καμια ώρα αφού το είχε φάει. Αυτά απο εμάς.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ειπε και καλα οτι δεν συστηνονται να τα δινουμε σε μωρα κατω των 15 μηνων γιατι ειναι δυσπεπτα και προκαλουν αερια....εγω βεβαια θα του τα ξεκινησω νωριτερα,τωρα δεν μαγειρευω οσπρια,αλλα απο σεπτεμβρη που θα δροσισει θα μαγειρευω και θα του δωσω

επισης εχω διλλημα,σκεφτομαι οτι δεν χρειαζεται να του κανω το εμβολιο της γριπης,εντομεταξυ δεν ειχε σκοπο να μου το πει να το κανω αλλα κατι τον ρωτησα για τα εμβολια και μου το ειπε...εσεις τι λετε,να του το κανω ή οχι...????????

οχι.......... διαβαζα προσφατα πόσο βαρυ ειναι το συγκεκριμενο εμβολιο και εχει πολυ επιβαρυμενη συνθεαη, και αυτα απο τον σιαρς που ειανι πολυ ΥΠΕΡ των εμβολιων γενικότερα. το εχω δανεισει για να σου πω λεπτομερειες, αλλα πολλοι παιδιατροι το αποφευγουν.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα και απο εμένα. Αθηνά καλος ήρθες, γιατι παιδάκι μου φύγατε νωρίτερα;;

μεγαλη ιστορια, με την Ειρηνη ειχαμε θεμα εκανε υστεριες(το θετω πιο απλα απο ο,τι ειναι)

Για την μικρη, οταν κανει τα κολπακια και δοκιμασεις να δωσει καμια ακομα κουταλια αρνειται και εκνευριζεται? αν ναι τοτε καλα κανεις, αν οχι μπορεις να επιμεινεις λιγο ακομα δεν σημαινει οτι την πιεζεις...

εμενα οταν πει τελος, ειναι τελος!!! γυρνει κεφαλι, τριβει το στομα με τα χερια...χαχαχαχα οποτε δεν εχει νοημα να επιμεινω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εμενα οταν πει τελος, ειναι τελος!!! γυρνει κεφαλι, τριβει το στομα με τα χερια...χαχαχαχα οποτε δεν εχει νοημα να επιμεινω.

κι ο δικός μου τα ίδια, μου σπρώχνει και το πιάτο μάλιστα χαχχαχαχαχαχα

ντιμ οτι σου είπε και η galat, αν δεις οτι σε "παίρνει" προσπάθησε να της δώσεις αλλιώς αφησε τη, μην την πιέζεις, όταν πεινάσει θα φάει, αλλωστε θηλάζει και μια χαρά είναι σε ανάπτυξη

κρίμα αθηνά που γυρίσατε άρον άρον

c2Gbp2.png

τελικα αποφασισα οτι δεν θα κανω το εμβολιο...ξερω οτι μετα θελεις δεν θελεις σου περνανε τη γριπη...

εμενα κανει τσαλιμακια,αλλα αν επιμεινω ανοιγει το στομα του δινω και κατι να ασχολειται ή τον βαζω να πιασει το κουταλι να φαει μονος του,καλα αν δεν επεμενα λιγο θα σταματουσε στη 3η κουταλια,παντα τοτε ξεκιναει τα τσαλιμακια...αν δεν θελει βεβαια αλλο δεν ανοιγει το στομα και γυρναει το κεφαλι,οποτε κι εγω σταματω...

76IGp3.png

μωρέ όλο το μουσικοχορευτικό πρόγρμμα επιστρατεύω και τίποτα, μόνο αν είναι μπιφτέκι ή ψάρι τρώει με όρεξη. Απλά αν δεν φάει το μεσημεριανό όλη την υπόλοιπη μέρα τσιμπολογάει και κυριώς ζιζί. Απο εκεί που έκανε 3 θηλασμούς το βράδυ τώρα έχει φτάσει 3 βράδυ και 4 μέσα στην ημέρα. τέλος πάντων λέω δεν θα αγχωθώ με το φαεί, αφού μια χαρά είναι. Αύριο έχουμε και την συνάντηση του συνδέσμου θηλασμού και επλίζω να πάει μια χαρά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα κι από μένα, παρούσες και απούσες!

Ντιμ, καλή επιτυχία με τη συνάντηση!

Χαπάκι, συμφωνώ για το εμβόλιο. Ειδικά αν δεν πάει παιδικό, δεν υπάρχει κανένας λόγος νομίζω.

Αθηνούλα, κουράγιο... Και πολλές βόλτες για να κουράζονται και να κοιμούνται λίγο.

Εγώ είμαι σήμερα τελευταία μέρα στη δουλειά, γιούπι! Μπορεί να πάμε από βδομάδα 2-3 μέρες στα Τρίκαλα Κορινθίας που θα είναι ο μπαμπάς μου, αλλά κανονικά θα φύγουμε στις 16 για Αίγινα. Δεν τρέφω φοβερές ελπίδες για ξεκούραση, αλλά τουλάχιστον θα ξεφύγουμε από τα της ρουτίνας.

Από φαί συμπαθητικά πάμε, αν και της έχει κοπεί λίγο η όρεξη λόγω ζέστης. Ότι έχει ντομάτα ή καρπούζι το τσακίζει, τα υπόλοιπα ανάλογα με τις ορέξεις της. Αβγό και ψάρι από την επόμενη βδομάδα σιγά-σιγά. Α, να ρωτήσω, αβγό τους δίνετε κάθε μέρα; Ξέχασα να ρωτήσω το γιατρούλη.

Από αύριο θέλω να της κόψω σιγά σιγά τους νυχτερινούς θηλασμούς, αλλά έχω αρκετό άγχος γιατί δεν ξέρω πώς θα την ηρεμώ. Το χει δοκιμάσει καμία; Αν αρχίσει να κλαίει γοερά νομίζω θα υποκύψω αλλά δε θέλω γαμώτο. Θα δούμε...

Αυτά από εμάς. Χρόνια πολλά στα γενεθλιόπαιδα και φιλιά σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλίτσα αυτο το εχεις δει?

http://drjaygordon.com/attachment/sleeppattern.html

η αληθεια ειναι πως μπορουν να ηρεμησουν απο καποιον αλλο/με καποιον αλλο τροπο, αν πρόκεται για το βζ συνηθως δεν πιανουν πολλα κολπα, απλα κλαινε μεχρι να το χωνεψουν.

Παντως ο δικος μου το βραδυ δεν πολυεχει προβλημα οταν τον σηκωνει ο μπαμπας του , αποκοιμιεται και με αυτον, στη σταση παπαγαλακι με βολτα!

Αλλα οταν υπαρχει και κατι αλλο(δοντια) τσιριζει ατελειωτα μεχρι να τον θηλασω....

Αληθεια ντιμ γιατι 3 θηλασμους το βραδυ, η εκπαιδευση νυχτας που της εκανες δεν παιζει πια?

Καλη τυχη Στελλίτσα ουτε εγω εχω κουραγιο τα κλαματα, πλεον ειδικα οταν κλαινε και τα 2 νιωθω οτι χανω το μυαλο μου, θελω να κλεισω τα αυτια και να τρεξω!

Παντως γενικα δεν ειναι τοσο τραγικο, στην ΕΙρηνη ειχε πιασει(οκ υπαρχουν πισωγυρισματα αλλα σιγουρα ειχε μειωσει τους θηλασμους πολυ) οι 3 πρωτε μερες ειναι οι πιο δυσκολες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...