Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερααααα!

Είστε ακομα εδω ή διακοπαρετε?

Χθες εδωσα ψάρι στη μικρη και της αρεσε πολύ. Δεν μου παρουσιασε κατι αλλα θα περιμενω 1 βδομαδα πριν ξεκινησω αυγό!

happiness ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία! Να τα εκατοστησει το αγορακι σου, να ειστε γεροί να τον καμαρωνετε και συντομα να του χαρισετε ενα αδερφάκι!

indie μου χρονίσατε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη κουκλαρα σου! Να τα εκατοστησει! Συγχαρητηρια και για το περπάτημα! Περιμενουμε το...αρνι!!!

Για το γαλα που αναφερατε εγω θα συνεχίσω με σκονη οπως εκανα και στον γιό μου. Η γιατρός μου ειπε οτι όσο πινει τη σκονη να πινει απο αυτο γιατι προσφερει περισσοτερα στον οργανισμό τους. Στον γιό μου εδωσα φρεσκο κοντα στους 18 μηνες αν θυμαμαι καλα. Την κονσέρβα δεν την δοκίμασα καθόλου.

nikijo συλληπητηρια.... Λυπαμε πολύ πραγματικα...εχασα προσφατα μια φιλη μου:( Τί να πώ...κωλοαρρωστια όπως τα λες.

Για τον Νικολη σου δοκιμασες το στρωμα να ειναι λιγο ανασηκωμενο? Ή βάλτου λιγη κρεμα/αλοιφη στο στηθος απο ευκαλιπτο. Και αντι για απλό ορο στη μυτη βάλτου physiomer που ειναι με θαλασσινο νερό. Δεν μου ερχετε κατι άλλο.

DimRous πώς εισαι?

amande μου κ εγω δεν βαζω ουτε πολύ αλατι, ουτε πολλά μπαχαρικα οπότε τα τρωει μια χαρα. Σημερα μακαρονια με κιμα, τα τσακισε.

Μου εχει κοψει τα φρουτα ρε γμτ. Είναι τα μονα που αλεθω ακομα μηπως και τρωει παραπανω ποσοτητα αλλά δεν τα θέλει και ετσι της τα δινω σε κομματακια που τα τρωει, αλλά δεν κατεβαζει την ιδια ποσοτητα...

galat μου να περασετε τελεια!!!

Εφτιαξα ενα παγωτο παρφε όνειρο!!!! Μιαμ μιαμ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω κοριτσακια μου...κι εσεις να χαιρεστε τα ζουζουνια σας....

nikijo οντως φυσιομερ ειναι το καλυτερο....σε 1-2 μερες θα ειναι καλυτερα

μπλουμ στειλε μου οποτε μπορεσεις τη συνταγη να το φτιαξω κι εγω...

ασχετο δινετε γλυκο(πχ παγωτο ) στο μωρο???εγω σκεφτομαι οτι οσο μπορω να ελεγχω τι τρωει να αποφευγω καποια πραγματα...βεβαια καποιοι με θεωρουν τρελλη

θελω να μαθει ο μικρος να εχει σωστες διατροφικες αξιες και αν το λεω μου λενε οτι αργοτερα δεν θα μπορω να τον ελεγχω και θα τρωει βλακειες,οποτε ποιος ο λογος κι εκει ειναι το σημειο που αρχιζω και τα παιρνω οποτε κοβετε και η συζητηση

76IGp3.png

μπλουμακι κι εμενα με το ζόρι τρώει τη φρουτόκρεμα, τα θέλει πια σε κομματάκια και εννοείται τρώει λιγότερη ποσότητα έτσι αλλά δεν τον πιέζω, όσο θέλει - κόβω διάφορα φρουτακια και του δίνω, γινομένα αρκετά γιατί ο μπουλης μου δε μασαει και πολυ καλά ακόμα.

το πμ που σου έστειλα το είδες?

χαπακι δεν του δίνω γλυκά και θα αργήσω πολύυυυυυ αλλά εγω έχω δικά μου κολλήματα χαχαχαχαχ....έχω βρει και συνταγές με λίγη ζάχαρη (καστανή ή μαυρη ή ζάχαρη απο καρύδα) ή μέλι και κάποια στιγμή αργότερα θα φτιάχνω τέτοια και συνταγές για παγωτό επίσης βρήκα. Εννοείται αν θα πάμε επίσκεψη ή βόλτα κάπου (όταν θα καταλαβαίνει πια - όχι τώρα που είναι μωρό ακόμα) δεν θα του το στερήσω αλλα για συχνή κατανάλωση θα βρώ άλλα να του δίνω.

c2Gbp2.png

Καλημερα!!!

happiness ουτε κ εγω δινω γλυκα στη μικρη. Νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να δινω απο τωρα. Ισως κανα μπισκοτο μετα το γευμα και οχι με σοκολατες κ τετοια. Και στον γιό μου ακομα και τωρα θα του δωσω κατι σε πτι μπερ ή κιντερ αφου φάει όλο του το φαϊ.

Τη συνταγη θα προσπαθησω αργοτερα να στη δωσω γιατι δεν μου ανοιγει την σελιδα τωρα.

amande μου τωρα το ειδα. Σου εχω απαντησει.;)

Κοριτσακια αυγό έχετε δωσει? Πώς το φτιάξατε? Σφιχτό ετσι?

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!! Όταν λέμε γλυκά εννοούμε με σοκολάτα, παγωτά και τέτοια;; Εγώ της δίνω μπισκοτάκια της νουτριτσια περίπου 2 με 3 μέσα στην ημέρα και το κέικ που έφτιαξα με μισό φλιτσάνι ζάχαρη σε όλη τη δόση. Απο χθες λίθηκε η γλώσσα της, λέει μπανάνα όταν την βλέπει, φονάζει τη γάτα και όταν διψάει ζητάει νεράκι. Οκ δεν τα λέει έτσι ξεκάθαρα αλλά καταλαβαίνεις τι λέει. Το αυγό μπουμάκι το κάνω μελάτο 3 λεπτά απο την ώρα που θα βράσει το νερό. Επίσης χθες εγώ κάθησα να κάνω όλο το σπίτι γιατι είχε γίνει χάλια με αποτέλεσμα το μεσημέρι να λυποθημήσω αλλά σήμερα είμαι καλά. (σορρυ για τα ορθογραφικά βαριέμαι να τα διορθώσω)

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Ελα και η συνταγη. Σε 5 λεπτα ειναι ετοιμο και πεντανοστιμο.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3675&Itemid=49

dim μωρε ασε το σπιτι. Οσα μπορουμε, δεν γινετε να τα εχουμε ολα τελεια! Χαλαρωσε λιγακι τωρα να παρεις τα πανω σου! Φοβερη η κορη σου:D!

Το μελατο καποτε δεν το ειχαν απαγορεψει? Βασικα φοβαμαι να δωσω μελατο ακομα κ αν ειναι φρεσκο το αυγο.

Ελα και η συνταγη. Σε 5 λεπτα ειναι ετοιμο και πεντανοστιμο.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3675&Itemid=49

dim μωρε ασε το σπιτι. Οσα μπορουμε, δεν γινετε να τα εχουμε ολα τελεια! Χαλαρωσε λιγακι τωρα να παρεις τα πανω σου! Φοβερη η κορη σου:D!

Το μελατο καποτε δεν το ειχαν απαγορεψει? Βασικα φοβαμαι να δωσω μελατο ακομα κ αν ειναι φρεσκο το αυγο.

η αλήθεια είναι οτι και εγώ αν δεν ήταν απο τις κότες μας θα φοβόμουν, μένουμε και μακριά να σου έδινα αλλά νομίζω οτι τα βιολογικά δεν θα έχουν πρόβλημα

μπλουμακι κι εγω μελατο το δινω 3,5 λεπτα το βραζω απο τη στιγμη που ξεκιναει ο βρασμος κι εγω του δινω φρεσκα ,οχι του εμποριου

ντιμ μια χαρα η κουκλιτσα σου....μπραβο...

εμεις ειμαστε στα κλασσικα μπαμπα ,μαμα,μαμ, μπα(τη μπαλα),ατα,αντε,νταντα...μπαμ οτι πεφτει κατι κατω....παπα...

επισης εχω να δηλωσω απο προχθες ο μουργακος επειδη επεσε και μαλιστα στον ποπο του δεν χτυπησε καθολου εχει σταματησει και δεν περπαταει μονος του καθολου...αντε να δω ποσο καιρο θα κανει να ξεπαρει εδω και 1 μηνα το ιδιο σκηνικο γινεται

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και αρχίζω να βάζω απουσίες σε όλες μας. Όλη μέρα παραλία είσται;; Εμείς με τη θάλασσα δίπλα και δεν μπορούμε να πάμε για μπάνιο φυσάει πάρα πολύ και έχει κυμα. Κατα τα άλλα μία απο τα ίδια, αρχίσαμε να μοιράζουμε προσκλητήρια γιατι είναι πολλά. Αυτά απο εμάς....

Καλησπέραααα.....εγώ σέρνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι

βγήκα χθες το βράδυ και πέρασα ωραιότατα! αλλά σήμερα με μαζευουν με τα κουταλάκια χαχαχαχαχαχα

Χαπακι πως τα περασατε στο παρτυ?

c2Gbp2.png

καλησπερα....μολις φυγανε και οι τελευταιοι....ηταν πολυ ωραια,βεβαια το παιδι μου την ωρα της τουρτας εκλαιγε αλλα γενικα ειχε επιτυχια,και τα φαγητα μια χαρα,βεβαια μου εμειναν αρκετα αλλα δεν πειραζει θα φαμε και αυριο....

τα υπολοιπα θα σας τα παω αυριο ,παω να μαζεψω το χαμο που επικρατει

76IGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια κ καλό μήνα...

Τι κάνετε? Καλοφώτιστα τα μωράκια που βαφτιστήκανε... Και χρόνια πολλά για τα γενεθλιάκια μας που αρχίσανε...

Αmande κουκλος ο μικρός σου... κ εσύ βέβαια

Χαπάκι να τον χαίρεσαι κ από εδώ... Να είναι γερός κ ευτυχισμένος.

Nikijo συλληπητήρια κοριτσάκι μου...

Εμείς κάναμε ένα μικρό διάλλειμα από τα μπάνια μας για να υποδεχτουμε ένα νινάκι που ήρθε σήμερα στον κόσμο κ έτσι είπα να σας πω ένα γρήγορο γεια μαζί με τα νέα μας...

Εμείς έχουμε φτάσει τα 14 δόντια, αλλά από βήματα τίποτα... είναι πολύ φοβιτσιάρης... κ γκρινιάρης κ πολύ κολλημένος πάνω μου...

Σήμερα του δωσα κ αβγό (ο γιατρός είπε στο χρονο, κ εγώ βιάστηκα λίγο... )... Του έκανε κ μένα κάτι κοκκινίλες οπότε ίσως το αφήσω λίγο ακόμα κ το ξαναδώσω στο χρόνο... θα δείξει...

Κατά τα άλλα, το μπάνιο στη θάλασσα δε μας τρελαίνει, κρυώνουμε κ φοβόμαστε... Από κουβέντες λέμε μαμά, μπαμπά, γεια, γιαγιά, έλα κ κάτι ακαταλαβιστηκα....

Επίσης, κάνει κ μορφασμους όταν δεν του γίνεται το δικό του...

Αυτά τα γρήγορα κοριτσάκια μου

Σας φιλώ

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...