Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Ναι κορίτσι μου έτσι είναι. Σήμερα διάβαζα για το τσιγάρο και πόσο επηρεάζει. Εχει αντίκτυπο στην μορφολογία. Άπειρα άρθρα. Φαντάσου με γρίππες, άσε και ο δικός μου αν δεν κάνει 40αρια 3-4 μέρες σερί δεν ισιώνει . Κάναμε επανάληψη τότε και τα αποτελέσματα χάλια και μας είπε ο ουρολόγος ότι συμβαίνει λόγω πυρετού. Βιταμίνες και αντιβίωση 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευη, μια χαρα τα αγορια σου να τα χαίρεσαι! Τα νεα πανω κατω τα ιδια με σας ειναι, κανουν τα κολπακια τους, τρωνε-δεν τρωνε-βγαζουν δοντια(εμενα με εχει πεθανει και στο ξενυχτι) ετοιμαζονται για περπατημα, αυτααα

Κι εμενα η Ειρηνη τελευταια ολο τον σπρωχνει, τον σφιγγει, τον πιανει στα μαγουλα, κατι αγαρμπες κινησεις που δνε τις εκανε τοσο καιρο, τωρα που παιζουν μαζι ειανι λιγο πιο ζορικα...

Μπλουμακι ουου!!!!!!!!

Μπηκα να σας χαιρετίσω, φευγουμε σημερα το απογευμα(αν προλαβω να ετοιμασω ετσι?χαχαχαχα) και θα λειπω καμια 10 μερες, να περναετε ομορφα! Θα μου λειψετε σκατουλες! μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμουτς!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

evi να σας ζήσει ο Αλέξης:D

blume μια χαρά περάσατε αυτή τη φορά:D παντα τέτοια

Να ξεκινήσω κι εγώ να του δίνω απο τα δικά μας????

Έτσι κι αλλιώς πάντα ανάλατα τα κάνω και ρίχνει έκαστος οσο θέλει μετά.

σας καληνυχτίζω κοπελιές, σήμερα αδιαθέτησα μετά απο 2 μήνες και είμαι κομμάτια, πολύ πόνος μηλάμε

:?

πως είσαι σήμερα??

αμ την κανω κι εγω παω να τελειωσω το σιδερο και μετα ντουζακι και ξαπλα...

ούτε καληνύχτα δεν είπα η γαιδουρα, κοιμιζα το μικρό και μετά ήρθα κι έκλεισα το λαπιτοπι

Μπηκα να σας χαιρετίσω, φευγουμε σημερα το απογευμα(αν προλαβω να ετοιμασω ετσι?χαχαχαχα) και θα λειπω καμια 10 μερες, να περναετε ομορφα! Θα μου λειψετε σκατουλες! μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμουτς!

καλό ταξίδιιιιιιιιιιι:D:D

κι εμας θα μας λείψεις!!

θέλουμε φωτο μετά

c2Gbp2.png

Καλημέρα, μάνες!

Καλά είμαστε κι εμείς, έσκασε και τέταρτο δόντι (δύο πάνω, δύο κάτω, ό,τι πρέπει για τις μπύρες), τρώμε λιγότερο λόγω ζέστης, αλλά το καρπούζι το τσακίζουμε, είναι να μη δει το τάπερ μπροστά της. Με δάγκωνε αρκετά μέρες τώρα και προχθές αδιαθέτησα πρώτη φορά (!) οπότε μάλλον αυτό έφταιγε. Καλά, μη φανταστείτε, δυο-τρεις σταγόνες για να απασχολούμαστε, αλλά φαντάζομαι ότι κάπως έτσι παίρνει μπρος το πράγμα.

Κατά τα άλλα, έχουμε αρχίσει και κάνουμε βόλτες με το καρότσι, γιατί ο μάρσιππος είναι πολύ ζεστός, άσε που όταν την έχω πάνω μου θέλει να θηλάζει συνέχεια και τα 'χω παίξειειειει. Από ύπνο τα ίδια, ξυπνάει ανά τρίωρο, ελπίζω να καταφέρω τον Αύγουστο να της κόψω τους νυχτερινούς θηλασμούς και να στρώσει λίγο.

Διακοπές θα πάμε από τις 16 και μετά, ευτυχώς την επόμενη Παρασκευή σταματώ γραφείο. Γι' αυτό και πήζω τώρααααα...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!! Εχουμε γενέθλια σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ χαπάκι να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!!!!! Ο γιατρός μας έκοψε το αυγό έχει αλλεργία η μικρή αλλά μου είπε να της το δίνω όσο μπορώ σε φαγητά, κανα μπιφτέκι, κέικ και τέτοια. Εγώ είμαι στα χάλια μου, έχω αιμοραγία κανονικότατη αλλά μου είπε ο γυναικολόγος οτι δεν υπάρχει ανησυχία γιατι τον προηγούμενο μήνα έκανα υπέρηχο και δεν υπήρχαν παθολογικά αίτια, αλλά μου έδωσε μιτροταν και θα δούμε μέχρι την Πέμπτη. Αθηνά καλά να παιράσεις. Χαίρομαι που διαβάζω νέα και απο τα χαμένα μέλη της παρέας. Εύη κράτα γερά, το τρίτο έχω ακούσει οτι είναι πιο εύκολο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλησπερα και απο εμενα....ντιμ γενεθλια και γιορτη μη το ξεχναμε εχει σε δυο μερες αλλα σε ευχαριστουμε προκαταβολικα

ετσι γινεται κι εγω στις πρωτες περιοδους ειχα πολυ αιμορραγια,εδω και 3 κυκλους επανηρθα στα κανονικα μου

μπλουμ καλα περασατε ε...μπραβο...

galat καλα να περασετε...αντε να ηρεμησεις κι εσυ λιγακι

ευη μου ετσι ζουζουνιαρικα ειναι ολα....και που να μεγαλωσουν λιγο ακομα,θα μας τρελλανουν,υπομονη θα κανουμε....

αμ δεν πειραζει κοριτσι μου...δεν παρεξηγω....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου!

τι κανετε;;;;

χαθηκα λιγακι κ εγω...εχασα τον μπαμπα μου...:-(

με την κολοαρρωστια η μαχη ειναι ανιση....

τεσπα....να μην σας στεναχωρω κ εσας....

Προχθες ημουν στα γενεθλια του φυστικιου της Indie !!! Η Γεωργιτσα-Μαρκελα ηταν κουκλιτσα!!!!ειχε κ ονομαστικη εορτη !!!

Ο δικος μου ο Νικολης ειναι μια χαρα....εχει βεβαια ενα μπουκωμα που τον ταλαιπωρει 3 εβδομαδες κ δεν ξερω τι αλλο να του κανω....ροχαλιζει κ αναπνεει απο το στομα το καημενουλι.....πειτε κανενα γιατροσοφι...

Αρχισα σκονη(αφου χρειαστηκε να λειψω 3 μερες) κ τωρα που θα χρονισει λεω να του δωσω φρεσκο αν κ η ντοκ ειπε σκονη...

Τρωει απ ολα κ πλεον αλεθω ελαχιστα φαγητα....περπαταει πιασμενος απο επιπλα η τον κραταω με το ενα χερι....εχουμε 8 δοντια κ λιγα μαλλια:tongue:

Δεν ψηλωσε πολυ ουτε εβαλε πολυ βαρος....η κορη μου ηταν πιο αναπτυγμενη στην ηλικια του!!!!

Χρονια πολλα στα μπεμπονια που εχασα τα γενεθλια τους !!!!!

Να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε κοριτσακια μου!!!!!

Σας φιλω !!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

niki συλληπητήρια κοριτσάκι μου:-(

Ο δικος μου ο Νικολης ειναι μια χαρα....εχει βεβαια ενα μπουκωμα που τον ταλαιπωρει 3 εβδομαδες κ δεν ξερω τι αλλο να του κανω....ροχαλιζει κ αναπνεει απο το στομα το καημενουλι.....πειτε κανενα γιατροσοφι...

ταλαιπωρία γμτ...ο παιδίατρος τι λέει??

κ τωρα που θα χρονισει λεω να του δωσω φρεσκο αν κ η ντοκ ειπε σκονη...

κι εγώ περιμένω να χρονίσει να του δώσω φρέσκο, την παιδίατρο δεν την έχω ρωτήσει ακόμα βεβαια

c2Gbp2.png

Δηλώνω παρούσα, αν και καταϊδρωμένη...!!!

Το φυστίκι περπατάει...!!!! Ακόμα δεν έκανα τη περπατόπιττα, βέβαια, στο τέλος θα πρέπει να σουβλίσω κανα αρνί....χαχαχα

Πολλά φιλιά σε ό λες και στα φυστίκια σας, θα προσπαθήσω να δίνω παρουσίες συχνότερα!!!

Niki μου smouts!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

indie πολυχρονη η κουκλιτσα σου!!!να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη....

κι εγω ελεγα να του δωσω φρεσκο αλλα μετα σκεφτηκα οτι :

1.το φρεσκο δεν εχει οτι χρειαζονται τα μικρουλια μας σε αυτη την ηλικια

2.δεν συμφωνω οτι το φρεσκο με μακρα ημερομηνια ειναι φρεσκο,οποτε δεν το δινω

3.δεν ηθελα να δωσω advance γιατι εχω διαβασει οτι λογω της ιδιαιατερης γευσης που εχει ειναι δυσκολο να το αλλαξεις μετα

4.πρεπει να εχεις παντα το νου σου να μην ξεμεινεις...

οποτε κατεληξα στο νουλακ......,βεβαια ο παιδιατρος ειναι της αποψης να του δινω σκονη τουλαχιστον μεχρι 15 μηνων επειδη ειναι πιο εμπλουτισμενα,αλλα δεν συμφωνω,δεν πιστευω οτι η σκονη ειναι καλυτερη απο το εβαπορε

76IGp3.png

ευχαριστω αμ....κι εσυ να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!

ναι οντως το μωρακι μου εγινε 1 ετους...ενας υπεροχος χρονος γεματος ανησυχιες,χαρες και αρκετη κουραση που ομως αξιζει οσο τιποτα αλλο στον κοσμο!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...