Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχα γεια σου ρε αμ μου έφτιαξες το κέφι

:lol::lol:

http://www.kaerchershop-schreiber.de/

ayth atyh eixe thn πουτσι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

http://www.kaerchershop-schreiber.de/krcher-puzzi-super-p-511.html

βρε την πούτσι χαχαχαχαχαχ

εγω βεβαια θα ηθελα να εχει και αυτοματο που να κουνιεται μονος του

κι εμείς αυτό θέλουμε:lol::lol:

λεμε να δεσουμε ενα σπάγκο και να τραβάμε χαχαχαχαχαχαχαχαα

.

επισης ειπα της πεθερας να μην ανακατευτει και αρχισει να μου κανει διαφορα και αν χρειαστω κατι θα της πω εγω...

:mrgreen::lol::lol:

και γενικα δεν εχω αγχος ...πλεον λεω σε οποιον αρεσει οποιανου δεν του αρεσει μην ξαναρθει

εννοείταιιιιιιιι

χαπάκι μια χαρά, εγώ πάντως θα ξαναρχόμουν! χαχαχαχαχαχα

κι εγω θα ξαναερχόμουν χαχαχαχχαχχ

έχω ένα πολυμηχάνημα καθαρισμού και έχει και μια τέτοια ψεκαστήρα - ρουφήχτρα και μπορώ να πω είναι απλά τέλειο. Τα χαλιά τα έχω και εγώ ακόμα δεν θα τα βγάλω, τα έχω περάσει κανα δύο φορές με το μηχάνημα και στεγνώνουν πολύ γρήγορα, αλλά μη ρωτήσετε πόσο κάνει γιατί κάτι θα σας έρθει.

το δικό σου ποιό είναι? πες και πόσο κάνει να πάθω το εγκεφαλικό χαχαχαχαχα

ρε κοριτσια δεν ξερετε το κολπο....

"αχ μωρο μου κρατα λιγο το μωρο μισο λεπτο μονο" την τον αφηνεις γλυκια μου να ασχολειται με τον υπολογιστη...εγω οταν ζοριζομαι αυτο κανω ,πρεπει να βοηθανε....

αλλη ατακα "μπορεις να κανεις αυτο γιατι θελω να ταισω το μωρο ή θελεις να το ταϊσεις εσυ?"

"ελα ζουζουνι μου να κατσεις λιγο με το μπαμπα να παιξετε για να τελειωσει η μαμα τη δουλιτσα που κανει"

εγω ενα εχω καταλαβει οταν γκρινιαζα δεν εβγαινε τιποτα,παρα μονο να τσακωνομαστε,τωρα ετσι που του τα λεω,ουτε τσακωνομαστε και αν πρεπει να κανει κατι το κανει...

χαπάκι αυτό ακριβώς και προ παιδιού πάντα με τρόπο και έπιανε μια χαρά, πόσο μαλλον τώρα που έχει και τρελη αδυναμια στον γιο

ερωτηση κρισεως: στην τουρτα θα βαλω και τα δυο ονοματα του μικρου ή μονο αυτο με το οποιο τον φωναζουμε???

ε, χμ, δεν ξέρω

πολύ σε βοηθησα χαχααχαχαχ

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το μηχάνημα καθαρισμού που έχω είναι αυτό http://www.rainbow-vacuum-cleaner.com/ και έχει 2200, αλλά για μένα αξίζει πολλά περισσότερα. Θα σας πω λίγους από τους λόγους που το αγορά:

1. έχει ένα μηχάνημα που καθαρίζει χαλιά, καναπέδες, στρώματα σαν αυτό περίπου της ηλεκτρικής με τη διαφορά ότι αυτό βγάζει το ακάρι.

2. η ηλεκτρική σκούπα το μόνο που κάνει είναι να χώνει πιο βαθιά τη σκόνη σε καναπέδες κτλ. αυτό τη ρουφάει, είχα ρίξει τρελό γέλιο στο σπίτι μιας θείας ΤΡΕΛΗΣ με τη καθαριότητα η οποία είχε καθαρίσει πριν πάω να τη βοηθήσω για να μου δήξει ότι δεν κάνει δουλειά η σκούπα και έπαθε τη πλάκα της όταν το νερό από τον καναπέ της βγήκε κατάμαυρο.

3. δεν παθαίνει τίποτα είναι για μια ζωή, η μητέρα μου την έχει από το 1994 και την έχει πάει μια φορά για σέρβις και αυτό γιατί είχε φθαρεί το καλώδιο.

4. κάνει τρελή αποστείρωση στον αέρα. Ο μπαμπάς μου είχε πάθει πνευμονική εμβολή και όποτε αρρωσταίναμε στο σπίτι, το βάζαμε να δουλεύει με λίγο μπενταντιν στο νερό και δεν κόλλησε ποτέ.

Και γενικά μπορώ να μιλάω με τις ώρες για αυτό το μηχάνημα, σου αλλάζει πραγματικά την ποιότητα του χώρου σου, είναι μια καλή επένδυση και προτείνω σε όλους να το δουν απο κοντά.

φτάνει με τη σκούπα μου σας ζάλισα ζζζζζζζζ. Η μικρή 2 μέρες τώρα μου βγάζει κάτι κοκκινίλες γύρο απο το στόμα όταν τρώει το αυγό οι οποίες φεύγουν μετά απο λίγο, σήμερα για την ακρίβεια με το που της το ακούμπησα στο δερματάκι της κοκκίνησε και δεν της το έδωσα, θα πάρω αύριο το γιατρό.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλα καθε μερα ξεθαρρευει και πιο πολυ...τωρα αν το αφησω κατω ξεκιναει και παει μονος του και κανει πολυ αποσταση αλλα θελει προσοχη γιατι χανει καποιες φορες την ισορροπια του και πεφτει....

αλλα απο επιπλο για να φυγει να παει αλλου καθεται κατω και μπουσουλαει

κι εσενα εκανε βηματακι ε....αντε καλα περπατηματα και σε σας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλα καθε μερα ξεθαρρευει και πιο πολυ...τωρα αν το αφησω κατω ξεκιναει και παει μονος του και κανει πολυ αποσταση αλλα θελει προσοχη γιατι χανει καποιες φορες την ισορροπια του και πεφτει....

αλλα απο επιπλο για να φυγει να παει αλλου καθεται κατω και μπουσουλαει

κι εσενα εκανε βηματακι ε....αντε καλα περπατηματα και σε σας

κάνει βηματάκια αλλά όχι συνηδητά πχ κρατάει ένα παιχνίδι και κάνει κανα βήμα και μετά κρατιέται απο κάπου. Η δική μου έχει αρχίσει και καταλαβαίνει πολύ καλά το όχι. αν θέλει να πάρει κάτι και ξέρει πως δεν πρέπει το δείχνει μετά δείχνει τον εαυτότης και κουνάει το δάχτυλο όχι. έχει πολύ γέλιο

κι έμενα έτσι μου φαινεται ντιμ

καλά η σκούπα άπαιχτη, μόνο καφέ δε φτιάχνει χαχαχαχαχ αλλά το κόστος της κάτι παραπάνω απο απαγορευτικό για εμάς.

και για μας επισης

76IGp3.png

κι έμενα έτσι μου φαινεται ντιμ

καλά η σκούπα άπαιχτη, μόνο καφέ δε φτιάχνει χαχαχαχαχ αλλά το κόστος της κάτι παραπάνω απο απαγορευτικό για εμάς.

βάζουν και δόσεις, οι γονείς μου όταν το πήραν 2 χρόνια το πληρώνανε και ήταν τα μοναδικά λεφτά που δεν παραπονέθηκε ο πατέρας μου οτι έδινε

Διαφημίσεις

κι εμενα καταλαβαινει και οταν θελει να κανει ζαβολια ,του λες οχι και γελαει και παει...οπως ξερει τη λεξη τιμωρια ...ετσι σταματαει να κανει ζαβολιες(εφαρμοζω το συστημα της νταντας και εχει βοηθησει αρκετα,βεβαια οχι τακτικα

76IGp3.png

Τι κάνετε κορίτσιαααααα; Μου λείψατε! Θέλω τόσο να διαβάσω τα νέα σας να δω τι κάνουν τα δικά σας τρομερά μωρά αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κουνηθώ μιλάμε πολύ απαιτητικός ο μικρός μου βγήκε! Τα έχω παίξει από την κούραση!

Βαπτιστήκαμε! Αλέξη τον βγάλαμε! Ακούει το όνομα του μια χαρά, κάνει μέχρι και 7 βήματα μόνος του(νομίζω είναι θέμα χρόνου να φύγει), τρώει τα πάντα και σε τρελές ποσότητες, εχει μόνο 4 δόντια αλλά δε του δίνω τίποτα αλλεσμένο. Δε κάνει πίσω σε τίποτα και γενικά είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το Χρήστο ο οποίος τον αγαπάει πολύ μόνο που ξεχνάει οτι είναι μικρός κάποιες φορές και παίζει μαζί του λίγο επικύνδινα.

Δε πιστεύω να είναι καμιά σας έγκυος;;; Εγώ που ήθελα τρίτο σα τρελή τώρα λέω θα δούμε σε 2 με 3 χρόνια και αν.

Αχ! γράψτε μου συνοπτικά τα νέα σας θα χαρώ πολύ να σας διαβάσω!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Πώς ειστε? Βασικα ειστε εδω ή την κανατε?

Εμεις επιστρεψαμε χθες. Περασαμε πολύ όμορφα με τα παιδακια μας και χαρικαμε το παιχνιδι μαζι τους! Το νερό τους αρεσε πολύ και δεν ξεκολουσαν.

Πω πω κοντευουν τα πρωτα μας γενεθλια ε? Ποσο γρηγορα περασε ο καιρός! Πριν ενα χρόνο είχαμε το άγχος της γέννας και τωρα ολοκληρα παιδακια τα βρεφακια μας.

Η μικρη εβγαλε και το 3ο δοντακι τρωει κανονικα απο τα δικα μας φαγητα (μαγειρευτα και φουρνου) μη φανταστειται οτι δινω και μπριζολες... Απο βηματα τιποτα ακομα, στηριζετε ορθια για λιγη ωρα.

evi mou καλοφωτιστος ο Αλέξης! Να ειναι γερός κ ευτυχισμενος!

DimRous την ξερω τη σκουπα....ακουγετε τέλεια αλλά ουτε με δοσεις δεν ψηνομαι για αυτο το ποσο! Σημερα θα πας τη μικρη στον γιατρο?

galat μου εγω εβγαλα νωρις το χαλι όμως εχω στρωσει μοκετα. Αφου κυλιομαστε ολοι μαζί στα πατωματα!

Είχαμε αλλη βαφτιση? Εχω χασει πολλα επεισοδια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...