Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με γεια η κουνια σας.....!!!

ααα,ο δικος μου ξετρελλαθηκε τουαρεσει παρα πολυ...και τωρα οποτε θελει να τον βαλω παει εκει και την κουναει,και μολις του λεω θελεις να κανεις κουνια μου γελαει....

76IGp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!! Με γεια η κούνια Am, εγώ το Σεπτέμβρη θα της φτιάξω ένα κομμάτι στο κήπο με γκαζόν, σπιτάκι, κούνια και τσουλήθρα. Πως πάει ο λαιμός χαπάκι;; Ζουζουνέλ χαίρομαι που διάβασα τα νέα σου, σιγά σιγά πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει με το αυγό. Ολυμπία διαβάζω τα νέα σου στο ρουφιανοσάιτ, γλύκας ο μπεμπάκος σου. Αθηνά γύρισε ο σύζυξ να ξεκουραστείς και εσύ λίγο;;

Τα νέα μας. Έκανε το πρώτο της βηματάκι σήμερα το απόγευμα, γενικά γυρίζει όλο το σπίτι πιασμένη από κάπου και στα κενά σημεία το πάει μπουσουλώντας, βέβαια το μεσημέρι και το βράδυ το σπίτι είναι βομβαρδισμένο, αλλά δε πειράζει η μαμά να ναι καλά να τα μαζεύει. Με το φαγητό τελικά είχες δίκιο χαπάκι, χθες και σήμερα τα καταβρόχθισε τα μπιφτέκια της με τα ψητά λαχανικά, επίσης εκεί που δεν έτρωγε τη φρουτόκρεμα πιο μωρό εκεί είναι τώρα που τρελαίνεται για φρούτα. Πλέον της δίνω πρωί απόγευμα λίγα (αλλά μέσα στην ημέρα θα φάει μια μπανάνα, 6 κομμάτια καρπούζι, άλλα τόσα πεπόνι και ένα ροδάκινο). Επίσης σήμερα της έφτιαξα κέικ με ελάχιστη ζάχαρη, έφαγε δύο κομμάτια και έκλεγε και για τρίτο αλλά δεν της έδωσα, της λιχούδος.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

με γεια η κουνια σας.....!!!

ααα,ο δικος μου ξετρελλαθηκε τουαρεσει παρα πολυ...

αυτό σου είπα χαχαχαχα οτι εκλαιγε γιατί δεν ηθελε να βγει...ησυχάσαμεεεεε χαχαχαχαχαχαα είχαν πιαστεί τα χέρια μας απο τα χοροπηδητά

ντιμ καλά τρεξίματα:D

c2Gbp2.png

ntimaki γυρισε απο την Παρασκευη, ναι, αλλα τι το θες, ολο τσακωνομαστε και μου εχουν σπασει τα νευραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Σημερα μαζεψα το χαλι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το εχετε ξανακουσει Ιουλιο μηνα? το ειχα γιατι γλιτωνε καποιες τουμπες ο μικρος αλλα πλεον δεν παλευεται, τα επλυνα με μια σκουπα ψεκασμου αναρροφησης και εγιναν τελεια(την δανειστηκα) θα αγορασω στανταρ μια.(και μονο με νεροξυδο)

τωρα εχω να κανω λιγο το σπιτι και βαρειμαι, επισης δνε εχω διαθεση να παω διακοπες, ολη η ρουτινα και η μουρμουρα θα μεταφερθει κι εκει και δεν γουσταρω καθολου

τεσπα αυτα, ειπα να γραψω κατι απο ριαλ λάιφ, σορρυ για τη γκρινιτιδα, αλλά...γιατι σορρυ? οχι, το δικαιουμαστε κι αυτο που και που!

Αν φυγουμε , τριτη απογευμα λεμε.... θα σας χαιρετησω ενοειται μεχρι τοτε φιλια πολλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ntimaki γυρισε απο την Παρασκευη, ναι, αλλα τι το θες, ολο τσακωνομαστε και μου εχουν σπασει τα νευραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

στείλτον πίσω χαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Σημερα μαζεψα το χαλι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το εχετε ξανακουσει Ιουλιο μηνα? το ειχα γιατι γλιτωνε καποιες τουμπες ο μικρος αλλα πλεον δεν παλευεται, τα επλυνα με μια σκουπα ψεκασμου αναρροφησης και εγιναν τελεια(την δανειστηκα) θα αγορασω στανταρ μια.(και μονο με νεροξυδο)

ποια είναι αυτή?? πόσο έχει??

τεσπα αυτα, ειπα να γραψω κατι απο ριαλ λάιφ, σορρυ για τη γκρινιτιδα, αλλά...γιατι σορρυ? οχι, το δικαιουμαστε κι αυτο που και που!

γκρίνιαζε ανετα χαχαχαχαχαχ

που θα πάτε?

c2Gbp2.png

einai mia kearcher ειναι επαγγελματική αυτη, αλλα κι οι αλλες μια χαρα δουλεια θα κανουν φανταζομαι, δεν ξερω ποσο εχει δεν εψαξα..,

Θα πάμε εξω από τον Βόλο που έχουν οι κουμπάροι μας σπίτι(δεν εχω ξαναπαει εγω) παραθαλάσσιο, και σκεφτομαι οτι θα ειναι ωραία γιατι θα εχουμε παρεα, για καμιά εβδομαδα, και μετα ελεγα να περάσουμε απέναντι σκόπελο,σκιαθο, αλλα χωρις δέσμευση δεν εχω κλεισει τίποτα, και μου τη δινει το ποσο εξωφρενικα ακριβα ειναι τα ακτοπλοϊκά τους, λεω να κανω σαμποτάζ)μιλαμς για 250 ευρω να πας μια ωρα απόσταση????????)

οποτε δεν ξέρω που θα παύε, μεχρι 7 αυγουστου εχει άδεια ο συζυξξξξξ

ξξξξξξξξξξξξξξξξξ

χαχαχαχαχαχαχαχα γεια σου ρε αμ μου έφτιαξες το κέφι

eNeap2.pngTSzHp3.png

ντιμακι ειδες η μικρη εφαγε καλυτερα,μπραβο στο κοριτσακι σου....κι εμενα του αρεσει το κεικ κι εγω φτιαχνω και του δινω 1-2 μπουκιτσες ,οχι ομως παραπανω (και το κανω πολυ ελαφρυ,οχι πολλα βουτυρα ουτε πολλα αυγα και ελαχιστη ζαχαριτσα)

ντιμακι καλυτερα ειμαι σε γενικες γραμμες δεν ποναω καθολου,μονο λιγη βραχναδα εχω και λιγο βηχα που συνηθως με πιανει οποτε ειναι να κοιμηθει ο μικρος(τιποτα δεν ειναι τυχαιο,χαχαχχα)

galat ασε τη μουρμουρα παιδι μου σπιτι και φυγε διακοπουλες και προσπαθησε να περασεις οσο γινεται καλυτερα,θα αλλαξετε περιβαλλον και θα ηρεμησεις....

επισης γκρινιαξε σε μας ,μην γκρινιαζεις στον αντρα σου

αμ εγω ειχα καταλαβει οτι εκλαιγε και δεν ηθελε να μπει...οκ μια χαρα αφου την ευχαριστιεται....εγω βεβαια θα ηθελα να εχει και αυτοματο που να κουνιεται μονος του

76IGp3.png

λοιπον εβγαλα το μενου για το παρτυ μας:

πατατοσαλατα

μακαρονοσαλατα

σουφλε

πατατες ογκραντεν

σουβλακια

κεφτεδακια

κοτοπουλο πανε

λουκανικια με μπεϊκον

σαντουϊτσακια

τυροπιτακια

σπανοπιτακια

λουκανοπιτακια

αγγουρακια

τυρι γραβιερα

αυτα λεω να κανω και θα ερθουν περιπου 15-20 ατομα...

επισης ειπα της πεθερας να μην ανακατευτει και αρχισει να μου κανει διαφορα και αν χρειαστω κατι θα της πω εγω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εχω βγαλει και την οργανωση...την προηγουμενη το απογευμα θα καθαρισω τον κατω οροφο στον οποιο θα γινουν τα γενεθλια και οχι πολλα πολλα γιατι παλι χαλια θα ειναι μετα....το βραδυ μετα που θα κοιμηθει ο μικρος θα φτιαξω τα περισσοτερα και θα τα βαλω ψυγειο και την αλλη μερα θα εχω μονο το ψησιμο...πιστευω οτι θα τα καταφερω...και γενικα δεν εχω αγχος ...πλεον λεω σε οποιον αρεσει οποιανου δεν του αρεσει μην ξαναρθει

76IGp3.png

σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

Χώστα Αθηνά;;; Επίσης εγώ σήμερα έκανα πολλέςςςςςς ασκήσεις ηρεμίας για να αποφύγω το τσακωμό, μα είναι δυνατών να μου έχει βγει η πίστη σήμερα από τις δουλειές, να έχω να κυνηγάω το μωρό γύρο γύρο και ο σύζυξ να είναι όλη τη μέρα κλεισμένος στο γραφείο και να παίζει με τον υπολογιστή;; Όχι πες ρε χαπάκι πως να μη γκρινιάξεις, έξαλλη γίνεσαι. Εγώ έχω ένα πολυμηχάνημα καθαρισμού και έχει και μια τέτοια ψεκαστήρα - ρουφήχτρα και μπορώ να πω είναι απλά τέλειο. Τα χαλιά τα έχω και εγώ ακόμα δεν θα τα βγάλω, τα έχω περάσει κανα δύο φορές με το μηχάνημα και στεγνώνουν πολύ γρήγορα, αλλά μη ρωτήσετε πόσο κάνει γιατί κάτι θα σας έρθει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ρε κοριτσια δεν ξερετε το κολπο....

"αχ μωρο μου κρατα λιγο το μωρο μισο λεπτο μονο" την τον αφηνεις γλυκια μου να ασχολειται με τον υπολογιστη...εγω οταν ζοριζομαι αυτο κανω ,πρεπει να βοηθανε....

αλλη ατακα "μπορεις να κανεις αυτο γιατι θελω να ταισω το μωρο ή θελεις να το ταϊσεις εσυ?"

"ελα ζουζουνι μου να κατσεις λιγο με το μπαμπα να παιξετε για να τελειωσει η μαμα τη δουλιτσα που κανει"

εγω ενα εχω καταλαβει οταν γκρινιαζα δεν εβγαινε τιποτα,παρα μονο να τσακωνομαστε,τωρα ετσι που του τα λεω,ουτε τσακωνομαστε και αν πρεπει να κανει κατι το κανει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...