Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Am έκανε σεισμό χθες αλλά δε κατάλαβα τίποτα. Πως να μετρήσω διαστάσεις για τη κούνια;;; Το χαπάκι την έχει πάρει. Χθες το πρωί η μικρή είχε λίγα δέκατα και σήμερα τσουπ άλλα δύο δόντια βγήκαν οι πάνω πρώτοι γομφίοι αλλά όπου να ναι θα βγουν και οι κοινόδοντες, μου φένεται μέχρι τα γενέθλιά της θα τα έχει φτάσει τα 12 δοντάκια. Απο φαγητό έχω απελπιστεί τρώει καρπούζι, πεπόνι, αυγό και ψωμί με λάδι ότι άλλο έχω προσπαθήσει να της δώσω τρώει δυο κουταλιές και τέρμα. Θα την αφήσω μάλλον κάνει την απεργία της, απλά λέω να φτιάχνω το μεσημέρι μια καλή σούπα με πολλά λαχανικά να της βουτάω το ψωμί μπας και φάει και καμια βιταμίνη.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πως να μετρήσω διαστάσεις για τη κούνια;;; Το χαπάκι την έχει πάρει.

:mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol: μπέρδεψα τα ποστ όπως τα διάβαζα

εντάξει λοιπον, χαπάκι μπορείς να μετρήσεις την κουνια??

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

μου φένεται μέχρι τα γενέθλιά της θα τα έχει φτάσει τα 12 δοντάκια.

:shock: wow

ο μικρός στα 4 έχει μείνει, βλεπω τα διπλανα και ασπρίζουν βέβαια αλλά αγνωστο πότε θα κάνουν την εμφάνιση τους

Άστη να απεργήσει και βλέπεις, αφού θηλάζει μην πολυαγχώνεσαι

c2Gbp2.png

am θα σου μετρησω τις διαστασεις το μεσημερι που θα κοιμηθει ο μικρος...

εγω ειμαι λιγο καλυτερα,αλλα ακομα μιλαω σαν τον νταλικερη και εχω φοβερο πονοκεφαλο και νομιζω ειναι απο το μπουκωμα,ευτυχως το φυσιομερ με βοηθαει αρκετα

θα παμε και θαλασσα σημερα να κανω καμια βουτια μπας και φυγει αυτο το μπουκωμα

επισης εχω να τονισω οτι οποτε ερχεται η πεθερα μου σπιτι το μωρο πεφτει...τυχαιο,δεν νομιζω....

κουνηθηκατε βλεπω εεεε...ειναι λογω ζεστης νομιζω

76IGp3.png

μη μιλατε για δοντια με ποναει αυτη η ιστορια....

ντιμ η αποψη μου ειναι να της δινεις απο τα δικα σας φαγητα,εσυ μπορει να τρως συνεχεια νεροβραστα...εγω του δινω απο τα δικα μας και κανω καλο και σε μας αφου δεν βαζω ουτε πολυ αλατι ,ουτε μπαχαρικα και τα τσακιζει.....

μια βδομαδουλα εμεινε κοριτσια ,το μωρο μου χρονιζει....ηταν ο καλυτερος χρονος της ζωης μου...ασχετο

76IGp3.png

am θα σου μετρησω τις διαστασεις το μεσημερι που θα κοιμηθει ο μικρος...

όποτε μπορέσεις χαπακι μου

θα παμε και θαλασσα σημερα να κανω καμια βουτια μπας και φυγει αυτο το μπουκωμα

καλό θα σου κανει

επισης εχω να τονισω οτι οποτε ερχεται η πεθερα μου σπιτι το μωρο πεφτει...τυχαιο,δεν νομιζω....

:lol::lol::lol:

μια βδομαδουλα εμεινε κοριτσια ,το μωρο μου χρονιζει....ηταν ο καλυτερος χρονος της ζωης μου...ασχετο

και πως να μην είναι??!!

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γειά σας, τι κανουν τα μπεμπακια σας, διαβαζω τα νεα σας όποτε μπορώ. Βλεπω βγάλατε δοντάκια, εμείς τιποτα, τωρα σκάει το πρωτο δοντάκι κάτω! Απο μια πλευρα ευτυχώς, γιατι μερικές φορες με δαγκωνει την ωρα που θηλάζει, αν ειχε και δοντια αλλοίμονό μας!

Ειχαμε λιγο τρεξιμο αυτές τις μερες, η μπουμπου μου έκανε εμετο με ο,τιδήποτε γαλακτοκομικό της ειχα δώσει (γιαουρτάκι, λιγα ml γάλα) και γεμισε καντηλες με το αβγό. Καναμε τεστ αλλεργίας, αρνητικά ειναι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν εχει αλλεργία, ετσι μας ειπαν οι γιατροί, οποτε ακόμα ειμαστε προσεκτικοί στη διατροφή της, τα γαλακτοκομικά ειναι εκτός, το ιδιο και το αβγο, δεν εχουμε αρχισει ακομα ούτε πορτοκάλι, ούτε ψάρι... ας χρονίσουμε και βλεπουμε. Κατα τ άλλα θελει να δοκιμάζει τα πάντα, ετσι και με δει να τρωω απαιτεί να δοκιμάσει, και καταφερνει και κομματιάζει τα πάντα με τα ούλα χαχα, καλά δεν της δινω και τιποτα σκληρό, λίγο ψωμάκι, λιγα μακαρονάκια, πατατες βραστες... τέτοια. Οι αιματολογικές εδειξαν και ελλειψη σιδήρου (23 σίδηρο, 7 φεριττίνη δυστυχώς) οπότε αρχισαμε και σταγόνες σιδήρου.

Ετοιμαζομαστε και για τη βάπτιση, αρχές Οκτωβρίου. Μας πήγε λιγο μακριά, αλλά ο νονός μας ειναι ναυτικός και δε μπορούσε νωρίτερα, δεν πειράζει, εδώ καναμε αμαν να βρούμε νονό, θα τη βάπτιζα και του χρόνου αν χρειαζόταν! :)

Μπουσουλάμε, περπατάμε με βοηθεια, όπου βρει σταθερό μερος τραβάει για να σηκωθεί, μόλις την πλησιάζει ο αδελφός της τσιρίζει (εχει φοβηθεί το ματι της της καυμένης!), κάνουμε τα κλασικά, παλαμάκια, κουπεπε, γεια σου, ζηλεια... Σε συγκριση με τον γιο μου βλεπω ότι κανει πολυ περισσότερα πράγματα, μου ειχαν πει οτι τα κορίτσια εχουν μεγαλύτερη αντιληψη, πιστεύω βεβαια ειναι και θεμα παιδιού και τα δευτερα παιδιά εχουν και περισσότερα ερεθισματα. Μπανάκι στη θάλασσα κανουμε, δεν τρελλαινόμαστε αλλα δεν κλαιμε. Με τον γιο μου εχουμε θεμα, που για να βγει από το αυτοκίνητο κανουμε συμφωνια ότι δε θα μπει για μπανιο, μόνο παιχνίδια έξω στην παραλία!

Αυτά τα νέα μας, αντε σε λιγες μέρες χρονιζουμε κι εμείς, χρόνια πολλά σε όλα τα αυγουστιάτικα (και όχι μονο) μπεμπακια του thread!

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημεραααααααα

αμαντε ωραιεα οι φωτο απο τη βαπτιση, πολυ ησυχος φαινεται, οντως σαν και του χαπακιου ο δικος μου πολυ κλαμααααα

Χαπακι κι εμενα ποανει ο λαινος μου σημερα το πρωι...γμτ τι τα θες κατι παγωμενα κατι αιρ κοντισιον την πατησα...

οσο για το φυσιομερ, εχεις θαλασσα παιδι μου τι το θες το συσκευασμενο θαλασσινο(πανακριβο) νερο??????????????????? αυτα για μας τα ερμα αστικοπαιδα....

Κουνια δεν κοιτατε και τη διπλη απο το τζαμπο? βοελευι πολυ γιατι ξαπλωνουν κιολας χαχαχαχαχα Μας την ειχαν κανει δωρο στην Ειρηνη και ακομα κανει, ο μπεμπης τη λατρευει κοιμαται πολλε φορες εκει μπρουμυτα,,,,

Ζουζουνελ χαρηκαμε που μαθαμε νεα σας!!!!

Εμενα τα κοινουργια νεα ειναι οτι σκασανε 3 μαζι δοντια εχει τα 2 πανω παλινα χαχαχα πολυ γελιο σαν γερος φαφουτης ειναι και τα 2 κατω

Χαπακι γιατι αγχωνεσαι για τα δοντια? Οσο αργοτερα τοσο καλυτερα!!!!

Απο περπατημ κλπ τωρα ειανι στη φαση που στεκετσι ορθιος χωρις να πιανεται απο πουθενα, κοιταει παιζει, και μετα.....μπουμ! χαχαχαχαχαχα

α! ζουζουνελα καντιλες ειχε πεταξει και η Ειρηνη με το αυγο, σιγα σιγα θα το επανενταξεις, μπορει πχ αργοτερα να δινεις λιγο κεηκ και μετα σιγα σιγα το αυγο, το ξεπερνανε ειναι ηπια αλλεργια.

φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

zouzounel με το καλό η βάφτιση:D

και τι πειράζει που θα είναι αργότερα? νονός να υπάρχει χαχααχαχ

όντως ήταν χαμηλό το σίδηρο της μικρούλας, με τις σταγονίτσες θα φτιάξει όμως

am η κουνια κατω κατω στις ταπες ειναι 93x160 περιπου,χωρις τις ταπες 84x145,αλλα χωρις τις ταπες δεν στεκεται καλα,ελπιζω να τα μετρησα σωστα

ευχαριστώ χαπάκι

Κουνια δεν κοιτατε και τη διπλη απο το τζαμπο? βοελευι πολυ γιατι ξαπλωνουν κιολας χαχαχαχαχα Μας την ειχαν κανει δωρο στην Ειρηνη και ακομα κανει, ο μπεμπης τη λατρευει κοιμαται πολλε φορες εκει μπρουμυτα,,,,

δεν θα τη χωραει νομίζω για εκεί που θέλω να τη βάλω και μου φαίνεται δεν είχε και δεσίματα η διπλή (ή έχει?:roll:)

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Hello!!!!!!!!!

Σας ελειψα;;;;; ;)

Ειμαι μια γουρουνα το ξερω....σας ξεχασα....ομολωγω οτι εχω φαει ενα κοληματακι με το φατσοβιβλιο....οποτε εχω χρονο μπαινω εκει.

Εχω γνωρισει και κατι κοπελες που ζουνε εδω γυρω....συγχωρεστε με την μανα!!!!!!!

Τι κανετε αγαπες μου παλιες;;;;

Δεν μπορω να διαβασω ολα αυτα που γραφατε τοσο καιρο...θα μου παρει πολλες μερες!!!!!

Τι κανουν τα ζουζουνια σας;;;;;

Αρχισαν τα γενεθλιακια ε;;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

galat παω και θαλασσα αλλα που τα τρεχω το βραδυ,οποτε καλο ειναι το φυσιομερ,το ειχα παρει για το μικρο οταν ειχε μπουκωσει αλλα αν χρειαστει (αχρειαστο να ειναι θα του παρω αλλο)

ολυμπια τι κανεις κοπελα μου...???τα ζουζουνια σου?????

εγω κοριτσια υποφερω εφυγε ο πονολαιμος και μου εμεινε η φωνη του νταλικερη και ενας ωραιοτατος βηχας....και επισης το μπουκωμα εχει επηρεασει τα ιχμορια και εχω τρελλαθει απο τον πονοκεφαλο,φανταστειτε μεχρι τα δοντια μου νοιωθω μουδιασμενα απο τον πονο,πηρα ενα ντεπονακι αλλα δεν κανει και πολλα

76IGp3.png

γεια σου κομητη Ολυ!

Χαπακι περαστικα, πινε ζεστονερομελολέμονο

εχει δεσίματα η διπλη κουνια.

Βγηκαν κατι αποτελεσματα απο το ΕΣΠΑ που χρηματοδοτουσε παιδικους σταθμους, δεν μας πηραν μπουυυυυυυυ

καλα δεν ειχα ελπιδες γιατι οι εργαζομενες εχουν περισσοτερα μορια αλλα ειπα μπας...

φιλω σας

eNeap2.pngTSzHp3.png

Mπιααααα!!! Καλά που σε "βλέπω" και στο fb

Χαπάκι αν κάνεις ιγμορίτιδα ίσως χρειαστείς τελικά την αντιβίωση.

Προς το παρόν στάξε σε κάθε ρουθουνι απο μια σταγόνα λεμονιού το πρωι και το βραδυ απο 1 σταγόνα χυμό καρότου

c2Gbp2.png

am δεν θελω να παρω αντιβιωση....θα δοκιμασω αυτο με το λεμονι και το καροτο ελπιζω να μην παθω τιποτα....

οσο για το λαιμο πινω τσαγακια με μελι

ααα σας ειπα ο αντρας μου με βαπτισε,Μπαμπη ειναι το νεο μου ονομα....χαχχαχα....και καθε μερα μου λεει αν εχω δρομολογιο σημερα...οποτε σκεφτειτε πως μιλαω,ενταξει σημερα ειναι πολυ καλυτερα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...