Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωχ, Αμαντε ποιος ξερει, μηπως φοβηθηκε απο κατι? η μηπως κατα λαθος τον γρατζουνισες , κλαινει καμια φορα ετσι στο ασχετο....

ξέρω κι εγω?? άβυσσος η ψυχή των μπεμπιδίων!!

η Ειρηνη τωρα που μεγαλωσε μια φορα μου ειχε πει οτι...βουλωσε το ποδι της(χαχαχαχαχαχα)

:lol::lol:

Ωραια αμ, το πρωινο, ντιμ το μεσημεριανο, κι εμεις απογευματινο.... αν βρεθουμε λοιπον εμεις καποιο σιγουρα θα ειναι πεινασμενο χαχαχα

:lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κουκλιτσες....ντιμ σημερα καναμε τα πρωτα ψωνια για το παρτυ μας...οπως καταλαβαινετε ξεσηκωσαμε το τζαμπο,του πηραμε κι ενα παιχνιδακι για δωρο αλλα το παιδι μου δεν παει καλα,εκει εκανε σαν τρελλος και μολις του το εδωσα εδω εβαλε τα κλαμματα και δεν το ηθελε...τι να πω...

οσο για το μενου ξερω στο περιπου τι θα κανω...σημερα κιολας ντιμακι θα φτιαξω την κοτοπιτα σου να τη δοκιμασουμε για να αποφασισω αν θα την φτιαξω στα γενεθλια

αμ ο μικρος μπορει να τρομαξε με κατι,μπορει να τον επαιρνε ο υπνος και να ενοιωσε κατι και να τρομαξε....

οσο για το φαγητο εμενα τρωει σε ολα τα γευματα αλλα μετα απο τις 3-4 κουταλιες σταματαει και κανουμε ολοκληρη ιστορια,μονο τον καραγκιοζη που δεν κανω και οσο εκιενος απασχολειται με τα παιχνιδια και τα τραγουδια τοσο εγω χωνω τις κουταλιες(εννοειται τον ταιζω με μεγαλο κουταλι) και φυσικα για καθε γευμα θελουμε πλεον κανα μισαωρο με 45 λεπτα..

76IGp3.png

Kαλημέρα κοριτσια!!

Ξύπνησε ο μικρός για γάλα και μετά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ.

Χαπάκι μπορεί και να είναι απο τη ζέστη ή επείδη θα βγάλει δόντια...ναι,ναι θα τα βγάλει!!! Λες να σας κάνει την έκπληξη στα γενέθλιά του???

Του πήρα χθες το βράδυ, που είχα και αυπνίες χαχαχαχαχ, αυτή την κούνια (ελπίζω να είναι καλή, απο ebay την πήρα)

$%28KGrHqZ,%21iQE3R%29kOl9TBOIs+JrG2w%7E%7E0_12.JPG

galat το παρήγγειλα το κάλυμμα, θα σας πω και εντυπώσεις

c2Gbp2.png

Kαλημέρα κοριτσια!!

Ξύπνησε ο μικρός για γάλα και μετά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ.

Χαπάκι μπορεί και να είναι απο τη ζέστη ή επείδη θα βγάλει δόντια...ναι,ναι θα τα βγάλει!!! Λες να σας κάνει την έκπληξη στα γενέθλιά του???

Του πήρα χθες το βράδυ, που είχα και αυπνίες χαχαχαχαχ, αυτή την κούνια (ελπίζω να είναι καλή, απο ebay την πήρα)

$%28KGrHqZ,%21iQE3R%29kOl9TBOIs+JrG2w%7E%7E0_12.JPG

galat το παρήγγειλα το κάλυμμα, θα σας πω και εντυπώσεις

πολύ ωραία η κούνια πόσο την πήρες;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστούμε ντιμακι :D

το παιδί εχει κόλλημα με τα παπουτσια λέμε χαχαχαχαα, όχι μόνο τα δικά του και των άλλων χαχαχχαχα

οι φωτο είναι με δικη μας κάμερα, της φωτογράφου τις αναμένουμε

c2Gbp2.png

αμ τελεια η βαπτιση και απ'οτι ειδα δεν εκλαψε και παρα πολυ,εναντιθεση με το δικο μου που δεν σταματησε απο ενα σημειο και μετα,οσο για τα παπουτσια δεν εχετε μονο εσεις κολλημα και ο δικος μου τα ιδια και το σπαστικο θελει να τα βαζει και στο στομα

επισης εμεις κουνια πηραμε αυτη του τζαμπο,του την πηρε ο θειος του στη γιορτη του

κι εγω το σκεφτηκα με τα δοντακια στα γενεθλια.....θα δειξει...

λοιπον και τωρα τα νεα μας...κρυωσα μεσα στο καλοκαιρι,κι ομως ναι,ο λαιμος χαλια δεν ποναω πολυ αλλα μερα με τη μερα κλεινει περισσοτερο και νοιωθω σαν κατι να εχει κολλησει εκει και εχει αγκαθια...και λιγο μπουκωμα βεβαιως βεβαιως....

ελπιζω να μην κολλησω το μικρο...

ο μικρος πλεον μπορω να πω οτι περπαταει ,βεβαια εχει ακομα μια μικρη ανασφαλεια αλλα κανει παρα πολλα βηματα μονος του,απλα θελει λιγο στο ξεκινημα βοηθεια,ετσι μαλλον νοιωθει πιο πολυ ασφαλεια

του αλλαξα και το γαλα,του δινω νουλακ πλεον

76IGp3.png

Περαστηκά χαπάκι μου, θα περιορίσεις τα πολλά φιλάκια και θα είναι οκ ο μουργάκος. Σήμερα της έφτιαξα κρεμ καραμελέ χωρίς τη καραμέλα βέβαια και εκεί που εγώ τη βρήκα σούπερ, η μπέμπα ούτε να τη φτήσει, μόνο ψωμί με λάδι θέλει να τρώει αυτό το παιδί. Πρέπει να αρχίσω να της φτιάχνω πιο νόστημα φαγητά γιατι δεν γίνετε να τη βγάζει μεσημέρι - απόγευμα με ψωμί και λάδι. Am για πες μου αυτό το βιβλίο που πήρες, λέω να το αγοράσω μπας και βρω καμιά ιδέα. Εκεί που είχαμε μόνο για εμάς "τι θα φάμε σήμερα" αποκτησα και γαι τη μπέμπα, καλά έλεγε η Αθηνά μη βιάζεστε με το κουτάλι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

κρυωσα μεσα στο καλοκαιρι,κι ομως ναι,ο λαιμος χαλια δεν ποναω πολυ αλλα μερα με τη μερα κλεινει περισσοτερο και νοιωθω σαν κατι να εχει κολλησει εκει και εχει αγκαθια...και λιγο μπουκωμα βεβαιως βεβαιως....

ελπιζω να μην κολλησω το μικρο...

περαστικά χαπακι μου!!

κάνε πολλές γαργάρες με tantum verde, θα σε βοηθησουν ή με αλατόνερο ή σοδόνερο (πολλές όμως) και πιες οπωσδηποτε βιταμίνη c

Am για πες μου αυτό το βιβλίο που πήρες, λέω να το αγοράσω μπας και βρω καμιά ιδέα. .

είχα πάρει αυτό http://www.papasotiriou.gr/product.g...=247059&deid=0 είναι βεβαια για μωρα εως 12 μηνών αλλά ανετα μπορείς να κάνεις και τις συνταγές και μετά (άλλωστε είναι σχετικά προχω το βιβλιό για τα ελληνικά δεδομένα - εγω πλην κάποιων συνδυασμών φρούτων δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποια άλλη συνταγή)

μου έχουν πει πως και αυτό http://www.skroutz.gr/books/133198.%...%BC%CE%B5.html είναι πολύ καλό και θέλω να το πάρω

c2Gbp2.png

Kαι τώρα έχω νέυρααααα....γκρρρρρρ....μου έστειλε ο seller email απο το ebay οτι δε μπορεί να στείλει την κούνια....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!! Και ηταν τέλεια γμτ (δίπλωνε και η βάση, γιατί ήθελα να τη βάζω μέσα το βραδυ, να μην την παρουν!!)

dim μπορείς να μετρήσεις διάσταση σε μηκος - πλατος ανοιγματος του σκελετου της κουνιας απο το jumbo??

c2Gbp2.png

ευχαριστω κοριτσαρες μου....ο λαιμος εχει κλεισει τελειως αφου μιλαω στο μουργο και δεν με ακουει καν....εβαλα φυσιομερ στη μυτη και εφυγε το μπουκωμα και να πω την αληθεια τωρα δεν με ενοχλει καθολου ο λαιμος απλα δεν εχω φωνη.....

ο αντρας μου φωναζει να παω στο γιατρο αλλα δεν θελω με ενα απλο κρυωματακι να μου δωσουν αντιβιωσεις και μ@@@@@ες

εχω κι εγω ενα βιβλιο διατροφης για τα μωρα αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...