Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμενα στους φωνακλαδες, ολο , ο τζοτζοτζοτζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, ντοντοντοοοοοοοοοο ,μαμμμμμμμμμμμ

'

αυτα χαχαχαχαχα και κυριως φωναζει οταν δειχνει τα τζιτζικια στα δεντρα και τα σκυλια κολλημαααααα

Μιλαμε δυνατα, εεεεε, οοοοοοοοοο τι ειανι τουτοι ρε χαπακι χαχαχαχαχα

Χαπακι η ανιψια μου το πρωτο δοντι το εβγαλε 13 μηνων... 17 μηνων τωρα και εχει 3 δοντακια μολις!

Εμενα βγαζει 3 μαζι τωρα το πανω πλαινο(να γινειεπισημα δρακουλιαρης) και τα 2 κατω μαζι, για αυτο ειναι ανησυχος ο ερμος...σημερα ξαπλωνει με το μαγουλο στα πλακακια απο εκει που βγαινει το δοντι μαλλον ανακουφιζεται......

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω αμ οπου παω τον παιρνω μαζι ,μονο ενα βραδυ τον αφησα σπιτι με την πεθερα και αυτο γιατι ειχαμε κανει εμβολιο,αλλιως κι εμενα κοιμαται στο καροτσι μια χαρα....

76IGp3.png

τα δίνω αλλα τα βαριεται τα μασαει μια φορα και μετα ψαχνει αλλο παιχνιδι....

Σημερα ειχε πλακα εχω ενα παιχνιδι μπανιου με τρυπες και καταφερνε τα ψαρακι και τα περνουσε ενα ενα απο την τρυπα και χαιροταν πολυ! χαχαχαχα

Ξυπνησεεεεεεεε τι πρωτοτυπο εφυγα καληνυχτα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

ειδες θα γινουν τραγουδιστες γι'αυτο εξασκουν τις φωνητικες τους χορδες

παβαρότι τζούνιορ:tongue:

ο δικος μου σήμερα κοιταγε τους ψάλτες στην εκκλησία και τραγούδαγε κι αυτός χαχαχαχαχαχαα

μόνο εμείς ακουγόμασταν

και μιλουσε εννοείται και σε όλες τις υποψήφιες νύφες χαχαχαχαχαχαχα

χθες πήγαμε για μπύρες και δεν έβαλε κ#$ο κάτω, ακουγε τη μουσική και ήθελε όλη την ώρα να χοροπηδαει και να τραγουδάει

Ξυπνησεεεεεεεε τι πρωτοτυπο εφυγα καληνυχτα!

:lol:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια...χθες ηρθε η νονα του μικρου να μεινει σπιτι και της λεω αφου θα εισαι εδω να κατσει με το μικρο να παμε για ενα ποτακι με το συζυξ γιατι εχουμε καιρο να κανουμε κατι τετοιο...στολιζομαι βαφομαι,ολα σουπερ φευγουμε κατα τις 2 παρα και παμε στις 2 και 15 βλεπω 2 αναπαντητες....αυτη ηταν η βολτα μας επιστρεψαμε στην εδρα μας αφου ο μικρος θυμηθηκε να κανει κακα του και φυσικα να ξυπνησει,δεν ηθελε μετα να κοιμηθει με αποτελεσμα να παιζουν μαζι με τη νονα του μεχρι να επιστρεψουμε...

76IGp3.png

Α, Νικολίνα, ωραία, καλη λύση αυτή! Χαίρομαι αν βοήθησα.

Αθηνούλα, ρισπέκτ κ πάλι ρισπέκτ! Εγω μία την έχω κ όταν δεν κοιμάται (που δεν κοιμάται) συφυλιάζομαι. Κρίμα για το ταξίδι μωρέ. Κι εγώ το ακύρωσα το δικό μου κ σε νιώθω. Του χρόνου...

Καλημέρα σε όλες, πάω για δουλειαααα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ καλή εβδομάδα κοριτσάρες...

Τι κάνετε? Εμείς καλά, λιώνουμε... Γυρίσαμε σήμερα κ ευτυχώς θα ξαναφύγουμε για Εύβοια αυτή τη φορά την Τετάρτη...

Κάναμε το μπανάκι μας το σκ κ μπορώ να πω ότι είμαστε κ κρυουλιάρηδες κ φοβιτσιάρηδες... Στόχος μας είναι να ξεθαρέψουμε τώρα στην Εύβοια ... για να δουμε... θα τα καταφέρει η μαμά?

Αυτά τα σύντομα από εμάς...

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλησπέρα και από μένα. Εμείς πάλι απλά λατρεύουμε τη θάλασσα, σήμερα με το που πήγαμε μας έδειχνε το σωσίβιο και έκανε κάτι κλάματα μέχρι να της το βάλουμε. Και επίσης κουνάει σα τρελό τα πόδια της με αποτέλεσμα να κολυμπάει μόνη της. Έχει αρχίσει κακό χούι με το μεσημεριανό δεν τρώει κουταλιά από το φαγητό της, τρώει μόνο από το δικό μας, οπότε από αύριο θα βάζω ελάχιστο αλάτι (καλό κάνει και σε μας) γιατί δε γίνεται ή θα τρώει από το δικό μας ή αλλιώς ζιζί.

Νικολίνα καλώς ήρθες.

Am πως πάει με τη μέση;;

Αθηνά γύρισε ο σύζηξ να ηρεμίσεις και εσύ λίγο;;

Στέλλα που θα πάτε διακοπές;;

Χαπάκι οργανώθηκες για το πάρτι;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ntim οχι δεν γυρισε γυρναει Παρασκευη....

κι εμενα θελει να τρωει αυτα που τρωμε, κι ας ειναι το ιδιο φαγητο...αυτο που μου τη δινει ειναι οτι κανει σνα παλαβο μεχρι να του παω το φαγητο, μιλαμε κλαματα και ουρλιαχτα απο την ωρα που θα δει να το ετοιμαζω, ενας πανικος, και μολις το παω τρωει λιγο και μετα αρχιζει και το φτυνει....

Εγω εχω προβλημα με το απογευματινο, δεν τρωει τιποταααααααααα ουτε μεσημεριανο υπολοιπο, ουτε τα γνωστα απογευματινα, ουτε γιαουρτι κλπκλπ μονο τραχανα αλλα δνε γινεται συνεχεια...τελικα τη βγαζει με κανα κρακετ-κριτσινι στο χερι και βζ, που ποσο να βγαλει πια και το βζ....νομιζω οτι πειναει το βραδυ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια!!

Μας έκανε ενα χουνέρι ο μικρός σήμερα!!!!

Ξύπνησε κατα τις 7.30, του φτιάχνω το γάλα, το πίνει και τον βαζω δίπλα μου να ξανακοιμηθεί, μετά απο 1 λεπτό (ενω προσπαθουσε να ξανακοιμηθεί) αρχίζει τα κλάματα, προσπαθουσα να τον ηρεμήσω, τίποτα αυτός, να κλαιει γοερά. Είχα να τον ακούσω έτσι απο τοτε που ήταν νεογεννητο, με τους κολικούς.

Το κλάμα ασταμάτητο, να τον παίρνουμε αγκαλια εναλλάξ με τη μητέρα μου, να τον κουνάμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ντύνομαι, μέχρι να πάμε στο μαγαζί για να μας παεί ο πατέρας μου στο νοσοκομείο μας είχε ακούσει όλη η γειτονιά.

Εχασα 10 χρόνια απο τη ζωή μου μιλάμε......με το που μπήκαμε στο αμάξι ηρέμησε και μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο χοροπήδαγε και γέλαγε!!!

Τον εξέτασαν και τον βρήκαν μια χαρά!!

Τρελαθηκαμε οικογενειακώς μιλάμε....έκανα ώρες να συνέλθω!! Τι τον έπιασε???

Με το φαγητό έχουμε θέμα με τη φρουτόκρεμα τις τελευταίες μέρες, με το ζόρι τρωει τη μισή. Το μεσημεριανό το τσακίζει και το απογευματινο θα φάει ανάλογα τα κεφια του.

c2Gbp2.png

ωχ, Αμαντε ποιος ξερει, μηπως φοβηθηκε απο κατι? η μηπως κατα λαθος τον γρατζουνισες , κλαινει καμια φορα ετσι στο ασχετο.... η Ειρηνη τωρα που μεγαλωσε μια φορα μου ειχε πει οτι...βουλωσε το ποδι της(χαχαχαχαχαχα) δηλ οτι ειχε μουδιασει και εκλαιγε το καημενο πολυ

Ωραια αμ, το πρωινο, ντιμ το μεσημεριανο, κι εμεις απογευματινο.... αν βρεθουμε λοιπον εμεις καποιο σιγουρα θα ειναι πεινασμενο χαχαχα

Καληνυχτα καθιερωμενη πλεον, παω κι ο Θεος βοηθος

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...