Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλο κοριτσάκια! Αμ χαίρομαι που εισαι καλυτερ και ντιμ επισης χαρηκα για τη γιαγιά σου!

Εγω στην παιδικη χαρα πραγματικά νιωθω σαν ουφο, εννοωντας οτι ολοι με κοιτάνε περιεργα που θηλαζω ακομα, που αντεχω τα ξενυχτια, που αγοραζω βιολογικα, που δεν βαζω αντικουνοπικό, που δεν εχω δωσει ντεπον ακομα, που δοκιμαζω υφασματινες, το σλινγκ, κλπκλπκλπ τα εμβολια που δεν εχω κανει ακομα δεν το λεω γιατι το κοινό δεν ειναι ετοιμο για τετοιες εκπληξεις χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Νικολίνα εγω πάλι εχω τρελλα νευρα με τα παιδια που εχω που δεν κοιμουνται.... ο,τι και να μου λεγανε για θηλασμο(βεβαια ειμαι τυχερη γιατι απο τους δικους μου δεν ειχα ακουσει και τιποτα σοβαρο μονο κατι ψιλομουρμουρισματα) μπενακης βγενακης, ημουν για πρωτη φορα στη ζωη μου ζεεεεεεεεενννννν

Αληθεια εχω αρχισει να κλαταρω οσο παει και χειροτερευει ο υπνος...

μα να τον εχω αγκαλια, βζ, κουνημα, περπατημα, οτιδηποτε 1-2 ωρες να τον ακουμπαω και τσακ! να ξυπναει αμεσως? να μην μπορει να βυθστει αυτο το παιδι...

και οταν και ΑΝ τον καταφερω, να ξυπναει στη 1 ωρα το πολυ?, ενταξει να τον παρω στο κρεβατι, αλλα το πρωτο κοιμισμα θελω να ειναι μονος του, θελω κι εγω να κοιμηθω οταν θελω, να αποφορτιστω , να κανω καμια δουλεια, να προλαβω να πλυνα τα δοντια μου βρε αδερφεεεεεε

ουφφ τα ειπα κι εγω, ειμαι και μονη μου τωρα και τα εχω παιξει

Ακολουθεί μήνυμα τρομοκρατίας για την δι-τεκνία οσες ειστε τολμηρές μαρκαρετέ το.

Η Ειρήνη έχει υστεριασει, έχει γίνει αγνώριστη στο θεμα του υπνου... βγάζει τρελή αντίδραση, μαμα θελω νερο, μαμα θελω πιπιιιιιι και να φωναζει το σκατο να τον ξυπναει, μετα να τσιρίζει αυτος να την ξυπναει και τουμπαλιν....και εχει 2 μερες που ερχεται στο κρεβατι μου, εχει να το κανει απο τοτε που ημουν εγκυος.... μεσα στη νυχτα αγνωστο πότε και ξαφνικα νιωθω ενα παιδι ...καπου διπλα... και το πρωι ουρλιαζει "Μαμα ειναι μερα , παμε στο σαλονι??????/ γκρρρρρρρρ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα....ειμαι φαντασματιξ, ξεπερασαμε καθε οριο χθες , κοιμηθηκα 5 το πρωι....εχω αρχισει να νευριαζω... κοιμηθηκε11-12.30, μετα ξυπνησε 1.30 κοιμηθηκε 2... παω να ξαπλωσω, (εγραψα και στο φορουμε εκεινη τη στιγμη πριν κλεισω το πισι) σε 20 λεπτα ξυναει η Ειρηνη, θελω νεροο, για να αποφυγω τη τσιριδα, παω, απαιτουσε να ερθει μαζι στο σαλονι αν της γεμισω το παγουρακι, παταει σε ενα παιχνιδι κανει θορυβο, ξυπνησε ο μπουλης....εγω ακομα να ξαπλωσω ετσι? μετα να γινονται υστεριες του τυπου δεν θελω να κοιμηθω και να ανοιγει τα φωτα η Ειρηνη, τελικα πηγε 4 το βαζω στο κρεβατι ξυπναει, αρχισε να ουρλιαζει ενα κλαμα, ενα πεισμα αλλο πραγμα....απο τα νευρα μου του αρνηθηκα βζ(φαντασου κουραση εφτασα να νιωθω κι εγω πεισμα!) και ετσι εγινε εναςς χαμος, οταν τελικα τον αφησα να "κερδισει" και κοιμηθηκαμα 5 το πρωι....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Σορρυ για τη γκρινιτιδα τα ειπα και τελος

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικολ για πες μου οδηγιες για το ψαρι και το αυγο, λεω να παω κι εγω απο Σεπτεμβρη....

Οσο για τα βηματακια, εμεις ειμαστε στη φαση που παιρνει ενα παιχνιδι απο το τραπεζι πχ και το κραταει με τα 2 χερια, και στηριζεται(ξεχνιεται τοι πρεπει νακρατηθει απο καπου) ορθιος μονος του για μερικα δευτερολεπτα, μετα πεφτει στον πωπό και ξεκαρδιζεται....

Επίσξς οταν προκειται για μια αποσταση "δυό βήματα αχαχαχα" βαριεται να παει μπουσουλωντας, και τα κανει πχ απο τον καναπε στο τραπεζι ορθιος.....

Και φυσικα τριτωσε η μελέτη μας στα τραυματα, χτυπησε στο τζαμι(κοιτουσε εξω ορθιος) στο φρυδι κα πρηστηκε αρκετα στο ματακι, λογω ευαισθησιας του σημειου, και ηταν σαν μποξερ.... ευτυχως του εδωσα αρνικα σε καψουλα και ηταν περδικι το πρωι....

τι αλλα, τι αλλα? αυτα σας εγραψα μζεμενα γιατι αν συνεχιζουμε ετσι θα με διαβαζετε...στις εφημεριδες! Θα τα πνιξω !

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat αληθεια πως αντεχεις,εμενα αν ξυπνησει ενα βραδυ και κανει κανα δυωρο να κοιμηθει την αλλη μερα ειμαι μεσα στα νευρα ....και κανω και μερες να συνελθω....

μα τι εχει παθει ο μικρουλης σου και δεν κοιμαται,μηπως τον ενοχλει κατι?

εμενα κοριτσια δεν θελω να το ματιασω αλλα απο τοτε που σταματησαμε να πηγαινουμε στην κουμπαρα μου και να ασχολουμαι με το βαπτιστηρι μου ξαναρχισε να κοιμαται μονος του....πιστευω οτι ηταν αντιδραση,ζηλευε και ηθελε αγκαλιες...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

επισης να πω οτι με τη μπανανα στη διατροφη του και το ρυζι σταματησε τελειως τα υδαρη κακακια....και φυσικα του δινω οτι αλλο του εδινα δεν εχω σταματησει ουτε τα πρασινα ουτε τα υπολοιπα φρουτα...

ασχετο χθες εφαγε 2 φορες τη μερα φρουτα ...το πρωι φρουτοκρεμα και το απογευμα καρπουζακι και πεπονακι,πιστευω να μην υπαρχει προβλημα...

76IGp3.png

thanks!!! θα το παραγγείλω μάλλον!!

Ακολουθεί μήνυμα τρομοκρατίας για την δι-τεκνία οσες ειστε τολμηρές μαρκαρετέ το

Η Ειρήνη έχει υστεριασει, έχει γίνει αγνώριστη στο θεμα του υπνου... βγάζει τρελή αντίδραση, μαμα θελω νερο, μαμα θελω πιπιιιιιι και να φωναζει το σκατο να τον ξυπναει, μετα να τσιρίζει αυτος να την ξυπναει και τουμπαλιν....και εχει 2 μερες που ερχεται στο κρεβατι μου, εχει να το κανει απο τοτε που ημουν εγκυος.... μεσα στη νυχτα αγνωστο πότε και ξαφνικα νιωθω ενα παιδι ...καπου διπλα... και το πρωι ουρλιαζει "Μαμα ειναι μερα , παμε στο σαλονι??????/ γκρρρρρρρρ

:lol::lol::lol::lol::lol:

αθηνουλα υπομονηηηηηηη....πόοοοοοοση?? θα μου πείς!!

δίκιο έχεις!

τι αλλα, τι αλλα? αυτα σας εγραψα μζεμενα γιατι αν συνεχιζουμε ετσι θα με διαβαζετε...στις εφημεριδες! Θα τα πνιξω !

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα τι εχει παθει ο μικρουλης σου και δεν κοιμαται,μηπως τον ενοχλει κατι?

μήπως??

εμενα κοριτσια δεν θελω να το ματιασω αλλα απο τοτε που σταματησαμε να πηγαινουμε στην κουμπαρα μου και να ασχολουμαι με το βαπτιστηρι μου ξαναρχισε να κοιμαται μονος του....πιστευω οτι ηταν αντιδραση,ζηλευε και ηθελε αγκαλιες...

πολύ πιθανό

ασχετο χθες εφαγε 2 φορες τη μερα φρουτα ...το πρωι φρουτοκρεμα και το απογευμα καρπουζακι και πεπονακι,πιστευω να μην υπαρχει προβλημα...

τι πρόβλημα να υπάρχει....αρκέτες φορές του δίνω κι εγω (ειδικά αν δεν έχει φάει όλη τη φρουτοκρεμα το πρωι)....συνηθως βράαω κεχρί και το δίνω με φρουτακια ή και με καρότο μεσα

c2Gbp2.png

Μία γρήγορη απαντηση καθώς ο μικρός δε με αφήνει σε χλωρό κλαρί...

Η θα κλείσει την οθόνη, ή θα πατήσει το κουμπί κάτι πάντως θα κάνει για να μην γραψω...

Αθηνά μου κουράγιο, φάση είναι θα περάσει... (εσύ βέβαια την έχεις εις διπλούν...)

Για το ψάρι κ το αβγό, μου είπε όταν χρονίσει πρώτα ψαρι (μπακαλιάρο σε σουπα πρώτα κ μετά κ ψητό, αλλά κ άλλα ψάρια με όχι πολλά κόκκαλα όμως) κ μετά πρώτα τον κρόκο του αβγου (που θα το βράζουμε για 3') κ μετά κ το ασπράδι... (στα λέω έτσι ακριβώς όπως μου τα είπε... το μετά πόσο χρονο καλύπτει... δεν ξέρω)

Ντιμάκι τέλεια νέα για την γιαγιά κ για την βάφτιση... κ φυσικά για τη μπουμπου σου που ψήλωσε...

Am κουράγιο κ σε σένα...

Χαπάκι ο μουργάκος σου έχει ξεσαλώσει ε?

Φιλάκια πολλά σε όλες... κ καλό σκ... (φεύγουμε για κανα μπάνιο δεν παλεύεται η Αθήνα)

Υ.Γ. Στελλίτσα μίλησα με τον ντοκ κ μου είπε να κάνω την θεραπεία για να φύγει το μικρόβιο κ μετά (από Σεπτέμβρη πια) να κάνω ομοιοπαθητική... Μου είπε ακόμα να κάνουμε κ μαζί... θα δω... ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις κ τα τηλ.. Φιλιά στη μπουμπου σου

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Αχ δεν ξερω, τι να εχει, τι να τρεχει , ειναι ο γυαλός στραβος??????? μπααααααααα

νταξ δοντια και ζεστη παιζουν αλλα αν ο ανθρωπος ειναι υπναρας...δεν πτοειται!

Ειναι που δεν το παιρνω αποφαση να τον παμε βυζοσυδεση ολο το βραδυ μονο ετσι θα κοιμηθουμε αλλοιλοι( που γινεται αν λειπει η Ειρηνη απο το σκηνικο)

φφφφφφφφ

Τεσπα καλο Σκ και μπανακια!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!! Εμένα ευτυχώς πήρε πρόγραμμα στον ύπνο 10.30 κοιμάται, ξυπνάει για λίγα χάδια κατά τις 3.30 και μετά στις 8.30 με 9.00 εκτός και αν το πρωί τη πάρω στο κρεβάτι όπου εκεί το βράζει στον ύπνο μέχρι τις 10 αρκεί να είμαι και εγώ εκεί (χιχιχιχι δε με χαλάει καθόλου εκτός αν έχω δουλειές να κάνω).

Am εγώ πήρα μια καλοκαιρινή πάνα την έκοψα για να στρώνει καλά στο καρότσι και βουαλά σταμάτησε να ιδρώνει.

Νικολίνα καλά μπανάκια.

Αθηνά το μόνο που έχω να σου πω είναι ΥΠΟΜΟΝΗ.

Χαπάκι ζηλιάρη τον κόβω τον μουργάκο, κάνε γρήγορα δεύτερο γιατί τον βλέπω να βάζει τα κλάματα όταν θα φέρετε στο σπίτι το δεύτερο.

Η γιαγιάκα μου Δευτέρα - Τρίτη θα βγει.

αααα ξέχασα να σας πω, πήρα καρπούς πλυσίματος και είναι σούπερ και αν κρατήσουν 160 - 200 πλύσεις που λέει είναι και πάμφθηνοι, άσε που βαρέθηκα να έχω στο ντουλάπι ένα σωρό μπουκάλια.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

εχω και εγω ντιμ καρπους αλλα ειανι σουπερ οντως? εγω νομιζω δεν καθαριζουν καλα...βεβαια δεν φημιζομαι για την μνημη και παρατηρητικότητά μου....

Σημερα κοιμηθηκα λιγο καλυτερααααααααα

εναξει παλι 4(κοιμηθηκε 12.30-2,30 εγω δνε ειχα πεσει σε αυτο το διαστημα γιατι εκανα δουλειες και μου πηρε μεχρι τις 4 να ξανακοιμηθει καλα

αλλα μετα ξυπνησε 7,30 και ξανακοιμηθηκαμε εως τις 9 νιωθω αλλας ανθρωπος σας λεω!

Ντιμ τελεια η μπουμπου, οταν ξυπναει στις 3-4 που λες για χαδια τη θηλαζεις?

Αχ τι θα τον κανω το ξερω οτι ποναει με τα δοντια, τα περναει πολυ ζορικα, παρα πολυ,,,,το ιδιο εκανε και η ΕΙρηνη....

Σημερα δαγκωνει τα παντα με μανια, και ειναι λυπημενο-χλωμο...αλλα ησυχουλιιιιιιιιιι και το εχω λιωσει στα φιλια τωρα που λειπει η μπουμπουλινα

eNeap2.pngTSzHp3.png

μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι ο μουργακος τσιριζει ολη μερα...3 μερες τωρα κανει εεεεε...εεεε....εεε..και οτι να δει κανει παλι εεεεε....και δειχνει....αν αρχισει να μιλαει δεν βλεπω να βαζει γλωσσα μεσα του...

επισης ντιμακι εγω θελω 2ο αλλα δεν μας εχει κατσει ακομα,κι εγω πιστευω οτι αν μεγαλωσει κι αλλο θα εχω προβλημα,ειναι πολυ ζηλιαρης οταν επαιρνα το βαπτηστηρι αγκαλια η εκλαιγε αν δεν μπορουσε να ερθει κοντα μου ή ερχοτανε και τριβοτανε στα ποδια μου να τον παρω αγκαλια και αυτον....συν οτι γκρινιαζε ολη μερα και δεν κοιμοτανε ποτε μονος του

χθες ο δικος μου εκανε το 1ο του ξενυχτι εκτος σπιτιου,ειχαμε παει για φαγητο,κοιμηθηκε ο κυριος στην ωρα του κανονικα,αλλα επειδη ειχε ησυχια εκει και ηρθε ο σερβιτορος να φερει τα πιατα τα μαχαιροπιρουνα και ξυπνησε αφου ειχε κοιμηθει ενα διωρακι....ορεξατος....και ηταν ξυπνιος μεχρι τις 1 που γυρισαμε σπιτι...ευτυχως μολις γυρισαμε κοιμηθηκε αμεσως

76IGp3.png

Σημερα κοιμηθηκα λιγο καλυτερααααααααα

μπράβοοοοο:D

το εχω λιωσει στα φιλια τωρα που λειπει η μπουμπουλινα

:lol::lol::lol:

εμενα θα βγαλει δοντια καποια στιγμη,εχω αρχισει και ανησυχω

θα τα βγάλει.....που θα παει!!

Εμείς το θέμα "υπνος" το έχουμε ξεπεράσει....φιουυυυυ.....κοιμάται κατα τις 10, ξυπναει κατα τις 5-6 για γάλα και ξανακοιμάται μέχρι τις 9-10.

Αν πάμε κάπου για φαγητό ή καφέ τον παίρνουμε μαζί και κοιμάται στο καρότσι αν νυστάξει - βέβαια όταν είναι έξω θέλει να χοροπηδάει - όταν γυρίσουμε σπίτι κοιμάται αμέσως πάντως.

Απο φωνές άλλο τίποτα, ειδικά όταν βλέπει αλλα μωρά δίνει ρεσιτάλ.

Να δω πότε θα πει και καμια λέξη...όλο στο αντεεεε...αααα....ιιιιιι....εεεεε....ντανταντα και μπαμπαμπα είναι και κάτι μουμπλε μπούμπλε

Με καρπούς πλενω 1- 2 χρόνια τώρα.....είναι οτι πιο καλό για το δέρμα μας και το περιβάλλον αλλά όχι και για τις δύσκολες βρωμιες χαχαχαχαχαχαχ

c2Gbp2.png

Am εσένα ο δικός σου είναι πολύ ζεν φτου φτου το παιδάκι.

Εμένα πάλι όταν βλέπει άλλα μωράκια δεν δίνει καμία σημασία, μόνο σε πιο μεγάλα παιδάκια κάνει χαρούλες και επίσης προς το παρών δεν δίχνει καθόλου σημάδια ζήλιας όταν παίρνω άλλα παιδάκια όσα παιχνίδια και αν τους κάνω, μακάρι να της μείνει και μετά. Για τους καρπούς δε περιμένω να βγάλει και δύσκολους λεκέδες αλλά για τα ρούχα που θέλουν απλά ένα φρεσκάρισμα είναι τέλεια. Και για τα ρούχα της μικρής αν έχουν κανένα λεκέ απο φαγητό βάζω τοπικά λίγο προδερμ και βγαίνει.

Αθηνά όταν ξυπνάει στις 3-4 αν έχω διάθεση ή γεμάτο ζιζί που με πονάει τη θηλάζω αλλιώς πάει ο άντρας μου και μέσα σε 2 λεπτά την έχει βάλει για ύπνο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...