Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαπακι, νομιζω δοντια ειναι.... εγώ δεν ειμαι της αποψης αν κοβεις πολλες τροφες(ιδιως τωρα με τις ζεστες) και να δινεις στουμπωτικα, παρα μονο αν ειναι πολυ "νερο" αλλιως αν εχει απλα αραια κακα, ο δικος μου παιδιατρος ακομα και πορτοκαλαδα επιτρεπει φαντασου!

Στην Ειρηνη αυτη η φαση με τα κακα κρατουσε καμια 10αρια μερες με τα δοντια...

Κι εμενα σημερα εκανε υδαρη κακα, λερωσε και το φορμακι, ειχε και λιγη βλεννα επίσης.... αλλα εγω το χαιρομαι καθότι ειναι γενικα πολυ δυσκοιλιος.

Εμενα μου ειχε πει ο ντοκ γυρω στον χρονο να τον δει, ε, σκεφτηκα εκει 11,5 μηνων ή μετά απο Σεπτεμβρη... μαλλον θα παω τωρα...

Α στη παιδικη χαρα πετυχα κι αλλη μαμα φαν του Χρ., πολυ γελιο ειχαμε τους ιδιους προβληματισμους, επιτελους δεν αισθανομουν σαν ουφο που θηλαζω ακομα(!)

Επισης το ποδαρακι του μικρου μου παει λιγο προς τα μεσα νομιζω, ο Χρ ειχε πει οτι θα το δουμε στη βαδιση, αλλα εγω ειμαι σιγουρη....μαλλον θα χρειαστει να φοραει τα παπουτσακια αναποδα για λιγο καιρο, απο οτι εχω ακουσει απο αλλα παιδακια.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

galat δεν του εχω κοψει ιδιαιτερα τιποτα απο τις τροφες...απλα για μερικες μερες του δινω μπανανα και ρυζι ...ετσι δεν ειναι πολυ υδαρη απλα δεν ειναι και σφιχτα,ομως δεν ανυσηχω κι εγω νομιζω ειναι απο τα δοντια...

αααα νικολινα ο αντρας μου ειχε θεμα με την ουρολοιμωξη και ενα χρονο σχεδον επαιρνε αντιβιωση και δεν του εκανε τιποτα,αν σου πω πως το ξεπερασε θα γελας με ενα λεμονι,αν θελεις καν'το κι εσυ ,στιψε ενα λεμονι και πιες το σκετο χωρις νερο και τετοια και μετα απο λιγο αρχισε να πινεις πολυ νερο για να πηγαινεις συχνα προς νερου σου....ο χαπακος σωθηκε με αυτο και τελος η αντιβιωση....

76IGp3.png

Νομίζω ότι έχω τρελλλλλά νεύρα αυτή την περίοδο... κ άντε να δω που θα τα ξεσπάσω....

Το να τραβάνε ζόρι διάφοροι για τον θηλασμό το καταλαβαίνω, μα να τραβάει κ η ίδια μου η μάνα? Ήμαρτον... Με πήρε για να μου πει ότι βγήκε το αντιβιόγραμμα κ ότι μίλησε με τον γιατρό για την αντιβίωση που είναι να πάρω (δεν της έχω πει κ δε θα της το πω για την ομοιοπαθητική, γιατί δεν θα καταλάβει... κ να φανταστείτε ότι είναι "μοντέρνα" τρομάρα της). Μου λέει λοιπόν για 10 μέρες να πάρω Αmoxil ή Ceclor.... Αλλά μου λέει περνάει στο γάλα... Ναι της λέω οκ... Και συνεχίζει: ότι είπε ο γιατρός τι τώρα το κόψεις τι σε ένα μήνα (καθώς είχα πει ότι θα θηλάσω μέχρι να χρονίσει...κ τώρα όλοι περιμένουν τα πρώτα γενέθλια) έχει πάρει ότι ήταν να πάρει... Ναι της λέω, αυτός είναι παιδίατρος? Όχι μου λέει αλλά μου είπε ότι θα περάσει στο γάλα κ κρίμα είναι το παιδί κλπ κλπ.... Οταν δε της είπα ότι θα θηλάσω μέχρι να πάει 2... Εκεί έγινε τουρκος, λες κ τρώει από εκείνη ο μικρός... Ναι μου λέει, θήλασε μέχρι να πάει 5... Έλεος... :mad:

Εντωμεταξύ δεν ξέρω τι να κάνω... να πάρω την αντιβίωση κ να ξανακάνω καλλιέργεια ή να πάω από τώρα σε ομοιοπαθητικό? Το θέμα είναι ότι την Τετάρτη που έρχεται λέω να φύγω για διακοπές...

Χαπάκι μου θα το δοκιμάσω αυτό με το λεμόνι, αλλά αυτό το μικρόβιο είναι πολύ δύσκολο από ότι έχω διαβάσει. Νερό εντωμεταξύ πίνω πολύ... σχεδόν 3-4 λίτρα την ημέρα...

Αυτά τα λίγα κοριτσάκια μου... τα είπα κ ξεθύμανα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Α στη παιδικη χαρα πετυχα κι αλλη μαμα φαν του Χρ., πολυ γελιο ειχαμε τους ιδιους προβληματισμους, επιτελους δεν αισθανομουν σαν ουφο που θηλαζω ακομα(!)

γιατί να αισθάνεσαι σαν ούφο??

εγω αισθανομαι σαν ούφο που δε θηλάζω πια

αμαντεεεεεεεεε ου ου τε μεγαλα πνευαμτα,ε?

Θα παραγγελνετε ως εξης, στην ΑΘηνουλα και ευκαιρια για συναντηση!!!!!!! "Ελατε παρτε το κουτιιιιιι"

:lol::lol::lol::lol:

Εκεί έγινε τουρκος, λες κ τρώει από εκείνη ο μικρός... Ναι μου λέει, θήλασε μέχρι να πάει 5... Έλεος... :mad:

μέχρι να πάει φαντάρος είπαμε, θα λες!!!

Χαπάκι μου θα το δοκιμάσω αυτό με το λεμόνι, αλλά αυτό το μικρόβιο είναι πολύ δύσκολο από ότι έχω διαβάσει.

κάντο κι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις....και προσπάθησε να μη συγχίζεσαι - αγχώνεσαι, η τροφή της λοίμωξης είναι το άγχος (μετά απο δικές μου επιστημονικές έρευνες:mrgreen:).

Το λεμονι είναι και καλός λιποδιαλύτης

c2Gbp2.png

Καλησπέρα και από εμένα. Η γιαγιά μου πάει πολύ καλά και αύριο θα μας πουν πότε θα βγει, είναι γερό κόκκαλο. Η μικρή έχει αρχίσει τα μετέωρα βήματα του πελαργού, ακόμα δεν της έχουν βγει αλλά που θα πάει θα το κάνει το βήμα μόνη της. Πήγαμε και στο παιδίατρο, η μπουμπού μου ψίλωσε και αδυνάτισε (λογικότατο με τόση διάρροια) αλλά δεν μας πειράζει γιατί δεν την λες και αδύνατη. Άρχισε και αυγό το οποίο κλαίει όταν σταματάω να της δίνω άλλο, πλέον αν της δώσω το φαγητό αλεσμένο δεν το τρώει και τρελαίνεται για ψωμί, πολύ ψωμί όμως και όχι ότι να ναι χωριάτικο με προζύμι. Αύριο για απόγευμα θα της φτιάξω ψωμί – λάδι-ντομάτα- φέτα (ο παιδίατρος μου είπε να αρχίσω να της δίνω φέτα που θα έχω βάλει στο νερό από το βράδυ).

Nikolina περαστικά με την ουρολοίμωξη και για το καλό το δικό σου να απαντάς με χιούμορ στα περί θηλασμού. Εμένα η πεθερά μου το έφερε απέξω απέξω για να μπορώ λέει κανα βράδυ να βγω. Η απάντηση μου ήταν πως δεν είμαι τόσο εγωίστρια να στερήσω από το παιδί κάτι τόσο σημαντικό για να μπορώ να πάω βόλτα. Εντωμεταξύ είχε έρθει αυτές τις μέρες μια συγγενής της από Αμερική που είναι μαία και επίτηδες έφερα το θέμα πως η πεθερά μου με παροτρύνει να αποθηλάσω και η γυναίκα μόνο που δεν τη βάρεσε χιχιχιχι.

Am πως πάει η μέση;;

Αθηνά εσύ αισθάνεσαι σαν ούφο που θηλάζεις;;; Γιατί;;; Απαπα δε θέλω χαζά.

Χαπάκι πως πάει η οργάνωση του πάρτι;;

Ααααα δε σας είπα, τα της βάπτισης είναι όλα οκ, επιτέλους τελείωσα με τα κλεισίματα και είμαι υπερήφανη που κατάφερα το πακετάκι για 120 άτομα με τραπέζι θα μου πάει μόνο 3000. Το είχα τρομερό άγχος με τα χρήματα, αλλά τα κατάφερα στο τέλος να κάνω αυτά που θέλω με αυτά που έχω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

νικολινα μου και ο αντρας μου ειχε εντεροκοκκο επισης δυσκολο να φυγει με αντιβιωση...δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καιρο ταλαιπωρηθηκε πανω που ελεγε οτι περασε ,ξανα παλι απο την αρχη και δεν μπορεις να φανταστεις ποσους γιατρους αλλαξαμε...μονο με αυτο τον τροπο ηρεμησε...και τωρα αν παει να του ξεκινησει ενοχληση κατευθειαν ενα λεμονακι και μετα απο λιγο ειναι οκ

επισης νομιζω η ceclor ειναι συμβατη με το θηλασμο...και επισης αυτες τις μαλακιες ακουγα κι εγω και τωρα το εχω μετανοιωσει που αποθηλασα τοσο νωρις....

ντιμ μπραβο στη γιαγιακα σου γερο σκαρι....

κι εμενα ο μουργος τη μια μερα εκει που με κραταει απο το χερι το αφηνει και παει μονος του,και μετα παλι δεν νοιωθει ετοιμος και θελει να με κραταει για να πηγαινει...μαλ@@@α ηταν προχθες που πηγαινε μονος του εφαγε μια μικρη τουμπιτσα και απο τοτε δεν θελει να περπαταει χωρις να κρατιεται

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...