Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι έγινε βρε κοριτσάρες όλες κάτι πάθαμε.

Am εγώ μια φορά που είχα πάθει το ίδιο μέσα στην απελπισία μου γέμισα τη μπανιέρα με ζεστό νερό και μπήκα μέσα (για την ακρίβεια, μου γέμισαν την μπανιέρα και με πήγαν γιατί ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα) αυτό ήταν ξεπιάστηκε το νεύρο και ήμουν μια χαρά. Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι γιατί γίνεται πολύ χειρότερα.

Αθηνά δεν ξέρω αν είναι του χαρακτήρα σου ή επειδή είναι το δεύτερο αλλά πολύ κούλ σε βρίσκω, ειλικρινά θα είχα πάει νοσοκομείο σε χρόνο ντε τε.

Χαπάκι τουλάχιστον πίνει αρκετό νεράκι;; Πόσες φορές τα κάνει μέσα στη μέρα;; Ο γιατρός δεν σου είπε να του δώσεις Novalac AD;; Είναι ότι πρέπει για τις διάρροιες.

Και στα δικά μου τώρα. Η γιαγιάκα μου είναι χάλια στο νοσοκομείο με πνευμονία και οι γιατροί είναι απαισιόδοξοι. Όλοι ελπίζουμε να τους διαψεύσει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

υπάρχει αντιιδρωτικό κάλυμα για τα καρότσια?? Ο μικρός γίνεται μούσκεμα και το σεντονάκι δεν κάνει και πολύ δουλειά

αμ λες να τα βγαλει????????παντως τα κατω ουλα ειναι πολυ πρησμενα....

πιστεύω πως ναι

Am εγώ μια φορά που είχα πάθει το ίδιο μέσα στην απελπισία μου γέμισα τη μπανιέρα με ζεστό νερό και μπήκα μέσα (για την ακρίβεια, μου γέμισαν την μπανιέρα και με πήγαν γιατί ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα) αυτό ήταν ξεπιάστηκε το νεύρο και ήμουν μια χαρά.

κι εμένα μ'ανακουφίζει το ζεστό μπάνιο...ξεκίνησα τα φαρμακα κι ελπίζω να ισιωσω τις επόμενες μέρες

Και στα δικά μου τώρα. Η γιαγιάκα μου είναι χάλια στο νοσοκομείο με πνευμονία και οι γιατροί είναι απαισιόδοξοι. Όλοι ελπίζουμε να τους διαψεύσει.

εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη γιαγιάκα σου dimaki!!!!

μπορείς να ξαναβαλεις το Link για το ποδηλατακι που είχες παρει στη μικρή απο το amazon??

c2Gbp2.png

ντιμ, ενταξει δεν ειμαι και τοσο ψυχραιμη,,,, ηθελα να παω, μετα ηθελα σε φαρμακειο, μετα σταματησε το αιμα χαχαχα πραγματικα δεν ηταν τιποτα, απλα ητνα πολυ γερο το χτυπημα και φοβηθηκα απο το θορυβο που εκανε και ποσο εκλαψε...

γενικα θα με περνατε για αχρηστη μανα μου φαινεται μπουαχαχαχαχ που αν σας πω που αρπαξε ενα γυαλινο ποτηρι μια φορα και το εκανε θρυψαλα !!!!! Αυτα που κοροιδευα εγω, το σπασικλακι που εχω κανει φρουριο και φιλικο προς βρεφη το σπιτι.....

Κι ομως, τον ειχα αγκαλια μου και μιλουσαμε με μια παρεα που τους εκανα τραπεζι, σε καποια δοση κοιταξα την Ειρηνη διπλα μου και ακουω ενα κλατς! παει το κολωνατο ποτηρι, τεντωθηκε το αρπαξε, του επεσε, εσπασε. Ευτυχως δεν κοπηκε...

Αυτα τα γραφω προς γνωση και συμμορφωση θελουν πολυ προσοχη, οσο κι αν προσπαθουμε να τα "αφησουμε" να ανεξαρτητοποιηθουν....

Σας ειπα ο χαμπι πηγε Ισπανια ( δεν πηγα τελικα γιατι η μαμυ μου μου εκανε γκελα με το μπειμπισιττινγκ της ειρηνης-του τυπου εμενα κανεις δεν μου τα κρατησε να παω ταξιδακια, και που να τρεχεις με το μωρο, και δεν μπορω για 12343466 δικαιολογιες ! ! !-)

και 10 μερουλες θα το φαω το αγγουρακι, ελπιζω να δροσιστω τουλαχιστον χιχιχιχιχι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

αμαντε, μπες σε ζεστο μπανιο, και κανε ελαχιστες συμμετρικες κινησεις δεξια αριστερα, οσο μπορεις, ελαχιστα εστω ιιιιισα-ισα το εκανα παλια - συμβουλη του γιατρου-στον αυχενα που παθαινα νευροκαβαληκεμα (αυχεναλγια , αντε να το πουμε σωστα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

thanks dimaki.....το χρησιμοποιεί τώρα η μικρή?? ή είναι για μεγαλύτερα παιδάκια?

γενικα θα με περνατε για αχρηστη μανα μου φαινεται μπουαχαχαχαχ που αν σας πω που αρπαξε ενα γυαλινο ποτηρι μια φορα και το εκανε θρυψαλα !!!!!

σιγά...γιατί εμείς δεν κάνουμε λαλακίες χαχαχαχαχαχα??

Σας ειπα ο χαμπι πηγε Ισπανια ( δεν πηγα τελικα γιατι η μαμυ μου μου εκανε γκελα με το μπειμπισιττινγκ της ειρηνης-του τυπου εμενα κανεις δεν μου τα κρατησε να παω ταξιδακια, και που να τρεχεις με το μωρο, και δεν μπορω για 12343466 δικαιολογιες ! ! !-)

και 10 μερουλες θα το φαω το αγγουρακι, ελπιζω να δροσιστω τουλαχιστον χιχιχιχιχι

χαχαχαχαχαχαχα...

κρίμα να μην πας!!! βρε τη μαμά σου πως στην έφερε!!

αμαντε, μπες σε ζεστο μπανιο, και κανε ελαχιστες συμμετρικες κινησεις δεξια αριστερα, οσο μπορεις, ελαχιστα εστω ιιιιισα-ισα το εκανα παλια - συμβουλη του γιατρου-στον αυχενα που παθαινα νευροκαβαληκεμα (αυχεναλγια , αντε να το πουμε σωστα)

:lol:

ευχαριστώ, θα το κάνω και αυτό!!

σήμερα είμαι κάπως καλύτερα....έπιασαν τα φάρμακα

c2Gbp2.png

Am κ εγώ μία από τα ίδια, αλλά στον αυχένα... Περαστικά εύχομαι... υποθέτω ότι κ η θάλασσα θα κάνει καλό... περιμένω το σκ πως κ πως...

Αθηνά μου πως είναι το ταρζανάκι σου μετά το πέσιμο? Αυτά σίγουρα τα ξεχνάνε ε? Εμάς πάει η ψυχή μας στην κουλουρη... Όσο για το αν σε περνάμε για όχι καλή μάνα... μην το ξαναπείς... άκου εκεί...

Εμείς ετοιμάζουμε το 10ο δοντάκι μας... Επίσης, έχει κανα 2 βδομάδες τώρα που αρπάζεται από παντου κ σηκώνεται... αλλά μέχρι εκεί... Και το μπουσουλητό πλέον τροχάδιν... (άργησε αλλά τα κατάφερε... χιχιχιχ)

Κατά τα άλλα καλά... Ετοιμαζόμαστε για τις διακοπουλες μας...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Νικολ, που θα πατε?

ι μικρος ηταν μια χαρα 10 λεπτα μετα το συμβαν,,,,

επισης σας ειπα που επεσα με το μωρο αγκαλια, μιλαμε για τρελη πτωση, και προγειωθηκα και πανω του, αλλα ευτυχως σταθηκε τυχερος και επεσα σοτν καναπε.... εγω τωρα εχω 2 τρελες μελανιες στα καλαμια αουτς

χαχαχαχαχα δεν με θελει δεν με θελει...

Στελλααααααααα που το βρηκες αυτο το κτημα εισαι φοβερη, ???????/

Μου εφερε ηδη το κουτακι πωπωπω φαινονται πεντανοστιμααααααααααα

αχ νικολ εμενα πιανεται ετσι ορθιος και παει παντου απο 8 μηνων, να τον προσεχεις παρα πολυ!

Αληθεια θα πατε ντοκτορ? ολο το ξεχναω...εχω να τον παω απο 9 μηνων, παιρνω να κλεισω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, είδες; Εγώ έχω φάει τρελό κόλλημα, είναι όλα ένα κι ένα! Θέλω να τον ρωτήσω αν δέχονται επισκέπτες, ψήνομαι τρελά για εκδρομή με την μπουμπού! Να, δείτε.

Ντιμ, περαστικά στη γιαγιά. Δύσκολη φάση, να πάρει.

Οι υπόλοιπες πώς πάτε με τα ατυχήματα; Εμάς τα μόνα αίματα σήμερα ήταν από κάτι παντζάρια (του Χαράλαμπου, βεβαίως βεβαίως) που έπεσαν κι έκαναν το ψυγείο χάλια. Ευτυχώς.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Dimάκι μου sorry σε ξέχασα.. Περαστικά στην γιαγιά....

Εμείς γιατρό έχουμε πλέον το Σεπτέμβρη... Πήγαμε τον προηγουμενο μήνα...

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω... έχω πάλι ουρολοίμωξη (ένα απαίσιο μικρόβιο, τον Πρωτέα ... έλεος) :-( κ φοβάμαι λίγο μήπως με τη θάλασσα κολλήσω το μικρό? Ανόητη (?) ερώτηση... Είναι πιθανό? Στελλίτσα μου φαίνεται θα επισκεφτώ τον ομοιοπαθητικό σου... Έχω πελαγώσει με αυτό το πράγμα... Από όταν πρωτοκόλλησα κάνω συνέχεια... γμτ... κ όση αντιβίωση δεν είχα πάρει τόσα χρόνια την πήρα τα τελευταία 3 χρόνια...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Αθηνά μου, εγώ στους 10 την πήγα γιατρό και μου είπε το Σεπτέμβριο πάλι.

Νικολίνα μου, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Με την αντιβίωση δε νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη μετά από τόσο καιρό -προφανώς έχει γίνει τούρμπο ο Πρωτέας σου. Με τη θάλασσα δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να κολλήσει ο μικρός. Αν ήταν έτσι, θα είχε κολλήσει σίγουρα από κάποιον άλλον...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

dim περαστικα στη γιαγια σου....ελπιζω να πανε ολα καλα

ο μικρος δεν κανει ολη την ωρα διαρροια,ενεργειτε 1-3 φορες τη μερα και καποια απο αυτες μπορει να ειναι πολυ υδαρη τα κακακια του και καποιες αλλες να ειναι πιο σφιχτα,οχι ομως σκληρα οπως πριν λιγο καιρο,ο ντοκ ειπε απλα για λιγο καιρο να του κοψω τα πρασινα λαχανικα και να του δινω απο φρουτα μπανανα και μηλο ...βεβαια εγω σημερα του εδωσα πεπονι και εφαγε...

galat τι εχεις παθει κοριτσακι μου σε εχουν ματιασει μου φαινεται

οσο για το αν εισαι καλη μανα ,μην το ξαναπεις ,σε ολες μας τυχαινουν ατυχηματα,δεν εισαι η εξαιρεση πιστεψε με

76IGp3.png

Am κ εγώ μία από τα ίδια, αλλά στον αυχένα...

περαστικά και σε σενα νικολ!

.

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω... έχω πάλι ουρολοίμωξη (ένα απαίσιο μικρόβιο, τον Πρωτέα ... έλεος) :-( κ φοβάμαι λίγο μήπως με τη θάλασσα κολλήσω το μικρό? Ανόητη (?) ερώτηση... Είναι πιθανό? Στελλίτσα μου φαίνεται θα επισκεφτώ τον ομοιοπαθητικό σου... Έχω πελαγώσει με αυτό το πράγμα... Από όταν πρωτοκόλλησα κάνω συνέχεια... γμτ... κ όση αντιβίωση δεν είχα πάρει τόσα χρόνια την πήρα τα τελευταία 3 χρόνια...

πολύ σουξέ έχει ο Πρωτέας τον τελευταίο καιρό:?...άκουσα 1-2 περιστατικά ακόμα

περαστικά και πάλι!! "παίζει" να είναι και απο το αγχος του τελευταίου διαστήματος.

δύσκολο πάντως να κολλήσει και ο μικρός

stella τέλειο το κτηματάκι αλλά ρατσιστές στο delivery χαχαχαχαχαχαχα:tongue:

οι των δ.π. πως θα παραγγείλουμε δλδ??χαχαχαχαχαχ

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...