Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mαρούλιτα μου να σας ζήσουν!!! Χιλιόχρονα:D

Με το καλό κι ο αγόραρος:D

Όποτε προλαβαίνεις, ρίχνε μας μια ενημέρωση χαχαχαχ

Galataki και 1-1,5 ώρα μετά να τη δώσω με το ζόρι τρώει 4-5 κουταλιές γκρρρρρρρ

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, μάνες!

Μαρούλιτα, να σου ζήσουν -όλα! Μπράβο που θα προσπαθήσεις για vbac, εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους:)

Amande, εγώ το χω ακούσει να παίζει πολύ αυτό με τη φρουτόκρεμα. Ακούγεται όντως μπλιαχ αλλά όσες μαμάδες μου είπαν ότι το έκαναν έπιασε! Οπότε δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...

Εγώ για συνάντηση είμαι μέσα, 23/7 ή και νωρίτερα, δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να χει μετρό κοντά. Στα μέρη μας προτείνω το πάρκο ελληνικού στρατού στο γουδή, που την πάω συχνά τη μικρή και γίνεται χαμός από παιδάκια.

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, η μικρή βαριέται του θανατά να περπατήσει, την κρατάω από το χέρι, κάνει δύο βήματα και μετά κάθεται. Αλλά τρελαίνεται να βλέπει να παίζουν μπάλα και να κάνει κούνια.

με το θηλασμό δεν ξέρω τι θα κάνω, αν συνεχίσει η αλλεργία της στα γαλακτοκομικά και μετά το Σεπτέμβριο, θα συνεχίσω για όσο αντέξω, αλλιώς θα ήθελα να αποθηλάσει σιγά σιγά. Βλέποντας και κάνοντας, ενιγουέι.

Χαπάκι, καλή επιτυχία με το μαγείρεμα! Έχω κι εγώ συνταγές πολλές αλλά οι δικές σας είναι πιο party-friendly...

Σας φιλώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ενα ζυμαρικο της αρεσκειας σας (βιδες κοχθλακια συνηθως ταιριαζουν)

μαγιονεζα, εναν τονο, αρακα , καλαμποκι (η τα αναμεικτα που εχουν ετοιμα στα κατεψυγμενα) και βουαλα ετοιμο

Ααααα αυτή θα κάνω, ακόμα πιό ευκολη!!! galat μου ευχαριστωωωωωωω!

amande μου εγω θα έλεγα οτι αφου του αρεσει η γευση του αυγού να συνεχισεις να το δίνεις χωρια. Το γάλα το πρωί τί ωρα το πίνει? Δωστο καμια ωρα αργοτερα και λιγο πιο μετά τα φρουτα.

MAROULITA μου χρόνια πολλά στα παιδακια σου! Να τα εκατοστησουν και να ειναι παντοτε ευτυχισμένα! Να ειστε γεροί με τον καλό σου να τα καμαρωνετε όλα και με το καλό να ερθει και το αγοράκι σας!!! Τα βαφτίσατε δεν θυμαμαι....

Οσο για το περπατημα και εμείς να της κραταω τα χερια και αυτη να πηγαινει. Λιγο δυσκολοι θα ειναι και αυτοι οι μηνες μεχρι να σταθεροποιηθει και να περπατησει. Ετσι κ αλλιως μεχρι τωρα την ειχα στο 1 χερι αυτη και με το άλλο χερι δουλειες. Πώ πω ερχονται τα γενεθλιά μας ε? Πόσο γρηγορα μεγαλωσαν κ αυτα? Γερά να είναι....συγκινηθηκα πάλι!

αχ κουκλιτσες με σωζετε με τις συνταγες....

ντιμ την κοτοπιτα θα την κανω ...μακαρονοσαλατα κανω με αναμεικτα και κοτοπουλο ή μπεικον και μαγιονεζα,ααα βαζω και λιγη πιπερια μεσα...

μπλουμ η πεθερα δουλευει και η μαμα ειναι αθηνα ,δεν ξερω αν θα κατεβει για τα γενεθλια του μικρου γιατι εχει το μαγαζι και ειναι λιγο δυσκολο,το μονο βεβαια θετικο ειναι οτι η πεθερα μπορει να μου φτιαξει κατι εκει που δουλευει και να μου το φερει οταν κοψουμε την τουρτα...

αμ κι εγω εχω ακουσει οτι το βαζουνε στη φρουτοκρεμα...εγω δεν θα το εκανα,απλα ενα διαστημα που δεν ετρωγε ολη τη φρουτοκρεμα του εδινα λιγο χυμο πορτοκαλι καμια ωρα πριν το αυγο και μετα του εδινα ενα φρουτο σε κομματακια να το φαει σιγα σιγα,βεβαια ετσι δεν τρωει ποσοτητα απο φρουτα αλλα τουλαχιστον κατι τρωει,επισης μπορει να του δωσεις και φρουτα το απογευμα,οπως πεπονι,καρπουζι ή κερασακια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Έχω κι εγώ συνταγές πολλές αλλά οι δικές σας είναι πιο party-friendly...

δικό σου και αυτό?? ΓΟΥΑΟΥ:D

amande μου εγω θα έλεγα οτι αφου του αρεσει η γευση του αυγού να συνεχισεις να το δίνεις χωρια. Το γάλα το πρωί τί ωρα το πίνει? Δωστο καμια ωρα αργοτερα και λιγο πιο μετά τα φρουτα.

γάλα πίνει το χάραμα χαχαχα, κατα τις 6 και μέχρι να ξεικινησω το αυγό, έτρωγε τα φρουτα στις 10, οπότε τώρα τρώει στις 10 το αυγό.

Να το δίνω μετά τα φρουτα λές? Κατα τις 11?

αμ κι εγω εχω ακουσει οτι το βαζουνε στη φρουτοκρεμα...εγω δεν θα το εκανα,απλα ενα διαστημα που δεν ετρωγε ολη τη φρουτοκρεμα του εδινα λιγο χυμο πορτοκαλι καμια ωρα πριν το αυγο και μετα του εδινα ενα φρουτο σε κομματακια να το φαει σιγα σιγα,βεβαια ετσι δεν τρωει ποσοτητα απο φρουτα αλλα τουλαχιστον κατι τρωει,επισης μπορει να του δωσεις και φρουτα το απογευμα,οπως πεπονι,καρπουζι ή κερασακια

χθές το απογευμα του είχα φτιάξει κεχρί με κεράσια και μπανάνα, το οποιο συνηθως το τσακίζει αλλά δεν το έτρωγε με τίποτα (πολύ παραξενεψε το παιδί μου....θα αρχίσω να κοιτάζω τα αστρολογικά μου φαίνεται μπας και εχει κανεναν ανάδρομο πλανήτη αυτόν το καιρό χαχαχαχαχα)

και τελικά του έκοψα πεπονι σε μικρά κομματακια και ανθότυρο και τα τσάκισε

Amande, εγώ το χω ακούσει να παίζει πολύ αυτό με τη φρουτόκρεμα. Ακούγεται όντως μπλιαχ αλλά όσες μαμάδες μου είπαν ότι το έκαναν έπιασε! Οπότε δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...

θα τα δοκιμάσω όλα:lol:

c2Gbp2.png

Μαρουλίτα μου χρόνια πολλά να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου... κ με το καλό κ το εσώκλειστο νινάκι :P

Τέλειες οι συνταγές σας... μήπως να σας προσλάβω για τα γενέθλια του μικρου μου??? χιχιχι

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Tι κανετε μάνες???

Σήμερα του έδωσα πρώτα τα φρουτα και μετά το αυγό και τα εφαγε όλα. Πέτυχε ο συνδυασμός χαχααχαχα.

Εγώ είμαι ραμολί τελειωμένο, πιάστηκε ενα νευρο στη μέση και δε μπορώ να κάτσω, να σηκωθω, να ξαπλώσω κτλ πονάω απίστευτα, το μωρό δε μπορώ να το πάρω αγκαλιά. Πήγα στο γιατρο, θα πάρω καμια εβδομάδα χάπια και αν δε μου περάσει θα με στείλει για μαγνητικη- αξονική

c2Gbp2.png

ωχ τι ατυχία αμαντε! Ευχομαι περαστικά γρήγορα....

Μαρουλίτα να τα χαίρεστε τα 3δυμακια...πω πω θυμαμαι σαν σημερα που αγωνιουσαμε για την προοδο τους στη θερμοκοιτιδα,,,, μπραβο να τα εκατοστησουν τα ζουζουνια, με το καλο και το νεο μελος....

Χθες τα χρειαστηκα χτυπησε πολυ ο Αλεξ σε μια κογχη με πολυ δυναμη, σαν να το εκανε ηθελημενα ενα πραγμα....ηταν η ωρα που ειχε υπερενταση δεν ηθελε να θηλασει δεν ηθελε να κοιμηθει, ουτε αγκαλια, ουτε παιχνιδι τετοια φαση...

Χτυπησε στο προσωπο και μεχρι να καταλαβω τι εγινε ποταμια τα αιματααααααα

μαλλον εσκισε το πανω χαλινο και εβγαζε πολυ αιμα, πονουσε εκλαιγε ουρλιζε το καημενο....

1 δοντι εχει πηγε να το σπασει κι αυτο!

τελικα οτι και να εβαζα παγο κλπ δεν σταματουσε, μονο οταν τον θηλασα σταματησε...

σημερα δειχνει ακμαιος! Και εις αλλα με υγεια! χχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

am περαστικα κοριτσακι μου....

galat τι επαθε το παιδακι σου,πω πω θα τρελλαθηκες....θα μας τρελλανουν με τιποτα δεν τα προλαβαινεις οταν ειναι να πεσουν....περαστικα στο νινακι σου....

εγω πηρα τον παιδιατρο να τον ρωτησω γιατι μου συνεχιζει τις διαρροιες και μου ειπε να του κοψω τα πρασινα και απο φρουτα να του δινω μονο μπανανα και μηλο και αν συνεχισει να τον ξαναπαρω

76IGp3.png

επισης να τονισω οτι 2 μεσημερια κοιμαται επιτελους μονος του χωρις αγκαλια και χθες βραδυ κοιμηθηκε χωρις αγκαλια αλλα με ηθελε παρεα στο δωματιο του,βεβαια 1 ωρα εκανε να κοιμηθει και υποτιθεται νυσταζε κιολας

76IGp3.png

ευχαριστώ κοριτσάκια, για μασαζ σ'εκεινο το σημείο, φοβάμαι να μου κάνει κάποιος που δε γνωρίζει...άσε και μ'αφήσουν στον τόπο χαχαχαχα

αλλά πολύς πόνος!! δεν παλεύεται!!

galat :shock: πω πω τρομάρα που θα πήρες!!! περαστικά στο μικρούλη!!

δεν τα προλαβαίνεις με τίποτα γμτ...σίφουνες!

χαπακι πολλές μέρες ο μούργος με διάρροια, περαστικά του και γρήγορα. Μήπως τελικά βγάλει αυτά τα δόντια????

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...