Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το έχω το θέμα. Σου δίνω ιδέες.

1. έχω συνταγή για ζύμη πίτσας σουπερ σπεσιαλ και αν δεν θες να φτιάξεις το ζυμάρι πάρε της πλισπουρι.

2. διαχρονικά και all time classic τα τριγωνάκια σάντουιτς με διάφορα μέσα.

3. επίσης για τους μεγάλους είναι ωραίο και το χοιρινό κρασάτο ή ρολο κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο

4. μανιτάρια γεμιστά με τυρί

5. λουκανικάκια κοκτέιλ τηγανιτά

6. κοτόπιτα όπου μπορείς να έχεις φτιάξει τη γέμιση απο την προηγούμενη (επίσης έχω καλή συνταγή)

αυτά αν σκεφτώ άλλα σου λέω

καλησπερα...την πιτσα την σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω για το ζυμαρι γιατι θα τα κανω 12 το μεσημερι και πρεπει ολα να ειναι ετοιμα

να μου στειλεις αν μπορεις τη συνταγη για την κοτοπιτα και μου αρεσε η ιδεα σου με το ρολο κοτοπουλο

τα σαντουιτσακια μπορω να τα κανω απο το προηγουμενο βραδυ ή θα γινουν χαλια?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και σκεψου να θες να φτιαξεις και την τουρτα μονη σου, οπως ειχα κανει εγω στην ΕΙρηνη...χαχαχαχαχα "δις, λαστ γιαρρρρρρ"

πλακα πλακα, επειδη η ζαχαροπλαστικη ειναι ο τομεας μου ισως το επιχειρησω και φετος.... αλλα τα γενεθλια τους μεσα στον αυγουστο μονα τους θα τα γιορταζουν οποτε δεν νομιζω να κανω ιδιαιτερες προετοιμασίες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

πω...πω πρεπει να οργανωθω για εκεινη τη μερα πρεπει να σκεφτω πως θα τα κανω για να προλαβω

μολις καταλήξεις τι θα κάνεις πες να σου προτείνω οργάνωση πχ τα τυροπιτάκια μπορείς να τα φτιάξεις απο τώρα και να τα βάλεις στη κατάψυξη. Στα τραπεζόματα έχω ειδικότητα, πέρισυ εγώ με τη πεθερά μου κάναμε το χωρό του πολιτισικού συλόγου και ετοιμάσαμε μπουφέ για 300 άτομα, μετά απο αυτό νομίζω οτι μπορώ να αναλάβω και κετερινγκ

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα τσούπρες.

Με το καλό οι ετοιμασίες χαπακι!!

Στα τραπεζόματα έχω ειδικότητα, πέρισυ εγώ με τη πεθερά μου κάναμε το χωρό του πολιτισικού συλόγου και ετοιμάσαμε μπουφέ για 300 άτομα,

:shock::shock: WOW

μετά απο αυτό νομίζω οτι μπορώ να αναλάβω και κετερινγκ

:lol::lol: άνετααααα!!!

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

Εμείς χθες είχαμε πάει σε έναν γάμο κ κουραστήκαμε πολύ... όλοι... Και σήμερα μας έκανε το χατήρι κ ξύπνησε λίγο (μισή ώρα) αργότερα.. τώρα βέβαια ξανακοιμήθηκε...

Αύριο έχει γενέθλια ο χάμπι μου... οπότε για πες...Dimάκι τις συνταγές . Ωραία θα είναι χαπάκι μου... τέλεια...Με το καλό..

Αθηνά expert στα γλυκάκια? πωπωπω... μπράβο βρε κοριτσάκια...

Οσο για την συνάντηση, εγώ είμαι μέσα αν δεν έχουμε φύγει...

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

χαπάκι αν τυλίξεις αρκετά σφιχτά τα σαντουιτσάκια σε μεμβράνη και τα βάλεις ψυγείο, θα είναι μια χαρά και την επόμενη, μη σου πω και τη μεθεπόμενη μέρα.

Μπορείς να κάνεις και 1-2 σαλάτες με μακαρόνια (θα βρω κάπου τους συνδυασμους που έχω και θα σου πω μετα)

και αυτή είναι μια δροσερη πρόταση για ορεκτικό

Αγγουρακια γεμιστα με φιλαδελφια

ΥΛΙΚΑ

2 αγγούρια ( όχι τεράστια)!!

1 τυρί κρέμα τύπου Philadelphia 200gr

καμιά δεκαριά φρέσκα φύλλα δυόσμου

λίγο φρέσκο άνηθο

3 φέτες καπνιστό χοιρινό, γαλοπούλα ή ότι άλλο θέλετε

λίγο ελαιόλαδο

λίγο αλάτι και λευκό πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί έτσι ώστε να φτιάξουμε μια κρέμα. Δεν το παρακάνουμε με το λαδάκι,1 κτ. σπ. είναι αρκετό.

Πλένουμε καλά τα αγγούρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Απλώνουμε με ένα κουταλάκι κρέμα σε όλη την επιφάνεια του αγγουριού και τυλίγουμε σε ρολάκι. Καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα και τοποθετούμε σε πιατέλα. Έτοιμο το ορεκτικό μας. Σερβίρετε παγωμένο.

c2Gbp2.png

βρήκα πολλές

Συνταγή Νο1

Ανακατεύεις τις βίδες μαζί με τριμμένο καρότο στην χοντρή πλευρά του τρίφτη, 1 κόκκινη πιπερία κομμένη σε μικρά κυβάκια, λίγο μαϊντανο ψιλοκομμενο, αλάτι-πιπέρι και στο τέλος την ανακατεύεις με μαγιονέζα κατά προτίμιση light.

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις λιγότερη ποσότητα μαγιονέζα και να συμπληρώσεις λίγο γιαούρτι στραγγιστό. Γίνεται πολύ πιο ελαφριά

Κάποιοι βάζουν και λίγο σέλινο

Συνταγή Νο2

Κοβεις σε μικρά κομματάκια μπέικον και το τσιγαρίζεις. Μετα το βάζεις σε χαρτι κουζίνας να απορροφησει το λαδι.

Κοψε μερικά ντοματάκια (αυτά τα μικρούλια) στη μέση και ανακατεψε τα με τις βίδες και το μπέικον.

Φτιάξε και μια σως με: λαδι, ξυδι, ριγανη, λίγο ζάχαρη και λίιιγο σκόρδο (αν σου αρέσει) και ανακάτεψε τα όλα μαζί.

Μπορείς επίσης να προσθέσεις λίγα μπουκετάκια μπρόκολο ή λαχανάκια Βρυξελλων...

Συνταγή Νο3

Ανακατεύεις τις βίδες με καλαμπόκι, αρακά, 1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια, ζαμπόν κομμένο κι αυτό σε τετραγωνάκια, μαϊντανο ψιλοκομμενο, λίγες ελιές ψιλοκομμενες λάδι, ξύδι, αλάτι, πιπέρι.

Συνταγή Νο3

Με κοτόπουλο! Βράσε φιλέτο κοτοπουλο και κοψτο σε κομματάκια.

Ανακάτεψε τις βίδες, με κοτόπουλο, σκληρή φέτα κομμένη σε κύβους, λάδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι.

Συνταγή Νο4

Πιο απλή συνταγή ανακάτεψε βίδες με ντομάτα κομμενη σε κυβάκια, φέτα τριμμένη ή σε κύβους, κάπαρη, λεμόνι, λάδι, αλάτι. ίσως και ρίγανη...

Συνταγή Νο5

Ανακατεύεις και πάλι (τι πρωτότυπο) βίδες με 1 κίτρινη και 1 κόκκινη πιπεριά κομμενη σε κυβάκια, αβοκάντο σε κυβάκια (να το αλειψεις με λεμόνι για να μη μαυρίσει), τυρί μοτσαρέλα σε κυβάκια, ντομάτα σε κυβάκια, λεμόνι, λάδι, πιπέρι.

Βάζουν και λιαστή ντομάτα κάποιοι

και λίγες ακόμα

1)

μακαρόνια βρασμένα βίδες ή φιογκάκια

1 κονσέρβα ζαμπον σβάν

1 κονσερβα καλαμπόκι

1/2 κονσ. κόκκινα φασόλια (τα μεξικάνικα)

μετά παίρνεις τη σάλτσα της χέλμανς για σαλάτα του καίσαρα.και τα ανακατεύεις

2)

-βραστα μακαρονια βιδες/φιογκακια/ριγκατονι

-κονσερβα καλαμποκι

-κονσερβα κοκκινα φασολια

-ενα μικρο κρεμμυδι

-10 αγγουρακια τουρσι σε κυβους

-κοτοπουλο μαδημενο(την κανω κ χωρις κοτοπουλο ή με τονο)

-μαγιονεζα

c2Gbp2.png

λοιπόν συνταγή πρώτη για τη ζύμη της πίτσας.

500 γρ αλεύρι μαλακό (και για όλες τις χρήσεις που έβαλα το ίδιο βγήκε)

50γρ. βούτυρο

2 αυγά

180 γρ. νερό χλιαρό (αν το αντικαταστήσεις με γάλα βγαίνει ακόμα πιο σούπερ)

30 γρ. μαγιά

λίγο αλάτι και ζάχαρη.

ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει. Η δώση αυτή είναι για δύο ταψια του φούρνου.

συνταγή 2η για τη κοτόπιττα

υλικά

1 στήθος κοτόπουλο

2 μεγάλα κρεμμύδια

200 γρ. ζαμπόν ή ότι άλλο θέλετε εκτός πάριζας

100 γρ. κρέμα γάλακτος

300 γρ. ρεγκάτο

εκτέλεση

σοτάρεις το κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομματάκια (όσο πιο μικρά τόσο καλύτερο), μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι, το αφήνουμε λίγο, μετά το ζαμπόν, ρίχνουμε και τη κρέμα γάλακτος και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μόλις πιει το ζουμί του κατεβάζουμε απο τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Τέλος ρίχνουμε το τυρί και στρώνουμε τη πίττα. Ψήσιμο 180 - 200 ώρα ψησίματος δεν ξέρω τη βλέπω με το μάτι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

και πιπερόπιτα με χρωματιστες πιπεριες μπορείς να κανεις

αν φτιάξεις πίτα, μπορείς να την ετοιμάσεις απο την προηγουμενη μερα, να τη βάλεις ψυγείο και να την ψήσεις το πρωι

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τί μου κάνετε πρωι πρωι με τις συνταγες σας!!!

Η αληθεια ειναι οτι σε αλλα παρτι που πηγαινω παντα μου αρεσει η μακαρονοσαλατα και στο σπιτι μου δεν εχω φτιαξει ποτε.... Να η ευκαιρία!

Εμείς τα πρωτα μας γενεθλια θα τα γιορτασουμε μάλλον πριβε γιατι μπορει και να εχω βαρδια εκείνη τη μερα.

Περπατησε κανενα παιδάκι? Ο γιός μου 11 μηνων εφευγε μονος του αλλά η μικρή προς το παρον στεκεται ορθια για 2-3 δευτερολεπτα χωρις να την κραταω.

galataki μου στις 23 αν δεν λειπω για ΣΚ έχω να πάω σε γενεθλια.

happiness κ'ανει και στον υπνο του? Ωχ μωρε το καημενουλι. Θα εχεις πολύ κοσμο? Καμια μαμα ή πεθερα δεν παιζει να φτιάξει κατι και να το φερει?

Γεια σας κοριτσάκια!!

Έχω ερώτηση....τρώει το αυγό του ο μπούλης χαχαχαχαχ αλλά μετά δεν τρώει τη φρουτοκρεμα. Μου είπαν να βάζω τον κρόκο μέσα στα φρούτα (μπλιαχ). "Παίζει" αυτό ή όχι??

c2Gbp2.png

παιζει το κανουν, αλλα εγω γενικα δεν ειμαι της αναμιξης...δοκιμασε να τα δινεις λιγο αργοτερα τα φρουτα...

λοιπον μια απλα και πανευκολη μακαρονοσαλατα κανω κι εγω σε γιορτες, που ειμαι Η ακαματρα.... ενα ζυμαρικο της αρεσκειας σας (βιδες κοχθλακια συνηθως ταιριαζουν)

μαγιονεζα, εναν τονο, αρακα , καλαμποκι (η τα αναμεικτα που εχουν ετοιμα στα κατεψυγμενα) και βουαλα ετοιμο

eNeap2.pngTSzHp3.png

επισης πολυ τραβιεται η μανιταροπιτα, παιρνεςι φυλλο σφολιατα, και για τη γεμιση, τυρι φιλαδελφεια, κρεμμυδι σκορδο, μανιταρια ζαμπον μεπικον και βουαλα σε ντετε επισης! Αν θελετε λεπτομερειες πειτε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??Εμεις δοξα το θεο ειμαστε ολοι πολυ καλα..Μπαινω στα γηργορα μιας και εχω ησυχια σημερα λειπουν ολοι για να κανω τις τελευταιες ετοιμασιες του παρτυ μας και να παω να παρω την τουρτα!!!Εχουμε τα πρωτα μας γενεθλια σημερα,περυσι τετοια μερα γεννηθηκανε τα σπουργιτακια μου,τωρα βεβαια εχουν γινει θηρια...Απο αναπτυξη παμε πολυ καλα,περπαταμε κι ολας εδω και 2βδομαδες,ολα πολυ καλα...Μ ε την εγκυμοσυνη μια χαρα περιμενουμε αγορακι και κανονισα και με τον γιατρο μου πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα να παμε σε φυσιολογικο τοκετο..Φιλια σε ολες ευχομαι να ειστε ολες καλα

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...