Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

Να εύχεσαι ότι Κ να γίνει να είναι για  καλό μόνο αυτό. Οπότε Κ να έρθει ένα παιδί να είναι υγιής ακόμα Κ αν έρθει δύσκολα ακόμα Κ αν αργήσει . Όταν είναι να έρθει να είναι καλά . Μην χάνεις την ζωή σου στο ενδιάμεσο. 

Κ άλλοι άνθρωποι κάναν παιδιά χωρίς ταλαιπωρία στον πρώτο μήνα  Κ τελικά έχουν προβλήματα οπότε σημασία δεν έχει ο τρόπος Κ η ώρα αλλά το αποτέλεσμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααα,και αν ξεκινησες τωρα να του τα δινεις πατημενα,να του αλεθεις το κρεας,αυτο αστο για πιο μετα,να συνηθισει πρωτα και μετα θα του το δινεις κομματακια το κρεας

δοντια εχετε?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tο κρέας το αλεθω, γιατί το ψιλοφοβάμαι...τέσσερα έχει αλλά δεν τα "δουλεύει' χαχααααχαχα μόνο για ντεκόρ χαχαχαχαχαχα

δε γνωρίζω για την πολυθρόνα κατι....γιατί θες κουνιστή?? ποια είναι του Ikea?

c2Gbp2.png

Εγώ σκέφτομαι τον Αύγουστο που θα έχω άδεια και θα μπορώ να ξενυχτήσω μερικά βράδια να της κόψω το νυχτερινό θηλασμό. Για τους υπόλοιπους βλέποντας και κάνοντας. Το θέμα είναι ότι δε δέχεται να πιει γάλα ούτε από μπιμπερό ούτε από ποτηράκι και δεν ξέρω τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση.

Δεν χρειαζεται να πινει αλλο γάλα... θηλαζεις για καληνυχτα και δεν ξαναθηλαζεις εως το πρωι(ή οσο εχεις επιλέξει τελοσπαντων)

Ισως αυξησει μονη της τους θηλασμους την ημερα, ισως και οχι, όπως και να εχει αφού εχεις αδεια δεν υπαρχει θεμα να θηλαζει παραπανω την ημερα.

Απο Σεπτεμβρη σκεφτεσαι να αποθηλασεις εντελως? αν ναι, τοτε ισως να ειναι ενα θεμα το γαλα, αλλα γενικώς ασβεστιο μπορουν να παρουν και απο αλλου, αν ειναι ανεκτο, το αυγο, το ταχινι...θα σου πει και ο ντοκ...

μπορειτε να μου εξηγησετε κατι αφου 9,5 μηνες κοιμοτανε μονος του τωρα γιατι θελει αγκαλια και κουνημα...πως θα του το κοψω???????οτι δεν του εκανα οταν ηταν βρεφακι τα κανω τωρα για να κοιμηθει

Χαπακι δεν νομιζω οτι μπορεις να το ξεκοψεις,,,εκει εχω καταληξει αυτες τις μερες που τανευρα μου ειανι κρόσσια,,,, απλα πμεγαλωνει και εχει αλλες αναγκες...σε χρειαζεται, ισως βλεπει ονειρα, ισως ποναει πολυ απο τα δοντια που ετοιμαζονται...οπως και να εχει εσυ να ανταποκρινεσαι και θα ξαναστρωσει πιστευω....

μπραβο και για τα μη αλεσμενα, κι εμεις πλεον το μεσημεριανο το τρωει κομματακια, αλλα ακομα δεν εχω δοκιμασει κρεας, σημερα εφαγε αρακα με αγκιναρες

θελω να παρω μια κουνιστη πολυθρονα ,αλλα κοιταξα τωρα στον καταλογο του ικεα και ειναι πανακριβη,ξερετε κανενα site που να μπορω να το ψαξω???

στο ebay... rocking chair ,nursing chair, εχει πολυ φθηνες εγω ειχα παρει τελεια ειναι

eNeap2.pngTSzHp3.png

tο κρέας το αλεθω, γιατί το ψιλοφοβάμαι...τέσσερα έχει αλλά δεν τα "δουλεύει' χαχααααχαχα μόνο για ντεκόρ χαχαχαχαχαχα

δε γνωρίζω για την πολυθρόνα κατι....γιατί θες κουνιστή?? ποια είναι του Ikea?

αυτη που εχει το ικεα ειναι δερματινη,αλλα και αλλες που εψαξα τοσο κανουν...οποτε δεν θα την παρω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

galat αυτος θελει να τον παρω αγκαλια για να κοιμηθει,μετα ειναι οκ,αλλα και αν ξυπνησει μεσα στη νυχτα μονο ετσι ξανακοιμαται αλλιως κλαιει,εντομεταξυ εχει γινει πολυ μαμακιας,ουτε με τον μπαμπα του δεν καθεται ...και αν τον παιζουν ο παππους ή ηγιαγια θα κατσει λιγο και μετα θελει να τον παρω εγω...βεβαια για το μονο που στεναχωριεμαι ειναι για το μπαμπα,φανταστειτε σημερα τον εβαλε στο αμαξι να παμε θαλασσα και αρχισε να κλαιει οταν πηγε να του βαλει τη ζωνη και μολις πηγα εγω σταματησε ή αν ξυπνησει τη νυχτα για πιπιλα και παει ο πατερας του τοτε ξυπναει τελειως...απο τη μια μ'αρεσει αλλα απο την αλλη δεν νομιζω να ειναι καλο αυτο

ευχαριστω για το ebay θα κοιταξω τωρα

76IGp3.png

χαπακι για τη μαμακιαση, δεν ειναι θεμα καλου ή κακου, ειναι φυιολογικο, ολα την περνανε....εγω το βρισκω απλα κουραστικο για μενα χαχαχαχαχα

Για τον υπνο, κι εμενα αν παει ο μπαμπας ια κλαψει περισσοτερο τσαντιζεται πολυ και θα αργησει να ξανακοιμηθει, αλλα εχει τυχει φορες να το κανουμε γιατι απλα δεν γινεται να γινει αλλιως (πχ να εχει παει 6 το πρωι και να ειμαι αυπνη και να εχει ξυπνησει η Ειρηνη απαιτωντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη μαμυυυυυυυυυυυυυυυ)

Οσο για το οτι θελει αγκαλια να κοιμηθει, πραγματικα ειναι αυτο που σου λεω , θελει αν σε νιωσει, τινα γινει, αν κοιμαται και σχετικά ευκολα και ολο το βραδυ, μην το πεις ουτε του παπααααα, μακαρι κι εμενα να ηθελα αγκαλια, ή να του κραταω το χερι ή το ποδι ή να του δινω ενα αρκουδι ή οτιδηποτε τελοσπαντων χοχοχοχο αρκει να κοιμοταν

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα!!!! Εμείς το βράδυ την πάει για ύπνο ο άντρας μου γιατι με εμένα κλαίει πολύ θέλει ζιζί και ευτυχώς κοιμάτε με λίγη γκρίνια μόνο, όπως λεει και η σύμβουλος θηλασμού σύγκρουση συμφερόντων είναι ο βραδυνός ύπνος. Αρχές Αυγούστου κανονίσαμε συνάντηση του συνδέσμου θηλασμού στη Ζάκυνθο και σε 2 μήνες θα πάρω το χρίσμα. Ξεκινήσαμε και μπάνια στο πρώτο ήταν σκεπτική (έκοβε κίνηση), χθες έκανε και γελάκια, σήμερα τη βλέπω να βάζει τα κλάματα όταν θα τη βγάζουμε. Πέρνω και το απογευματινό της μαζί και τη ταϊζω εκεί.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Είμασταν στο χωριό μας για λίγες μερες αλλά περασαμε....τρέλα. Την 1η βδομαδα και τα 2 παιδακια μου με στοματιτιδα και πυρετο και την 2η με διάρροια! Τέλεια? Επιτελους σπιτακι μας τωρα!

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...Ελπίζω να ειστε ολες καλα. Ωραιες οι φωτο της συναντησης κουκλες μαμαδες και ακομα πιο κουκλακια τα παιδακια σας! Θέλω κ εγω συναντηση...

Καλημέρα κ από μένα...

blume καλώς ήρθες κ πάλι... σίγουρα θα σου λειψε το σπίτι σου... περαστικά στα νινάκια σου..

βλέπω μιλάγατε για την καθημερινότητά μου.... μαμακίαση... χαχαχα... εμένα αυτή την περνάει τους τελευταίους 11 σχεδόν μήνες... (χριστέ μου οπου να ναι θα χρονίσει το παιδί μου)... Μερικές φορές το απολαμβάνω, καθώς πλέον έχει αρχίσει τα φιλιά κ τις αγκαλιές συνειδητά κ συνεχόμενα... (μόνο σε μένα... :tongue:), άλλες φορές ναι το παραδέχομαι με κουράζει... αλλά μικρά μωρέ είναι ακόμα... εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το απολαύσουμε τώρα καθώς γρήγορα γρήγορα θα μεγαλώσουν κ δε θα θέλουν ούτε φιλιά ουτε αγκαλιές... ( κ θυμηθείτε με δε θα αργήσει αυτή η ώρα)...

Χθες εγώ για πρώτη φορά τον άφησα 1 ώρα κ κάτι με τον μπαμπά για να κάνω νύχια... γύρισα κ τους βρήκα κ τους δύο να κοιμούνται... Το βραδάκι είχαμε να πάμε σε ένα κρεβάτι... κ εκεί το καημένο ζαλιστηκε με τον κόσμο... κ όλο έκλαιγε κ όλο τη μαμά ήθελε...

Αυτά τα λίγα κ γρήγορα από εμάς...

φιλάκια πολλά σε όλες κ κουράγιο μάνες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον να οργανωθουμε???? Νικολινα και γκεο εσεις μπορειτε για συναντηση εν μεσω μετακομισεων?

Μπλουμακι ελα κι εσυυυυυυυυυυυυυυ Σαββατο 23 Ιουλιου? (Λεω εγω απο τωρα.... βασικα και νωριτερα οποτε θελετε)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέραααα!!!

Blumaki ξινές σας βγήκαν οι διακοπες γμτ!!

Ο δικός μου παραείναι ανεξάτηρτητος, θα αρχίσω να ανησυχώ στο τέλος...ενταξει καμιά φορα αν τον κραταει άλλος κάνει μια ψιλογκρινίτσα να τον πάρω εγω αλλά όχι πάντα.

Η καλύτερη του είναι να κοιμάται με τον μπαμπά του πάντως χαχααχααχ, του ψιθυρίζει παραμύθια στο αυτί και κοιμάται αμέσως.

Εν τω μεταξύ έχει αρχίσει να γίνεται ταρζανάκι...θέλει όλη την ώρα να είναι όρθιος και να κάνει οτι περπατάει χαχαχαχαχα....ξεμεσιαστήκαμε!!! Και όλη την ώρα χοροπηδάει σαν κατσίκι!! Πάνε οι ησυχες στιγμές χαχαχαχαχααα.

Τον κουρέψαμε και του τα κάνω καρφάκια με λεμόνι

c2Gbp2.png

καλησπεραααααααα,μπλουμ περαστικα στα μικρουλια...

κι εμενα εκανε δυο μερες διαρροιες αλλα σιγουρα δεν ειναι κρυωμα γιατι δεν ειναι συνεχομενες και ποτε ειναι πιο υδαρη και ποτε πιο λιγο,το θεμα ειναι οτι κανει κακακια τις τελευταιες μερες στον υπνο του με αποτελεσμα να συγκαει ....

νικολινα δικιο εχεις ας το απολαυσουμε τωρα γιατι μετα θα μας γραφουν.....

76IGp3.png

επισης να πω οτι ετοιμαζω παρτακι για τα γενεθλια του και θελω ιδεες για φαγητα ευκολα και γρηγορα...

εγω εχω σκεφτει κεφτεδακια,σουφλε,πατατοσαλατα,μακαρονοσαλατα,τυροπιτακια....

76IGp3.png

επισης να πω οτι ετοιμαζω παρτακι για τα γενεθλια του και θελω ιδεες για φαγητα ευκολα και γρηγορα...

εγω εχω σκεφτει κεφτεδακια,σουφλε,πατατοσαλατα,μακαρονοσαλατα,τυροπιτακια....

το έχω το θέμα. Σου δίνω ιδέες.

1. έχω συνταγή για ζύμη πίτσας σουπερ σπεσιαλ και αν δεν θες να φτιάξεις το ζυμάρι πάρε της πλισπουρι.

2. διαχρονικά και all time classic τα τριγωνάκια σάντουιτς με διάφορα μέσα.

3. επίσης για τους μεγάλους είναι ωραίο και το χοιρινό κρασάτο ή ρολο κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο

4. μανιτάρια γεμιστά με τυρί

5. λουκανικάκια κοκτέιλ τηγανιτά

6. κοτόπιτα όπου μπορείς να έχεις φτιάξει τη γέμιση απο την προηγούμενη (επίσης έχω καλή συνταγή)

αυτά αν σκεφτώ άλλα σου λέω

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...