Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα, κοριτσια ευχαριστω για το αρθρο του παπαβεντση που βαλατε στο φουμπου, ηρθε την πιο καταλληλη στιγμη, τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο και με τον μπεμπη αλλα και μτ τον χαμπι....τεσπα υπομονη.....5 χρονακια ακομα χαχαχαχαχαχαχα

Γκεο σε ζηλέυω που πας Χαλκιδα....ειανι ομορφα να ζεις εκει αφου πλεον με τον προαστιακο πηγαινοερχεσαι Αθηνα πανευκολα....ανετα θα ζουσα εκει....

(γιατι ειαμι παιδι του κεντρου εγω δεν θα μπορουσα να την αποχωριστω εντελως την πρωτευουσα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνά μου για αυτό το έβαλα για να υπενθυμίζω κ εγώ στον εαυτό μου τα οφέλη του κ να ξεχνάω (αν ξεχνιουνται) τα μειονεκτήματα... Υπομονή... (εγώ βέβαια δε νομίζω να φτάσω τα 5 αλλά ίσως τα 2... έως τώρα έλεγα 1 αλλα πλησιάζει)... Και μιας κ το ανέφερα, για πείτε πότε μαθαίνουν να πίνουν μόνα τους από το ποτήρι?

Έπίσης, ξέχασα να σας πω ότι φαίνεται ήδη το 9ο δόντι (κ πρώτο τραπεζίτη) κ αρχίζει ήδη να βγαίνει το 10ο...

Αααα κ Αθηνάαααα κ εγώ το κατέβασα το picasa... τέλειο όντως...

Φιλιά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Nikolinaaaaaaaaa καλεεεεεεε 5 εννοουσα που θα ξυπνανε ακόμα, σιγα μην θηλαζω εως τα 5 απαπαππαπαπαπαπαπαπ ουτε να το σκεφτομαι...

Τα 2 ειναι ιδανικα, αλλα και το 1 ετος ειναι σουυυυυυυυυυυπερ και το πετυχαμε....εγω σε αυτον ελεγα 1,5 χρονων να τον σταματησω, να βγει και ο χειμωνας δηλ για τις ιωσεις, αλλά μετα σκεφτομαι οτι και η Ειρηνη θηλασε 2 και λεω να μην τον αδικησω...ειδικα μιας και δεν του εχω κάνει εμβολια, επιβάλλεται κατα καποιον τρόπο...η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει καπως γιατι θηλαζω με ενα διαλειμα 7 μηνων μονο, απο τον γεναρη του 2008!

Ι want my boobs (ετσι γραφεται?) back!!!!!!

Τεσπα, βλεποντας και κανοντας γιατι μετά θηλαζουν πολυ λιγοτερο μπορει και 2-3 φορες τη μερα αν κοψουν τα βραδυνα...

Επισης σημερα μιλουσα με μια μαμα στην παιδικη χαρα και ελεγε οτι σταματησε τον θηλασμο τωρα που ειναι 13 μηνων(τελειως , αποθηλασε) αλλα παρολαυτα.....ξυπναει 3445 φορες.....

τεσπα τι να γινει, γερα να ειναι κι ας σκουζουν ολο το βραδυ

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε...τα μπουμπουκια σας????

εμεις ειμαστε μια χαρα,ο μικρος καθε μερα κανει ολο και περισσοτερα βηματακια μονος του και πλεον πινει το γαλα μονος του και επισης απαραιτητως καθε μεσημερι θελει να τρωει και μονος του...(συνηθως του βαζω λιγο απο το κρεας σε κομματακια και τρωει αλλα οταν αρχισει να βαριεται αρχιζει να τα πεταει)

εμεις δοντια τιποτα ακομα,αντε να δουμε....και ειναι πρησμενα τα κατω αλλα τιποτα

ααα και τον κουρεψα,ξεσηκωσε και ολο το χωριο και δεν καθοτανε και ειναι ολο ψαλιδιες σαν τραγακι ειναι τωρα

αυτα τα νεα μας

76IGp3.png

Nikolinaaaaaaaaa καλεεεεεεε 5 εννοουσα που θα ξυπνανε ακόμα, σιγα μην θηλαζω εως τα 5 απαπαππαπαπαπαπαπαπ ουτε να το σκεφτομαι...

:tongue: χαχαχα... είπα κ εγώ....

Τα 2 ειναι ιδανικα, αλλα και το 1 ετος ειναι σουυυυυυυυυυυπερ και το πετυχαμε....εγω σε αυτον ελεγα 1,5 χρονων να τον σταματησω, να βγει και ο χειμωνας δηλ για τις ιωσεις, αλλά μετα σκεφτομαι οτι και η Ειρηνη θηλασε 2 και λεω να μην τον αδικησω...ειδικα μιας και δεν του εχω κάνει εμβολια, επιβάλλεται κατα καποιον τρόπο...η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει καπως γιατι θηλαζω με ενα διαλειμα 7 μηνων μονο, απο τον γεναρη του 2008!

Ι want my boobs (ετσι γραφεται?) back!!!!!!

Τεσπα, βλεποντας και κανοντας γιατι μετά θηλαζουν πολυ λιγοτερο μπορει και 2-3 φορες τη μερα αν κοψουν τα βραδυνα...

πότε εννοείς μετά? Άλλη μία ερώτηση που ήθελα να κάνω... Εμένα τον τελευταίο μήνα, ενώ τρώει καλύτερα από πριν, θέλει να θηλάζει ειδικά μετά το μεσημεριανό κ πολλές φορές κ μετά το πρωινό... Το απογευματινό τον καλύπτει... (ενώ είναι πιο ελαφρύ... τεςπα)

Επισης σημερα μιλουσα με μια μαμα στην παιδικη χαρα και ελεγε οτι σταματησε τον θηλασμο τωρα που ειναι 13 μηνων(τελειως , αποθηλασε) αλλα παρολαυτα.....ξυπναει 3445 φορες.....

τεσπα τι να γινει, γερα να ειναι κι ας σκουζουν ολο το βραδυ

Κ εγώ αυτό σκέφτομαι, ότι στον αποθηλασμό, θα έχω περισσότερη γκρίνια κ πιο πολλά ξενύχτια μέχρι να συνηθίσει...

απο ποτηράκι εννοεις να πινουν γαλα? συνηθως 15-18 μηνων ξεκινανε...πριν δεν τους αρέσει...

Ωραία λοιπόν... αν τα καταφέρω θα περάσει κατευθείαν στο ποτηράκι για το γάλα του...

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε...τα μπουμπουκια σας????

εμεις ειμαστε μια χαρα,ο μικρος καθε μερα κανει ολο και περισσοτερα βηματακια μονος του και πλεον πινει το γαλα μονος του και επισης απαραιτητως καθε μεσημερι θελει να τρωει και μονος του...(συνηθως του βαζω λιγο απο το κρεας σε κομματακια και τρωει αλλα οταν αρχισει να βαριεται αρχιζει να τα πεταει)

εμεις δοντια τιποτα ακομα,αντε να δουμε....και ειναι πρησμενα τα κατω αλλα τιποτα

ααα και τον κουρεψα,ξεσηκωσε και ολο το χωριο και δεν καθοτανε και ειναι ολο ψαλιδιες σαν τραγακι ειναι τωρα

αυτα τα νεα μας

Χαπάκι... με γεια τα μαλλάκια... κ εγώ τον κουρεψα... την πρώτη φορά τον είχα κάνει καλά... τώρα όμως που πήρα θάρρος κ είπα να τα πάρω λίγο παραπάνω... τα έκανα χάλια... χιχιχιχι... δεν πειράζει όμως... μακραινουν γρήγορα... :tongue:

κ εμένα αρχισε να θέλει να τρώει μόνος του, αλλά όχι πάντα... όποτε βαριέται κ όποτε στην ουσία δε θέλει να φάει παίρνει το κουτάλι, τρώει λίγο κ μετά τα ανακατεύει, ή μας ταΐζει...

Στελλίτσα που εισαι? Ήθελα να σε ρωτήσω τι έγινε με το βιβλίο σου? Φιλάκια στη μικρή σου...

Geo τι τέλεια που θα είστε στην Χαλκίδα... τέλεια... όποτε πηγαίνω στο χωριό (Β. Εύβοια) θα σου τηλ αν μπορουμε να συναντιόμαστε, έστω κ για λίγο ... καθώς περνάω από Χαλκίδα... Να μου φιλήσεις το μπεμπόνι σου το όμορφο...

Αλήθεια πότε θα τα ξαναπουμε ??? Για πείτε? Να είμαστε όμως πιο πολλές... Για να αρχίσουμε τις παρουσίες... Εμείς κ εμείς μείναμε....:(

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

:lol::lol::lol::lol::lol:

πςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

αυτα τα νεα μας

με γεια το κούρεμα!!!

νικολ μεγειά και το δικό σας!!

λέω κι εγω να τον κουρέψω...θα δω

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες, εμείς χθες επιστρέψαμε και η μικρή είναι μέσα στη καλή χαρά που βλέπει τα πράγματά της. έχει και αυτή επισήμως 8 δόντια και άλλα 4 έτοιμα να βγούνε. τελικά πήρα τα βαπτιστικά από τη lapin μου άρεσαν πιο πολύ, το σταυρό τον σχεδίασα εγώ και μας τον φτιάχνει ένας φίλος χρυσοχόος, όχι να περιαυτολογήσω αλλά είναι απλά τέλειος.

Χαπάκι τον βρίσκω πολύ προχο τον γιό σου, που να βγάλει και δόντια.

Με γεια τα κουρέματα.

Αθηνά υπομονή.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Σας διαβάζω τακτικά, αλλά έχω πήξει στη δουλειά αυτές τις μέρες και ούτε λίστα για τα ψώνια δεν προλαβαίνω να γράψω...

Νικολίνα μου, το βιβλίο θα βγει Οκτώβριο-Νοέμβριο, θα ενημερώσω μόλις ξέρω λεπτομέρειες, οπωσδήποτε!

Εμείς έχουμε κολλήσει στα δύο δόντια, αλλά τρώει αρκετά πράγματα άλιωτα, ευτυχώς γιατί βαρέθηκα με το μούλτι. Χθες έφαγε και την πρώτη της κουταλιά γιαούρτι χωρίς να κάνει εμετό -τρομερό κατόρθωμα!

Εγώ σκέφτομαι τον Αύγουστο που θα έχω άδεια και θα μπορώ να ξενυχτήσω μερικά βράδια να της κόψω το νυχτερινό θηλασμό. Για τους υπόλοιπους βλέποντας και κάνοντας. Το θέμα είναι ότι δε δέχεται να πιει γάλα ούτε από μπιμπερό ούτε από ποτηράκι και δεν ξέρω τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να αποθηλάσω σιγά σιγά από Σεπτέμβριο, γιατί το χω πολλή ανάγκη να μπορεί να μένει κανένα βράδυ στους παππούδες το χειμώνα. Αλλά θα δούμε.

Για συνάντηση, αν κανονίσετε κάπου κοντά σε μετρό εγώ είμαι μέσα!

Προς το παρόν επιστρέφω στη δουλειά...

Φιλιά σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

κοριτσια λιωνουμε,πολυ ζεστη και το αντρακι μου ζοριζεται ....

μπορειτε να μου εξηγησετε κατι αφου 9,5 μηνες κοιμοτανε μονος του τωρα γιατι θελει αγκαλια και κουνημα...πως θα του το κοψω???????οτι δεν του εκανα οταν ηταν βρεφακι τα κανω τωρα για να κοιμηθει

ντιμ η αληθεια ειναι οτι εχω γλυτωσει απο το μουλτι...και στα φρουτα πλεον....μονο οταν δεν φαει αυγο του φτιαχνω φρουτοκρεμα...αν ομως φαμε αυγο του δινω το πορτοκαλι και πινει και ενα ακομα φρουτο και τρωει κομματακια...και πιστευω οτι βοηθησε οτι ξεκινησα πολυ νωρις να του δινω να τρωει μονος του,οπως τυρι ,ψωμι κι ετσι εμαθε να μασαει....

76IGp3.png

τι καλά χαπάκι...ο δικός μου να δω ποτε θα μασησει!! Του τα δίνω πατημενα με το πιρουνι τα φαγητα, τις περισσότερες φορές, αλλά σα να τον αηδιάζουν τα κομματάκια και δεν τρωει εννοείται την ποσότητα που τρώει με τα αλεσμενα...τεσπα θα προσπαθησω περισσότερο

c2Gbp2.png

αμ δεν αηδιαζει ετσι εκανε και ο δικος μου,επειδη εχουν συνηθισει να τρωνε αλεσμενα παει να το κατεβασει κατευθειαν αλλα καταλαβαινει οτι δεν μπορει και το κανει αυτο για να φερει την τροφη μεσα στο στομα...κι εννοειται κι εμενα δεν ετρωγε το ιδιο(σχεδον καθολου) αλλα πλεον τρωει κανονικα οπως ετρωγε τα αλεσμενα ,μη σου πω και λιγο παραπανω....αν συνεχισεις θα συνηθισει και σε λιο καιρο δεν θα εχετε κανενα προβλημα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...