Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω ολες

ευχομαι ολες να παρετε τετοια χαρα απο τα νινακια...

ζουζουνελ,κ παλι καλο κουραγιο.....μακαρι ολα να πανε καλα...θετικη ενεργια κ απο δω...

αντε ολες μαζι κοριτσια...........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Ετσι ετσι να βλεπω σελίδες να γεμίζουν!!! Επιτελους πηρε φόρα το καφέ!!!!

Εμενα η μικρή ειπε μπαμπα πρωτη φορα πολυ νωρίς κοντα 8 μηνων και καθε φορα που τον εβλεπε το ελεγε ολο ναζι...εμενα τιποτα...τελικα το ειπε 11 μηνων σαν τον Γιωργάκη σου! Στην αρχη κιολας ελεγε μαμαμα, τρεις φορές αλλα ενταξει το διορθωσε...

Τώρα ξερετ πως με φωναζει καμια φορα? Μανού! Αργκο, απο το μανουλα! χαχαχαχα

Η λεει "Μανούλα, μανουλαααααα, που εισαι??? Μανού? "

Λία μου πολυ χαρηκα που λες τα σοβαρότερα τα αποκλεισατε. Στελνουμε κυματα θετικής ενεργειας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα!!!

Εκτος απο ενα θεματακι που εχω με τον σιδηρο, πηρα το χαπακι το πρωι και μετα απο λιγο το εβγαλα κιολας.

Αχ κι εγω θελω να ψωνισω αλλα αμα δεν σιγουρευτω τι ακριβως ειναι, δεν παιρνω τιποτα.

Υπομονη αλλο ενα μηνα και θα μαθω.

Κι εγώ τα ίδια ακριβώς, αν και τα περισσότερα τα έχω, οτι ψωνίσω θα είναι λογω άλλης εποχης(η κορη μοπυ γεννηθηκε Γενάρη) περιμενω να δω στην Β επιπεδου...

Και με τον σιδηρο, κι εμενα μου πεφτει βαρυ...Ολυμπια ρώτα μηπως στον αλλάξουν...Υπαρχουν και αμπουλες, ή σιροπια νομίζω... Απλά εμενα μονο αυτος με πιανει κι εχω κιόλας 34,4 αιματοκρίτη...που θα φτάσει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

κι εγω ειχα μεγαλο θεμα με το σιδηρο (οπως η ολυμπια) κ κατεληξα μετα απο 3 εγκυμοσυνες στο gynotradyferron που εχει κ φολικο (οποτε γλιτωνω ενα χαπι) κ ειναι ευπεπτο κ δε δημιουργει δυσκοιλιοτητα.....

γαλατ,εσυ ειχες ρωτησει αν θυμαμαι καλα πως προετοιμασα τα παιδια για τον ερχομο του μωρου...λοιπον,απο μολις αντιληφθηκα την εγκυμοσυνη (ακομα κι οταν ηταν μικρα κ δεν καταλαβαιναν) αρχισα να μιλαω για το μωρακι που εχει η μαμα στην κοιλια κ θα βγει οταν θα ειναι αρκετα μεγαλο κ θα παιζουν μαζι...δεν ξερω πως εγινε,αλλα σε ολη την εγκυμοσυνη μου χαιδευαν την κοιλια.οταν γεννηθηκε το μωρο,τη μερα που επεστρεφα απο το μαιευτηριο εφερα μαζι με το μωρο στο σπιτι ενα μεγαααλο δωρο,απο το μωρακι,ετσι το πηραν με καλο ματι...μετα ελεγα συνεχεια "ελατε να βοηθησετε να ταισω/αλλαξω/κανω μπανιο το μωρο".

ποτε δεν ειπα φρασεις του στιλ "δεν μπορω τωρα,εχω να ταισω το μωρο",κι ας ειχα καποιες φορες αγκαλια κ τα τρια...σιγα σιγα αυτονομησα το μεγαλυτερο με φρασεις οπως" εισαι ο μεγαλος αδελφος,τωρα μπορεις να πιεις μονος το γαλα" κλπ,κ παρολο τον αυτισμο,πετυχε κ δεν ειχα ιδιεταιρο προβλημα...εννοειται οτι εχουμε ζηλεια κ ξυλο μεταξυ τους,κυριως για τα παιχνιδια,κ κυριως λογω της τασης του δημητρη να θελει ο,τι παιχνιδι πιανει η βενετια στα χερια της,αλλα ενταξει...ποτε δεν εχω δει ζηλεια για την αγκαλια της μαμας κλπ

με τον ιδιο τροπο εχω καταφερει να μη ζηταν αγκαλια,λεγοντας οτι τωρα που η μαμα εχει το μωρακι στην κοιλια,μπορειι να σε σηκωσει μονο οταν ειναι καθιστη στον καναπε.

δεν εχουν μαθει στα χερια εξ αλλου,λογω του οτι συνεχεια ειμαι εγκυος,οποτε εχουν συνιθισει...

δεν ξερω βεβαια τι θα γινει οταν θηλαζω (κ γι αυτο λεω οτι μαλλον θα καταφυγω στο θηλαστρο),παντως δουλεψε σ εμενα το συστημα αυτο μια χαρα.......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Καλησπέρα!

Σήμερα πάλι απεργια και τα σχολεία κλειστα!

Λία μου σου ευχομαι καλά αποτελέσματα. Πότε θα είναι έτοιμα?

nano μέσα απο τη καρδιά μου να πάνε ολα καλά!

Κ εγώ περιμένω τη β-επιπέδου να βεβαιωθώ για το φύλλο, γιατί αν είναι κοριτσάκι δεν έχω τιποτα. Ολα γαλάζια είναι...

καλησπερα...αυριο μαλλον θα εχω τα βασικοτερα...θα δουμε,νιωθω αρκετα καλυτερα....

εγω θα πρεπει ν αγορασω τα παντα,μιας κ το τεταρτο δεν ηταν στο προγραμμα κ τα εχω δωσει ολα....

κοριτσια κ η κατερινα2009 εχει θεματακι,ας της ευχηθουμε κι εκεινης καλο αποτελεσμα στην αμνιο που θα κανει...

ασε μ αυτη την απεργια................

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εύχομαι κι εγώ πολύ πολύ καλά αποτελέσματα σε όλες!

Πήρα κι εγώ σήμερα τα δικά μου κι έχω μια ερώτηση (βλέπω ότι πολλές είστε...βετεράνοι και είπα μήπως ξέρετε): είχε ποτέ καμία πιο χαμηλό ζάχαρο από το κανονικό; Κάτω από 70 δηλαδή; Διάβαζα στο ίντερνετ ότι κι αυτό δεν είναι καλό σημάδι και ανησύχησα λίγο... Έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο στις 31 κι έλεγα να μην την πάρω ως τότε να τη ρωτάω...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

2061713o2lb8wh1d0.gif

Καλημέρα εγκυούλες!

stellunak δεν γνωρίζω κάτι για το χαμηλό ζάχαρο, αλλά καλό θα ήταν να κάνεις μια ερώτηση στην γιατρό σου. Μέχρι τις 31 που θα πάς είναι αρκετός καιρός.

Λία μου είχες κανα νέο απο την μαγνητική?

z4b99ee8d38b41.gif

έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα πρωί πρωί, 3 σελίδες γεμίσατε! καλέ τι έχασα!

Ένα καλώς ήρθατε κατ' αρχήν στα καινούργια κοριτσάκια που εμπλούτισαν την παρέα και την λίστα μας :-D

1.mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

2.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ

3.katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ

4.giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ

5.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 – ΙΑΣΩ - ? φύλλo

6.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ?? ΚΟΡΙΤΣΙ

7.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

8.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 – ΙΑΣΩ - μάλλον κορίτσι

9.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

10.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - μαλλον αγορι

11.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) – ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

12.zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ?

13.v@sso ΠΗΤ 23/08/2010- ΑTΤIKO - μαλλον αγορι (με καισαρικη στις ??/8/2010)

14.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ -ΑΓΟΡΙ

15.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι (με καισαρική ??/08/2010)

16.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

17.nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 -

18.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΤΡΙΔΥΜΑ

19.stellunak - ? - ? - ?

M4B1p3.pngQIghp3.png

Να σας πω τα νέα μας μια και πήγα στον γιατρό εχθές!

Το bebe ψήλωσε, έφτασε ολόκληρη σχεδόν 20 εκατοστά! και από βάρος περίπου 183-202 γραμμάρια! Η καρδούλα χτυπούσε με 152 χτύπους. Όλα καλά και φυσιολογικά και από τις υπόλοιπες μετρήσεις που έκανε ο γιατρός. Είχε τα χεράκια της μπροστά στο πρόσωπο και όταν πρωτοακούμπησε τον υπέρυχο το δαχτυλάκι της ήταν σαν να έδειχνε κάτι! Μετά γύρισε και δεν μπορούσαμε να την βγάλουμε μια καλή στάση αν φας ολόκληρη και την βγάλαμε μπρούμυτα και με το κεφάλι προς τα κάτω.

Στην 23 εβδομάδα μου είπε να πάω για την Β- Επιπέδου, οπότε θα πάρω να κλείσω ραντεβού.

Και τα νέα της μαμάς, όπου μια χαρά τα πάω τώρα, κάτι πονάκια που και που αλλά ξέρω τώρα ότι δεν είναι τίποτα. Μου έδωσε να κάνω τυπικές εξετάσεις αίματος και ούρων και μου ξεκίνησε σίδηρο, φυλικό και ασβέστιο.

Περίπου στην 25 εβδομάδα θα κάνω την καμπήλυ ζαχάρου.

Επίσης έχω να σας πω ότι έχω κάνει μια κοιλάρα από εδώ μέχρι.........ουυυυυυυ πρώτα εμφανίζετε η κοιλιά μου και μετά εγώ, αφού και στον γιατρό έκανε εντύπωση για τον μήνα που είμαι τόση κοιλιά.....που θα φτάσει μου λέτε??? και έλεγαν ότι στην Έλλη είχα πολύ κοιλιά. Αφού έτυχε να είμαι την ίδια περίοδο έγκυος με την πρώτη και λέω εντάξει έχω ρούχα αλλά ειλικρινά ανοίγω την ντουλάπα και δεν ξέρω τι να βάλω.....κάθομαι και την χαζεύω σαν να ήταν βιτρίνα icon_rolleyes.gif

M4B1p3.pngQIghp3.png

Μπου μπου μου ωραία τα νέα σου! Μεγάλωσε το νινί. Οσο για την κοιλιά αφου είναι 2η εγκυμοσύνη το σωμα ανοίγει αμέσως! Και εγώ την κοιλιά που έχω τώρα την είχα 7 μηνών στο 1ο. Επίσης έχω πάρει ήδη 5 κιλά. Στην 1η εγκυμοσύνη προσεχα πολύ την διατροφή μου, τώρα είπα να το απολαυσω...:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...