Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

το era test συνήθως το συνδυάζουν με την υστεροσκόπηση, σαν το μικροβίωμα. είναι ακριβό πολύ και εμένα στο κέντρο που ήμουν μου είχαν πει πως το δείγμα το πάνε Ισπανία. Δεν ξέρω αν όλα πάνε εκεί. 

Ναι καθαρά χωρίς φάρμακα. Επίσης, αν έχεις το tripple line και αύριο, εγώ θα το ρίσκαρα για φρέσκο κύκλο, δεν έχεις να χάσεις κάτι πέρα από λεφτά. Και δεν ενοούσα για την δική σου ποιότητα. Καθαρό ωάριο χωρίς φάρμακα, αντιδρά το ίδιο (η εξέλιξη) με τα ωάρια που έχεις πάρει και με φάρμακα. Νιώθω ότι τσάμπα το παίρνεις όλο πάνω σου. Το ότι ο γιατρός σου δεν πιστεύει στις βιταμίνες τι φάση; Για το d3. Ω3, έχει αποδειχθεί ότι είναι ζωτικής σημασίας. Δεν είναι τυχαίο που τα παίρνουμε και σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εδώ το Ω3 βοηθάει στην όραση, το d3, αν ανεβάσεις τα επίπεδα σου, λάμπει το πρόσωπο σου. Κουλά πράγματα λέει ο γιατρός σου. Επίσης, από τον τρόπο που γράφεις μου φαίνεσαι μορφωμένη κοπέλα. Έχουμε την πληροφορία στα χέρια μας, εκμεταλλεύσου την και μην περιορίζεσαι στα λεγόμενα του. 

3 πτυχία έχω αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση αρχίζω να τα χάνω, είναι άλλο level η πίστα αυτή. Ήμουν διατεθειμένη να πάρω αυτό το ρίσκο αλλά μου είπε να κόψω τα φάρμακα. Βέβαια εγώ τα πήρα μαζί μου γραφείο για παν ενδεχόμενο.  Επέμενα στο τηλ να το προχωρήσουμε αύριο αν γίνει βλαστοκύστη το σημερινό κ έλεγε πως είναι ρίσκο. Αν και ο γιατρός δε σε υποστηρίζει σε αυτή την απόφαση πως να πάρεις θάρρος ;

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Ναι μπορείς να το κάνεις ώστε να μην σε προβληματίζουν οι μέρες της εμβρυομεταφορας. Επίσης με το ερα τεστ νομίζω βγάζουν αποτελέσματα Κ για τους γαλακτοβακιλλους οπότε θα δεις Κ μια επανάληψη τι γίνετε Κ εκεί πέρα.  

Α πολύ καλό αυτό γιατί είδα μια αγωνία για το αν λύθηκε το θέμα με το μικροβιωμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα!!

ευχαριστώ dimaki!

galat δεν έχεις και άδικο αλλά προσωπικά έδωσα ρεσιτάλ μαυρίλας όλο το χειμώνα οπότε δε με παίρνει αλλο, αν αφεθω θα με κλαίνε οι ρέγγες χαχααχαχ

c2Gbp2.png

Dimάκι το κλείσαμε δε λες τίποτα...

Am με το καλό... καλή βουτιά... :D

Galat μην έχεις τις μαύρες σου... έχουμε ακόμαααααα....

Εγώ είχα έναν παροξυσμό προχθές... φρίκη το βράδυ... ούτε να ξαπλώσω δεν μπορουσα.... Για κολλικός φαίνεται, θα πάω για ένα υπέρηχο νεφρού κ βλέπουμε...

Κατά τα άλλα τα ίδια... ο ιδιοκτήτης μας κοροϊδεύει κ πάλι αρχίσαμε να ψάχνουμε για σπίτι... :( οπότε όπως καταλαβαίνετε, τρέχω κ εγώ...

Φιλάκια σε όλους

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια!!

Νικόλ, κοίταξε το να είσαι σίγουρη και σπίτι βρείτε άλλο να ησυχάσετε!!

Προβλέπω μεγάλο κλάμα αυριο χαχαχαχαχαχ ούτε πανα δε θέλει να του αλλάζουμε....σκέψου τι θα γίνει με ρουχα, εσωρουχα κτλ απαπαπαπαπ

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο εμένα. Η μικρή είναι μια χαρα και όπου να ναι θα σκάσουν και τα καινούργια δοντάκια της. Έχω δήλιμμα με τα βαπτιστικά έχω βρει δύο σετ το ένα είναι πιο σικ και το άλλο πιο παιχνιδιάρικο και δεν ξέρω πιο να διαλέξω.

Αθηνά υπομονή γιατι μας περιμένουν πραγματικά πολύ δύσκολες μέρες.

Νικολίνα ατσου πονάει η πέτρα στα νεφρά. Βρες ένα άλλο σπίτι και με σαφώς καλύτερο ιδιοκτήτη (χαχαχα όλα εύκολα τα έχω)

Am θα κάνετε και τραπέζι μετά τη βάπτιση;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Αμ καλή βουτιά αυριο!!!! Περιμένουμε νέα και φωτό!

Ντιμ, εμενα δεν μου αρεσει πολυ το φορεματακι, το κουτι πλακα εχει!!!! μη με παρεξηγησεις ,ε??? θελεις να ειναι ταιριαστο με το θεμα "φραουλίτσες" ? αν ναι, τοτε οκ

Αλλα γενικώς μην το ψαχνεις και πολυ 1-2 φορές θα το φορέσει, ο σταυρός ειναι αυτός που μένει.....

eNeap2.pngTSzHp3.png

θα τους παρουμε αυτό

41EyhXV1WtL._SL500_AA300_.jpg

:lol::lol: για να γελάσουμε και λίγο (πλάκα πλάκα το ψιλοσκέφτομαι:cool:)

χαχαχαχαχαχα,αμ δεν παιζεσαι!!!

καλημερα κοριτσια μου,εμεις δεν εχουμε ιντερνετ (μπηκα απο τη μανα μου τωρα),ειμαστε σε φαση μετακομισης για Χαλκιδα (Λιγο πιο εξω)..

κ εμας εχει πεσει ουκ ολιγες κατω..κλαααααααμα εγω...

τωρα τελευταια λεμε κανονικα μαμα,μπαμπα,πλυ (πολυ) οεο (ωραιο)=πολυ ωραιο, και συνεχεια λεει ΝΑΙ,XAXAXXAXAXAXxaxaxaxax

αμ να σας ζησει ο νεοφωτιστος....!!!

ντιμ τελειο το φορεματακι,μ'αρεσει πολυ...

νικολινα κι εμας ετσι εκανε ο ιδιοκτητης ολο το εφτιαχνε αλλα ποτε δεν μας το εφτιαξε οποτε κι εμεις φυγαμε...

76IGp3.png

Am να σας ζήσει κ με το όνομα.... για θύμισέ μου..... Γιωργος είπαμε?

Dimάκι ωραίο το φόρεμα κ το κουτί... αλλά κ εγώ θα συμφωνήσω με την Αθηνά, στο σταυρό να δώσετε περισσότερο βάρος...

Εμείς ακόμα ψάχνουμε σπίτι... κ δεν παίζει τίποτα καλό σε καλή τιμή... κ έτσι που πάμε θα χάσουμε κ όλα μας τα μπάνια ... μία με το σπίτι, μία με γάμους πάνε τα σκ μας...

Όσο για το νεφρό θα μάθω αν θα ζήσω κ άλλο ακόμα την Πέμπτη... έκλεισα ραντεβου... για να δουμε...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!! Να χαίρεστε κι εσείς τα μπεμπάκια σας!!

Γιώργος το ονοματάκι μας!

Πολύ ωραία ήταν, ήρεμα, χωρίς πολυ κόσμο, ο μικρός τελικά έκλαψε ελάχιστα,λίγο στη βουτια και λίγο στο ντύσιμο, όχι σπαρακτικά πάντως χαχαχαχα (περιμενα να γίνει πανικός αλλά καλά τα πήγε).

Να ρωτήσω κάτι....εκτός απο το adobe για τις φωτο στον υπολογιστή, ποιο πρόγραμμα μπορώ να κατεβάσω δωρεάν???

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...