Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας, μάνες!

Χαπάκι, ψυχραιμία, έχω καταλήξει πως είναι βιονικά:)

Εμείς γυρίσαμε από το δεύτερο τριήμερο του καλοκαιριού (άλλος γάμος) και θέλω να ελπίζω ότι ως εδώ ήταν, τα τριήμερα με μωρό δεν παλεύονται.

Εμείς όσπρια τρώμε εδώ και ένα μήνα, άλλο που δεν της αρέσει η φάβα, φακές και ρεβίθια τρώει μια χαρά. Αλλά αβγό από το χρόνο, μας είπε. Ό,τι να 'ναι ο καθένας... Αλλά κάοποιον πρέπει να ακούσουμε.

Nano, κουράγιο, μια απ' τα ίδια κι εδώ, χρόνος ούτε για ζήτω.

Σας φιλώ, πάω να κοιμηθώ γιατί αύριο προβλέπεται δύσκολη μέρα...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ωωω....έχεις μεγάλη αποσταση δλδ...

αυτό που έβαλες, με τη μισή προέκταση δε σε καλύπτει, να το παραγγείλεις?

βρηκα και κατι αλλο,θα το δειξω του συζυξ αυριο να μου πει αν μας βολευει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες κ τα νινάκια σας...

Χαπάκι πως είστε? Ελπίζω ότι το ξεχάσατε ήδη το σοκ ε? Μπράβο κ για τα κιλάκια που έχασες... (μόνο εγώ έχω μείνει στα ίδια... γμτ... δε λέω να το ράψω)

Εμείς πήγαμε για το πρώτο μας μπάνιο αλλά δεν τρελαθήκαμε... για να πω την αλήθεια δε μας άρεσε καθόλου... Μάλλον κρύωνε το παιδί κ δεν μπορουσα κ εγώ να του κάνω διάφορα παιχνιδάκια για να ζεσταθεί (καθώς αδιαθέτησα λίγο πριν πάμε για μπάνιο) κ έτσι το απόγευμα που ξαναπήγαμε δε θέλαμε ουτε να την βλέπουμε... Ελπίζω την επόμενη φορά να μας αρεσει...

Am είσαι ήδη καλαμάτα?

Ντιμ έφυγες?

Για πείτε πότε θα ξανασυναντηθουμε?

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλησπερα,θα συνηθισουν και ο δικος μου καθε φορα ξεθαρρευει και πιο πολυ...στην αρχη βεβαια τον αφηνω παντα στην ακρη στο κυμα και παιζει με τα κουβαδακια του και μετα τον σηκωνω και περπαταει και μπαινοβγαινει,μετα τον βαζω σιγα-σιγα μεσα ψιλογκρινιαζει αλλα κανουμε τις βουτιτσες μας και μετα ξαναπαιζει στην ακρη που σκαει το νερο....

αυτη η διαδικασια καθε φορα,αλλα βλεπω καθε φορα μπαινει ολο και πιο μεσα μονος του

76IGp3.png

νικολινα μου απ'ολα τρωω ...ακομα και γλυκα(αλλα οχι συνεχεια) απλα μειωσα αισθητα την ποσοτητα και δεν τρωω ψωμια και τετοια....τρεχω και ολη την ωρα με τον μικρο αφου ολο θελει να περπαταει και καπως ετσι τα εχασα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα. Η μικρή είναι πολύ καλύτερα και από σήμερα έσφιξαν και τα κακά της, αλλά χθες και σήμερα μου κάνει κάτι δέκατα όμως πιστεύω πως θα είναι από τα δόντια. Πήραμε σήμερα και το καινούργιο μας κάθισμα αυτοκινήτου. Αυτές τις μέρες έχει λίγο τρέξιμο γιατί θα μοιράζουμε τα προσκλητήρια στους συγγενείς μου. Η μικρή θα μας βγει τραγουδίστρια, της λες πες μας ένα τραγουδάκι και αρχίζει, επίσης έχω βρει το μπελά μου με τη μπεμπέ λιλί, της το έβαλα μια φορά και από τότε μου δείχνει τον υπολογιστή και γκρινιάζει, εκεί να δείτε χορό που ρίχνει.

Χαπάκι περαστικά στο μουργάκο σου, αχ αυτά τα χτυπήματα πως τα φοβάμαι δε λέγεται.

Στέλλα μου υπομονή.

Αθηνά και εγώ φάβα δεν έχω φτιάξει ποτέ και η αλήθεια είναι πως μόνο που τη βλέπω δεν θέλω καν να δοκιμάσω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Kαλησπέρα κούκλες!!

Εμείς ψιλοτρέχουμε με τα της βάφτισης.

dim καλλιτεχνική φλέβα η μικρή!!!!

νικολ εγώ Σεπτέμβρη θα επιστρέψω χααχααχαχ

Σήμερα είχα πάει τον μικρό στη γιορτή του παιδικου που έχει η θεία μου. Με ξελίγωσε!! Εβλεπε τα παιδάκια να χορεύουν και όοοοοολη την ώρα ήθελε να είναι όρθιος και να χοροπηδάει!!

Οι υπολοιπες που χαθηκατε??

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...