Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμεις απο εκει θα τα παρουμε ελπιζω να εχει και επεκτσεις γιατι απο την κατω μερια πρεπει να καλυψω ολη τη σκαλα γιατι δεν εχει καγκελο στο πλαι και πρεπει να βαλω καισ το πλαι

76IGp3.png

εχει επεkτάσειιιιιιιις

γράφει και διαστασειιιιιιιιιιις

το μελοποιησα

χαπακι μην ανησυχεις ο μπεμπινος ειναι μια χαρα κι εμενα εχει φαει με το κεφαλι πολυ βαρβατε τουμπες αλλααααααα τιποτα(θα δειξει στον μελλον χαχαχαχα)

παω να φτιαξω πρωτη φορα στη ζωη μου φαβα

βοηθεια μας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερααα

Χαπακι πως είσαστε??

Dim τι κανει η μικρή?

εχει επεξτάσειιιιιιιις

γράφει και διαστασειιιιιιιιιιις

το μελοποιησα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παω να φτιαξω πρωτη φορα στη ζωη μου φαβα

βοηθεια μας!

πανευκολη είναι, δεν υπαρχει περιπτωση να μην την πετυχεις

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Ki όμως, κι όμως... εγινε πεντανοστιμη και χυλωσε, αλλα την παραελιωσα στο μουλτι και εγινε σαν πηχτο ζουμι χαχαχαχαχαχα και το εκανα για ολη την κατσρολα , οχι μονο του μπεμπη χαχαχαχ

ο οποιος την σνομπαρε, αλλα μετα εριξε ενα χεθιμο νερουλο με βλεννα οποτε καλυτερα που δεν εφαγε πολυ...

και φυσικα την μοιρα μου την ξερω, του ειχα βαλει υφασματινη πανα......ρε ντιμ τι το τιναζεις λιγο και οκ, εγινε να μην πω.... τα πολλα τα εριξα στη λεκανη, αλλά δεν εφευγαν....μπλιαξξξξξξξ

το ξεβγαλα με το ντουσ και σκατωσα ολη την μπανιερα μετα το μουλιαξα και βλεπουμε... δεν παιζει, απλα δνε παιζει να το ξανακανω ειανι η τριτη φορα που συμβαινει την επομενη πεταμα το πανι, μεχρι να τελειωσουν και να ξαναγυρισω στρις κανονικες

εντωμεταξυ εγω του φοραω υφασματινες γιατι κανει μερα παρα μερα κακα κι τον καταλαβαινω ποτε κανει, αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση!!!!!

τεσπα ουτως η αλλως μου στοιχισαν ελαχιστα 3,5 ευρω τα 3 πανια απο ικεα και 2 αδιαβροχα βρακακια για απο πανω που τα χτυπησα σε σουπερ τιμη απο ιντερνετ 6-7 ευρω το ενα κι εδω τα εχουν 15-20....

Καλό το πείραμα αλλα αν εχεις και 2 παιδια ολίγον χρονοβόρο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα....ο μικρουλης ειναι μια χαρα,ευτυχως...βεβαια χθες ολη νυχτα τον τσεκαρα...

και οπως λεει και η galat θα δειξει το μελλον....

χαρα στην υπομονη σας με τις υφασματινες πανες,εγω δεν προκειται να μπω ποτε σε τετοια διαδικασια....

galat ετσι γινεται η φαβα...ρε κοριτσια εμας ο ντοκ μας ειπε οσπρια μετα τον 15ο μηνα

και τα προσωπικα μου νεα,επιτελους καταφερα να χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης και με περηφανεια πλεον μου κανει μια τζιν φουσκα παλια που ειχα η οποια πριν λιγο καιρο δεν ανεβαινε απο τα μπουτια και πανω...τωρα μου μενει να χασω και καποια προ εγκυμοσυνης και μετα κορμαρα(χαχαχαχα) να κυκλοφορω με τον παιδαρο στην παραλια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω κάθε μέρα τον κοιταζω και αυτό αναρωτιέμαι...αχχχ....τα μωρουλια μας!!

την προηγουμενη εβδομαδα, κατι έψαχνα και βρήκα το τεστ που είχα κάνει, ανατρίχιασα!!

πόσο αλλάζει η ζωή μας και τι ευτυχία μας δίνουν!!

ας παω σε κατι πιο πεζό χαχαχαχαχα

αυγό δίνετε, πως, πόσες φορές την εβδομάδα, ποιά ώρα?

c2Gbp2.png

εγω του δινω απο τον 8ο ....στην αρχη μονο τον κροκο και παντα πριν τη φρουτοκρεμα...του δινω καθε μερα γιατι εχω ντοπια αυγα,αν ειναι εμποριου(τα οποια δεν περνω ποτε )μερα παρα μερα

στην αρχη ξεκινησαμε με ενα κουταλακι απο τον κροκο...(το αυγο το βραζω 3,5 λεπτα)...τη 2η μερα 2 κουταλακια και την 3η 3 μετα ολο τον κροκο

76IGp3.png

αμ τελικα μονο για την πανω μερια της σκαλας πηρα πορτακι,στην κατω δεν ξερω τι θα κανω γιατι δεν εχω που να το στηριξω και πως αφου εχει απο τη μια μερια τοιχο...

πιστευα οτι θα εβρισκα μεγαλυτερες επεκτασεις αλλα δεν ειχε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...