Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Hellooo κοριτσακια μου !!!!!!!!

Πολυ συγκινηθηκα που ειδα φωτο σας!!!!!!!Ειστε κουκλιτσες ολες,μαμαδες κ παιδουδια!!!!!!!ευχαριστω πολυ πολυ που με σκεφτηκατε!!!!!! :)

...κ φυσικα ζηλεψααααα!!!!!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα!!! εχουμε 8 δοντια αλλα μαλλον θα σκασει μυτη κ κανενα ακομα γιατι μια γκρινια την εχουμε αυτες τις μερες....

Περπαταει πιασμενος κ δε λεει να κατσει κατω!!!!!τον ζουλαω για να κατσει!!!!χαχαχα!!!!το ποδι τεντωμα λες κ επαθε αγκιλωση!!!!!!!!

Απο λογακια τιποτα...παπαπα και ντανταντα και καπου καπου πεταει κ κανενα μπαμπα !!!τρωει ολο του το φαγητο (αυξησα τις ποσοτητες που σας ειχα ρωτησει) κ θα φαει κ εμας σε λιγο!!!!

Εκανε κ 3 βουτιες στη θαλασσα αλλα εκλαψε...κρυο το νερακι βρε μανα!!!!!

Φιλια σε ολες!!!!!!!!!

Ευχομαι πραγματικα καποια στιγμη να σας γνωρισω κ εγω απο κοντα!!!!!!!!!!! :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα girls!!

Eμείς φτάσαμε στας εξοχάς και σήμερα θα κάνουμε και το πρώτο μας μπανακι...για να δουμε χαχαχαχα

Ο μικρός χθες φωναζε " Ιμπα Ιμπα" τη σκύλα μας τη Nίμπα χαχαχαχαχαχα......ημουν σίγουρη οτι αυτή θα είναι η πρώτη του λέξη, δεν ακούει και τιποτ'αλλο όλη μέρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

c2Gbp2.png

αχ nikijo δεν εχει μονο το δικο σου παιδι αγκιλωση....εγω και τι δεν κανω για να κατσει ενα λεπτο κατω....αλλα τιποτα αυτος εκει τα ποδια τεντωμενα και η τσιριδα στη διαπασων...

εμενα πλεον σχεδον περπαταει μονος του απλα οταν ξεκιναει θελει να τον πιασεις να νοιωσει σιγουρια μετα ομως μονος του αφηνει το χερι μου...νομιζω απλα δεν εχει ξεθαρρεψει αλλα πιστευω μεχρι τα γενεθλια μας θα πηγαινει σφαιρα..

κι εμενα απο λεξουλες οχι και πολλα....νταντα...τατα(αυτο ειναι το αγαπημενο του)...απα οταν θελει να σηκωθει(αυτη την εβγαλες μονος του ποτε δεν του ειπε κανεις να σε κανω απα)...μπαμπα και μαμα(οταν κλαιει) και το βασικο μαμ....

76IGp3.png

Νικάκι μπραβο, χαίρομαι που εχουμε νεα σας!

Κι εμενα απο λέξεις σταματησε την παρλα εδω κανα διμηνο χαχαχαχαχαχα

τωρα μονο λεει πεπε, παπαπαπαπα και ενα αααακιε, αντεε οταν τσαντιζεται χαχαχαχαχα

αυταααααα

επισης τρελενεται για σκυλακια τα δειχνει σε ο,τι ειδος και μεγεθος υπαρχουν στα βιβλια αλλα και ζωντανα! χαχαχαχαχαχα

Το μπανακι το πρωτο που εκανε ηταν ζεστα τα νερα και ΟΚ ξετρελαθηκε, χτυπουσε το νερό εγλυφε τα χερια του κλπ

το δευτερο πολυ παγωμενα και εκλαιγε κι αυτος και ετρεμαν τα χερια του σαν να ειχε νευρα!!!!

Κι εμενα πια δεν θελει καθολου αγκαλια γκρινιαζει θελει κατω συνεχεια και να πιανεται να περπαταει.... σαν καβουρακι .... καμια φορα αφηνει τα χερια αλλα σκαει με τον πωπό κατω χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το πρώτο μας μπανιο στεφθηκε με αποτυχία χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Το νερό ήταν καλό, αφου μεχρι και ο κρυουλιάρης σύζυγος μπηκε αμεσως....ο μικρός όμως με το που έβλεπε το κυματακι ετρεμε το χειλακι του, κάποια στιγμη ψιλοκρυωνε κιόλας. Γενικά δεν το έχω μάθει και σε ζεστα νερά, το μπανιο του με χλιαρο νερο το κάνει και ποσες φορες του έχω πλυνει τον πωπο με κρύο δε λέγεται.

Θα ξαναπροσπαθησω πάλι αυριο, σημερα φυσαει , θα παμε μόνο στις κουνιες

εμενα πλεον σχεδον περπαταει μονος του απλα οταν ξεκιναει θελει να τον πιασεις να νοιωσει σιγουρια μετα ομως μονος του αφηνει το χερι μου...νομιζω απλα δεν εχει ξεθαρρεψει αλλα πιστευω μεχρι τα γενεθλια μας θα πηγαινει σφαιρα..

τέλεια:D !!!

τωρα μονο λεει πεπε, παπαπαπαπα και ενα αααακιε, αντεε οταν τσαντιζεται χαχαχαχαχα

Αυτο το "άντεεεεε" απο που τους έρχεται??χαχαχαχαχαχ και ο μικρός όλο άντε άντε λέει

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη και αγχωμενη ,μου επεσε ο μικρος την ωρα που παιζαμε και χτυπησε στο κεφαλακι του.....δεν το πιστευω πως εφυγε απο τα χερια....και κλασσικα μετα εκλαιγα κι εγω μαζι με το μωρο.....ελπιζω να μην παθει κατι...

76IGp3.png

αχχχχ μωρε χαπάκι μου:-( μη στενοχωριέσαι, πάρε μια αγκαλίτσα

κι έμενα προχθές πήγα να τον ανασηκωσω μές στον ύπνο μου γιατί χαζοέκλαιγε για νερό και δεν τον κράτησα καλά και χτυπησε το κεφάλι στα κάγκελα με δύναμη, ασε ταράχτηκα....συμβαίνουν αυτά, τι να πρωτοπροσέξουμε...και τώρα ειδικά που άρχισε να περπατάει ετοιμάσου για μεγάλες τουμπες, τα λέω σε σένα να τα ακούω κι εγω

μια χαρά είναι ο κούκλος, απλα για να σου φυγει και η ιδέα, να τον τσεκαρεις το βράδυ (έπεσε μιας φίλης μου πρόσφατα απο το κρεβάτι - μέσα απο το χέρια της όπως λες και έκλαιγε κι αυτή μαζί και μου είπε πως τον τσεκαρε καθε 2 ωρο το βράδυ - οδηγία γιατρου)....ίσως το δει και η galat και μας πει μιας είναι πιο έμπειρη

c2Gbp2.png

και πως να τον τσεκαρω ,να τον ξυπναω ????

ευτυχως δεν μου εκανε ουτε εμετο ,ουτε τον επιασε αμεσως υπνηλια....και μετα ηταν οκ ξαναεπαιζε...αφου βεβαια περασαμε τον πανικο....

κι εμενα ηρθε ο καημενουλης και εβαλε το κεφαλακι στα ποδια μου κι εγω τον επιασα απο τα ποδαρακια και τον σηκωσα λιγο και οπως μετα τον κατεβαζα μου εφυγε μεσα απο τα χερια...νοιωθω οτι δεν μπορω να το συγχωρεσω στο εαυτο μου

76IGp3.png

οχι βρε χαπακι τι είναι αυτά που λες τώρα?? στον καθένα μπορεί να συμβεί....μην έχεις τύψεις

η φίλη μου τον ξύπναγε, τι να έκανε κι αυτή, αγχωμένη ήταν αλλά και ο δικός της μια χαρα δραστήριος ήταν μετα το πέσιμο, χαμπάρι δεν πήρε

c2Gbp2.png

τωρα διαβαζα εδω στο ιντερνετ,δεν τα ξυπνας τελειως απλα να κουνας ελαφρα να δεις αν αντιδρουν....

και λεει ακομα αν δεν εχουν ορεξη να φανε αλλα ο μικρος μια χαρα εφαγε το γαλα του....

αληθεια αμ μου ειμαι πολυ στεναχωρημενη με αυτο,τον προσεχω αρκετα να μην χτυπαει και ειδικα να μην πεφτει...σημερα ομως εδωσε ρεσιταλ απο το πρωι ολο χτυπουσε ελαφρυα μεχρι που εντελει εγινε αυτο....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

σταμάτα να το σκέφτεσαι τώρα, πάει έγινε...καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά δε γυρίζει κι ο χρόνος πίσω απλά θα έχουμε όλοι το νου μας περισσότερο.....τη μέρα που του κοπάνησα το κεφαλάκι του στο κρεβάτι, ο άντρας μου παραλίγο να τον κάψει με το νερό στο μπάνιο, άστα!! πήγε να φτιάξει το νερό και ο μικρός τεντώθηκε και απλωσε το χέρι του, δεν ήταν καυτό αλλά ήταν πολύ ζεστό. Ο χασμπαντ ακόμα να συνέλθει, όλο αγκαλια τον είχε μετά και έλεγε μωρό μου τι πήγα να σου κάνω (αυτός είναι και πιο λιγόψυχος απο μένα). Τεσπα, απο τέτοιες φάσεις μαθαίνουμε....σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος αλλά γίνονται και αυτά

c2Gbp2.png

κια που να αρχισει να περπαταει τελειως μονος του,τοτε θα πρεπει να ειμαι συνεχεια απο πισω του

θα τους παρουμε αυτό

41EyhXV1WtL._SL500_AA300_.jpg

:lol::lol: για να γελάσουμε και λίγο (πλάκα πλάκα το ψιλοσκέφτομαι:cool:)

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...