Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες... τι κάνετε κοριτσάκια?

Nano κουράγιο... τι να κάνουμε? Εγώ δεν έχω επιστρέψει δουλειά, αλλά σίγουρα άλλες μανουλες σε καταλαβαίνουν... κ μόνο τα μπεμπόνια αυτή την περίοδο που είναι στα ντουζένια τους είναι αρκετά, όχι να πας κ στην δουλειά... Φιλάκια στην Αρτεμις.

Αμ να φιλήσεις τον κουκλο σου...

Ντιμάκι που εισαι? Τι κάνει η μικρή σου? Φιλάκια στα μαγουλάκια (από τη μαμά)

Geo? Πως είναι το ζουζουνι σου? Φιλάκια κ σε σας

Η Αθηνά λογικά επιστρέφει αύριο? Ελπίζω να περάσατε καλά κοριτσάκι...

Στελλίτσα εσύ που χάθηκες?

χαπάκι? τι κάνει ο μουργάκος?

blume που χάθηκες?

Κανένα νέο από τη maroulita έχουμε? τι κάνει η οικογένεια χωραφά? πως πάει η εγκυμοσύνη?

Φιλάκια σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα το θεμα ειναι οτι δεν εχω και το σπιτι στην εντελεια. κανενα φαγητο και οχι καθε μερα. ξυπναω στις 7 να ετοιμασω τα λαχανικα της αρτεμις και τη τσαντα της για το σταθμο, να ετοιμαστω για τη δουλεια, να πιω 2 γουλιες καφε, να ντυσω και να ταισω την αρτεμις. φευγω στις 9 παρα και γυρναω σπιτι 6 παρα. μεχρι να φαω (αν κοιμαται η μικρη) παει 6.30 ξυπναει η αρτεμις και παιζουμε ή παμε καμια βολτα ως τις 9.30 οπου τη κανω μπανιο τη ταιζω και κοιμαται. μετα να κανω ενα μπανιο στα γρηγορα (να φαω - αν δεν εχω φαει) να ετοιμασω φαγητο για εμας και να κανω το κρεας της μικρης. και φτανει η ωρα 11 οπου ειμαι κομματια και το σπιτι μπαχαλο.... τα σκ κατι γινεται αλλα και παλι πηρα γυναικα να ερχεται καθε 2 βδομαδες (δυστυχως τα οικονομικα μας δεν επιτρεπουν περισσοτερες φορες) να κανει τα χοντρα

νομιζω πρεπει να κανω σωστη διαχειρηση του χρονου και οργανωση της ημερας μου και στο σπιτι και οχι μονο στο γραφειο....

φιλια σε ολες και σε ολα τα μπεμπιδια!!!!!!

ZOrwp3.png

νανο μου εδω εγω που δεν δουλευω και συνεχως το σπιτι ειναι υπο διαλυση και αγχωνεσαι εσυ που δουλευεις και εχεις και τη μικρη,εξαλλου ειναι καλυτερα να ασχοληθεις με το νινακι σου παρα να κανεις τις δουλειες στο σπιτι,εκεινο σε εχει αναγκη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες!! Εμείς ψιλοτρέχουμε να τακτοποιήσουμε κάτι τελευταίες δουλίτσες γιατί αναχωρούμε το σκ....επιτέλουυυυυυς!

νικολ τι έγινε με το σπίτι, βρήκατε??

c2Gbp2.png

νανο μου εδω εγω που δεν δουλευω και συνεχως το σπιτι ειναι υπο διαλυση και αγχωνεσαι εσυ που δουλευεις και εχεις και τη μικρη,εξαλλου ειναι καλυτερα να ασχοληθεις με το νινακι σου παρα να κανεις τις δουλειες στο σπιτι,εκεινο σε εχει αναγκη

αχ,αυτο ελα πες το στη πεθερα μου...

Γεια σας, μάνες!

Nano, κι εμείς μια από τα ίδια. Αλλά το όραμα "φασίνα", το έχω εγκαταλείψει πια, ό,τι κάνει η γυναίκα κάθε 10 μέρες, εγώ μόνο μαγείρεμα, πλυντήριο, πιάτα.

Έχουμε τρελό σερί γκρίνιας αυτές τις μέρες, πρησμένα ούλα αλλά αυτό είναι όλο. Χθες το πρότζεκτ "μπάνιο στη θάλασσα" ήταν από τραγελαφικό έως τραυματικό (για μένα), λέω να πάμε διακοπές στο βουνό. Η μικρή πάντως καταχάρηκε.

Σας φιλώ, πάω για δουλειαααα.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Κρητη που???καλε θα ερθεις κρητη...αν εισαστε κοντα θα ηθελα να βρεθουμε...αν βεβαια το θελεις κι εσυ...

αχ χαπακι τώρα το θυμηθηκα!!!!!!! Χανιά πηγα, πες μου οτι ησυν Ηράκλειο να μην χτυπιεμαι!

Λοιπον γειά σας, πηγαεμ ηρθαμε, καλά περάσαμε αλλά αναπολω πολυ τις στιγμες που εκανα διακοπες ανευ τεκνων, ουτε να βγεια βραδυ μπορεις, ουτε να χορεψεις στο γαμο, ουτε τιποτα γενικως! αλλα αξιζε γιατι ηταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ και προλαβαμε κ ι 2 μπανακια να κανουμε.

Το προτζεκτ θαλασσα..........αααααααχχχχχχ που να εχετε κι αλλαο ενα τριχρονο που θελει κουβαδακια ποτιστηρια μπρατσακια φτυαρακια κλπκλπκλπκλπ

ο μικρός την καταβρηκε με τη θαλασσα, και με το αλμπυρο-αμμουδιασμενο βζ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

και με το αεροπλανο επισης! μονο που δεν ετρωγε απο αυτα τα βαζακια, ολο με ψωμια και βζ την εβγαζε κα εχει λιγο ρουφηχτει η κοιλια του χοχοχοχο

Κατα τα αλλα το συγκολιντικο νεο ειναι οτι εβγαλε επιτελους το πρωτο δοντι!

Στην Κρητη, και μαλιστα ποιο????? το πανω διπλα απο τα 2 κεντρικά και εοιμαζεται και το αντιστοιχο απο την αλλη μερια....δρακουλαααααατσι!

Η Ειρηνη ηταν κουκλα ως παρανυφάκι κουκουβα κουκουβαααααα

ο γαμος ονειρεμενος σε ενα ξωκλησι σε χωριο διπολα στη θαλσσα , οπως στις εκκλησιες της Σιφνου αν εχετε παει....

πολυ φαγητο,,,, πολυ, παντου, συνεχως, δεν σε αφηνουν οι κρητικοι!

Χαπακιιιιισε ζηλευω, εχω παει 3 φορε΄ς Κρητη και παντα φευγω με παραπονο ποτε θα ξαναπαω....

γκεο τωρα διαβασα...παναγια μου το νινάκιιιιιιιιιι ευτυχως δεν επαθε τιποτα, θελουν πολλη προσοχη....

Σας φιλώ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

galat μην εχεις τυψεις Ηρακλειο μενω....(εξω απο το Ηρακλειο)...

ειναι αληθεια ειναι το καλυτερο νησι για διακοπες.....

κι εγω πρεπει να κουρεψω λιγο τον δικο μου....

εμεις με τη θαλασσα δεν μπορω να πω οτι τα παμε τελεια,αλλα με την αμμο εχει αψογες σχεσεις και μια μανια να βαζει τα χερια στο στομα αφου τα εχει πασπαλισει με 10 κιλα αμμο...αυτο το παιδι εχει φουλ αντισωματα...και στην αυλη οταν τον βγαζω αφου σκουπισει ολη την αυλη μετα θυμαται οτι πρεπει να βαλει τα χερια στο στομα...

επισης 2 μερες τωρα καποιες φορες μου κανει πιο υδαρη κακακια,λετε να ειναι απο τα δοντια???με τον ντοκ δεν μιλησα,αφου δεν γινεται παντα και αφου δεν κανει πυρετο

76IGp3.png

Καλημέρες κ από εμάς...

καλώς την την Αθηνά μας..... σιδερένιο το δοντάκι, με γεια τα μαλλιά του Αλέξανδρου κ περιμένουμε φωτό της όμορφης... :tongue:

Ζηλεύω... θέλω κ εγώ Κρήτη (δεν έχω πάει ποτέ...).. Ίσως του χρόνου αν τα καταφέρουμε να το κανονίσουμε...

εμείς πήγαμε στον γιατρουλη μας χθες, που δεν τον θέλει καθόλου, με το που τον βλέπει στραβώνει κ μετά κλαίει ασταμάτητα...

Υψος 79 κ βάρος 10.100. Ετοιμάζονται άλλα δύο δόντια κ αυτά... Μαε έδωσε οδηγίες για το ψάρι κ το αυγό (στο χρόνο) κ θα τον ξαναδουμε σε 3 μήνες...

Αμ μας είπε ότι θα το φτιάξει κ άρα μένουμε εδώ (προς το παρόν)... Ετοιμάζεσαι πουλάκι μου εσύ για τη μανουλα πάλι ε? Την καλύτερη δουλειά κάνεις...

Φιλάκια πολλά σε όλες κ στα νινάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα:D

Κατα τα αλλα το συγκολιντικο νεο ειναι οτι εβγαλε επιτελους το πρωτο δοντι!

Στην Κρητη, και μαλιστα ποιο????? το πανω διπλα απο τα 2 κεντρικά και εοιμαζεται και το αντιστοιχο απο την αλλη μερια....δρακουλαααααατσι!

Η Ειρηνη ηταν κουκλα ως παρανυφάκι κουκουβα κουκουβαααααα

μεγειάαααα!!! άντε και τα υπολοιπα!!

περιμένω φωτο της ειρήνης:D

ο γαμος ονειρεμενος σε ενα ξωκλησι σε χωριο διπολα στη θαλσσα , οπως στις εκκλησιες της Σιφνου αν εχετε παει....

αχ!! τέλεια θα ήταν....εχω πάει και σίφνο με τις κολλήτες μου το καλοκάιρι πριν μείνω έγκυος

βαριεμαι να διορθωσω το μηνυμα μου χαχαχαχαχα, γκεο γραμμική Β ξέρεις εσυ χαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τον κουρεψα τον μουργο επιτελους ειανι λιγο σαν γιδάκι αλλα πολυ γλυκός αλλαξε τελείως, μαγκάκι!

μεγειά και το κουρεματάκι!!!

επισης 2 μερες τωρα καποιες φορες μου κανει πιο υδαρη κακακια,λετε να ειναι απο τα δοντια???με τον ντοκ δεν μιλησα,αφου δεν γινεται παντα και αφου δεν κανει πυρετο

πολύ πιθανό χαπ

κι εγώ λεώ να τον κουρεψω λίγο μετά τη βάφτιση

Ζηλεύω... θέλω κ εγώ Κρήτη (δεν έχω πάει ποτέ...).. Ίσως του χρόνου αν τα καταφέρουμε να το κανονίσουμε...

αχ, είναι τέλεια , να πάτε....εγω χανιά έχω πάει μόνο και ξετρελάθηκα!!

Υψος 79 κ βάρος 10.100. Ετοιμάζονται άλλα δύο δόντια κ αυτά...

μπράβο το αγόρι μας!!:D

Αμ μας είπε ότι θα το φτιάξει κ άρα μένουμε εδώ (προς το παρόν)... Ετοιμάζεσαι πουλάκι μου εσύ για τη μανουλα πάλι ε? Την καλύτερη δουλειά κάνεις...

πάλι καλά, θα γλιτώσετε και την ταλαιπωρία της μετακόμισης

ναι, ετοιμάζομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...