Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ax xapaki ypomonh, isvw skasei epiteloyw to donti! Εσεις εχετε και θαλασσα εκει, τι να πουμε κι εμεις που τα εχουμε στο μπουντρουμι....

Νικολ, πηγαμε στη βαπτιση ο μπεμπης συνομηλικος με τα δικά μας, πλανταξε ομοίως στο κλαμα!!!! τα δικά μου ησυχα ηταν κι ετσι περάσαμε καλά.

Την Πεμπτη πετάμε οικογενειακώς για Κρητη κι ενα αγχος το εχω πως θα ειναι στο αεροπλανο αλλα ευτυχως ειναι μικρή η πτήση... γυρνάμε Δευτερα, ετσι εχουμε την πρωτη πενθήμερη απόδραση....

Κρητη που???καλε θα ερθεις κρητη...αν εισαστε κοντα θα ηθελα να βρεθουμε...αν βεβαια το θελεις κι εσυ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geo πολλά φιλάκια στη μικρή.... θα τρόμαξε κ αυτό... ελπίζω να μην χτύπησε πολύ... παναγιά μου τρόμος...:shock:

αθηνά μου τέλειος θα είναι ο μικρός... μιλάει κ στο τηλ. χοχοχοχο... Καλό ταξίδι

Στελλίτσα μου κουράγιο...

Φιλάκια σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

geo παναγια μου....ελπιζω η μικρουλα σου να ειναι μια χαρα,πιο πολυ θα ηταν η τρομαρα που πηρε παρα το χτυπημα....

επισης εμενα ενα διαστημα που το εκανε αυτο τη νυχτα ξυπνουσε και μετα δεν κοιμοτανε με τιποτα ειχε κοιμηθει πολλες ωρες μεσα στη μερα,οποτε ο κυριος ειχε χορτασει υπνο και ειχε ορεξη για παιχνιδια και γελια....

76IGp3.png

φανταστειτε οτι το χειμωνα ειχαν πεσει τα ξυλα στο ποδι μου κ με ξεραναν οχι που πεσαν στη πλατη κ στο κεφαλακι της μικρουλας μου!!(δεν μιλαω για ξυλα σομπας ή τζακιου,ηταν ξυλα απο γραφειο,βαρια.. )Ηταν θαυμα που δεν επαθε τιποτα Θεε μου...

οσο για το βραδινο ξυπνημα εγω εχω συνηθισει,κουκουβαγια στην κυριολεξια εχω γινει!!

Παναγιά μου Geo... πως είναι σήμερα το νινάκι?

Εμείς αρχίσαμε το μπουσουλητό... κ την έχει καταβρει... κ η μαμά από πίσω... (τρεχάτε ποδαράκια μου... κ έτσι όπως έτρεχαν χτύπησε κ το ένα δαχτυλάκι μου στο σκαμπό... κ υποφέρωωωωωωωωωωωωωωωω)

Κατά τα άλλα καλά...

Που είστε όλες? (μόνο η Galat δικαιολογείται)... Μετράω απουσίες... ξεκινώωωωω....

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!! Εμφανίστηκα και εγώ, η μικρή κάπος ηρέμισε και πάει και στους γονείς μου αλλά έχουν φουσκώσει 6 δόντια και της έχουν αλλάξει τα φώτα. Το βράδυ της δίνω λίγο παυσίπονο γιατι απο το πόνο δεν κοιμάτε καθόλου.

Geo πως είναι το μωράκι κοπέλα μου;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Geo και am τι κάνετε το απόγευμα;; Είσαστε για βολτούλα στο πάρκο;;

καλημερα!!δε ξερω για το απογευμα γιατι χειρουργηθηκε ο θειος μου κ μαλλον θα παμε επισκεψη..η μικρη ειναι μια χαρα,το μαναρακι μου..αν ειναι να κανονισουμε μια μερα κ μετα των συζυγων (μη τον αφηνω συνεχεια μονο του κ γκρινιαζει,χαχαχα)

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα! τι κανετε? εγω τρεχω και δεν φτανω. σηκωνομαι στις 7 και καθομαι (στη καλυτερη περιπτωση) στις 10.30 το νωριτερο. και να πω οτι κανω και κατι? το σπιτι ειναι μπαχαλο! παω ερχομαι δουλεια και ασχολουμαι με την αρτεμις.... σημερα αδιαφορω και σερφαρω....

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...