Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάρες... Τι κάνετε? Τι κάνουν τα μπεμπόνια σας? Να μου τα φιλήσετε όλα...

Ντιμ κ εγώ θα σου λεγα ότι είναι από την αλλαγή περιβάλλοντος... Κουράγιο... κ φιλάκια πολλά στην κουκλίτσα σου... Αααα να σου πω αν το θυμηθείς στείλε μου που είναι το στοκ της μουγερ που μας έλεγες...

Γκεο κ εσύ αν θυμηθείς για τα κολιέ θηλασμου...

ok κ από μένα για τις φωτό... στο μόνο που θα είχα πρόβλημα είναι να τις βγάλουμε στον "τοίχο" του ρουφιανοsite αλλά βλέπω ότι δεν το κάνετε αυτό οπότε ναι σε πμ ή mail δεν έχω πρόβλημα...

Φιλάκια από εμάς σε όλους κ όλες.. :tongue:

http://cgi.ebay.co.uk/JINGLE-BOOBS-NURSING-NECKLACE-BREASTFEEDING-BABY-sling-/250834064905?pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Breast_Pads_Pumps_LE&hash=item3a66e01609

http://cgi.ebay.co.uk/BABY-BREASTFEEDING-NURSING-NECKLACE-NUBI-sling-bra-/320706833306?pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Breast_Pads_Pumps_LE&hash=item4aab9deb9a αυτα εχω εγω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ante ki elega ποιο θα περπατησει πρωτο, οταν κανει πανω απο 10 βηματα μονος του θεωρειται οτι περπατησε οποτε ειστε πολυ κοντα!!!!

σας στελνω φωτο, απο αριστερα προς δεξια, αμαντε, γκεο, ντιμ, νικολ,

εγω εβγαζα τη φωτο χαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαπάκι άντε με το καλό να κάνει κ τα υπόλοιπα 7 βηματα που λέει η Αθηνά :tongue:

Στελλίτσα πως περάσατε?

Αθηνά εσείς δεν είχατε μία βάφτιση? Πως πήγατε?

Geo ευχαριστώ για τα link θα παραγγείλω σίγουρα... ελπίζω να σώσω τα μαλλιά μου...

Εμείς την Δευτέρα έχουμε γιατρό (κ εμβόλιο). Αντε να δουμε πόσο θα έχουμε φτάσει... :rolleyes:

Φιλάκια σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

αχ κοριτσια δεν αντεχω αλλο την γκρινια του....σημερα με αποτελειωσε....αφου ολο το πρωι γκρινιαζε γιατι τον ειχα παραμελημενο...αποφασισα το απογευμα να τον παω στη θαλασσα...εεε μπορει να μας ακουσε ολη η παραλια ...δεν ηθελε να μπει στο νερο...μετα επαιζε και ηθελε να τρωει την αμμο και αφου δεν τον αφηνα εκλαιγε...και μετα το κορυφαιο ηρθαμε σπιτι και δεν καθοτανε πουθενα ηθελε μονο αγκαλια...

76IGp3.png

ax xapaki ypomonh, isvw skasei epiteloyw to donti! Εσεις εχετε και θαλασσα εκει, τι να πουμε κι εμεις που τα εχουμε στο μπουντρουμι....

Νικολ, πηγαμε στη βαπτιση ο μπεμπης συνομηλικος με τα δικά μας, πλανταξε ομοίως στο κλαμα!!!! τα δικά μου ησυχα ηταν κι ετσι περάσαμε καλά.

Την Πεμπτη πετάμε οικογενειακώς για Κρητη κι ενα αγχος το εχω πως θα ειναι στο αεροπλανο αλλα ευτυχως ειναι μικρή η πτήση... γυρνάμε Δευτερα, ετσι εχουμε την πρωτη πενθήμερη απόδραση....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, μάνες! Τι ωραίες οι φωτογραφίες σας! Ζήλεψα κι εγώ...

Χαπάκι, Ντιμ, αν αυτό σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, κι εμείς τα ίδια είμαστε. Στην Κέρκυρα δεν ξεκόλλησε λεπτό από πάνω μου και εδώ και τρεις μέρες κάνει τον τρελό χαμό το βράδυ, ούτε να θηλάσει θέλει ούτε να κοιμηθεί, τίποτα. Απλώς επειδή παίζει τρελή μύξα, υποψιάζομαι δόντι και πάλι δόντι. Έχω κλατάρει...

Αθηνά, εμένα ήταν πολύ ΟΚ στο αεροπλάνο, αγκαλιά βέβαια, και τους έπρηξε τους διπλανούς γιατί τους τράβαγε τα ρούχα, αλλά πέραν τούτου μια χαρά. Φοβόμουν για τα αφτιά της, αλλά δεν έδειξε να ενοχλείται. Απλώς κοίτα να χεις κάτι να τον απασχολείς.

Επίσης: στεκόμαστε μια χαρά αλλά δεν περπατάμε, βαριόμαστε, μάθαμε να πίνουμε με καλαμάκι γιατί η άχρηστη μάνα ξέχασε το ποτηράκι μας στην Αθήνα το Σάββατο που φύγαμε και... αυτά. Τώρα κοιμήθηκε, ένας Θεός ξέρει για πόσο, και πάω να την πέσω κι εγώ γιατί στις 7 μας βλέπω πάλι στο πόδι (σκαρφαλώνει στα κάγκελα του κρεβατιού και παίζει "Εδώ Πολυτεχνείο"...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημέρααα

Αντε να δουμε πόσο θα έχουμε φτάσει... :rolleyes:

εε...χμ...1,95 χαχαχαχ...κοντεύει:D

Την Πεμπτη πετάμε οικογενειακώς για Κρητη κι ενα αγχος το εχω πως θα ειναι στο αεροπλανο αλλα ευτυχως ειναι μικρή η πτήση... γυρνάμε Δευτερα, ετσι εχουμε την πρωτη πενθήμερη απόδραση....

ωωωω......καλές μινι διακοπούλες!!

(σκαρφαλώνει στα κάγκελα του κρεβατιού και παίζει "Εδώ Πολυτεχνείο"...

:lol::lol::lol::lol::lol:

κατα τ'αλλα πως τα περάσατε στην κέρκυρα?? ξεκουράστηκες??

c2Gbp2.png

Καλημέρα κ από μένα...

Στελλίτσα στην επόμενη συνάντηση κ εσείς...

Μπράβο στη μικρή που έμαθε με το καλαμάκι... όσο για το δοντάκι υπομονή... Κ εμείς μία από τα ίδια έχουμε... γκρίνια τρελήηηηηη...

Φιλάκια πολλά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

ο γιος μου θα μας δειρει ολους ολη μερα σημερα φωναζει ντανταντα...και εχει και μια τρελλη γκρινια...

ααα και τωρα που το θυμηθηκα να αποφευγετε να τους λετε μη γιατι λειτουργει αρνητικα...(οχι οτι δεν το χρησιμοποιω αλλα προσπαθω να το αποφευγω)...προσπαθω να του εξηγω οτι δεν κανει να πειραζουμε αυτο ή του λεω η μαμα μαλωνει ή δεν μ'αρεσει αυτο που κανεις....

nai..οκ για το μη...αλλα σε αυτην την ηλικια που ειναι οταν μπουσουλαει κ παει να πιαστει απο καπου επικυνδυνα ε,δε μπορω να της πω δε το πειραζουμε ή δε μ'αρεσει αυτο που κανεις...ενω το μη το καταλαβαινει κ αλλαζει πορεια χαχα..αργοτερα οταν θα ειμαι σε θεση να της εξηγω κ να καταλαβαινει θα χρησιμοποιω αλλο τροπο!!!

Καλημέρααα

εε...χμ...1,95 χαχαχαχ...κοντεύει:D

αχαχαχαχα,γεια σου αμ με τα χωρατα σου,χαχαχα!!

μπραβο τα μπεμπονια... για νερό δοκιμάστε και το sigg πινει πολυ περισσοτερο εμενα με αυτο, το καλαμακι το ειχε μαθει 8 μηνων αλλά δεν επινε πολυ...

τα τελευταια μας πιο αστεια ειναι να μιλαμε στο τηλ (χερι στο αυτι και φωνη ααααααα? "

και να κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα τυπου "οχι" οταν το κανω κι εγω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Επισης....τι τα εχει πιασει ρε γμτ τη νυχτα????//

στελλα κι εμενα κανει κατι τρελα παρτυ 4-6 το πρωι αλλο πραγμα, να μην μπορει να κοιμηθει να θελει, να προσπαθει ο ερμος και τιποτα, μες την ενεργεια και την καλή χαρα!!!!

γκρρρρρρρρ

τελικα 2 μερες τον κοιμησα με κουνημα!!!! ανηκουστο αλλα βαρεθηκα να με πιπιλαει ή να μην θελει να θηλασει

στο αεροπλανο λενε καλο ειναι να θηλαζει για τα αυτια στην απογειωση, αλλα μου φαινεται λιγάκι δυσκολο να συγχρονιστούμε! Στην Ειρηνη θα δωσω μια τσιχλα που λυσσαει, απλα πραγματα!

Απο φαί εχω ενα θέμα γιατί δεν θελω να κουβαλαω παγοκυστες ταπερακια, μουλτι κλπ, οποτε πηρα κατι βαζακια κι ο θεός βοηθος

πόσο βαριέμαι το μαζεμα δεν λεγεται

παω ομως αφου κοιμηθηκαν ταυτοχρονα και τα 2 δεν εχω επιλογη

φιλιααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

πωπω,τι ηταν κ αυτο το μεσημερι...να φυγει κ να μη ξαναρθει...μπηκα λιγο στο μπανιο να κανω μια δουλιτσα κ αφησα τη μικρη με τον πατερα της μολις γυρισε απο τη δουλεια..εκεινος την αφησε κατω μεχρι να αλλαξει κ απο πισω της ειχε κατι μεγαααααλα ξυλα ορθια (ακουμπισμενα στη σομπα-προστατευαν το χειμωνα την κουνια μας.. )και ακουω μπαμ-μπαμ κ πλακωσαν οι ταβλες το μωρο...σπαραξε το μωρο μου,πηγε να κανει εμετο..ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ..τη σταυρωσα κ την πηρα αγκαλια κ αυτη εκλαιγε εκλαιγε...ευτυχως εδωσε ο Θεος κ δεν χτυπησε πολυ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...