Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρηγορη καλησπερα!

Στη συναντηση δεν καταφερα να ερθω μιας και ημουν μονη μου με τα 2 παιδια.

galat μου το βουτυρο το εχεις δοκιμασει? Εγω βαζω συνεχεια και δεν βγαινει ουτε καρουμπαλο, ουτε μενει μελανια. Περαστικά σας.

Για γιαουρτάκι εγω δινω πρόβειο ανακατεμενο με μπανανα. Με το advance και το Noulac μου έβγαζε ξυνίλες σαν εμετουλη.

αχ το βουτυρο ειανι θαυματουργο!!!!!!! και με κοροιδευει ο αντρας μου αλλα πραγματικα κανει δουλεια!!!!

απλα αυτη τη φορα εκανε μελανια αμεσως και καρουμπαλο δηλ με το που τον σηκωσε το ειχε ηδη...

αρνικα πηρα μια απο το φαρμακειο βιολογικη κιολας εγραφε δεν ητνα ακριβη, δεν ξερω τωρα αν ειναι ψαγμενη κλπ

του εδωσα ομως και ομοιοπαθητικο αρνικα σε καψουλα και εκανε δουλεια...

σας στελνω κι εγω τις φωτο με πμ σε ολες φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας κοριτσάρες... Τι κάνετε? Τι κάνουν τα μπεμπόνια σας? Να μου τα φιλήσετε όλα...

Ντιμ κ εγώ θα σου λεγα ότι είναι από την αλλαγή περιβάλλοντος... Κουράγιο... κ φιλάκια πολλά στην κουκλίτσα σου... Αααα να σου πω αν το θυμηθείς στείλε μου που είναι το στοκ της μουγερ που μας έλεγες...

Γκεο κ εσύ αν θυμηθείς για τα κολιέ θηλασμου...

ok κ από μένα για τις φωτό... στο μόνο που θα είχα πρόβλημα είναι να τις βγάλουμε στον "τοίχο" του ρουφιανοsite αλλά βλέπω ότι δεν το κάνετε αυτό οπότε ναι σε πμ ή mail δεν έχω πρόβλημα...

Φιλάκια από εμάς σε όλους κ όλες.. :tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

οχι και στο ρουφιανοσαιτ με τιποτα!

λοιπον, να σας ρωτησω οι πανες των μωρων σας ειναι λιγοτερο βρεγμενες?

εμενα ρε κοριτσια ενω θηλαζει ολο τοβραδυ ειναι το πρωι λιγο βρεγμενη καμια σχεση με παλια, και καπωςκι τρινα τα ουρα...

επισης μεσα στη μερα και πολλες ωρες να τον αφησω χωρις αλλαγμα δεν γεμιζει η πανα

ελπιζω να ειναι απο τη ζεστη και οχι επειδη δεν πινει αρκετα νερο/γαλα

νικολ μπες στο σαιτ της μουγιερ εχει ολα τα μαγαζια και τα στοκ

και ονλινε μπορεις να παραγγειλεις

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat για το νουλακ θα σου στειλω σε λιγο τα συστατικα ...ναι ειναι στο ψυγειο...

κι εμενα δεν ετρωγε ουτε το προβειο ουτε το κατσικισιο αλλα το νουλακ το τρωει και το advance του εχω δωσει αλλα δεν του πολυαρεσε ....

οσο για την πανα και τα δικα του τσισακια ειναι πιο κιτρινα,αλλα συνηθως ειναι γεματη η πανα οταν τον αλλαζω το πρωι,εχει τυχει ομως και φορες να εχει κανει πιο λιγα...

αν θελετε επισης στειλτε μου τα e-mail σας να σας στειλω φωτο με του μουργου...

76IGp3.png

ο γιος μου θα μας δειρει ολους ολη μερα σημερα φωναζει ντανταντα...και εχει και μια τρελλη γκρινια...

ααα και τωρα που το θυμηθηκα να αποφευγετε να τους λετε μη γιατι λειτουργει αρνητικα...(οχι οτι δεν το χρησιμοποιω αλλα προσπαθω να το αποφευγω)...προσπαθω να του εξηγω οτι δεν κανει να πειραζουμε αυτο ή του λεω η μαμα μαλωνει ή δεν μ'αρεσει αυτο που κανεις....

76IGp3.png

συστατικα νουλακ:φρεσκο απαχο γαλα αγελαδος και συμπυκνωμενο απαχο γαλα αγελαδος(73,1%),ανθογαλα,εκχυλισμα μηλου,πρωτεϊνες γαλακτος,αμυλο,ολιγοσακχαριτες(1,4%),πυκνωτικο μεσο:πηκτινη,βιταμινη c(ασκορβικο νατριο),θεϊκος σιδηρος,καλλιεργεια γιαουρτιου,προβιοτικη καλλιεργεια,ολικα στερεα(23,6%)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ο γιος μου θα μας δειρει ολους ολη μερα σημερα φωναζει ντανταντα...και εχει και μια τρελλη γκρινια...

ααα και τωρα που το θυμηθηκα να αποφευγετε να τους λετε μη γιατι λειτουργει αρνητικα...(οχι οτι δεν το χρησιμοποιω αλλα προσπαθω να το αποφευγω)...προσπαθω να του εξηγω οτι δεν κανει να πειραζουμε αυτο ή του λεω η μαμα μαλωνει ή δεν μ'αρεσει αυτο που κανεις....

λες να βγάλει τελικά τα δοντακια του και γκρινιάζει???

κι εγω προσπαθω να μην το λέω αλλα όλο και μου ξεφευγει κάποιες φορές

εμενα πάλι με εκνευρίζει, όταν ο μικρος λέει ντανταντα, να του κάνουν οι αλλοι να δώσει ξύλο σε κάποιον και καλά (καταλαβατε τι ήθελα να πω έτσι που το έγραψα??χαχαχαχαχ)....τσαντιζομαι απιστευτα, δεν έχω καμία διάθεση για τέτοιους συνδυασμους!

dimaki να στειλουμε τις φωτο στα κορίτσια?

c2Gbp2.png

αμ οχι γκρινιαζει γιατι χθες αργησε να κοιμηθει και οταν εχει χασει καποιες ωρες υπνο απο το βραδυνο την επομενη μερα ειναι μεσα στη γκρινια...οσο για τα δοντακια δεν τα βλεπω προθυμα να βγουν...

και η δηλωση της μερας...ο μουργος εκανε τα πρωτα 3 βηματακια μονος του....σε λιγες μερες πιστευω πως θα ξεκινησει να περπαταει...φτου ...φτου μη το ματιασω το παιδακι μου...

76IGp3.png

εννοείται οχι στο fb...μην ανησυχείτε γι'αυτό!

χαπακι καλά τρεξίματα:D

ευχαριστω....!!!

επισης ευχαριστω πολυ για τις φωτο...εχω να πω οτι τα μπεμπονια εχουν κλεψει την παρασταση,σκετα κουκλια....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...