Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζηλευωωωωωωω λεμεεεεεεεε!!!!!!!!!

αχ τι καλα που γνωριστηκατε απο κοντα..... :) :) :)

να σας ρωτησω κατι;;;

τι ποσοτητες τρωνε τα μωρα σας;;;;;;;για να συγκρινω....

εμεις θηλαζουμε το πρωι(δλδ συνεχεια ολο το βραδυ)...

κατα τις 10.00, 300-400 γρ. φρουτοκρεμα

στις 13.00-14.00 γευμα 250-300 γρ(στο περιπου) κ παντα μια γωνια ψωμι μασουλημα μεχρι να το αποτελειωσει!!!

θηλασμος για νανι...

κατα τις 18.30 275μλ κρεμα(ολες της Holle με εμπλουτισμο δαμασκηνο,φρουτο,σταφιδες κτλ)

κατα τις 21.00-22.00 θηλασμος...

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

nikijo εγω ποτε δεν του εχω μετρησει το ποσο τρωει....το μονο που ειναι στανταρ ειναι 270μλ γαλα το πρωι και 310μλ το βραδυ,ολα τα αλλα ειναι οσο φαει...

επισης μην ξεχνας δεν τρωνε ολα τα μωρα το ιδιο...οπως και δεν τρωνε καθε μερα το ιδιο....σημασια εχει να παιρνει σωστο βαρος

αλλα απο τις μετρησεις σου τρωει παρα πολυ καλα

76IGp3.png

ααααααα εχω μεινει με τις ποσοτητες σας ρε κοριτσιααααααα

Νικη σουπερ τρωει ο μαγκας, εμενα το πολυ 120 μλ απο φαγηο να τρωει (στις αρχες ετρωγε 70 χαχαχαχα) και αυτο το ξερω γιατι τοσο χωρανε κατι μπολακια που βαζω το φαγητο.

φρουτα οτι φτιαξω το τρωει ολο συνηθως αλλα το πολυ 200 μλ να ειναι

απογευματινο δεν ξερω...

και απο θηλασμους στο φουλ κι εμεις, μετα τα φρουτα, μετα το μεσημεριανο, το βραδακι2-3 φορες χαχαχαχα τη νυχτα 13 φορες κλπκλπκλπ

Χαπακιιιιιιιι 310???????????/ 310?????????????

αν χρειαζοταν να αντλησεις θα ειχες απελπιστει! χιχιχιχιχιχ

δηλ φτιαχνεις 2 μπιμπερο,ε?

Ρε κοριτσαι ειμαι να σκασω χτυπησε πολυ ο μικρουλης, πιανοταν απο το τραπεζακι και για 1 δευτερολεπτο τον αφησα (γιατι το κανει πολυ καιρο και ξερει να ανεβοκατεβαινει μονος του) απο τα ματια μου για να μαζεψω ενα παιχνιδι της Ειρήνης, και χτυπησε στο κεφαλακι του πολυ, δεν τον ειδα πως, αλλα εκλαψε παρα πολυ και εκανε αμεσως καρουμπαλο και μελανια , αμεσως ομως με το χτυπημα....

φφφφφ το καημενο και μπουσουλουσε κλαιγοντας προς τα μενα....

τεσπα του εβαλα αρνικα και βλεπουμε, το κονομισαμε το παρασημο μας μικροι-μικροι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Aχ, το μικρούλι!! Άουτς!! Να φύγει γρήγορα το καρουμπαλάκι σας!

Κι ο μπομπος πίνει 250 πρωι και 250 βράδυ.

Απο φρουτα γύρω στα 250, μεσημεριανο 250-300 και απογευματινό δε ξέρω ανάλογα με το τι του δίνω (γιαουρτι τρώει ολοκληρο πρόβειο, τα υπολοιπα αναλογα ποσο μεγάλο είναι το αβοκαντο, η γλυκοπατα κτλ, περιπου στα 200 ή 300, εξαρταται). Και εννοείται δεν θα φάει κάθε μέρα την ίδια ποσότητα, αναλογα τα κέφια του

Nikol, dim, που χαθήκατε??

Galat ενταξει με τις φωτο, τις πήρες?

Καλημέρα είπα?? Καλημέραααααα

c2Gbp2.png

Καλημέρες κ από μένα... Κ εγώ χάρηκα πολύ με τη συνάντησή μας κοριτσάκια αν κ σύντομη... Την άλλη φορά μεγαλύτερη σε διάρκεια κ σε παρουσίες εύχομαι...

Ρε με κουφάνατε με τις ποσότητες εμείς ουτε τα μισά δεν τρώμε σε φαγητά, μόνο γάλα ξεζουμίζουμε πολύ...

Αθηνά μου περαστικά στον Αλέξανδρο... πως είναι σήμερα? Φιλάκια πολλά στο κεφαλάκι του

Τέλειες οι φωτό αμ... ευχαριστούμε

Φιλάκια σε όλες κ στα νινάκια σας...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!!! Χάθηκα αλλά η μικρή δεν με αφήνει να κάνω τίποτα, μόνο αγκαλια θέλει διαφορετικά κλαίει, σπαράζει με αναφιλιτά. Και εγώ χάρηκα πάρα πολύ που βρεθήκαμε και σας γνώρισα απο κοντά. τελικά είμαστε παρεάκι καλό. Geo επιτέλους με τις συμβουλές σου έβαλα το παιδί σωστά στο sling. Am αγιο το παιδάκι σου πραγματικά. Nikol φατσούλα ατελείωτη ο Βασίλης σου. Αχ δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω πάλι κλαίει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ααααααα εχω μεινει με τις ποσοτητες σας ρε κοριτσιααααααα

Νικη σουπερ τρωει ο μαγκας, εμενα το πολυ 120 μλ απο φαγηο να τρωει (στις αρχες ετρωγε 70 χαχαχαχα) και αυτο το ξερω γιατι τοσο χωρανε κατι μπολακια που βαζω το φαγητο.

φρουτα οτι φτιαξω το τρωει ολο συνηθως αλλα το πολυ 200 μλ να ειναι

απογευματινο δεν ξερω...

και απο θηλασμους στο φουλ κι εμεις, μετα τα φρουτα, μετα το μεσημεριανο, το βραδακι2-3 φορες χαχαχαχα τη νυχτα 13 φορες κλπκλπκλπ

Χαπακιιιιιιιι 310???????????/ 310?????????????

αν χρειαζοταν να αντλησεις θα ειχες απελπιστει! χιχιχιχιχιχ

δηλ φτιαχνεις 2 μπιμπερο,ε?

Ρε κοριτσαι ειμαι να σκασω χτυπησε πολυ ο μικρουλης, πιανοταν απο το τραπεζακι και για 1 δευτερολεπτο τον αφησα (γιατι το κανει πολυ καιρο και ξερει να ανεβοκατεβαινει μονος του) απο τα ματια μου για να μαζεψω ενα παιχνιδι της Ειρήνης, και χτυπησε στο κεφαλακι του πολυ, δεν τον ειδα πως, αλλα εκλαψε παρα πολυ και εκανε αμεσως καρουμπαλο και μελανια , αμεσως ομως με το χτυπημα....

φφφφφ το καημενο και μπουσουλουσε κλαιγοντας προς τα μενα....

τεσπα του εβαλα αρνικα και βλεπουμε, το κονομισαμε το παρασημο μας μικροι-μικροι...

ωχ ο καημενουλης ...το ιδιο επαθε και ο δικος μου πριν λιγες μερες αλλα ευτυχως το γλυτωσαμε και το καρουμπαλο και τη μελανια με μια κρεμα που μου εδωσε η γειτονισσα για αυτη τη δουλεια....ξερω πονανε πολυ και ο μουργος εκλαιγε απαρηγορητος και πολυ σπαραχτικα....αχ το παιδακι μου δεν ειναι να τα αφηνεις δευτερολεπτο

του εχω αγορασει μπουκαλι που ειναι 330μλ αλλα εχει τυχει να πιει και 370μλ για βραδυνο γαλα,αλλα ξανατρωει μετα απο 12 ωρες παλι οποτε ειναι λογικο πιστευω να πινει τοσο...καλα αν ηταν να αντλω ασε ...δεν θελω να το σκεφτομαι

76IGp3.png

εμενα το πρωι τρωει ολο το αυγο και απο φρουτα πχ σημερα του εβαλα 2 βερυκοκα,1 ροδακινο και ενα πορτοκαλι αν δεν του δωσω αυγο του βαζω και αλλα φρουτα...και συνηθως την τρωει ολη ή σχεδον ολη...

φαγητο δεν μπορω να υπολογισω εξαρταται τι θα του δωσω...σε γρ δεν ξερω ποτε δεν εχω μετρησει παντα με το ματι του φτιαχνω

γιαουρτι το απογευμα τρωει 1+1/2 κεσεδακι νουλακ δλδ περιπου 200-250γρ

τις κρεμες τις φτιαχνω και αυτες με το ματι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

to νουλακ το εχει στα ψυγεια? μπορεις να μου πεις τα συστατικα του οταν ευκαιρισεις? δεν θελω να του δωσω αγελαδινο γαλα/γιαουρτι πριν τον χρονο....για να τρωει λιγο γιαουρτι το βαζω μαζι με μπανανα αλλα το εχω κανει μονο λιγες φορες, γιατι 1.θελω να εχει συνειδηση του τι τρωει, μεμονωμενες γευσει δηλ και 2. αν το "απεχθανεται" τοσο ισως κατι σημαινει, καποια δυσανεξια και δεν θελω να το πιεσω

αμ τις πηρα τις φωτο στειλτε πμ και οι υπολοιπες να σας στειλω και τις αλλες 2 που εβγαλα εγω...

αν συμφωνειτε και οι υπολοιπες στειλτε με πμ και στη νικη, χαπακι, μπλουμε να τις δουν κριμα να μην εχουν μια εικονα χοχοχοχο τετοιο εκτοπισμα ππου θα το ξαναδουν?

εγω δεν εχω προβλημα απο μενα φρι

eNeap2.pngTSzHp3.png

το καρουμπαλο εφυγε αμεσως (χαπακι και η αρνικα που λεω εγω σε κρεμα ειναι αλλα και σε καψουλιτσα, που ειναι πιο αποτελεσματικο για τα γερα χυπηματα) εχει μεινει μια μπλε μελανια πολυ σκουρα αλλα ειναι σαν χτυπημα 1 εβδ, το βοηθησε η αρνικα...

αχ το καημενουλι μωρε, επεσε κι εκλαιγε και δεν εδωσα αμεσως σημασια γιατι νομιζα οτι απλα τρομαξε, κι αυτο ερχοταν κλαιγοντας προς τα μενα και μετα εχασε τις δυναμεις του απο το κλαμα και ουτε που μπουσουλουσε, μονο ξαπλωσε μπρουμυτα....

ζουζουνι μουυυυυυ

τεσπα ολα καλα! ειναι πολυ πονηρουλικα τρελενομαι, τους λες "μη" και σε κοιτανε ολο χαμογελο και το ξανακανουν τσεκάροντάς σε!

εμενα οταν του λεω μη στο στομα κατι το παιρνει και τρεχει σφαιρα καπου να το φαει με την ησυχια του....χαχαχαχαχα και αμα παω κοντα παλι φευγει να κρατησει αποσταση ασφαλείας!!!!

τι γελιο πολυ τα απολαμβανω, τι εξυπνα που ειναι τα ατιμα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μια γρηγορη καλησπερα!

Στη συναντηση δεν καταφερα να ερθω μιας και ημουν μονη μου με τα 2 παιδια.

galat μου το βουτυρο το εχεις δοκιμασει? Εγω βαζω συνεχεια και δεν βγαινει ουτε καρουμπαλο, ουτε μενει μελανια. Περαστικά σας.

Για γιαουρτάκι εγω δινω πρόβειο ανακατεμενο με μπανανα. Με το advance και το Noulac μου έβγαζε ξυνίλες σαν εμετουλη.

to νουλακ το εχει στα ψυγεια? μπορεις να μου πεις τα συστατικα του οταν ευκαιρισεις? δεν θελω να του δωσω αγελαδινο γαλα/γιαουρτι πριν τον χρονο....για να τρωει λιγο γιαουρτι το βαζω μαζι με μπανανα αλλα το εχω κανει μονο λιγες φορες, γιατι 1.θελω να εχει συνειδηση του τι τρωει, μεμονωμενες γευσει δηλ και 2. αν το "απεχθανεται" τοσο ισως κατι σημαινει, καποια δυσανεξια και δεν θελω να το πιεσω

αμ τις πηρα τις φωτο στειλτε πμ και οι υπολοιπες να σας στειλω και τις αλλες 2 που εβγαλα εγω...

αν συμφωνειτε και οι υπολοιπες στειλτε με πμ και στη νικη, χαπακι, μπλουμε να τις δουν κριμα να μην εχουν μια εικονα χοχοχοχο τετοιο εκτοπισμα ππου θα το ξαναδουν?

κ εγω νο προμπλεμ (μοναχα την αυθορμητη διαγραψτε την,ειμαι ΤΕΡΑςςςςςςςςςςςςςςςς... )

το καρουμπαλο εφυγε αμεσως (χαπακι και η αρνικα που λεω εγω σε κρεμα ειναι αλλα και σε καψουλιτσα, που ειναι πιο αποτελεσματικο για τα γερα χυπηματα) εχει μεινει μια μπλε μελανια πολυ σκουρα αλλα ειναι σαν χτυπημα 1 εβδ, το βοηθησε η αρνικα...

αχ το καημενουλι μωρε, επεσε κι εκλαιγε και δεν εδωσα αμεσως σημασια γιατι νομιζα οτι απλα τρομαξε, κι αυτο ερχοταν κλαιγοντας προς τα μενα και μετα εχασε τις δυναμεις του απο το κλαμα και ουτε που μπουσουλουσε, μονο ξαπλωσε μπρουμυτα....

ζουζουνι μουυυυυυ

τεσπα ολα καλα! ειναι πολυ πονηρουλικα τρελενομαι, τους λες "μη" και σε κοιτανε ολο χαμογελο και το ξανακανουν τσεκάροντάς σε!

εμενα οταν του λεω μη στο στομα κατι το παιρνει και τρεχει σφαιρα καπου να το φαει με την ησυχια του....χαχαχαχαχα και αμα παω κοντα παλι φευγει να κρατησει αποσταση ασφαλείας!!!!

τι γελιο πολυ τα απολαμβανω, τι εξυπνα που ειναι τα ατιμα....

Αχ,το μαναρακι μου...πως μου παιρνουν την ψυχη οταν χτυπανε κ κλαινε...εχει σκασει κουτουλιες κ η δικια μου,αστα...

οσο για το τσεκαρισμα...χαχαχα,σημερα μπουσουλαγε κ πηγαινε προς τον καδο..μηηηη,της ελεγα,γυριζε με κοιταζε κ ξανα προς τη δοξα τραβα χαχαχαχα

dimaki πιστεύω πως είναι απο την αλλαγή περιβάλλοντος και μάλλον νιώθει ανασφάλεια, θα συνηθίσει....πολλές αγκαλίτσες απο μενα στη ζουζουνα!!

του εχω αγορασει μπουκαλι που ειναι 330μλ αλλα εχει τυχει να πιει και 370μλ για βραδυνο γαλα,

WOW:shock:!!! χαχαχα φοβερός ο μουργάκος!!

κι εγω ήθελα να σας το πω....οκ, να μου στειλουν το email σε πμ

ζουζουνι μουυυυυυ

αχουυυυ...παιδάκι μου!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ εγω νο προμπλεμ (μοναχα την αυθορμητη διαγραψτε την,ειμαι ΤΕΡΑςςςςςςςςςςςςςςςς... )

όσες είσασταν μόνες με τα μπεμπονια σας τις έστειλα ξεχωριστά (δεν τις έστειλα δλδ σε όλες)....αλλα σιγά που είσαι τέρας!!

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...