Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ δεν ξέρω ακόμα, θα προσπαθησω, σιγουρα θα ερθω καπως αργότερα παντως 7.30 και βαλε ελπιζω να σας πετυχω ακομα εκει!

το απογευματινο ειναι ενα θέμα οσες προλαβετε καλυτερα ταιστε τα πριν!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έλεγα να το πάρω μαζί (σήμερα έχουμε παξιμαδάκι, ντομάτα κ ανθότυρο) αλλά μπορεί κ να ζητήσει νωρίτερα καθώς δεν έφαγε μεσημεριανό...

Γιατί να τα ταίσουμε νωρίτερα???

Αααα κ εγώ ίσως αργήσω λίγο, οπότε θα σας τηλ. για να μη με περιμένετε άδικα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κορίτσια,όποια έχει το τηλέφωνο της geonutr,ας την πάρει ένα τηλ.να της πει να πάρει το φορεματάκι μαζί της που είναι να μου δώσει (ξέρει αυτή),θα περάσω να το πάρω!!Ευχαριστώ!!!

DTTDm7.png

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίααααααα:D

Αλλά πολύ λίγο γμτ.....την επόμενη να κάνουμε ημερήσια εκδρομή χαχαχαχα....πικνικ και τα σχετικά

Να μου στείλετε σε πμ τα mails σας να σας στείλω τις φωτο

Χαπάκι ελπίζω την επομενη φορά να είσαι κι εσυ μαζί μας:D

c2Gbp2.png

Πολύ ωραίααααααα:D

Αλλά πολύ λίγο γμτ.....την επόμενη να κάνουμε ημερήσια εκδρομή χαχαχαχα....πικνικ και τα σχετικά

Να μου στείλετε σε πμ τα mails σας να σας στείλω τις φωτο

Χαπάκι ελπίζω την επομενη φορά να είσαι κι εσυ μαζί μας:D

το ελπιζω

76IGp3.png

Λοιπον!!! Αναφορά συναντησεως,! Ηταν πολυ ομορφα, εγω εφτασα ανευ καροτσίων και τέκνων και ομολογώ αισθανομουν καπως αβολα χαχαχα και ετσι επαιρνα ενα ενα τα άλλα μωράκια!!!

Μαμάδες υπεροχες και μωράκια αξιολάτρευτα!!!

Της γκεο μες το ναζι και τον χορό, της ντιμ μια κουκλίτσα γελαστή, της Νικόλ τυπάκος σαν μεγαλύτερο παιδάκι, κουκλος με τα καρφάκια του, και της αμ....αχ της αμ το πιο ησυχο(χωρις παρεξηγηση κοριτσια οι υπολοιπες,ε?) μωράκι...αρχοντας!!!! ουτε που κουνηθηκε-ακουστηκε-γκρινιαξε...ηπιε και το γαλατακι του και νανι!

γλυκες ολα, εγω δεν προλαβα να τα ετοιμασω και προκειμενου να σας δω ηρθα μονη σαν το λεμονι!

Και εις αλλες μεγαλυτερες συναντησεις ευχομαι!

Παω να κοιμηθω εχουμε βαπτιση αυριο!

φιλια και χαρηκα πολυ που σας γνωρισα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τι κάνετε μανες?? Τα ομορφόπαιδα τι κάνουν??

galataki σ'ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, σμουατς!!....ώρες ώρες απορώ πως με τόσο γαύγισμα της σκύλας και φωνη δικιά μου να σταματησει το γαύγισμα, έχει γίνει τόσο ζεν το παιδί χαχαχαχχαχαχαχαχαχ

Geo και dim σας τις έστειλα, πείτε μου μόνο αν τις πήρατε γιατί ήταν πολλά τα αρχεία, αν οχι να "σπασω" τις φωτο σε περισσότερα mail

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...