Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα,μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο....

ο μουργακος ειναι 10070 κιλα,και 78 cm υψος...ξεκιναμε πλεον και ψαρι και θα τρωμε και ολο το αυγο...για ψαρι μας προτεινε μπακαλιαρο ή γλωσσα που δεν εχει πολλα κοκαλακια...επισης μπορει να τρωει απο τα δικα μας φαγητα αν δεν εχουν πολλα μπαχαρικα και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα που δεν του τα δινω αλεσμενα...επομενη επισκεψη μολις κλεισουμε χρονο...

76IGp3.png

Γεια σας, κοριτσάκια! Πολύ ζηλεύω για τη συνάντηση... Σας ευχαριστώ πολύ για τα τιπς περί βαλίτσας, έκανα τη λίστα μου και ο Θεός βοηθός.

Κι εμείς πήγαμε παιδίατρο σήμερα, 8,5 κιλά η (μινιόν) Στεφανίτσα, 71 εκ., μια χαρά μας βρήκε ο ντοκ. Ψάρι και αβγό εμείς από τον Αύγουστο. Δε μας είπε κάτι φοβερά καινούριο, μόνο ότι μπορώ να της δίνω τα πάντα σε μπουκίτσες, εκτός από τα σκληρά, πχ μήλο. Τον Αύγουστο που θα χω άδεια θα της κάνω εκπαίδευση μασήματος γιατί ο χάμπι ψιλοφοβάται...

Σας φιλώ, πάω να δουλέψω! Αν δε μιλήσουμε ως την Παρασκευή να περάσετε τέλεια!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Μπράβο στο μουργάκο σου Χαπάκι... Μια χαρά μεγαλώνει... φτου φτου.. τέλειος... :D

Am ευχαριστώ για το χάρτη... κ τώρα πείτε μου σε ποια είσοδο θα συναντηθουμε ...

προτείνω να βρεθούμε απο την είσοδο της λεωφόρου Δημοκρατίας, στο φανάρι στα καρφούρ κάνεις δεξιά και παρκάρεις στο εμπορικό. Μόλις φτάσεις παίρνεις τηλέφωνο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά Στελλίτσα η φασολίτσα... Φτου φτου.

Εγώ ρε κορίτσια έχω ένα θέμα με το μικρό... Άρχισα να του κάνω μπουκίτσες το μεσημεριανό κ ενώ είχε αρχίσει κ έτρωγε μία χαρά, κάποια στιγμή δεν έτρωγε κ κατάλαβα ότι ήταν επειδή βαριόταν να μασήσει... τώρα που του τα αλέθω κ πάλι τρώει... :confused: κ έχει κ 8 δόντια τρομάρα του... μόνο για να δαγκώνει εμένα τα χει...

Ηθελα επίσης να σας πω έναν καινουριο συνδυασμό φρουτων που δοκίμασα σήμερα κ τρελάθηκε: μισό αβοκάντο, μία φέτα πεπόνι, μισή μπανάνα, 1/4 μήλο κ 1/2 ροδάκινο (μικρό)...

Αντε ανυπομονώ για αύριο... :D Αθηνάααα να έρθεις...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Μπράβο στα μωράκια!!:D

νικολ δε σου γίνετε νερουλη η κρεμα με το πεπονι? μια φορα έβαλα και τρόμαξα να πήξει, έβαλα 2 μπανανες για να σφίξει

Σήμερα του έβαλα βερικοκο, την προηγουμενη εβδομαδα είχα βάλει βανιλια

c2Gbp2.png

του το πάσαρα μεσα σε μπανανα, μηλο αβοκαντο, το βερικοκο γιατί μια μέρα που του έφτιαξα μονο βερικοκο μπανανα, το έφαγα μόνη μου χαχαχαχαχαα

το κεχρι το έβαλες βρασμενο ε?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

εγω ακόμα τα ιδια δινω φρουτα, σημερα του εδωσα κερασι και το απερριψε,

απογυεματινο που τσακισε μπανανα-γιουρρτι-κολοκυθα

και....ΤΣΑΚΙΣΕ στη κυριολεξια κε τεραστια ευτ υχια και γελιο σε ΚΑΘΕ μπουκια περι τα 2 μπιφτεκια!!!! χαχαχχαα με το χερι μου σε κομματακι περικαλω

τερμα η καταπισεη του μουλτι, θα του δωσω καποια ακομα που εχω καταψυξη και γεια σας.

για παρασκευη θα προσπαθησω να ερθω αν γυρισει νωρις ο συζυξ...

Στελλα μπον βουαγιαζ να περασετε τελεια!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...