Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

dimaki στο μυαλό μου ήσουν..χαχαχαχαχα....το ίδιο θα έλεγα κι εγώ σήμερα

σας το στέλνω κι εγω

κι εκτός απο τα μωρα με τα καρότσια να κρατάμε κι ένα γαρυφάλλο να αναγνωριστούμε χαχααχααχαχααχααχα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

galat η κορη σου ειναι ολα τα λεφτα....χαχαχαχαχαχχα.....

εγω κοριτσια στο καροτσι του σουπερ τον βαζω ετσι,ουτε που το σκουπιζω....οσο για το καλυμμα για το καθισματακι θα συμφωνησω με την Αθηνα....παλι θα ιδρωνει...

76IGp3.png

βρε ναι στου Τριτση, αλλα σε ποιο σημειο? εχει πολλες εισόδους και γενικά ειναι τεράστιο να πουμε στο συντριβάνι στην κεντρική είσοδο?

Εγω επιφυλασσομαι για το αν θα ερθω, αλλα θα προσπαθησω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

εμεις αμ για να μην ιδρωνει βαζουμε το κλιματισμο....αλλα οχι να χτυπαει πανω μας και ουτε πολυ δυνατα,ετσι και σταθερη θερμοκρασια εχει το αμαξι και δεν ιδρωνει ο μουργος,το μονο μερος γιατι ολη μερα ειναι ιδρωμενος κι ας τον εχω μονο με το φανελακι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

λέω να βρεθούμε στην είσοδο από λεωφόρο Δημοκρατίας, αυτή που είναι από τη μεριά του καρφούρ. εγώ το κάλυμμα για το κάθισματάκι του αυτοκινήτου θα το πάρω και θα σας εξηγήσω το λόγο. έχω το κάλυμμα για το στρώμα από την ίδια εταιρία, τη μπέμπα δεν την έχω βρει ούτε μια φορά ιδρωμένη στο κρεβάτι της, αντίθετα όταν κοιμάται στο δικό μας ακόμα και μόνη της να είναι θα τη βρω πάντα ιδρωμένη στη μεριά που ακουμπάει το στρώμα, άρα το κάλυμμα κάνει καλή δουλειά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια...

Ξέρετε διεύθυνση για το πάρκο? Γιατί έχω έρθει άλλη μία φορά κ ψιλοχάθηκα... Κράτησα τα κινητά σας κ ελπίζω να μην χαθώ κ αυτή τη φορά.

Κατά τα άλλα τα ίδια... ψάχνω σαν τρελλλλή για σπίτι...

Ο μικρός έχει γίνει αντάρτης σκέτος...

Κ αυτά...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια...

Ξέρετε διεύθυνση για το πάρκο? Γιατί έχω έρθει άλλη μία φορά κ ψιλοχάθηκα... Κράτησα τα κινητά σας κ ελπίζω να μην χαθώ κ αυτή τη φορά.

Κατά τα άλλα τα ίδια... ψάχνω σαν τρελλλλή για σπίτι...

Ο μικρός έχει γίνει αντάρτης σκέτος...

Κ αυτά...

απο που θα έρθεις να σου πω πως θα έρθεις

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...