Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αθηνουλα να τα εκατοστησεις!!!!!

Στελλιτσα λοιπον θα σου γραψω τι θα επερνα εγω στο ταξιδι για το μικρο...

ρουχα,ζακετακι,καλτσουλες,πετσετες, σαλιαρες,πανακια για το προσωπο,θερμομετρο και τα βιβλιαρια οπου παμε ειναι must,κουβερτακι και σεντονακι,καπελο λογω εποχης,

πιπιλες,μπουκαλι νερου ,πιατακι ,κουταλακι,μωρομαντηλα,σαμπουαν και σφουγγαρακι δεν ξερω που θα κοιμηθει η μικρη σου εγω κουβαλαω και παρκοκρεββατο και το στρωματακι

δεν μου ερχεται στο μυαλο κατι αλλο ...και δεν ξερω αν βοηθησα ...

antihliAKO , ΚΑΠΟΙΟ αγαπημενο παιχνιδακι της, αφρολουτρο, οδοβτοβουρτσα,καμια γαζα,φυσιολογικο ορο κλπ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aθηνουλα μου χρονια πολλα κ απο εδω!!!!!!Να σας ζησει κ με τ ονομα ο Αλεξανδρος!!!!!!!!! :)

ΚΟριτσακια τι κανετε;;;;ως συνηθως σας διαβαζω αλλα δεν γραφω χιχιχι!!!!!

Μαρη χαπακι 2ο;;;;φανταζομαι υπερωριες ο συζυξ !!!!:):):)

Εγω ανηκω στο άλλο γκρουπακι....του κρινου !!!!χαχαχαχ!!!!!

Ρε Ντιμακι δεν τα κανουν αυτα....εμενα η πεθεριξ θα πλυνει τα δικα μου !!!!!(αν της το ζητουσα δλδ θα το εκανε )

Στελλιτσα διακοπουλες;;;;;....ωραιαααα!!!!!:)...κ αν ξεχασεις τπτ δεν πειραζει μωρε,,,απλα θα το αγορασεις εκει που θα ειστε :)

Θελω να σας δω ....βαλτε φωτος απο την συναντηση σας!!!!!...να ζηλεψω !!!!!

ααα Αθηνα κ εσυ απο το μπλουμ!!!!!!

Σας φιλωωωωω!!!!!!!! :):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

ουφ μολις τελειωσα το μαγειρεμα , ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσάκια!!!

Νικάκι....παντα με τον καλό το λόγο είσαι πολύ σε πάω (ασχετο)

θα σας βαλω φωτο απο το μπλουμ οταν προλαβω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

galat να σου ζήσει ο μπεμπάκος, πολύ ομορφο το ονομα του, ετσι ελεγαν και τον παππού μου, μου αρέσει πολύ! ό,τι καλύτερο σας εύχομαι, να τον δεις οπως επιθυμείς, κι εσύ κι εκείνος :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα κ από μένα... Κ εγώ δηλώνω παρουσία για την Παρασκευή... (ελπίζω δηλαδή)... Έχω μπλέξει τρελά κοριτσάκια μου... μία με την δουλειά, μία τώρα με το σπίτι... αφήστε... Τρέχουμε κ δεν φτάνουμε... Ο ιδιοκτήτης μας απειλεί με έξωση καθώς του είπαμε ότι θα φύγουμε κ να κρατήσει την εγγύηση αντί του ενοικίου που δεν του δίνουμε... Το θέμα είναι ότι μας τσάντισε πολύ καθώς το σπίτι έχει τρελά προβλήματα κ αφού θέλει να το τραβήξει με έξωση κ εμείς θα του κάνουμε αγωγή κ θα ζητήσουμε όλα τα λεφτά μας από τότε που εμφανίστηκε το πρόβλημα (από τον Δεκέμβρη είχαμε πρόβλημα με υγρασία που αργότερα έγινε μουχλα σε όλα τα δωμάτια εκτός του υπνοδωματίου μας που αγοράσαμε αφυγραντήρα για να μην έχουμε υγρασία). Οπότε όπως καταλαβαίνετε θα τρέχουμε... ηδη ψάχνουμε για σπίτι κ δεν βρίσκουμε κανένα της προκοπής. Τα μοναδικά καλά που βρίσκουμε είναι μέσω μεσιτικού :( Στείλτε θετική ενέργεια...

Κατά τα άλλα ο μικρός μεγαλώνει κ κάνει διάφορα κολπάκια που μας ξετρελαίνει... Έχει γίνει μεγάλη μουρη κ μέχρι που μας κοροϊδεύει... χιχιχι...

Χαπάκι με το καλό να έρθει κ το δεύτερο κοριτσάκι μου...

Στελλίτσα καλό ταξίδι κ καλά να περάσετε... Επίσης, προσθέτω κ εγώ το φαρμακείο να πάρεις μαζί σου.

Κοριτσάκια σας έχω ερωτήσεις: έλεγα να πάρω ένα κάλυμμα για το κάθισμα αυτοκινήτου καθώς το μικρό ιδρώνει πολύ... Εμφανίζει εδώ στο φόρουμ ένα μπάνερ με ένα τέτοιο κάλυμμα αλλά δεν μπορώ να δω ούτε τιμή ούτε που θα το βρω... Έχετε ιδέα εσείς να μου προτείνετε κάτι άλλο?

Επίσης, κάπου είχα δει ένα ειδικό υφασμάτινο, φορητό καθισματάκι για καρότσια σουπερμάρκετ... ξέρετε που θα το βρω κ αυτό?

Τέλος... χιχιχι... ήθελα να πάρω ένα καπελάκι που να έχει ύφασμα στον σβέρκο για να τον καλύπτει στην παραλία... για πείτε έχετε δει πουθενά?

Αυτά τα λίγα από μένα... :tongue:

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Kαλημέρααα!!

Nikol σε καταλαβαίνω απολυτα...κι εγω τα ίδια τραβηξα πέρσι...παραλίγο να κάνω έγκλημα με τον ηλίθιο τον ιδιοκτήτη!!

για το σουπερ μαρκετ έχει η beaba http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090104&itmid=3140248

νομίζω οτι έχει και παρόμοια στο αμαζον

για το άλλο που λες για το καθισμα αυτοκινητου δεν το έχω δει αλλα πολυ θα με ενδιεφερε, μουσκεμα γίνεται κι ο δικός μου

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

γινεται σκοτωμος με το πληκτρολογιο θελει να παταει κι αυτος!

Για το καλυμα, οτιδηποτε και να βαλετε ΠΑΛΙ θα γινονται μουσκεμα οσο και καλοκαιρινο να ειναι, μην το κανετε αδικως το εξοδο, κι ενα δροσερο σεντονακι ναα στρωσετε το ιδιο ειναι

για το σουεπρμαρκετ αργοτερα θα τα βαζετε οπως ειναι, που θα περασει η φοβια του μικροβιου χαχαχαχαχα (εγω απλα περνουσα με αντιηπτικο μαντηλι λιγο το καροτσι και ΟΚ

και καπελο με πανακι απο πισω ειχα βρει ενα στο μαδερκεαρ

η λία εχει σπασει το γόνατο +ειναι και αρρωστη νομιω, αλλα το παλευει με τη γνωστη δυναμεη και μεγαλειο!

ζουζουνελο μην χανεσαι, ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...