Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ πάνω που ήμουν καλύτερα έπλινα τα χαλιά της πεθεριξ και έγινα χειρότερα στο μπούκωμα. Αλλά που θα πάει θα περάσει και αυτό. Τελικά η συνάντηση έκλεισε για Τρίτση;; Τι ώρα λέτε;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

εγω λέω ναι για τρίτση...να περιμένουμε και τις υπολοιπες τσούπρες να μας πουν, πάντως για σύνταγμα-ζαππειο χλωμό το βλέπω, κάθε μέρα έχει συγκεντώσεις

κατα τις 6 είναι καλά?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τί κουραστικο ΣΚ...Βέβαια ευχαριστα κουραστικό με τόσες βολτες.

Η συναντηση είναι για Σάββατο ή Παρασκευη? Δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορεσουμε να ερθουμε. Αν είναι εδω ο καλός μου θα ερθουμε, αλλιώς μονη μου με 2 παιδια μου είναι λιγακι δυσκολο!

Αλέξανδρος...

Καλοφώτιστος και καλότυχος ο μικρός σου Αλέξανδρος! Αθηνά μου να είστε γεροί να τον καμαρωνετε!

happiness ωραία η σκέψη σας! Αντε με το καλό! Θα μεγαλώνουν και 2 μαζί! Και εγω θα έμπαινα σε σκέψεις για 3ο, αλλά τα οικονομικα μας δεν βοηθάνε...

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, να ειστε καλά και να ειναι γερά τα μπεμπόνια μας! Πηρε το επισημο ονοματάκι του κι αυτός τι θριλερ ....μεχρι και ο παπας με ψάρωνε, οι νονοι μου ειπαν γιαννη να το βαπτισω και ετσι θα κάνω κλπκλπ χαχαχαχαχαχαχα

η Ειρηνη "ε, συνώμη παπα, Αλεξαντος, αλεξαντοοοοοοοςςςςςςςς" αχαχαχαχχαχα ελιωασα στα γελια

περάσαμε ομορφα διπλα στη θαλασσα καμια 30αρια ατομα ηρεμα και ωραία θέλω να πιστευω...

ο μπομπος, πλανταξε, τον λυπηθηκα ολιγον.... οσο ησυχος και μη-κλαψας ειναι 9 μηνες εδωσε ρεστα....λυγμοιιιιιιιιιιι να μην μπορει να ανασανει χαχαχαχα

γενικώς ηταν βαριεστημενος-σοβαρος-τσαντιλας μιας και δεν ειχε κοιμηθει και ΟΛΟ το προηγουμενο βραδυ.....

τα βαπτιστικα του τελεια, πολυ σικ σε λευκο -μπεζ ηταν γοης θα το ομολογησω! χιχιχιχι η μαλλουρα με το λαδι συνεθεταν το τελειο λαδοποντικο περιμενω να τον κουρεψω πως και πως!

αυτα εν συντομια, ευχαριστω ντιμακι και για τις ευχες σου , ναι οντως γενεθλιάζω σημερα, 33 ....συμβολικό το νουμερακι! παπαπαπα γερασαμεεεεεεεε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Αθηνά μου... Να είναι γερός κ ευτυχισμένος... Κ εσύ πολύχρονη σήμερα... Να είσαι γερή κ ευτυχισμένη, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Αθηνούλα, χρόνια πολλάααααα! Να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται -και λαδωμένα, ας είναι!

Εγώ δυστυχώς δε θα σας δω την παρασκευή. ήλπιζα ότι θα καταφέρω να φτιάξω βαλίτσες μέσα στη βδομάδα αλλά μου έχουν πέσει πολλά οπότε μόνο το απόγευμα της Παρασκευής μου μένει -κι ο Τρίτσης είναι μακριά, να πάρει. Ζηλεύω, να βγάλετε φωτογραφίες να μου στείλετε!

Πείτε κανένα τιπ για τις βαλίτσες, φοβάμαι μην ξεχάσω τίποτα της μικρής (πρώτο ταξίδι...) κι έχω αγχωθεί.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Αθηνουλα να τα εκατοστησεις!!!!!

Στελλιτσα λοιπον θα σου γραψω τι θα επερνα εγω στο ταξιδι για το μικρο...

ρουχα,ζακετακι,καλτσουλες,πετσετες, σαλιαρες,πανακια για το προσωπο,θερμομετρο και τα βιβλιαρια οπου παμε ειναι must,κουβερτακι και σεντονακι,καπελο λογω εποχης,

πιπιλες,μπουκαλι νερου ,πιατακι ,κουταλακι,μωρομαντηλα,σαμπουαν και σφουγγαρακι δεν ξερω που θα κοιμηθει η μικρη σου εγω κουβαλαω και παρκοκρεββατο και το στρωματακι

δεν μου ερχεται στο μυαλο κατι αλλο ...και δεν ξερω αν βοηθησα ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...