Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Είμαι χάλια μόλις 12 μέρες έχουν περάσει που μου τελείωσε η περίοδος και αδιαθέτησα πάλι με πολύ αίμα και πόνους.

Nikolina θα κάτσω σχεδών ένα μήνα αλλά θα πάω και καλαμάτα και ερέτρια.

Am μένω σχετικά κοντά περίπου 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Είμαι χάλια μόλις 12 μέρες έχουν περάσει που μου τελείωσε η περίοδος και αδιαθέτησα πάλι με πολύ αίμα και πόνους.

ωχ!! γιατί??

Nikolina θα κάτσω σχεδών ένα μήνα αλλά θα πάω και καλαμάτα και ερέτρια.

στην καλαμάτα τι θα πας να κάνεις?:D

Am μένω σχετικά κοντά περίπου 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

που μενεις? στειλε πμ

c2Gbp2.png

δηλαδη σε ποσες μερες σου ηρθε , μετρώντας απο την πρωτη μερα περιοδου?

κι εμενα ηρθε στις 22 μερες παλι....ημαρτον απο εκει που μια ζωη ειχα 35-40 μερες, τωρα στις τρεις περιοδους , μια εξτρα!!!

και αδιαθετησα Δευτερα σημερα δεν εχω τιποτα ευτυχω γιατι αυριο εχουμε τη βουτια του μπουλη μας

Ρε κοριτσια πειτε μας τρελους αλλα κομα να αποφασισουμε...κατα 90% Αλεξανδρος αλλα οσο και να προσπαθω να τον φωναξω δεν μου βγαινει με τιποτα.....

ειναι γλυκουλης και το ονομα ειναι καπως σοβαρο, δεν μου βγαινει...

σοβαρο επιχειρημα να μου πεις...η αλλη επιλογη ειναι το Γιαννης, (Γιαννακηηηηηη, Γιαννακο μου κλπ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ)

Αφηστε που ξυνισε η πεθεριξ που δεν τον βγαλαμε απο τον πεθερο απαππα ειπε κατι χοντραδες δεν το περιμενα αλλα σε 2 διωρο ηταν ΟΚ.(ευτυχως)

Ο καθενας με τον πονο του...χαχαχαχαχαχαχα

εντιτ ο πεθερος ειναι Αποστολης , του αντρα μου δεν του αρεσε καθλου(ευτυχως)

το Γιαννης ειναι απο τη μαμα μου , που εχει βοηθησει αααααπειρα με τα μομολα και αλλαη ευκαιρια να το ακουσει δεν θα υπαρξει.

Για πειτε καμια γνωμη

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

χαχααχαχχαχ....δεν παίζεσαι...χαχαχαχαχααχ

Ωραίο είναι το Αλεξανδρος και πως να το πω, ζεστό όνομα...δεν ξέρω αν με κατάλαβες..χαχαχαχαχαχαχ

τι έγινε βρε κορίτσια με τις περιόδους σας??

c2Gbp2.png

Ωχ τι πάθατε με τις περιόδους... κουράγιο... ίσως η ζέστη? τι να πω?

Αθηνά κ εγώ ψηφίζω Γιάννης... γιατί να μην βγάλεις το όνομα της μαμάς σου? (ωραίο κ του πεθερου, αλλά αφού δεν έχεις θέμα με τον σύζυξ κ μπορείς να βγάλεις της μαμάς σου... αυτό να κάνεις)... Με το καλό λοιπόν αύριο... Να περάσετε καλά... κ θα περιμένουμε φωτό...

ααα κ επίσης, γιατί μωρέ το καημένο να γιορτάζει μαζί με τα γενέθλιά του? Κρίμα είναι... Το λέω γιατί του Αγ. Αλεξάνδρου είναι τέλη Αυγούστου κ είναι πολύ κοντά με τα γενέθλια... Γιάννης Γιάννης...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

βρήκα κι αλλες ιδέες για απογευματινο, σήμερα του έδωσα κεχρί με καροτάκι και λίγο μήλο και το έφαγε μια χαρά, θα συνεχίσω τις παραλλαγές και θα του φτιαχνω και κινόα για απογευματινό με κάποιο φρουτάκι μέσα

c2Gbp2.png

Καλησπέρα!

Καμία εδω?

galat βαφτίσατε τελικά? Με το όνομα τελικά τί έγινε? Το Αλέξανδρος μου αρεσει πααααρα πολύ, αλλά και της μαμας σου να βαλεις το αξίζει και επισης ειναι πολύ ωραίο το Γιαννακης! Καλοφώτιστος!!!

happiness η δικιά μου μόνο αγκαλιά και να την κουνάω κοιμάται, αλλιώς ουρλιάζει, δεν κοιμάται.

Για τα γευματα που λετε οταν ειμαστε εξω, τα εχω έτοιμα αλεσμενα απο το σπίτι. Εχει ζεστανει και ο καιρός και ετσι δεν χρειάζεται να είναι τόσο ζεστα. Το απογευμα συνηθως δίνω οτι εχει περισσεψει απο το μεσημεριανο της, γιατι δεν το τρωει ποτε όλο, σπάνια... Αν ειναι λιγο όμως της δινω μετα λιγο γιαουρτάκι με μπανανα ή φρουτα σε κομματακια ή τοστ με τυρακι. Δοκιμασα και λαχανικα και τραχανα αλλά δεεεεν.

Σήμερα γίναμε 10 μηνων! Πώς περναει ο καιρός....τί γρηγορα που μεγάλωσε η μπουμπου μου! Πλέον σηκωνετε όρθια απο παντου και συνηθως πέφτει μετα απο λίγο. Ελπίζω να σταθεροποιηθει γρηγορα και να μην ειναι σαν τον γιό μου που τρεχαμε καθε 3 και λιγο στο νοσοκομειο. Μας είχαν μαθει όλοι οι γιατροί τοτε.

galat να σας ζήσει!! περιμενουμε ενημέρωση και φυσικά να μάθουμε το όνομα..χαχααχαα

blume αστα πως περναει ο καιρός,σαν χθες μου φαίνεται που έκανα το τεστ

καλά μηνογενεθλια στη μικρη σβούρα:D

θα έρθεις τελικά στη συνάντηση?

c2Gbp2.png

galat να σου ζησει ο νεοφωτιστος....!!!!

ειδατε βρε κοριτσια μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας...εμεις εχουμε μπει στη διαδικασια για δευτερο αλλα οχι εντατικα,απο το σεπτεμβρη πιο εντατικα...

76IGp3.png

καλησπέρα!!!!! Η μπουμπου είναι μια χαρά, εγώ κόλλησα αλλά ευτυχώς ελαφρά. Κατα τα αλλά τα ίδια περιμένω πωςπ και πως την Πέμπτη να φύγω για Αθήνα.

Αθηνά να σας ζήσει ο Αλέξανδρος ή Ιωάννης.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...