Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

για το πληγουρι δεν ξερω να σου πω...

εμας για το αυγο μας ειπε 8 μηνων τον κροκο,εγω πριν λιγο καιρο ξεκινησα να του δινω και λιγο ασπραδι...για το ψαρι δεν ξερω εχω να τον παω απο τον 8ο,την αλλη βδομαδα θα παμε και λογικα θα μας πει ποτε να το αρχισουμε...

ειναι το μονο που οσο το σκεφτομαι το βαριεμαι,καθαρισε τα ,φιαξε σουπα,ασε που εχω αγχος και με τα κοκκαλακια...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχχχ...χαπακι...υπομονή

ο δικος μου πάλι, κοιμάται απο τις 9.30 (παλιοτερα ήταν μεγαλος ξενυχτης, πριν τις 12 δεν κοιμόταν)

galat ουτε κι εγω ξέρω για το πληγουρι....σε υποχρεώσαμε...χαχαχχαχαχα

θα αργήσω πάντως να του δώσω ψάρι...εχω ενδοιασμους

c2Gbp2.png

εμενα μεχρι πριν λιγες μερες κοιμοτανε απο τις 9...τωρα εχει μερικες μερες εχει βρει το πανω κατω παιχνιδι και για να κοιμηθει πρεπει να τον παρω αγκαλια,αλλα δεν θελω να τον μαθαινω κι ετσι

76IGp3.png

αχ θα τον παθω τον νευρικο κλονισμο,ερχεται....και παω να τον ηρεμησω κι εκεινος εχει εννοια να σηκωθει....θα την παθω την υστερια,ασε που παει και τυλιγετε στην κουνουπιερα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

για το μομπιλ το ηξερα(ασχετο αν δεν το εχω βγαλει ακομα)...για την κουνουπιερα δεν το ηξερα και την βαλαμε πριν 2 μηνες περιπου,στο προηγουνο σπιτι δεν ειχα θεμα με τα κουνουπια οποτε δεν του ειχα κουνουπιερα

76IGp3.png

Καλησπέρα!! Η μικρή είναι πολύ καλύτερα, πέρα του χθεσινού 38 δεν έχει ξανακάνει πυρετό, μόνο η μύτη της τρέχει και είναι λίγο κόκκινα που και που τα ματάκια της.

Geo θα σε τιμήσω με τις κορδελίτσες σίγουρα κάτι θα μου φτιάξεις για τα γενέθλια και τη βάπτιση αναλυτικότερα θα τα πούμε απο κοντά και ελπίζω μιας και θα πηγαίνω πολύ συχνά στου Τρίτση να τα λέμε.

Αθηνά δε ξέρω ούτε και εγώ για το πλιγούρι.

Εμένα ο γιατρός την ξεκίνησε ψάρι απο τις αρχές του 8ου. Επίσης και ο δικός μου είναι αρνητικός στο μόνο ζυμαρικό για απόγευμα, μου έχει πει ή θα φτιάνω παξιμάδι-τυρι-ντομάτα ή καρότο βρασμένο και αλεσμένο με χυμό απο πορτοκάλι και γενικά πράγματα που έχουν βιταμίνες. Αυτό με τις κρέμες μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο απο άποψη ζάχαρις αλλά οτι περιέχουν βιταμίνες αρκετές είναι αλήθεια. Τώρα το μεσημεριανό το βρίσκω κουτό να δώσεις βαζάκι γιατι ακόμα και έξω να είσαι μπορείς να το έχεις αλέσει και να το ζεστάνεις με λίγο νεράκι. Αλλά τι κάνεις το πρωί με τα φρούτα ή το απόγευμα αν δεν είσαι σπίτι;;; Αναγκαστικά βαζάκι και κρέμα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

εγω πλεον αν ειμαι εξω το πρωι πριν πιασουν οι ζεστες εφτιαχνα τη φρουτοκρεμα και την εβαζα σε ενα αεροστεγως μπολακι απο το θερμο της chicco και του την εδινα(βεβαια ξερω οτι δεν ειχε τις ιδιες βιταμινες αλλα τουλαχιστον δεν ειχε συντηριτικα...και για απογευμα οσο καιρο τρωγαμε κρεμα του εδινα κρεμα...πλεον αν ειμαστε εξω το πρωι ή απογευμα του δινω γιαουρτι...ή του δινω ενα κουλουρακι...ή τοστακι με τυρι....

ντιμ εγω οταν του κανω σουπουτσα με αστρακι το ζουμι ειναι απο το φαγητο του που εχω βρασει και εχει μεσα και ουσια απο το κρεας και απο τα λαχανικα...και επισης του προσθετω και λιγο τυρακι,οποτε δεν ειναι σκετο ζυμαρικο νεροβραστο

76IGp3.png

ναι του την εβγαλα...και τελικα τον πηρα αγκαλια και κοιμηθηκε αμεσως....αποκτησαμε χουγια
μην απεπλίζεσε χαπάκι, έτσι κάνουν για ένα διάστημα και μετά τους περνάει. Δεν ξέρω αν είναι χούγια ή όντως το έχουν ανάγκη. Τα βαζάκια απο τα βιολογικά δεν έχουν συντηριτικά

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρες κ από εμένα...

Τι κάνετε κοριτσούδες?

Διαβάζω τα κατορθώματά σας... κ γελάω... Εμείς δεν κάνουμε τίποτα, βαριόμαστε εντελώς... Αφού είχαμε ξεκινήσει κ σηκωνόμασταν κ τώρα ούτε κ αυτό κάνουμε... Ό,τι κάνει το κάνει για λίγο, καμαρώνει κ μετά σταματάει... κ το ξανακάνει όποτε θέλει αυτός, όχι όταν του το ζητάμε εμείς... Ανάποδο αυτό το παιδί..

Για τα φαγητά που λετε, εμένα ο γιατρός μου είπε ψάρι κ αβγό στο χρόνο..

Αθηνά, το πλιγούρι αν θυμάμαι καλά στάρι είναι κ αυτό, κάτι σαν τραχανά...

Ντιμάκι θα μείνεις καιρό στην Αθήνα?

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...