Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι,ναι στου Τριτση καλεεεεεεεεεε...ειμαι κ κοντα!!να σας πω κοριτσια,θα κανετε ενα like στη σελιδουλα μου.??..

http://www.facebook.com/pages/Angelic-Beauty-headbands-and-clippies-for-angels/155234257876505#!/pages/Angelic-Beauty-headbands-and-clippies-for-angels/155234257876505

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντιμ, ο τύπος που της έκανε έχει εμπειρία σε μωρά και τη χειρίστηκε πολύ καλά. Καθόταν η μικρή στο κρεβάτι και παίζαμε μαζί ήσυχα ήσυχα κι εκείνος της έκανε από κάποια απόσταση. Κιχ δεν έβγαλε η φασολίνα!

Ξέχασα να σου γράψω σιδεροκέφαλη! Πάλι καλά που δεν είχες τη μικρή μέσα -και μόνο η τρομάρα σου... Περαστικά της από την ίωση, άντε, στο τέρμα είμαστε!

Νικολίνα, πού μετακομίζετε;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ναι,ναι στου Τριτση καλεεεεεεεεεε...ειμαι κ κοντα!!να σας πω κοριτσια,θα κανετε ενα like στη σελιδουλα μου.??..

http://www.facebook.com/pages/Angelic-Beauty-headbands-and-clippies-for-angels/155234257876505#!/pages/Angelic-Beauty-headbands-and-clippies-for-angels/155234257876505

geo εσυ τα φτιαχνεις;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα...

Περαστικά στη μικρή σου Ντιμάκι...

Στελλίτσα ιδανικά θα ήθελα να μείνω εδώ στο Κάτω Χαλάνδρι... ακόμα όμως δεν έχω βρει τίποτα...

Καλή αρχή στα μπανάκια Χαπάκι... Κ εμείς θέλουμε να αρχίσουμε αυτό το σάββατο. Για να δουμε θα τα καταφέρουμε?

Φιλάκια πολλά...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημερα!!

σημερα ο Κωνσταντινος μου εκανε το 1ο μπανακι στη θαλασσα,ειχαμε ενα θεμα να μπει αλλα τον αφησα κι επαιξε λιγο στην αμμο κοντα στο νερο και σιγα σιγα ...τσουπ τον εβαλα και μεσα.....

ωωω....τι ωραία!! καλά μπανια!!

dim περαστικά στη μικρη

τί εγινε με τα κρυωματα, δεν θα ησυχασουμε φέτος???

Μια άλλη σκεψη είναι να παμε στο mall...είναι κλειστός χώρος βέβαια αλλά έχει ενα θετικο, δωματιο αλλαγματος μωρου...χαχαχαχαχαχα.....και παει και το μετρο

stella θελω κι εγω ρεικι...για μενα...χαχαχαχαχχα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

ωωω....τι ωραία!! καλά μπανια!!

dim περαστικά στη μικρη

τί εγινε με τα κρυωματα, δεν θα ησυχασουμε φέτος???

Μια άλλη σκεψη είναι να παμε στο mall...είναι κλειστός χώρος βέβαια αλλά έχει ενα θετικο, δωματιο αλλαγματος μωρου...χαχαχαχαχαχα.....και παει και το μετρο

stella θελω κι εγω ρεικι...για μενα...χαχαχαχαχχα

δεν είναι κρίμα καλοκαιριάτικα να κλειστούμαι σε ένα mall;; Αλλά δεν έχω πρόβλημα ότι θέλουν οι πολλοί

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ntim πόσες μέρες πυρετό εχει η μικρή? κυκλοφορει παντα και το αιφνιδιο εξανθημα εμφανιζεται μολις πεσει ο πυρετος συνθως κραταει 3-5 μερες ο πυρετος και μετα βγαινει το εξανθημα, μην τρομαξετε αν το δειτε ειναι πολυ ψαρωτικό αλλα δεν ειναι σοβαρο...τοθημηθηκα γιατι το επαθε την ποηγουμενη εβδομαδα το μωρο μιας φιλης συνομηλικο με τα δικα μας

eNeap2.pngTSzHp3.png

ντιμ περαστικα στο κουκλακι σου!!!

geonutr αυτο το κουκλι στη σελιδα ειναι η κορη σου????φτου φτου....

τα πραγματακια πολυ ωραια...

και το σχολιο της ημερας τι ειπε μια παιδιατρος στη φιλη μου που το κοριτσακι της ειναι 8 μηνων...ειναι πολυ καλο να δινουμε κρεμες τυπου γιωτης,νουνου κτλ...κτλ...γιατι ειναι εμπλουτισμενες για το μωρο,ενω αν του δινουμε αλλα πραγματα οπως σουπιτσα με αστρακι δεν παιρνει οτι χρειαζεται για την αναπτυξη του...ααα και το πιο κουφο,αν δεν προλαβαινει να μαγειρεψει για την κορη της ή ειναι εξω να της δινει βαζακι με ετοιμη αλεσμενη τροφη...εχω ξεφυγει τελειως παντως με αυτα που ακουω απο διαφορους παιδιατρους...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και το σχολιο της ημερας τι ειπε μια παιδιατρος στη φιλη μου που το κοριτσακι της ειναι 8 μηνων...ειναι πολυ καλο να δινουμε κρεμες τυπου γιωτης,νουνου κτλ...κτλ...γιατι ειναι εμπλουτισμενες για το μωρο,ενω αν του δινουμε αλλα πραγματα οπως σουπιτσα με αστρακι δεν παιρνει οτι χρειαζεται για την αναπτυξη του...ααα και το πιο κουφο,αν δεν προλαβαινει να μαγειρεψει για την κορη της ή ειναι εξω να της δινει βαζακι με ετοιμη αλεσμενη τροφη.

μα ναι...τα καλύτερα είναι αυτα....αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

δώστε ζάχαρη, δώστε συντηρητικα....χαχαχαχαχαχαχ

Στην ανάγκη να δώσει κάποιος μια στο τόσο δεν είναι και τόσο τραγικο (αν δεν προλαβαινει π.χ. να φτιάξει κάτι άλλο) απλά το καθημερινο δεν είναι και οτι καλύτερο.

Tα νεα μας....ξεμπερδεψαμε και με τα εμβολια....ουφφφ....απο Νοεμβριο πάλι...ούτε κιχ δεν έβγαλε ο μπομπος...χαχαχχαχ

75 εκ υψος, 45,5 εκ περ.κεφ., 9.300 βάρος

Και το σίδηρο μου είπε περιττό....πάει κι αυτόοοοοοο!!!

Μου είπε να του ξεκινησω ψάρι:roll:

c2Gbp2.png

να σας πω, πλιγούρι εχετε φτιάξει ποτέ? πηρα για μας, και σκεφτκηκα μηπως να του δίνω, αλλα δεν ξερω να το φτιαχνω, απλα το βραζω? μαλακώνει ή δεν ειναι καταλληλο για μωρα?

για το ψαρι-αυγο νομιζω και ο παιδ της ΕΙρηνης πρωτα ψαρι ξεκινησε (7 μηνων περικαλω αλλα αυτος ξεκινουσε 4 μηνων γενικως τη μασα ! ! ! !-εγω εκανα φυσικα τη παπια-) και το αυγο 8 μηνων τον κροκο και στο χρόνο το ασπραδι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...