Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και προχθες το βράδυ έκανε και με βουητο (με επικεντρο το Γραμματικο) και σήμερα το απογευμα, την ώρα που σας το έγραψα περίπου

πω χαπάκι:mrgreen:

ουουουουοουυουουου,αμαντε εχεις 666 μηνυματα...υουοουουουουουυουο

οσο για το σεισμο εγω δεν τον καταλαβα γιατι ειχε αλλου σεισμο,χεχεχεχε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ki esy 333 oyoyoy μισοσατανική!!!

ωστε αλλου σεισμο ,ε? ουτε εγω τον καταλαβα.... και δεν ειχε πουθενα σεισμο! χαχαχαχαχα

για τα κουνουπια εγω εχω παρει το anti-bug balm tis badger. Τι σπρευ αμ? για πες να τα εχω υποψιν

εμενα ο ντοκ λεει κρεας μερικες φορες την εβδομαδα, αλλα εγω δινω καθε μερα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ καλό μήνα κ από μένα..

Κ εγώ βάζω υγρό στο δωμάτιο όμως (έχουμε πολλά κουνούπια εδώ). Το σπρέι το έχω για έξω.

Εμείς ρε κορίτσια αυτό τον ύπνο δεν τον έχουμε στρώσει. Αφήστε την γκρίνια... όλοι μου λένε ότι εγώ τον έχω κάνει έτσι κ με στενοχωρουν... αφού έως σε συνάδελφο που εξασκεί το επάγγελμα αλλά για παιδιά (παιδοψυχολόγο) σκέφτομαι να πάω...

:( Κ εγώ δεν ξεκουράζομαι κ το μικρό δε θέλω να έχει τρελό κόλλημα με τη μαμά αργότερα... Εντάξει τώρα είναι μικρός ακόμα... Μόνο με τη μάνα μου τα πάει καλά. Φανταστείτε ουτε με τον άντρα μου...

Τεςπα...

Εσείς όλες καλά????

Φιλάκια

Υ.Γ. άρχισε η γκρίνια:rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημερα!! Καλό μήνα

ουουουουοουυουουου,αμαντε εχεις 666 μηνυματα...υουοουουουουουυουο

οσο για το σεισμο εγω δεν τον καταλαβα γιατι ειχε αλλου σεισμο,χεχεχεχε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κι εμενα αυτος ήταν ο καημος μου, που κουνιομουν τσαμπα:lol::lol:

ki esy 333 oyoyoy μισοσατανική!!!

ωστε αλλου σεισμο ,ε? ουτε εγω τον καταλαβα.... και δεν ειχε πουθενα σεισμο! χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχα

για τα κουνουπια εγω εχω παρει το anti-bug balm tis badger. Τι σπρευ αμ? για πες να τα εχω υποψιν

εμενα ο ντοκ λεει κρεας μερικες φορες την εβδομαδα, αλλα εγω δινω καθε μερα.

εχω αυτό http://www.iherb.com/W-S-Badger-Company-Anti-Bug-Balm-1-5-oz-42-g/18389?at=0

και σε spray αυτο bug-spray.jpg

Ποιά συναντηση? Δεν εχω ιδέα!

δες 1-2 σελιδες πριν, κανονιζουμε για τις 10 του μηνα που θα είναι η dim αθηνα

Εμείς ρε κορίτσια αυτό τον ύπνο δεν τον έχουμε στρώσει. Αφήστε την γκρίνια... όλοι μου λένε ότι εγώ τον έχω κάνει έτσι κ με στενοχωρουν... αφού έως σε συνάδελφο που εξασκεί το επάγγελμα αλλά για παιδιά (παιδοψυχολόγο) σκέφτομαι να πάω...

οχι βρε, σιγα, είναι μικρός ακόμα...θα τον φτιαξει τον ύπνο του

c2Gbp2.png

nasi re Νικολίνα...τι να πω εγώ και η μπλουμε που εστρωσαν στα 2??? και γενικά ομως πολλα πιαδια κοντα στα 2,5 στρωνουν εντελως...μην πω τα περισσοτερα...

ιδιως οταν θηλαζουν, ειναι στα μειον του θηλασμου αλλα αυτο μποροστα στα συν ειναι υποφερτο...

κι εμενα ξυπναει ανα 3 ωρες, και αυτο ειναι το τελειοοοοο πριν λιγο καιρο ξυπναγε ανα 1,5 ωρα....

για μενα τα 2 ξυπνηματα που κανει δεν ειανι τιποτα μπροστα στα 10 που εκανε η ΕΙρηνη χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ασε που δεν κοιμαται με τιποτα πριν τις 11-12 το βραδυ....σε αυτο ισως φταιμε κι εμεις γιατι με την ΕΙρηνη κλπ που χοροπηδαει εως αργα τον ξαγρυπναμε αλλα οσες φορες και αν δοκιμασα νωριτερα δεν ειχε αποτελεσμα, στο μισαωρο ξυπνουσε ανανεωμενος!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μα αυτό το γάλα μας τελικά τα κάνει ντουρασελ...

Εμένα εκτός από το ότι θέλει συνέχεια να κάνει κάτι (αλλά μαζί με μένα, ποτέ μόνος του) γκρινιάζει κ συνέχεια... κ τελευταία μου κάνει κόλπα κ στο φαγητό... Ειδικά το μεσημεριανό... Απλά πλέον δε σκάω, ξέρω πως αν πεινάσει θα φάει, αν όχι... ότι κ να κάνω (κ πιστέψτε με κάνω πολλά... τον καραγκιόζι, το μίκυ, τον ποπάυ... όλους) δεν θα φάει.

Μέχρι τα 3 λοιπόν... υπομονή... κ ήθελα κ άλλο τρομάρα μου... :rolleyes:

Καλά ναι, κ εγώ έτσι λέω ότι αυτό είναι στα μείον, αλλά τα συν είναι πολύ περισσότερα...

Εδώ βρέχει καρέκλες... σε σας????

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Νικολίνα μου, σε καταλαβαίνω, κι εμένα συνέχεια ξυπνάει, αλλά όποτε πάω να αγχωθώ πολύ διαβάζω τις απαντήσεις του Παπαβέντση εδώ και θυμάμαι ότι τα μωρά είναι μωρά, όχι μικροί ενήλικες που μπορούμε να τους βάλουμε σε δικά μας καλούπια. Τώρα για τη σχέση του με τους άλλους, επειδή κι εμείς είχαμε τρελό θέμα μ' αυτό (ούτε στις γιαγιάδες καθόταν ούτε σε κανέναν, μόνο σε μένα και στον μπαμπά της), τολμώ να πω ότι από τότε που την πήγα δύο φορές για ρέικι, σε διάστημα 3 εβδομάδων η μία από την άλλη, ηρέμησε πολύ. Δηλαδή τώρα κάθεται άνετα με την κοπέλα που έρχεται τα απογεύματα και με τις γιαγιάδες είναι πολύ πιο ήρεμη, για 1-2 ώρες. Μπορεί φυσικά να φταίει το ότι απλά πέρασε ο καιρός, αλλά εγώ πιστεύω ότι και το ρέικι έπαιξε ρόλο, με την έννοια ότι την ξεμπλόκαρε λίγο. Πάντως, επειδή και μένα μου λένε ότι την κακομαθαίνουμε, προσωπικά είμαι υπέρ της άποψης ότι τα μωρά κάτω του 1 χρόνου έχουν μόνο πραγματικές ανάγκες και ότι, ακόμα και να ήθελα, δε θα μπορούσα να τη "σκληραγωγήσω" με τον τρόπο που μου λένε.

Ενιγουέι, από ρούχα εγώ την έχω με κοντομάνικο φορμάκι, εκτός αν κάνει ψύχρα. Το βράδυ ψιλοξεσκέπαστη κοιμάται...

Από φαί της δίνω 2 φορές κοτόπουλο και 1 κρέας τη βδομάδα. Τις υπόλοιπες ρύζι, όσπρια, λαχανικά...

Σας φιλώ! Τι κανονίσατε τελικά για τη συνάντηση;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

σημερα ο Κωνσταντινος μου εκανε το 1ο μπανακι στη θαλασσα,ειχαμε ενα θεμα να μπει αλλα τον αφησα κι επαιξε λιγο στην αμμο κοντα στο νερο και σιγα σιγα ...τσουπ τον εβαλα και μεσα.....

νικολινα μου μην ακους τι σου λενε,κι εμενα ο δικος μου δεν θελει παντα να πηγαινει στους αλλους ,ουτε καλα καλα στον πατερα του ειναι προσκολλημενος πανω μου ,αφου περναει και σχεδον ολη μερα μαζι μου ειναι λογικο(οπως και σενα)....εξαλλου τωρα εχουν την αναγκη της μανουλας οταν μεγαλωσουν θα ειναι ανεξαρτητα και τοτε εμεις θα θελουμε να τα εχουμε κοντα μας αλλα εκεινα θα προτιμουν τους φιλους τους...οποτε απολαυσε το κοπελα μου και μην σε νοιαζει τι λενε και οταν ερθει η ωρα να ανεξαρτητοποιηθει θα βρειτε τον τροπο,οσο για τον βραδυνο υπνο ειναι λογικοα φου τον θηλαζεις..εδω καποιες φορες ξυπναει εμενα και θελει παρεουλα και αγκαλιτσα....

76IGp3.png

καλησπέρα!!! Σήμερα τρέχαμε γιατι η μικρή είναι αρρωστούλα και όλο το πρωι είμασταν στο γιατρό, ιωσούλα έχουμε έκανε και ένα 38 τώρα το απόγευμα αλλά με το μπανάκι της έπεσε. Σήμερα θα κοιμηθούμε αγκαλίτσα.

Am περαστικά σου.

Χαπάκι καλή αρχή λοιπόν.

Στέλλα ρέικι στο μωρό;; Δε σε πιστεύω. Και καλά καθόταν;;

Για τη συνάντηση λέω να βρεθούμε κατά τις 6.30 - 7.00 στο σύνταγμα και αν έχει πορίες κτλ να βρεθούμε Τρίτση. Καμία αλλη πρόταση για μέρος;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...