Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κ από μένα...

Ντιμάκι... ανατρίχιασα... να πας να ανάψεις μία λαμπάδα... άγιο είχες...

Κ εμείς έχουμε σκαλώσει με φαγητό τελευταία αλλά με το μεσημεριανό... Τα βαριέται όλα... Εγώ δεν του τα αλέθω εδώ κ λίγο καιρό κ είπα μήπως φταίει αυτό, αλλά τελικά μάλλον τα βαρέθηκε τα φαγητά... κ να δω τι άλλο θα του φτιάχνω...

Όσο για τα ρουχαλάκια εγώ του φοράω κοντομάκινο φορμάκι από μέσα κ ανάλογα με την ζέστη κοντομάνικο ρουχαλάκι κ από έξω... Αν φυσάει πολύ όταν βγαίνουμε έξω του βάζω κ ζακετουλα.

Για την βολτουλα κ εγώ μέσα είμαι.

Στελλίτσα κ από μένα φιλάκια για να είσαι καλύτερα... Καλά να περάσετε στην βάφτιση...

αααααααααααα Αθηνάααααααααααααα πάντα άξια κοριτσάκι μου... Θα περιμένουμε φωτό... Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Σημερα η μπουμπου μου κοιμηθηκε σερί μεχρι τις 6.20 το πρωί! Ουάου! Μακαρι να το κρατησει και ας ξυπνάμε απο τις 6.

happiness να την βγάλεις την πάντα. Ο γιός μου όταν ξεκινησε να σηκωνετε ορθιος στο κρεβατακι του, μετα απο 2-3 εβδομαδες πάτησε πάνω στη παντα και έπεσε. Ηταν 9 μηνων.... Ουτε να το θυμαμαι...

DimRous πάγωσα και μονο που το διαβασα. Δόξα Τω Θεό που είσαι καλα! Πω πω...

Οσο για το ντυσιμο εμείς κοντομάνικο την ημερα και το βραδυ μπιτζαμακι μακρυμανικο χωρίς κουβερτα. Τις κάλτσες στον υπνο της πάντα τις βγάζω.

ντιμ..... πωπω ανατριχιασα, τρομαξα πολυ..... προσοχη και εχετε κατι δρομους εκει αστα να πανε....

παρεπιπτοντως στα τοσα χρονια που οδηγω μια πατατα σε ενα υποστεγο εκει στη ζακυνθο την εκανα κι ψιλοτσαλακωσα τη σακαρακίτσα μου....

μπλουμακι μπραβο στη μπουμπου

φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

ντιμ εγω δεν του εχω φορμακια ολοσωμα καλοκαιρινα...του εχω παρει σορτσακια και μπλουζακια και γι'αυτο του φοραω εσωρουχακι,γιατι καποιες φορες ξαπλωνει κατω και δν θελω να ειναι η κοιλια του εξω....τα καλτσακια τα βαζω απο βλακεια πιο πολυ,ο καημενους ζεσταινεται και ιδρωνει αλλα εγω εκει το χαβα μου και μου ειπε ο συζυξ να μην του φορω αλλα εγω εκει

νικολινα κι εμενα τα ιδια εκανε για μερικες μερες και νομιζα οτι ηταν δοντια αλλα ο κυριος ειχε βαρεθει τα νεροβραστα,μολις αρχισα να του δινω απο το δικο μας το κανει ναααα....βεβαια πλεον κι εμεις τα τρωμε σχεδον αναλατα...ξερω οτι δεν κανει καλο το αλατι αλλα δεν του αρεσουν τα αλλα τι να κανω????το καλο ειναι επισης οτι πλεον ξεκινησε να πινει νερο...γιουπιιιιιιιιιι,φτανουμε τα 100μλ τη μερα...

μλουμ θα τη βγαλω τον εχω δει ηδη 2 φορες να παταει πανω...

76IGp3.png

μας λείπουν όμως μαθητριες για τη βόλτα...πάλι απουσιες θα βάλω

blume

stellunak

galat

geonutr

παρουσα!!καλε Dim,λαμπαδα αναψε παιδι μου!πωπωπω,τα φοβαμαι αυτα...

το λεπον,εμας η μικρη ξεκινησε (επιτελους) τις μασες,σπανιως τρωει 3 φορες τη μερα,αλλα κατεβαζει τον αγλεορα αν της αρεσει (ενα μπολ νααααααααα-με το συμπαθειο)..απο μαμ τρωει βρωμη με νερο και επιλογες απο μπανανα-δαμασκηνο,δαμασκηνο σκετο,σταφιδες-δαμασκηνο..αυτα

το φειβοριτ ομως,που ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ το σπλαχνο μου ειναι ο τραχανας,ο γλυκος με το αλευρι-οχι ο σταρενιος- σε ολες τις μορφες..σκετος με λιγο γαλα κ μια τσιμπια τυρακι τριμμενο ή ανθοτυρο κ λαδι ή με πατατα-γλυκοπατατα-καροτο-σελινο-κρεμμυδι-κολοκυθακι-λαδι ή με μοσχαρι κ ολα τα παραπανω...το κοτοπουλο ουτε να το φτυσει,ουτε τη μπανανα..κ απο τη στιγμη που ξεκινησε να μασαμπουκιαζει πηρε σε 2 εβδομαδες 700 γρ!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,χεχε..επανηλθαμε στις καμπυλες,το μαναρακι μου..

παξιμαδι-ανθοτυρο-ντοματα δεν...το τρωω εγω,χαχα..

επισης,σηκωνομαστε συνεχεια ορθιες,απο ορθιες καθομαστε,γυριζουμε,ξανακαθομαστε κ σταυροποδι παρακαλω..παει σφαιρααα αμα την κραταμε κ κανουμε πεταλουδα με τα χερακια μας...αααααα,λεμε μαμα,ιαια (γιαγια σε ελευθερη αποδοση),μπαμπα,λιρελιρε κτλ...σεντονιιιιιι παλι εγραψα,με το μπαρδον!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol:

Διαφημίσεις

εμενα εχει μια αναλαμπη τελευταια μεσα σε μια μερα κανει πολλα καινουργια στελνει φιλια, μιλαει στο τηλ, κανει κουπεπε, κανει καλο-καλο,και το πιο αστειο κανει μμμμμμμμμ και κουναει το χερι στο φαγητο...

αυτα γιατι του τα εμαθε η πεθερα εγω τα βαριεμαι απιστευτα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγώ αρρώστησα, σας το είπα?? δεν σας το είπα...γκρρρρ....είμαι με εναν απαισιο πονολαιμο απο χθες, με κρυάδες κτλ κτλ

Σημερα η μπουμπου μου κοιμηθηκε σερί μεχρι τις 6.20 το πρωί! Ουάου! Μακαρι να το κρατησει και ας ξυπνάμε απο τις 6.

μπράβο στη μικρή!! να συνεχίσει έτσι να ξεκουράζεστε!

blume θα έρθεις στη συναντηση?

geonutr μια χαρά και η μπουμπου με τη μάσα:D

εμενα εχει μια αναλαμπη τελευταια μεσα σε μια μερα κανει πολλα καινουργια στελνει φιλια, μιλαει στο τηλ, κανει κουπεπε, κανει καλο-καλο,και το πιο αστειο κανει μμμμμμμμμ και κουναει το χερι στο φαγητο...

αυτα γιατι του τα εμαθε η πεθερα εγω τα βαριεμαι απιστευτα

:lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

περαστικά αμ!

ευχαριστώωω

καντε κλικ http://www.facebook.com/lifeskai/posts/231354903545287 κ καντε μου like στο μηνυμα μου....θελω ποδηλατακι............μη ξεχνιομαστεεεεεεεεεεε

γεια σου geo με τα ποιηματάκια σου...χαχαχαχα....σου έκανα

τι θα γίνει βρε κορίτσια με τους σεισμους???βαρεθηκα να κουνιέμαι

c2Gbp2.png

ποιους σεισμους Παναγια μου??που?ποτε?ποσο?????

και προχθες το βράδυ έκανε και με βουητο (με επικεντρο το Γραμματικο) και σήμερα το απογευμα, την ώρα που σας το έγραψα περίπου

καλα ο γιος μου δεν παιζετε,εβγαλα την παντα γιατι παταγε πανω και τωρα κρεμαει χερια ποδια εξω απο τα καγκελα....γκρρρρρρρρρ...

πω χαπάκι:mrgreen:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...